Speltips: Jackpot på GS75 Vaggeryd 21/8

Häst 1

Skrivet material till GS75 på Vaggeryd 21/8 med 3,4 Miljoner i JP

GS75-Omgången.

3,4 Miljoner i Jackpot på GS75 den här söndagen då Vaggeryd är värd den här veckan. Det har varit bra utdelningar på Vaggeryds GS-omgångar tidigare i år även om det sett ut att vara skiktat och starka betrodda hästar i loppen. Nu ser det betydligt mer öppet ut och för övrigt kommer Jackpotten från att ingen hittade sju rätt sist det var GS75 så spelformen är långt ifrån enkel. Det krävs inte lika mycket för att många system ska försvinna när det är dubbelt så dyrt radpris som på V75 så vi hoppas på chans till hög utdelning. Vaggeryd har ett upplopp på 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor men i övrigt inga konstigheter.

Trav.se På Plats

Per och Andreas kommer att vara på plats och följa hemmatränaren David Källgren som har sin Ufo Jet till start i sista avdelningen inom GS-spelet. Om ni har någon fråga se gärna inlägget i FaceBook-sidan Trav.se där man dessutom kan få en keps om man skriver en fråga till Källgren i kommentarerna på det inlägget.  

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får istället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Det som gör att det inte är ett bra alternativ att spela för bara sju rätt när det är jackpot är att JP-pengarna fördelas i alla utdelnings-pooler, så det ligger extra pengar i både poolerna för sex och fem rätt. Alltså ska man inte klicka i GS7 den här omgången då det är jackpot-förstärkt omgång. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva. Om man spelar favoritbetonat, utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och man kan få bra betalt på spelformen för ganska små system då det ofta ger bra med bara en skräll och det som gör att det blir så är radpriset på en krona.

Bästa Spiken!

I sjätte avdelningen kommer omgångens största favorit ut men det ska han också vara så jag väljer att lägga honom som omgångens bästa spik då han är den hästen med absolut högst segerchans i omgången. 2 Night Brodde har haft häxlägen på slutet och äntligen bra spår den här gången så upplagt för spets och slut då han är väldigt snabb då man laddar bakom en bil. Den här tog sig till och med till final i Elitloppet så häst för absolut högsta klassen, då ska man bara vinna det här loppet.

Gå Kort!

I tredje avdelningen är det tänkbart att spela med ett lås då jag inte gillar närmasta motbuden speciellt mycket och har svårt att hitta någon vettig skräll att betala för i den här spårtrappan.

Även första avdelningen är tänkbar att gå kort i där ett par hästar höjer sig och tänkbart att låsa på dom, men dom är mest spelade i sitt lopp så inte så roligt lås och jag letar någon tredje att gardera med där kanske .

Avdelning 1.

Ranking: A 4. B 3. C 12-11-2-6. D 8-10-7-5.

Här höjer sig ett par hästar där jag är inne på att inte spela med allt för många streck och dom båda betrodda är mina förstahästar i loppet men försöker hitta en tredje som jag gillat tidigare men som inte visat form på ett tag nu. 4 Juni Rapid var riktigt bra barfota förra hösten då hon bland annat var femma i Stoderbyt på den balansen. Bara ett lopp sedan den starten och nu maxas det med barfota runt om, bike och helstängt men hon galopperde sist och kanske blir det för mycket av det goda så här redan i andra starten på väldigt länge. Viss galopprisk finns alltså så det kan vara vettigt att gardera henne då hon blir ganska stor favorit. 3 Hera Sisu har spår invändigt om favoriten och ingen av dom är några blixtar från start så kanske den här kan hålla sig före. Bättre körsven här än bakom favoriten och hästen ska vara åtgärdad inför den här starten. 12 Lovely O.O. är en häst jag gillat kämparviljan på tidigare och hon har tålt offensivt upplägg men inte alls kommit till sin rätta på tag. Hon har dock vunnit i comeback efter frånvaro tidigare just det kanske är bra för henne att vara fräsch. Täll väldigt låg procent och efter ett par strykningar i loppet väljer jag ta med henne som rejäl rensare om favoriterna skulle behöva lopp i kroppen medan den här kanske går bra direkt. 11 Maggiore ligger man lite lågt med inför det här så låter som passivt upplägg och då blir det svårt att vinna lopp om kusken inte vill. Passivt upplägg också att vänta för 2 Rapunzel som varit sjuk inför det det här och man tror det behövs lopp för att få henne i form.

