Speltips: Jackpot på GS75 Eskilstuna 29/11

GS75-Omgången.
Sundbyholms Travbana, som banan strax norr om Eskilstuna heter, har något kortare upplopp än medel med sina 182 meter och det är en utpräglad spetsbana. Spetssegrar ligger klart över medel liksom favoritsegrar, då det ofta går hand i hand eftersom favoriten har lite enklare att bli släppt till ledningen. Vi spikar inte från bakspår på den här banan och försöker få med så många spetsbud som möjligt.
Nu är det sista helgen på året då man får köra på valfri balans, om ett par dagar är det skotvång som gäller, oavsett underlag. Många hästar som bara trivs bra utan skor på hovarna kommer att prestera sämre vid tävlingar på vintern vilket gör att dom oftast får en träningsperiod istället och står över tävlande i några månader. Detta gör att många gör sina sista tävlingar för året under den här veckan/helgen vilket betyder att dom går lite extra för ett bra resultat då det inte är andra lopp att sikta på eller spara krafter till.

Bästa Spiken!
15 Young King plockade ner Västerbo Pokerface sist som sedan vann finalen i Klass 1 under lördagens tävlingar på Solvalla. Så mycket bra merit och formbevis från denna. Lennartsson kör in mycket pengar för dagen med bra form på styrningarna och han känner banan väl. Jag tar för givet att han förstår att han måste köra offensivt från springspåret på tillägget här då det annars kan bli för långt fram på just den här banan och med lite svagare hästar på grunddistansen är det god chans att han bara är bäst i loppet.

Gå Kort!

I inledande avdelningen ska den stora favoriten 5 Mellby Hurricane ha riktigt bra vinstchans från bästa spåret. Han blir dock väldigt stor favorit och han har svikit som sådan flera gånger tidigare i karriären, så det är svårt att lita på honom fullt ut. Man ryckte tussarna första gången näst sist och det gav bra effekt men hästen är ojämn så ingen garanti för toppinsats även om det inte är något snack om att han är bästa hästen. 4 Zacapa Grim svarade för en bra spurt sist men från stallet hade man hoppats på bättre intryck så man behandlade honom efter den starten. Sedan har han tränat på i sanden och även om det är över en månad sedan senaste starten så kan han vara bättre till den här starten. Nollorna i raden har kommit på V75 och nu är det ordinarie klass där han står bra inne från ett av dom bästa spåren. Då han var oplacerad näst sist fick han inget fäste då banan var dålig den dagen så den starten kan vi glömma och han har 2/9 i Sofias regi så raden är klart missvisande. Nu är procenten tilltalande så tidig på kupongen och ett bra lås tillsammans med den stora favoriten.

Avdelning 1.

Se "Gå kort!”

Avdelning 2.
Lågklassigt lopp där hästarna har dåligt med vinster över lag men favoriten 3 Silver Load har bra vinstchans från bra utgångsläge. Han var ute mot tuffare motstånd än detta på Solvalla sist då han satt fast med lite sparade krafter så när han nu möter enklare motstånd ska det vara bra läge för vinst. Lite hårt streckad bara och han har bara vunnit 1/11 i år så läge att gardera.
1 Danois Simoni har ett svårt innerspår på denna banan där tränare och kusk tror det är chanslöst att ta ledningen från med honom. Han tror dock på sin häst som är fin för klassen och ska försöka ta sig ut i andraspår direkt och han har inget mot att köra i dödens med honom mot dagens motstånd. Bike på nu som vid vinsten näst sist och han har fyra bland dom tre främsta varav två vinster på årets åtta starter så denna är nog klart bra för klassen.
5 Secret Score har inte vunnit lopp ännu men med tio ggr som tvåa eller trea har han väl samlat ihop till en seger. Lite längre mellan starterna men lite ändringar med tuffare träning och ny kusk så kanske han kan tända till nu. Till dryga en procent är det intressant då han kan öppna hyggligt kan det till och med bli spets från bästa spåret bakom bilen. Från ledningen eller rygg på favoriten över kort distans kan detta vara omgångens skräll.
9 Picasso Tribut är nästa häst i rankingen men då det är comeback efter lång frånvaro så begär inte allt för mycket av honom redan nu, från stallet. Bakspår är också svårt på denna banan så bara aktuell vid bredare gardering, men duger bra i klassen och trivs över distansen samtidigt som han prestandat bra efter uppehåll tidigare.

