Speltips: Jackpot på GS75, Gävle 19/2

V4 Solvalla

GS75-tips till Gävle 19/2

GS75-Omgången.

Jackpot på 3 Miljoner när GS75 den här veckan på Gävle där det är ett kort upplopp och blir ganska snabba tider så bra underlag allt som oftast. Innerspåret bakom bilen är inte så bra här och som vanligt är spår 5 och 4 bäst med autostart. I volt är spår ett bäst som oftast men anmärkningsvärt är att spår två i voltstart är näst bäst här, statistiskt, ett spår som många ofta brukar nämna som dåligt, men statistiken säger alltså annat. Ganska låg klass på loppen i den meningen att hästarna inte tjänat så mycket pengar ännu så många som är på väg uppåt i sina respektive karriärer. Mycket kan hända efter en vinterträning eller med varje start man får i kroppen så svårbedömt så klart och bra potential i omgången.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Inte läge att spela i bara GS7 när det är jackpot då den här spelformen är lite annorlunda i det avseendet mot alla andra andra streckspelen. Jackpotpengarna fördelas nämligen i alla tre utdelningspoolerna mot andra spelformer där alla JP-pengar hamnar i alla rätt-potten. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

I avslutningan går jag på spik då jag tycker det är frågetecken för lägen för flera av motbuden i loppet. Jag är inne på att 2 Mysterious Lucifer som är startsnabb och får lite kuskplus här kanske ska kunna köra sig till ledningen tidigt här. Spår två i volten tror jag inte ska vara några problem och dom tänkbara initiala spetsbuden i loppet borde vilja släppa till den här. Det måste bli tufft att ta 20 meter på den här som var ute från omöjligt läge i Klass 1 på V75 sist.

Gå Kort!

Går nog kort på tre hästar i sjätte avdelningen där det är en på tok för stor favorit i loppet så läge att försöka fälla med ett par vettiga motbud. Se avdelning sex för vilka hästar jag går på.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 7-2. C 5-4-1-8-9. D 10-12.

6 Oktan Håleryd är favorit men även om tränaren säger att han kan öppna bar så brukar han ju inte öppna jättesnabbt så kan kosta lite att köras framåt här. Kommer han ner i banan på bra sätt så är det så klart bra chans då man kanske kör första gången med rycktussar och han är behandlad sedan sist.

2 Beau LeVallo kan nog öppna snabbare än favoriten och tränaren är inne på att om han kommer till ledningen så vill man att han körs där och kan absolut leda loppet runt om.

1 Vega Hall kan inte öppna så bra så blir över från start och tränaren tror inte på speciellt bra chans så streck i överkant här. 4 Conrads Ballerina drar väl streck i överkant med då hon inte öppnar jättesnabbt från start och inte kan utnyttja det fina spåret fullt ut då.

7 Don’t Disturb ska vara i bra form och är bättre än raden ger sken av och det låter som en bra chans på tränaren. Står riktigt bra inne på pengarna här och tål nog offensivt upplägg i det här gänget så tidig till bra 8%.
5 Remember Me B.J. är startsnabb så kan spetsa och släppa till 2 eller 6 kanske och få bra lopp i rygg på ledaren här och ska kunna skrälla då.

Avdelning 2.

Ranking: A 1. B 4-10. C 2-6-3-5. D 8-7.

Tilläggslopp i väldigt låg klass då brukar det vara bra chans för hästar på startfållan då det inte skiljer så mycket mer än något lopp på hästarna för att få stå på tillägget. Rätt favorit där framme i 1 Don’t Get Closer som måste kunna rinna undan från ledningen här men bara två hästar där framme och tillägget kanske inte behöver betyda så mycket just här. I övrigt är det ett lopp för b-tränade hästar med körsvenner som kör lite mindre lopp.

4 Hisco de Florange kommer vara bättre nu då man tror många i stallet var lite nedsatta av foderbyte tidigare. Nu slipper man brodd och ska vara bättre och hästen skrällde i november och kommer med lopp i kroppen nu, så tänkbar då det var tuffare mot sist och ner i rätt klass nu.

10 A Perfect Man gör intressant regidebut här men har bakspår på tillägget. Det är litet fältet så kan få bra smyglopp då och går säkert bra till slut.

6 Adam Palema kan öppna bra men svårt spår nu. Kommer med lopp i kroppen där han krokade ihop med konkurrent och tappade någon placering på det, kan vara bättre nu. 2 Turnaround får bra lopp där framme och kan öppna bra så skulle favoriten komma bort kanske man kör den här i spets. 3 Total Surprise borde med få ett bra lopp på innerspåret hela vägen och siktats hit med en start i torsdags som blev lite preparé. Tänder man till med så täta starter kanske han kan vara bra här.

Avdelning 3.

Ranking: A 11. B 10-5. C 2-1-12-3. D 9-7-8.