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 8-2. C 6-3-10-1-9. D 7-12-4.

Här i andra avdelningen ser strecken ut att få rejäl spridning då det är stolopp i låg klass är det kanske rätt att gardera på och hoppas på skräll men jag tycker att loppet är skiktat och försöker med en annan lösning. 5 Ilaria Mearas var väldigt bra som tvåa näst sist på Jägersro när hon var ute i öppen klass och fördelaktigt med bara ston mot den här gången. Öppnade väldigt snabbt från samma spår då som nu men fick en lite het häst utanpå sig och blev avslagen precis på linjen av en som kom fort ute i banan till slut. Förra loppet är man inne på att hon inte trivdes på banan och man låter klart uppåt hit då man ska köra henne barfota runt om för första gången. Dessutom rycktussar med, för första gången. Hon är dock inte att lita på så när det finns viss galopprisk och med liten chansning med skoryck runt om så kanske man ska gardera henne. Ändå tänkbar spikidé då hon inte ens är favorit och, som jag ser det, värsta motbudet startar längst ut bakom bilen. 8 Suddenly Spring är kanske hon som visat mest kapacitet och kunnande i fältet och på tidiga kupongerna är hon bara spelad till 16% så klart tänkbar att låsa loppet med. Hon är med startsnabb och skulle någon invändig bli struken stiger chanserna. Mina funderingar om loppet går i banorna att antingen spika eller spela med två-tre streck där många garderar bredare.

6 Feline Burgerheide är favorit på tidiga kupongerna, söndag morgon men kanske kan sjunka på strecken under dagen då det tolkar det som att Crebas ligger lite lågt, när han pratar om platschans med ganska klar favorit. Det är debut i hans regi och är åtgärdad och har tränat bra men det blir skor, vanlig vagn och öppet huvudlag och hon borde väl behöva minst något lopp i kroppen för att vara på topp. Bara en av flera för mig tills man visat något. 10 Coco C.G. ser jag med som överspelad på tidiga system även om jag med så klart gillar det enorma kuskpluset i Magnus A upp på den här. Mött enklare gäng mest hela tiden och en del breddlopp så räcker den knappt där borde den inte räcka här. Dessutom lurigt bakspår på kort distans till höga 12% på den här. 3 Make it a Star kom till Svedberg i januari och gjort några starter i nya regin men det har varit i tuffare lopp än det här. Fint läge men varit struken för halsinfektion så frågetecken för formen, men till 3% är man beredd att chansa om man garderar loppet vidare är det en kul skräll.

2 Digthislass duger nog med i loppet trots att hon bara är tre år som möter äldre men loppet håller så låg klass att det inte ska spela någon roll nu när det börjar bli sensommar. Hon har mött ganska tuffa kullkamrater i några av sina lopp och går kanske ner lite i klass hit. Är startsnabb och det var över en månad mellan förra starterna och mer passande med drygt två veckor mellan nu. Detta är mitt tredje streck om jag ens tar så många.

Avdelning 3.

Ranking: A 8-15. B 7-10-13. C 6-11-9-5-1-3-2-12. D 4-14.

