Speltips: Jackpot 18 miljoner på V86-Express Bergsåker och Solvalla 5/5

V86-Omgången.

V86-Express delas den här veckan av Bergsåker och Solvalla med ett spelstopp vid 20:30 som vanligt. Omgången är jackpot-kryddad och det höjer intresset så klart då det blev mycket favoriter förra veckan frös sexorna inne och en ensam vinnare berknas kunna vinna 18 miljoner på onsdag. Bergsåkers banan är känd som en skräll-bana, och det är upploppet som är lite över medellångt som gör att fler får chansen till slut. 200 meter är det och banan är genomsnittligt bred medan Solvalla har 196 meter långt upplopp. Spår ett bakom bilen är kanske lite bättre på Bergsåker än på många andra banor, från start. I övrigt ingen vinkad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till på någon av banorna.

Bästa Spiken!

Ett kallblodslopp på kupongen den här veckan, i avdelning fem där det är låg klass men favoriten håller helt annan klass än konkurrenterna och allt annat än låg klass.

9 L.Q.Widde har inlett karriären med sex raka segrar och gick 1.24,6 över kort distans med voltstart i livets fjärde start och det är inte många kallblod som kommer ner på liknande tider under första årets tävlande. I årsdebuten kunde han unna sig en galopp tidigt i loppet men ändå vinna på säkert sätt och med det loppet i kroppen och justering i balansen så är han nog bara bäst. Westholm säger att galoppen berodde på för tunga skor, då han slog sig och ska gå bättre med lättare balans nu, så det ska nog funka bra där läget dessutom är bra. Vinner nog med galopp med, då han är så mycket snabbare är övriga om man tittar på tiderna, vilket man kan göra mer bland kallbloden, där de allt som oftast går sina tider oavsett löpningsförlopp.

Gå Kort!

Flera lopp i avdelningen som kanske går att lösa på färre streck, framförallt första två avdelningar så det kan vara lågt värde efter två första loppen den här kvällen. Jag lyfter ut första avdelningen som mest troligt att gå att lösa på två eller tre streck. Här det är högsta klassen där flera gjort många lopp i hård konkurrens mot de bästa i Gulddivisionen och det är lite lättare att sätta in hästarna mot varandra här.

5 Mindyourvalue W.F. 49% är loppets klara favorit och ska så vara då han var klart bra i comebacken bakom Who´s Who och Very Kronos, och gjorde det även bra i ett par lopp under vintern mot stenhårt motstånd på Vincennes, då han innan det var tvåa bakom Very Kronos. Ja ni ser själva att det här är klart ner i klass och han är kanske bara bäst från toppspår och en tänkbar spik. Han har dock svikit som storfavorit tidigare och inte helt att lita på att han bara vill vara först så jag garderar men en jag tror ska kunna svara ledningen eller kunna få bra lopp i rygg på favoriten.

4 J.H.Mannerheim 20% är mindre än häften så hårt streckad som favoriten så det är helt okej att låsa på två mest streckade när förhållandet mellan dem ser ut så och låset är starkt. Han har haft dåliga spår då han provat på i Guld och klart bättre nu då han ska kunna öppna snabbt från ett riktigt toppspår och kanske tar han sig till ledningen men kommer favoriten tidigt kan han nog släppa för att få ett lopp i rygg på den och över Bergsåkers långa upplopp kan han speeda ner alla till slut om luckan kommer. Om favoriten kommer bort kan den här leda runt om då Wäjersten har bra form på stallet i övrigt och på hemmaplan går han sällan segerlös från en tävlingsdag, så det här kan absolut vara dagens vinnare.

Avdelning 1.

Se ”Gå Kort!”

I övrigt är det är det ett väldigt gammalt startfält bakom de mest troliga vinnarna med övriga på 10-13 år och då de betrodda fick spår fyra och fem är chansen oerhört stor att övriga inte räcker till den här gången.

3 Queer Fish 13% kom fel på det sist från hopplöst läge och från bättre spår med barfota runt om nu ska han räknas tidigt bakom favoritduon. Är spurtstark och har varit före favoriten i mål i fjol då den var hårt betrodd, slog även namnkunnigt gäng i somras så har höga toppar toppar när han blixtrar till.

2 Order To Fly 9 gick bra i comeback sist som två i Gulddivisionen på barfota runt om och går så igen så för er som garderar på är han klart aktuell på form och läge.

6 Narold Vox 1% är bättre än raden och går första gången på över ett år barfota runt om så tänkbar storskräll i litet fält. Kämpe med näst mest tjänat i loppet och är rejäl så blir det tryck på loppet fäller han många till slut på sin fina styrka.

7 Balzac Du Chatelet 6% har sina framgångar på slutet från monté och går inte alls lika bra för sulky så från läget ska det bli svårt.

Ranking: A 5. B 4. C 3-6-2. D 7-1-8.

Avdelning 2.

