Speltips: Jackpot GS75 Sundbyholmstravet 6/3

GS75-Omgången.

Jackpot på GS75 den här veckan på 3,3 miljoner så borde bli bra intresse den här söndagen.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben. Andelarna heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel.

Sundbyholms Travbana, som banan strax norr om Eskilstuna heter, har något kortare upplopp än medel med sina 182 meter och det är en utpräglad spetsbana. Spetssegrar ligger klart över medel liksom favoritsegrar, då det ofta går hand i hand eftersom favoriten har lite enklare att bli släppt till ledningen. Vi spikar inte från bakspår på den här banan och försöker få med så många spetsbud som möjligt.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Det är mindre bra när det är Jackpot som nu då jackpot-pengar hamnar i alla tre utdelningspooler på den spelformen. Man kan få en bonus på 10 miljoner om man blir ensam på spelformen så har man flera rader som man kan bli själv på så är det bra att inte lämna in samma kupong två gånger, för då räknas det inte som man är själv, om två kuponger har alla rätt.

Bästa Spiken!

1 Forcebewithyou i tredje avdelningen är en lämplig spik i omgången då man ligger lågt på värsta motbuden där 2 Dark Honey behöver lopp i kroppen och ska köras lugnt. Visst kan den räcka ändå men lite överstreckad på de tidiga systemen. 4 Gordini Brick ska tas lugnt i starten då det är spår fyra och hög galopprisk, men bara fyra i volten så kan ta lite extra plats och gå felfritt men räknar med att favoriten är klart före i starten. Den här står riktigt bra inne då man hunnit med en start sedan anmälningen hit och vann så har lika mycket pengar på kontot som tilläggshästarna.

Jag tar ändå ställning för favoriten här då jag tor den är lite bättre helt enkelt och med spetschansen så minskar galopprisken som ändå finns där hela vägen.

Gå Kort!

I första avdelningen är det tänkbart att spela med ett lås där det är hög spetschans och därmed också segerchans för favoriten 1 Mr Carioca som ska köras i spets här och är väl förberedd. Innerspåret är dock inte alls bra i starten just på den här banan så även om ingen av de andra med framspår visat någon explosivitet i starten kan ändå någon få extra fart med utrutsningsändringar. Det är bike på någon och barfota på någon så kan bli lite extra fart hos någon.

Spårtrappa och tänkbara låset är med 7 Mäster Sauron som var riktigt bra vid vinsten på packad snöbana som räknades som vinterbana på Färjestad. Nu slipper man långa brodd och har lite mer rutin än favoriten som bara har 9 starter innanför västen. Nu har ju inte Sauron vunnit så ofta men det var debut i ny regi sist så ska inte bedömas på insatserna för tidigare tränare.

Avdelning 1.

Se "Gå Kort!"

1 Mr Carioca har testat på V75 på slutet men inte fått det att fungera och intressant med barfota fram nu och spetsbåge trots besvärliga innerspåret bakom bilen här.

Mitt motbud avhandlar jag i förra stycket.

8 Holly Ground drar mycket streck på Örjan och Walmann men den här har haft halsinfektion sedan sist och åtgärdad. Är inte startsnabb så ska backas och Walmann uttalar sig att han inte riktigt kan se honom runda ett helt fält nu och den här ska nog ha lopp i kroppen så övertsreckad. Skiktat lopp så på kapacitet och Örjan ska han väl ändå med vid bredare gardering i brist på annat.

Avdelning 2.

Låg klass och en 9 Ivanhoe Renka som inte är helt att lita på som favorit. Kan hetsa upp sig i starten så faktiskt positivt med bakspår för en sådan där det inte blir lika stressigt alla gånger. Hög kapacitet för den låga klassen och fungerar han är nog bara bäst här.

4 Ramseas Statesmen körs i ledningen om man kommer dit och han ska utrustas med norskt huvudlag som ska dras direkt i starten så det blir som att köra med helstängt. Man vill dock få effekten att han ska vara lugn innan och upp till startbilen med det öppna och det låter positivt här.

2 centi Liter blir det barfota runt om för och även här låter det bra från tränarhåll, så tänkbar från fint läge.

5 Mr Birdman är osäker men startsnabb då han håller sig i trav och från perfekt läge bakom bilen kanske han kan vara först framme. Ledningen eller rygg på ledaren på hemmabanan är intressant till under 3%.

7 Gigino är startsnabb men vek ner sig tidigt sist så kanske positivt med kort distans men framförallt är det kuskplus med Kontio upp.

Avdelning 3.

Se "Bästa Spiken!"