15 Irony blir för stor favorit så även om Ingves är överkvalificerad för det här loppet som är för amatörkuskar så är han kanske trots allt på samma nivå som flera här i sitt taktiska kunnande. Hästen är bra nog att runda alla men är kusken det får bli frågeställningen och det är inte givet är mitt svar så garderingen är på sin plats mot den här för stora favoriten. Men då loppet är väldigt skiktat är jag inne på att det kan räcka med ett motbud här och siktar på att stänga loppet på två streck. 8 Ekas Zalming förordade vi spik för i ett liknande lopp på just en GS-omgång på den här banan, då han heller inte var favorit. Han hade framspåret och kom till ledningen och ledde runt om och även om han närmade sig på strecken var han fortfarande inte favorit på GS den gången heller. Kan bli liknande upplägg nu som då att den här körs framåt för att överta spets och sedan får favoriten svårt att fånga in honom. 10 Notos och 13 Honey Dollar ser jag båda som lite överstreckade här och kommer nog att fortsätta dra en del streck. Den förstnämnda har varit ute i ett par tuffa lopp i raden men heller inte varit nära att räcka då och som treåring mot äldre tror jag inte han räcker helt enkelt. Den senare drar så klart streck på sina segrar i formraden men nån tagen i bredd och ett par i enklare stolopp så nu i öppen klass med några som är bättre är hon blir det svårt. Bara en bland väldigt många vid bred gardering och klart överstreckad till ganska hög procent.
7 Lord Tobin duger bra i klassen och har duktig körsven för sammanhanget, dessutom debut i ny regi den här gången. Är dock inte startsnabb alls och lite trög så väldigt stor risk att bli hängande en bit här och då blir det svårt att ta sig in i matchen då tränaren är inne på att det kan behövas lopp då han inte tävlat sedan i början av maj. Skulle han ha tur att komma ner i banan på bra sätt är han absolut bra nog att segerstrida här trots avsaknad av lopp.

Avdelning 4.

Ranking: A 14. B 13. C 9-5-2-3-11-1. D 8-10-7-4-6-15-12.

14 Global Viscount väljer jag att gå på då det är bästa springspåret med Jepson upp på startsnabb häst som felade ut sig i tuffare lopp sist och går ner i klass till den här starten. Man har ju sett Jepson hamna riktigt långt fram och bara köra hela vägen till spets efter en bit i den här typen av lopp förr. Hästen är stark med, då han vunnit lopp på V75 över tre tusen meter på hösten för nästan två år sedan men tror inte han blivit mindre stark sedan dess. Han tål nog ett par svängar ute i spåren här och har vunnit två av fem starter i nya regin och även om båda var i bike där någon var i billigare lopp så har han övriga åtta segrar i karriären i vanlig vagn.

9 First One In kan det blir första skorycket på länge och från bra läge är det klart intressant på häst som står bra inne i klassen. han har svarat bra på olika skoryck förr och nu blir det nog barfota bak. 13 Anxious to Matters är med bra för det här loppet men drar en del streck och har vingelrisk då han startar från spår fem i bakersta fållan. 5 Mr MonteChristo är bästa hästen på mellanfållan och gått bra barfota runt så plusvariant med den balansen nu och ska kunna vinna men är för hårt spelad av tidiga spelarna här. 11 Vasco de Gama har bättre spår och är spurtstark. Han har dessutom ettan högst upp i raden och tappar en hel del startpoäng om man får en dålig placering här så man borde väl siktat lite extra på ett för honom viktigt lopp. 3 Böhmaren är långsam från start men har bra spår och borde hänga med bra där framme. 2 Come Along kan nog öppna hyggligt och få rygg på troliga ledaren i 1 Dancing Days och båda kan få spårsnåla resor så är tänkbara skrällar vid bred gardering.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 4-9-8-5. C 11-1-6-3. D 7-10.

Här har Lugauer en väldigt fin favorit i 2 The Flying Eagle som man tror på en del från stallhåll men hästen har bara gjort tre starter och nu är det lite resa och en kanske lite annorlunda bana så det kan bli strul. Och kanske drar den här lite för mycket streck för att hoppas allt för mycket på. Jag lutar åt gardering även om jag kanske tror att det kan vara bästa hästen. 4 Judge D. är nästan lika hårt streckad som favorit och dom två delar på strecken så man får bra betalt om det går utanför favoritduon här. Den här har bra spår och kuskplus men är inte så startsnabb att man kan utnyttja spåret.

9 Global Dubhe är bra och får rolig körsvennsänding här i Jepson upp. Rygg på favoriten och kan man hålla den och komma igen om hyggligt så finns chansen. 8 Superior Bro är startsnabb och stallet har väldigt bra snurr för dagen så blir inte förvånad om den här överraskar här. Kan hamna väldigt långt fram och skulle det tillkomma strykningar innanför ökar chanserna så klart. 5 Henry Palema ligger Crebas lite lågt med och tor ska behöva loppet för att vara på topp då han haft lite problem under uppehållet.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 8. C 1-4-9-6. D 7-3-5.