Ett stolopp med ett par strykningar och 5 Figurine de Fer blir favorit på sitt fina läge men här ligger ju tränaren väldigt lågt och säger att han skulle bli förvånad om hon vinner direkt så märkligt att kollektivet gjort henne till ganska klar favorit. Hon har opererats för lös benbit och inte gått lopp på över ett halvår, dessutom inte gått snabbare tempon är 45-farter och i tryckvagn så tungt tränad men ska behöva lopp i kroppen för att få upp farten. Favorit i fara.

Duon 10 Terami och 11 Delicious News ska vara bättre chanser i loppet och klart gynnade av strykningarna då det blir färre att runda. Båda har gått lite snabbare jobb inför det här än favopriten och kan nog båda göra bra lopp direkt i sina comebacker. Intressant med den senare är att det blir ett halvstängt huvudlag för första gången i lopp, springer inte och bryter med huvudet i träningen med det huvudlaget, som hon kunnat göra tidigare.

12 Impala V.S. har tufft läge och inte startat på väldigt länge men är bra för låga klassen och med lite tur kan det gå på kapacitet, trots att kösvennen varken kör eller vinner så mycket lopp.

2 Allington blev det fel för och kvar i spåren en bit näst sist, bättre loppet efter men blev lite fel då med och störd i loppet. Nu är det fint läge så intressant då flera i loppet gör comebacker medan den här fått lite lopp i kroppen.

1 Solkattens Peral är en Solvalla-häst och Jennifer Persson har bra statistik normalt sett även om just i år har börjat tufft för stallet, men lite höjning på slutet med årets första seger för några dagar sedan. Nu gör den här comeback från läge där hon kan få bra smygresa så ska kunna skrälla med luckor då det är hygglig kapacitet i hästen för den här låga klassen.

Avdelning 4.

Ranking: A 10. B 4-11. C 5-3-8-2. D 6-7-1-9.

Kallblodslopp där det är fel favorit i 11 Klack Molle som höll undan på foto med ett nödrop sist och har gjort alla sina segerlopp där framme så helt fel förutsättningar nu. Det var intressant att man skulle köra i bike nu men i intervju säger man från stallet att det ska ändras i till vanlig vagn. Galopperat många gånger så lång distans ger längre tid att göra bort sig på och man måste ut i spåren här, favorit i fara.

10 Järvsö Neo har med en del galopper i historiken och behöver med ut i spåren så klart men tror att han klarar det bättre då man siktat mot både svenska och norska derbyt förra året. Häst man verkar tro på från stallet och vi såg igår att J-O Perssons stall håller absolut toppform. Den här gick dessutom 1.25,5 som trea i sitt kval till Svenskt Kallblodsderby och det har övriga svårt att gå, så kan man en 26-tid borde han vinna loppet. Det är dessutom en spårtrappa där det ändå inte skiljer så mycket på tjänat men det är ändå en faktor som gör att sämre spåren inte är lika dåligt att ha så att säga.

4 Stormyrans Erkki gör intressant comeback i första starten som valack nu och kan öppna bra så från toppspår borde han väl kunna komma till ledningen och gör säkert ett bra lopp i spets här.

3 Färsta Ted får rejält kuskplus i Ulf O upp från bra läge och hästen går ganska bra lopp mest hela tiden är dock någon eller ett par sekunder långsammare än fler andra här så måste ses som överstreckad. Visst kan hästen säkert en sekund snabbare med Ulf O istället för Åkerlund men 18% är mycket och rankas ner på dåligt spelvärde.

8 Sol Storm har spår en bit ut bakom vingen men har snabba farter i benen och här blir det första gången med bike så kanske kan öppna vassare med den vagnen och hamna bra på det direkt trots spåret.

5 Tim B. är J-O Perssons andra häst i loppet som också kvalade in till derbyt i sverige i fjol och har Mats E upp från toppspår och varit travsäker till skillnad mot favoriterna.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 2-7 C 8-1-4-11. D 3-10-6-9.

Tilläggslopp i låga klasser brukar betyda att dom som står 20 meter före har bra chans då det oftast bara skiljer en start eller två för att få stå 20 meter bakom. Så favoriten 5 Bottnas Jake blir för stor favorit i loppet på över 66% och den procenten ska ingen vara spelad till i så här låga klasser. Var nära galopp näst sist i loppet och var bara tvåa när han stod i under 1.7 ggr pengarna den starten. Visst är han bra men procenten är för hög och han garderas.

2 King of Silver står bra till där framme och borde kunna få ledningen här tidigt och ska kunna hålla undan. Har redan testat 60 tkr-lopp på Solvalla medan favoriten bara tävlat i enklare lopp. Ska ha tränat bra i vinter och ska absolut kunna rekordsänka en del direkt i comebacken, då blir han svår att ta ner över ett kort upplopp. Skulle dock favoriten komma snabbt tidigt kan man ju välja att släppa och gå i rygg på ledaren men det troliga är att man testar att ta emot favoriten här.