De tre betrodda där framme höjer sig och är minst lika bra som de som står 20 meter bakom så givet att ta ställning för en av dom men den försiktige kör ett lås på de två mest streckade här och skippar ändå Örjans överstreckade uppsittning. Mer motivering högre upp i texten. Ett par av de där bak har aviserat att de vill ha ryggresor så då blir det ännu mer chansartat om man inte kör offensivt.

Avdelning 4.

Lopp för högsta klassen och favoriten 6 Zenit Brick har man ju nämnt som skrällbud i tuffa gäng tidigare men nu är han över 73% då är det läge att gardera som omgångens största favorit. Mer passande distans nu men inte givet att han bara blir framviskad till spets även om man kanske vill ha lopp i rygg på ledaren med startsnabba 2 Eldorado B. Den gör intressant debut i Svante Ericssons regi men går med vanlig vagn och skor i årsdebuten här så man kanske ligger lite lågt. Ändå tänkbar på startsnabbhet och kan få loppet i rygg på ledaren, speciellt om 3 Doctor Doxey Zenz bombar till ledningen och kan vara före favoriten. Här är det plus med barfota då han inte trivs på brodd och Mathias ska köra offensivt. Kan svara ut favoriten och de kanske kör lite mot varandra och öppnar upp loppet för övriga. För skulle favoriten komma förbi kommer väl Mathias syna honom i dödens.

8 Blues D'Ourville är en stark fransk häst som kommer in i matchen vid tempo och gynnad av ett litet fält. Härdad mot stenhårt motstånd på Vincennes. Skadedrabbad och fått några lopp i kroppen efter tre års skadefrånvaro. Kan även nämnas att han var delad favorit med Slide So Easy mot en viss Sorbet vid sitt senaste Sverige-besök, 2018, men det slutade i galopp. 1,6% är väldigt lågt.

Avdelning 5.

Låg klass och lärlingar där man fått ha kört 150 lopp under föregående år och efter ett ar strykningar stiger chanserna för de bästa då det är en spårtrappa. I låg klass där i princip alla är i början av karriären är skillnaden mindre och effekten av trappan är mindre. Jag spelar nog med många streck här.

Topptränat i 9 Porto är så klart tidig. 11 Paoloni Stux gjorde sitt bästa lopp sist enligt tränaren och nu kör hon själv. Växlas dock ner till vanlig vagn så kanske lite övertsreckad. 12 Izumi Benois tycker tränaren går ner i klass nu då hon var lite uppanmäld sist och nu blir det barfota runt om.

13 Miss Chevy Neo kommer från seger efter perfekt styrning av Mats E Djuse och får gör mer jobb den här gången så favorit i fara. Åtgärdad sedan sist och kanske behöver loppet men tänt till efter halsopperation.

7 Watford Broline har mycket intressant läge i trappan då han är nedstruken till 5 från sju och är startsnabb. Barfota runt om och kanske leder loppet runt om till 7%.

6 Quckly Jade är också startsnabb och har perfekt fjärdespår nu så räknas från rygg ledaren kanske.

Avdelning 6.

Var inne på att favoriten var en bra spik i 4 Jaguar Hill men nu har han stigit rejält på procenten under söndagen och som 38% igår var det en spelvärd spik men måste fundera ett varv till om över 51% är lika bra. Visst ser det upplagt ut för ledningen runt om då Stefan P som tränar 2 Scotch Brodde verkar vara nöjd om man kan få rygg på ledaren på favoriten. Där är det Bike och barfota och räkans från rygg ledaren och om favoriten kommer bort så körs väl den här i spets, men även hygglig chans från rygg på ledaren när man går all in i utrustning och balans.

Bra lägen och lättning i balansen för både 3 Expensive och 5 Amperage Hanover så intressant vid bred gardering men båda står lite hårt inne i klassen och möter nog två bättre här.

Avdelning 7.

6 Ninjas Kiss kan vara en bra favorit i avslutande stoloppet men har inte startat på en månad. Var bra direkt i regidebut och årsdebut sist och kan öppna hyggligt så kanske kommer till spets tidigt, då är mycket vunnet.

3 Backwoods Boogie är startsnabb och fått sparat ett par gånger på slutet så man kanske väljer att försöka köra i ledningen den här gången och kommer favoriten bort så kan den här leda runt om.

5 Baula ska ha lopp i kroppen men från bar spår och på hög kapacitet finns chansen ändå för toppkusk.

9 Ester Cherie var ute på V75 sist och räckte inte riktigt där men ner i rätt klass nu och har tunga sista 800 som kan fälla alla. Vann från femte utvändigt näst sist på hemmabanan så kan gör det igen.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 18:30.

Avd.1: 1-7.

Avd.2: 9.

Avd.3: 1.

Avd.4: 2-6-8.

Avd.5: 6-7-9-11-12-13

Avd.6: 4.

Avd.7: 6.

30 rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se