4 Taste Of Space kommer från två raka starter i P21-lopp så tuffare mot nu men var favoritspelad vid galoppen sist och har ett bra spår här. Första gången på barfotabalns nu i sin 23:e start är intressant tillsammans med bilke, som gått några gånger i tidigare.

Avdelning 3.
Ännu lägre klass på det här loppet men här har det tillkommit en strykning vilket gör att favoriten kommer ner ett spår i banan och jag väljer att spika 8 Arcipelago Jet. Två raka segrar i breddlopp så kanske har han stabiliserats i loppen nu och står han på benen hela loppet så har han hög vinstchans den här gången. Viss galopprisk finns så klart fortfarande då han varit bråkig både i träning och lopp men kapacitetsmässigt borde han vara bara bäst.
7 Kocsis Boko ska vara vässad i träning inför detta och nu är det första gången helstängt och rycktussar. Han är också gynnad av strykningen invädigt så räknas som första utmanare vid gardering.
2 Ragazzo Unico tränas av Melko och körs av Kontio och det är ständigt bra form på stall och kusk så denna räknas med vid gardering, efter två lopp i kroppen sedan kortare frånvaro. 1 Rally Helge och 12 Tom Boy Poof drar båda en del streck men från dom spåren krävs en del tur så jag ser båda som överstreckade och väljer att plocka bort dom även vid gardering av loppet.

Avdelning 4.
3 Dark Roadster har gått i vanlig vagn samt med skor på slutet och sist blev det lite fel lopp för honom på V75. Ner i ordinarie klass nu och med bike på och skor av så det kan bli ledningen runt om den här gången och detta är en tänkbar spik trots den höga procenten.
9 Inspector är värsta motbudet med V75-vinst från i somras i raden och klart mest startpoäng. Nu är det comeback efter träningsperiod sedan augusti och man säger att han kan behöva loppet i kroppen här vilket gör det tufft från bakspår över kort distans på den här banan.

5 Tottenham har bästa spåret och får bike på första gången i år till den här starten, det gör det mycket intressant. 8/39 är bra med vinster och han borde duga bra här.

Avdelning 5.
Se ”Bästa Spiken!”
Vid gardering så står nog ändå dom på grunddistansen bra inne i propositionen och kanske ska ett par av dom där framme räknas med viss skrällchans.
4 Un Mec D’Or Har bökigt fjärdespår i volten men är väl en av dom värsta mot så klart men ingen vinst på 14 starter i år oroar och det ser klent ut i övrigt på dom där framme så jag har svårt att hitta vettiga motbud.
14 Volare Gar har liksom favoriten springspår där bak och bra form så den är kanske värst mot trots allt, med sitt lopp i kroppen inför detta, efter lite frånvaro.

Avdelning 6.
Fyraåringslopp för ston i ganska låg klass och det gör det så klart öppet på förhand och när ett par av dom betrodda har fått bakspår och svåra lägen på den här banan gör det loppet extra öppet. En strykning i loppet gör att det kostar 11 streck om man vill helgardera loppet och det behöver inte vara fel att ta med alla här.
10 Lovely O.O. Är loppets favorit från mycket besvärligt utgångsläge och fem veckor sedan förra starten gör att det är frågetecken för formen och hon är bara en i mängden.
1 Claire Di Quattro Drar en del streck men från innerspåret på Eskilstuna är det överhängande risk att hon blir över från start och då känns det chansartat.
12 Matilda Cash Är ny i Goops regi och ska gå i en hybridvagn direkt, efter att bara ha gått i vanlig vagn tidigare. Spåret är hopplöst men ska räknas ändå om miljöombytet fått henne att tända till.