7 Didicoy kommer in i matchen om dom två betrodda kör mot varandra. Lättplacerad och startsnabb gör att tränare och kusk tror att hon ska komma iväg bra trots spår fyra och hon har mött en som är lite för bra för klassen i båda starterna på slutet menar tränaren så här ska hon duga bra.

8 High on Life Vixi har gått i en hel del tuffa lopp så mer härdad än många andra i loppet och gör nu debut i ny regi efter en vinterträning för nya tränaren. Kommer nog göra bra lopp direkt och tänder han till lite extra på miljöombytet kanske han vinner direkt här.

Avdelning 6.

Ranking: A 5-2. B 4-10-7-3. C 8-1-13-12-14-9. D 11-6.

Lång distans och bra läge för favoriten 2 Gamin de Larre som kanske kan leda loppet runt om. Men blir för hårt streckad då det bara är två hästar på startfållan så kostar det inte mycket för hårdare hästar att ta in försprånget, så favorit i fara.

5 Fighter Mearas gör debut i Berghs regi och har gått bra på långa distanser tidigare så från bra spår i volten ska han räknas med toppchans direkt. Ska vara väl förberedd med ett par banjobb och Lennartsson upp är bra när han kör i flytet för dagen. 4 Mellby Hurricane har fått fyra starter i ny regi och gått bättre sista två loppen för toppkuskar och inte givet man gick max för mindre lopp sist och här är det väl läge att gå för fullt.

10 Denarius gör debut i ny regi och är bra i grunden för loppet men man ligger lite lågt i comebacken och det är bakspår på tillägg här så chansartat. 1 B.W.L.Fighter får lopp i rygg på ledaren och skulle kunna vara en tänkbar skräll med perfekt lopp. 3 Amiral var inte alls bra sist men det var strulig bana med mycket snö så kan ju varit det som spökade och han var väldigt bra i comebacken i loppet före. Bra läge nu för smyglopp på innerspåret.

8 Capone Vox är startsnabb så från springspåret kan han hamna riktigt bra på det direkt här. Var bättre sist i travet än i ett par starter före det och har segern längst upp i raden så förlorar startpoängen vid dålig placering så givet att han ska få chansen den här gången. Två senaste segrarna tagna på 2640 meter så debut på tre tusen meter kan vara bra då tränaren ofta har starkt tränat.

Avdelning 7.

Ranking: A 2. B 3-13. C 14-6-12-10-4-1-8. D 15-11-7-5.

Se ”Bästa Spiken”

Jag väljer att spika 2 Mysterious Lucifer som jag tror har bra chans att få ta över ledningen och då borde han bli svårslagen här.

3 Bank Blow kommer från formstall som fick med sig en seger på V75 under gårdagen och ett par bra placeringar till. Sjöströms hästar har gått bra senaste tiden men den här gör comeback här och har gått mycket i amerikansk vagn så måste var minus med voltstart här och inte så startsnabb så man kan utnyttja ett fint spår till fullo kanske.

14 Green Mamba gör bra lopp ofta och går gärna hela vägen in men nu är det spår fem på bakre fållan så klar risk att man får backa den här gången och borde bli svårt att runda helt fält på Gävle då.

12 Soul Tan trivs väl bäst med att vara med där framme i loppen så fel förutsättningar nu på tillägget här och borde få svårt att komma in i loppet som tränarkörd nu.

13 Massive Speed gick riktigt snabbt sist men det var när amerikanska vagnen åkte på igen och det har varit nollor med vanlig vagn på slutet och senaste fyra vinsterna är tagna i bike. Spår fyra i volten är dessutom ett av dom sämre spåren så även om det kanske är andrahästen på visad form så finns det ett par frågetecken.

10 Power Blaster kommer från start i final i Bronsdivisionen och var bra som trea i försöket i starten före. Nu möter han några som är uppe i Silverdivisionen på lika start om man säger så och det skiljer 20 meter till Klass 1-hästar så kanske står lite för tufft inne i propositionen här.

1 Bill Gates och 6 Unarmed Face är dom från bra lägen som borde kunna öppna bra men ingen av dom ska väl köras i spets så troligt att man släpper om favoriten kommer tidigt. Den som får rygg på ledaren, förmodligen den senare borde ha bäst chans att skrälla av dom två men båda får lopp på innerspåret och kan överraska med bra lopp.

Systemförslaget.

  1. 2-6-7.
  2. 1-4-6-10.
  3. 1-2-5-10-11-12.
  4. 10 Järvsö Neo
  5. 2-5-7.
  6. 2-4-5.
  7. 2 Mysterious Lucifer

648 rader som kostar 648 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se