2 Night Brodde går med skor nu men möter betydligt enklare än han matchats mot på slutet och ska bara vara bäst med riktigt bra läge att komma till spets så därmed väldigt hög segerchans. 8 Holy Water gillar jag och han går bra mest varje gång och fick jobbig resa sist och såg ut att inte vara tom i mål. Nu är det sämsta spåret i loppet och han lär väl backas och är favoriten i någorlunda form ska det inte gå att ta många längder på honom. Den här är klar tvåa på strecken trots spåret då loppet är ihåligt bakom den stora favoriten. 1 Dear Friend är en stark avslutare med rätt resa och om hon är på rätt humör. Gör debut i ny regi och får kuskplus i Magnus A upp här så tänkbar skräll vid gardering. 4 Pacific Face blev det ryckigt och fel kört för sist och han höll ändå bra som fyra när det såg ut att spruta mjölksyra ur öronen på honom till slut den gången. Nu blir det bike på som han gick bra i några starter i våras och kvalade in till Paralypiatravets final. Stark och oöm så kan gå i dödens här och skulle då favoriten ha en dålig dag går den här hela vägen in i mål så tidig vid gardering. 6 Upset Face gör comeback och får rejält kuskplus hit så i ett litet fält om han skulle hittat tillbaka till bättre form igen så skulle han kunna vara en stor skräll om favoriten kommer bort på något sätt.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 11-3-9. C 10-1-8-12. D 7-6-2-4.

Lång distans med hästar spridda på två startfållor där tre hästar är streckad på över 22% men ingen över 30% och jag är inte jättesugen på att gå på någon av favoriterna här utan väljer att måla på rejält här och hoppas på skräll. 3 King Knas är favoriten här som gillar distansen och kanske kan köras till spets här så ska så klart räknas men bara en av flera för mig. 11 Lucifer Sam är hårt streckad med men startar från bakspår på tillägget och det kommer krävas lite tur och sånt läge gillar man ju för skrällar men inte på en hårt betrodd. 5 Starbec’s A.to Z. är tredje hästen som drar en del streck i loppet och han är startsnabb så borde komma iväg bra från spår två volten här och kan hamna bra på det. Har varit svår att få med i vettiga lopp enligt tränaren och här står han bra inne så tidig. Bra med fortsatt barfota då han höjer sig på det. Han var behandlad inför Örebro-starten där han gick klart bra utan att kunna ta något men kan vara bättre nu och på mer passande distans.
10 Teeton Sweet Lindy är bättre än resultatraden på slutet antyder och kanske är det inte full form ännu men hästen är bra i grunden. Visst är det vingelläge men till under en procent tycker jag det är intressant i vidöppet lopp. 8 Tyson Dimanche är med bättre än raden och då man startar på kan han studsa upp i form rätt vad det är faktiskt. Så är det med några av Dahlens hästar som kan vara helt under isen i flera starter i rad för att helt plötsligt vara väldigt bra. Den här provas med ny kusk och det kan ju en del hästar tända till av. Borde ha betydligt högre segerchans är runt en procent som kollektivet bedömer. 9 Spartak Face är bra för klassen och kan öppna så springspåret kan vara bra för honom.
1 Franklin Zet får bra lopp på innerspåret och ska kunna överraska med rätt lucka.
12 Ufo Jet trivs bra på hemmaplan och även om det bara var ett breddlopp han vann sist så tyder det ändå på bra form och han är en tänkbar tokskräll just på att det nog är extra förberett när det är på hemmaplan. Läget är väldigt chansartat så bara aktuell vid väldigt många streck men ändå tänkbar.

Grund-systemet.

  1. 3-4-12.
  2. 2-3-6-5-8.
  3. 8-15.
  4. 14 Global Viscount
  5. 2-4-8-9.
  6. 2 Night Brodde
  7. 1-3-5-8-9-10-11.

840 rader som kostar 840 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se