8 Harvard Student Är gynnad av invändig strykning så hon kommer ner i banan ett spår. Går första gången barfota runt om och har fem platser bland dom två främsta på sina elva starter så räknas även här.

5 Charm Har bästa spåret och ska nu gå i bike som hon även gick i näst sist och var helt okej med, som trea från rygg på ledaren. Startsnabb så från det fina spåret och hamnar bra till direkt.
4 Greta Jurney är nästan lika hårt streckad som favoriten men är svårbedömd då hon varvar fina prestationer med rena platt-matcher. Sist startade hon i början av september och stallet har haft problem med flera av sina hästar under året så formen är högst tveksam. Startsnabb och räknas trots allt vid gardering då hon har bättre utgångsläge än många av dom värsta konkurrenterna.

9 You To Racer tror jag mest på trots bakspåret då Svedberg har oerhört bra statistik på sina hästar och nu är det dessutom hemmaplan. Litet kuskplus med Ulf upp med och jag tror på bra insats den här gången.

Avdelning 7.
Är ett lopp i högsta klassen och här har det blivit ett fint startfält där bästa hästen drog ett av dom sämsta spåren.
8 Coin Perdu har bara gjort 18 starter och tjänat över fem miljoner, inge start som femåring och bara två lopp som fyraåring så kanske behöver ett par lopp till i kroppen för att verkligen matcha dom värsta i guld. Nu möter han dock hästar som är klart klassen under dom bästa och flera är kanske lite på retur i sina respektive karriärer så då kan det gå trots spåret. Jag tycker att vinstchansen är ganska hög trots spåret och Båth hade ju bra form på en annan under gårdagens Guld-final, som var ett löfte redan som unghäst. Han hade nio raka vinster i inledningen av sin karriär där han bland annat vann Svensk Uppfödningslöpning och vid en seger i E3 var han överlägsen från utvändigt ledaren. Tvåa sedan i Kriteriet bakom en viss Villiam och detta är en kanon med ruggig kapacitet så kanske är han bara bäst här med två lopp i kroppen.
Många startsnabba i loppet och kanske blir det passivt upplägg från favoriten och då kan det bli för långt fram, garderar nog med några som kan hamna bra till direkt.
4 Final Dream Har inte ens gått ut silverdivisionen på pengarna och möter tuffare motstånd denna gången men kan man ta sig förbi invändiga och komma till ledningen så finns chansen till vinst. Dock överstreckad denna gången så bara en i mängden vid gardering då det kan bli svar invändigt och det finns dessutom ett par startsnabba en bit ut bakom vingen som lär söka position I främre träffen också.

1 Star Advisor Joli Tränar bättre nu än tidigare under året och positiv som tvåa bakom en för dagen omöjlig Disco Volante sist. Nu vill man se honom i spets och det finns god chans att man kan hålla upp innerspåret med denna trots att det inte är så bra här. Kör man i spets eller i rygg på ledaren ska vinstchansen vara ganska bra och räknar med att detta är värsta utmanaren mot favoriten.

5 Usain Henna Har bästa startspåren och har en bra spurt att tillgå så kommer han ner i bra position fäller han många till slut. Blir dock gärna tvåa i loppen och bara aktuell vid bred gardering.
6 Mellby Drake Körs nog offensivt med spår invändigt om favoriten och kan hamna bra på det då han är ganska startsnabb.

7 Nimbus C.D. Är startsnabb och har hög kapacitet så kan överraska denna gången om man hamnar bra på det. Formintryck sist som trea bakom en undflyende Disco Volante.
3 Super Nice har visat lite uppåtgående i sista två starterna och har nu bättre läge än många av konkurrenterna så skulle kunna vara tänkbar skräll i öppet lopp.

Spelförslaget
Avd.1: 4.5.
Avd.2: 1.3.5.
Avd.3: 8 Arcipelago Jet
Avd.4: 2.5.9.
Avd.5: 15 Young King
Avd.6: 1.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.
Avd.7: 1.4.6.8.
792 Rader som kostar 792 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se