Speltips: Jackpot GS75 Boden 20/2

GS75-Omgången.

Tidiga skrivna tips som byggs på i Twitch-sändning 13:00 på söndag. Då kommer jag vara ännu mer påläst så sök efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller på webben.

Boden är värld för söndagens GS75 då det är jackpot efter att ingen lyckades hitta alla rätt förra söndagen. Banan har ett upplopp på 200 meter, så lite över medel och bredden är väl tilltagen, över medel den med. Ingen open stretch eller vinklad vinge att ta hänsyn till, så inga konstigheter i övrigt. Tiderna på vissa hästar är lite långsammare från den banan, men det beror mest på att det är isbana på vintern här uppe och då blir tiderna lite lugnare över lag men även sommartid är det kanske lite långsammare bana än genomsnittet. Lågklassiga lopp den här veckan med så svåranalyserat och som vi såg förra veckan så kan man spika en storfavorit men ändå blir det omöjligt för samtliga att hitta rätt i övrigt. Flera hästar är också samma som förra veckan då det är isbana som gäller även den här omgången och många som tävlar på Umåker som förra veckan tävlar också på Boden så klart.

Statistik och Spelteori.

Man kan kryssa i GS7 och bara gå för alla rätt så man får 2,5 ggr utdelningen på sju rätt men avsäger sig utdelningar i sex- och femrättspoolerna. När det är jackpot är det givet att spela i alla utdelningspooler då de pengarna hamnar i alla poolerna till skillnad från de andra streckspelen.

Bästa Spiken!

I kallblodsloppet i avdelning fem har vi en häst jag rankade ner lite förra veckan då han stod riktigt dåligt till i den propositionen. 4 Philip 19% var troligast ändå på väg mot segern i loppet när galoppen kom så formen verkar klart bra fortsatt. Det har varit många tilläggslopp för honom och en del spår på vägen så nu när det är ett mycket bättre lopp för honom så tror jag på hög segerchans. Spiken bygger också på att jag tycker att favoriten i loppet är kraftigt överstreckad i 8 Jack M.R. 42%. Det är en favorit som inte testat isbana ännu och det är väl inte något man vill chansa på att det ska funka direkt på en ganska stor favorit även om den så klart visat fina tider. Galopprisken är väl ungefär lika hög på båda så då är det ju roligt at gå på en som är som är streckad under 20%, bara galopprisken hos favoriten gör att över 40% är för mycket.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen sticker några få ut på strecken men man får ändå bra effekt om favoriten faller då det är stort steg ner till andra- och tredjestreckade så det lutar åt att jag stänger loppet på två eller tre hästar här. Vill fundera lite mer på spetsstriden om man kanske ska ha med någon tänkbar spetshäst här med, men i nuläget lutar det åt tvåhästarslås.

3 Dante Godiva 56% är så klart given från fint läge och med visad form på isen men han är inte så startsnabb att han kan utnyttja läget men får väl bra position. Lite väl mycket streckad på de tidiga kupongerna.

10 Lexington Tooma 11% är det litet minus att det inte blir bike för annars kunde jag tänka mig chansspik på honom då han visat att han trivs på isen och står riktigt bra inne på pengarna här. Han blir tänkbar att låsa på.

Avdelning 1.

Ranking: A 11-1. B 5-2-10. C 9-8-4. D 6-7-3-12.

Spårtrappa bakom bilen över medeldistans och låg klass på hästarna där flera dessutom ligger lågt och inga utrustningsändringar aviserade på något ekipage. Får se om det händer något under tävlingsdagen då det kan tillkomma sen info.

10 Thank The Maker 23% är knapp favorit och här säger man från stallet att han ska ha något lopp i kroppen för att närma sig formen. Lite långt mellan starterna så det är förståeligt och kanske blir det passivt upplägg då så favorit i fara.

5 Mim´s Little Magic 22% är startsnabb från bra läge så chans att leda loppet runt om.

Gillar inte spår ett och två i spårtrappor generellt sett då de ofta blir överspelade och sedan visar sig inte räcka därifrån men nu är det riktigt dålig klass på loppet och då är fina lägen mer positivt. Båda från dom spåren är ganska startsnabba och 1 Happy Doc 20% är mest intressant då hin varit positiv i ett par starter i ny regi och är bara dem år jämfört med många lite tröttare hästar här.

11 Let´s Dance L.A. 6% är härdad I tuffare gäng och har en del vinster på hemmabanan så även om det tal om comeback efter vinterträning här kanske han bara är bäst här.

Avdelning 2.

Ranking: A 3. B 1-6. C 7-8-10-9-4. D 2-5.

Lågklassigt kallblodslopp och det kan behövas några streck för att överleva loppet om man inte tar ställning och spikar favoriten 3 Skräcken 34% då han är stabil och galopperar betydligt mindre än de flesta av konkurrenterna här.

1 Viljekraft 17% har lika mycket startpoäng och ett par segrar sedan i höstas i raden. Årsdebuten avklarad på isen och går nog framåt med loppet så klart bra läge att stå 20 meter före kanske inte så mycket bättre hästar. Detta har alla sett med så klar tvåa på strecken.

Avdelning 3.

Ranking: Tar vi i Twitch-sändnigen.