Alla fyra loppen på Solvalla den här onsdagen ingår i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 tkr till vinnaren, så mycket pengar att köra om för unghästarna i kväll. Här är det fyraåriga hingstar och valacker som gör upp och det lockar så klart de som misslyckades i kvalen till Kungapokalen där finalen går på lördag, så räkna med att flera hade toppform planerad till den här veckan.

3 Mister Hercules 65% fick ta över spets näst sist och vann då årsdebuten mest pliktskyldigt men sist blev det utvändigt i kval till Kungapokalen och då gav han upp lite väl enkelt. Får han ledningen här så biter han så klart ifrån sig bra men skulle han få gå utvändigt är han klart sårbar med senaste loppet på näthinnan. Alldeles för stor favorit den här veckan och jag väljer att gardera och tillochmed spela med en annan förstahäst. Barfota runt om är så klart bra på favoriten och då kan han ju kanske ta ledningen av egen kraft men inte givet.

5 Henry Flyer Sisu 16% kom igång sent då han helt enkelt inte växt klart för tidigare starter och han tog sig till final i Kriteriet efter bara några få starter innanför västen. Han hade bakspår både i försök och final där men lyckades ändå sluta trea bakom Brambling och San Moteur, där han var klart före hästar som Önas Prince och Manny Muscle. Det säger en del om kapaciteten och nu ska han ha lagt på sig ordentligt med muskler och att det blev lång vinterträning är nog enligt planerna då han ska var som bäst till hösten igen. Då han gjorde så bra lopp tidigt i karriären så behöver han nog inte lopp i kroppen för att fightas om seger direkt och han ska tas på största allvar i sina starter, även om tränaren ligger lågt.

6 Hector Sisu var mycket startsnabb näst sist då han var flera längder före övriga på bara ett par steg och sedan släppte till Manny Muscles. Här skulle han kunna öppna fort för att överrumpla invändiga och ta sig till spets. Han kanske släpper ledningen igen men kan få ett bra lopp och med sparat två starter i rad kan han nog gå i ledningen eller utvändigt nu. Förra loppet såg det lite konstigt ut för honom ur svängen då han inte alls var på tårna inför spetsstriden. Men innerspåret på Örebro är inte bra och ute i banan ska han nog kunna öppna snabbare nu igen och då han fick rubbet sparat bakom hästar sist som fin till slut gör han säkert en bra insats här. Spelad till 4ggr pengarna mot Mister Hercules då och nu bara 3% gör det klart spelvärt den här gången.

2 Fade To Black Ås öppnade snabbt för två starter sedan men innan det var han inte ens nära att kunna utmana Hector Sisu i förra ”Margaretaloppet” så även om han visat startsnabbhet ett par gånger så kanske han inte kan ta mot de snabba längre ut. Det som är intressant är att han ska gå första barfota runt om i år och kanske kan han få ett bra lopp i rygg på favoriten igen och blir det tryck på loopet kanske han kan överraska.

12 Mr Mah Can 3% duger så klart bra i sammanhanget men blev totalt bortlottad med sämsta spåret så borde få det svårt. Han var bra från bakspår till utvändigt Manny Muscle då han var ute i förra ”Margareta-loppet” och ursäktad att han blev lite trött sista biten som trea då, så kanske tar han dödens även här om det tas upp där framme och helt borta är han inte trots spåret. Brukar gilla när Bergh kör själv men kuskändring till Jepson upp är absolut inget minus så klart.

Ranking: A 5-3. B 6-12. C 2-4-7-11. D 1-10-9.

Avdelning 3.

K150-lopp där kuskarna bara fått ha kört högst 150 sulkylopp under 2020 och dessutom spårtrappa som inte blev full, i ganska låg klass.

6 Kaj Di Quattro 30% var bra på V75 sist och är startsnabb så det finns chans för spets trots spår en bit ut. I lärlings och amatörlopp är det dock aldrig givet att det blir som man tänkt och det kan mycket väl vara någon invändigt som vill köra om det. Blir nog skor nu men kanske barfota fram, men kanske inte gör så mycket på just honom enligt tränaren, men ändå litet minus får man väl säga.

8 Albert Zonett 24% har gått ruggigt bra i Dunders regi och trivs på distansen så räknas tidigt trots läget. David Grundmann är en ung talang som kör bra så inga konstigheter där och det enda som oroar är att Dunder haft lite sjukdom på flera i stallet. Den här fick strykas men missade bara någon veckas jobb men det oroar ändå så klart, då formen kanske inte är som bäst.

5 Zidane D.E. 16% är stark men också ganska startsnabb så frånbästa spåret ska han komma bra på det och lyckas han hålla ut favoriten sida vid sida så kan han leda loppet länge. Lopp i kroppen nu och han har vunnit 9/23 så står fortsatt bra inne i den låga klass han är kvar i, efter lägre prispengar i Tyskland.

11 Silver Bullit 8% har tränat bra inför comebacken och går direkt barfota och i bike, där det blir första gången på länge utan skorna på. Försök och final på V75 innan han fick vila och träning så ner i lättare klass nu och ska duga bra.