Kortlopp med bilstart I lägsta klassen för dagen och givet att det är ovisst då det inte är någon bra favorit att hålla i handen. 6 Katrianne 41% har spår en bit ut och gör debut i Sverige som är tränarkörd. Kan bli vingel och loppet är nog öppnare än procentfördelningen antyder.

Mer analys av loppet till imorgon men grundtanken är att gardera på en del här.

9 Pilgrims Frost 2% är lågt streckad men är nog inte mycket sämre än de mest spelade så tänkbar skräll från smygläge då flera finska kuskar bäddar för att det kan gå fort hela vägen.

1 Favourite Law 9% är ganska startsnabb och trivs bättre när hon är med där framme och gillade inte att backas ner i kön sist. Kan få ett bra lopp.

Avdelning 4.

Ranking: A 7. B 5. C 1-3-4-9. D Övriga.

Stolopp i ganska låg klass och här är det kanske fel favorit då 5 Endless Story 52% som har smickrande resultatrad med segrar i enklare gäng i Finland.

7 Dazzling Diva 31% har vunnit fyra av sju felfria lopp och var ute i ett ’Margaretalopp’ på Solvalla så ursäktad för den nollan och ner i rätt klass nu. Kan köras offensivt och inte omöjligt att hon kan vara före favoriten tidigt i loppet trots spår en bit ut.

1 Play That Song 4% är startsnabb så kanske kan hitta rygg på ledaren här. På isen har vi också sett enklare hästar hålla undan i spets om de trivs på underlaget och den har visat att hon fungerar bra även om det var i ett breddlopp.

3 Love Of Mine 3% kan men öppna bra och lär få bra lopp där framme och gick imål med sparat sist på isen så kanske kan skrälla nu för duktiga Sandra Eriksson.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 8. C 6-5-12-1-2. D Övriga.

Se ”Bästa Spiken!”

4 Philip 19% står bra inne den här gången till skillnad mot förra veckan där han var ett par tusenlappar över tilläggsgränsen den gången men ändå såg ut att ha vinnarkrafter när galoppen kom. 8 Jack M.R. 42% ser jag som överstreckad då det är en chansning om han ska trivas eller inte första gången i tävling på isen. Minst lika hög galopprisk som spikidé med så så som mer än dubbelt så hårt streckad måste spelvärdet vara lågt på honom även om han så klart är tidig vid gardering.

Avdelning 6.

Ranking: A 10-3. B 12-5-8. C 2-6-11-9. D 13-4-7-1.

Se ”Gå Kort!”

3 Dante Godiva 56% blir kanske för stor favorit då han inte är snabb från start och garderar i första hand med 10 Lexington Tooma 11% som står bra inne i loppet och gått bra på isen.

12 Hesiod 11% är den tänkbara tredje hästen även om det är jobbigt att stå 20 meter bakom i lopptypen och kanske blir det för tufft även om det är många ’utfyllnadshästar’ i loppet. Tycker han går bra mest varje gång och nu är det lite lättare mot än vad han är van att möta.

5 B.W.L.Ruthless 6% kanske kan spetsa trots femtespår i volten och kanske missgynnad av att få vanlig vagn. Inte så många startsnabba från framspåren och kanske får han ta över tidigt, då spelar kanske vagnen mindre roll då det växlas ner även hos många motbud.

8 Gelato 2% är intressant skräll från kul smygläge för duktiga Sandra Eriksson som vinner väldigt mycket lopp på Boden och känner banan och isen väl.

Avdelning 7.

Ranking: A 12. B 8. C 13-15-7-5. D Övriga.

Spårtrappa och då letar man segerbud från sämre lägen då de brukar ha fördel av att slippa tillägg som de annars fått stå om de ska möta de med innersta spåren i den här lopptypen.

12 M.T.Oberon 58% var trea i stenhård STL-final sist och två på isen i fina lopp två gånger i rad i december mot tuffa konkurrenter. Mycket lättare mot nu och kanske bara vinner så tänkbar spik. Får se vart procenten tar vägen och motbud saknas inte här då läget är chansartat så klart.

8 Enjoy´s Wifi 19% har framspår och kan köras till ledningen trots spår längst ut bakom bilen, skulle han bli nedstruken ett spår ökar chansen mycket. Ovsett kan han komma till spets tidigt och blir hästen för övriga att slå om det blir för länge ute i spåren innan han kommer ner i banan.

15 Bottnas Easy Cash 1% hade bra form på isen förra vintern och har en missvisande rad med flera galoppmisslyckanden på slutet men bra som två vid senaste felfria loppet. Åkte dit mot en smygkörd efter att han gjort loppet själv och det var på Bodens is.

7 Merrimac S.G. 3% är ofta med där framme och körs ofta offensivt och tål det på isen där han trivs så räknas vid bredare gardering.

5 Bring Me Bajern 1% är ganska startsnabb så kan hitta ett lopp i kanske rygg på ledaren och ska kunna skrälla. Borde vara ordning då ettan är högst upp i raden och man vill nog ha en bra insats här för att ha några startpoäng att jobba med framöver.

System-grunden.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start 13:00 på söndag.

Avd.1: 1-2-5-11.

Avd.2: 3.

Avd.3: 1-4-6-9.

Avd.4: 7.

Avd.5: 4.

Avd.6: 3-10.

Avd.7: 12.

48 Rader som kostar 48 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se