7 Vanja 8% är ett av två ston i fältet men slagit hingstar och valacker på Solvalla så duger absolut i klassen. Haft usla spår ofta så spåret är snarare bättre än hon är van vid och hon ska räknas tidigt från toppstall.

4 Tattoo Avenger 7% har bra spår men kan inte utnyttja det och han kommer från breddloppsvinst så upp i klass där flera varit ute på V75 här. Kliv framåt sist och verkar stark så kan räcka men det var Magnus A upp då och nu kuskminus här så bara aktuell vid riktigt bred gardering.

1 Malibu 3% kommer också från breddlopps-vinst där han kämpade på bra och nu blir det första gången barfota runt om i 34 starten och dessutom andra gången i bike som han galopperat i vid något tidigare försök. Två stora plus och håller han sig från galopp så finns det nog en hel del utveckling i den här. Galopperat i 21 av sina 33 starter och alltså vunnit fem av sina 12 felfria lopp så ska räknas med chans trots risk för at bli över från start.

13 Winnie The Pooh 0,6% har mest pengar i fältet och verkar ha bra form efter ett par bra insatser i enklare lopp och sedan fast med sparat i förra starten. Nu är det aviserat första barfota runt om i 45:e starten så det är lite intressant ändring på ospelad i form.

Ranking: A 6. B 5-7-8-11. C 1-13-4-9-3. D 12-10-2.

Avdelning 4.

”Margaretalopp” för treåriga hingstar och valacker där jag tycker det är favorit i fara då han kommer från två galoppmisslyckanden.

3 Daven Port 36% är loppets klara favorit som kommer från startgalopp sist och galopp bakom hästar före det och även om Kontio vinner en hel del lopp på Solvalla åt Nurmos så blir det inte allt för sällan heller galopp med betrodda. Den här har visat osäkra tendenser och galopperade även direkt efter målgång sist så inte alls givet att det fungerar den här gången heller. Störs man lätt och har nära till galopp kanske inte yttre förutsättningarna för dagen är det bästa heller med stora mängder regn och risk för svår bana.

5 Mellby Joker 18% kostade det lite för mycket att köra till ledningen med genom första svängen och den utdragna spetsstriden satt i benen till slut. Han hade ändå fått dämpa tempot rejält under mellanvarvet men det gjorde bara att han bjöd in konkurrenter som galopperat och bara en halv längd efter Akilles face som nog är en väldigt bra treåring. I starten före mötte Mellby Joker en viss Mellby Jinx i ett Breeder´s Crown-försök och var spelad till 2,9 ggr pengar mot den miljonären. Fick ett passivt upplägg men sköt till bra till slut efter sen lucka med sparat. Nu är det upplagt för att köra mot favoriten för spets och då den galopperade sist i spetsstriden så gör nog Ulf Eriksson här ett rejält försök. Kommer man till spets och favoriten kommer bort så måste vinstchansen vara hög och Mellby Joker är en tänkbar chansspik.

9 Mustang Racer 20% nämner Dwight Pieters som stallets kanske lite bättre chans men anledningen till att Bergh var uppsatt på den här är att han äger. Intressant med Goop upp nu som ersättare och med loppet i kroppen ska han vara förbättrad så han räknas tidigt.

8 Cark Halbak 16% galopp med segern på gaffeln sist och gått bra i övrigt, varje gång. Nu blev det sämsta spåret men efter en strykning och litet fält så kan man ändå hamna bra på det och ses med bra chans vid gardering med Khilström upp den här starten.

6 Herecomestheboom 4% kunde inte ta mycket näst sist i liknande lopp men man var nöjda med hur han rörde sig utan skor och det blir så till den här starten. Gynnad av litet fält då han suttit lite för långt bak senaste två loppen och han går säkert framåt med de loppen i kroppen.

7 Ploquepin 3% är startsnabb så kan få bra position nu när han är gynnad av invändig strykning. Gått bra för Jepson tidigare och skulle kunna överraska om man hittar ner i bra slagläge.

Ranking: A 5. B 9-3. C 8-7-6. D 4-2.

Avdelning 5.

Se “Bästa Spiken!”

3 Carl Anners Viking 6% är den som tar spets där framme och kommer favoriten bort är det troliga vinnaren då ett par andra av de värre motbuden har bakspår på tillägget. Den här har dock fler tredjeplatser än någon annan placering så oklart hur det är med moralen att vilja vinna men nu är det lättning i balansen med första barfota fram så lite intressant för den som ogillar hästar nära 80%.

12 Backhammer 5% och 13 Ängsbrage 5% duger båda bra i klassen om de inte stött på så bra häst som favoriten här och mest intressant är nog den sist nämnde. Han är bara fyra år och går framåt med sina lopp och kan bli att räkna med i matchning mot kullkamrater längre fram.

2 Lillans Maggen 1% och 6 Kolar Vicken 1% får båda bra kuskplus och har båda galopperat bort oerhört många lopp så går de felfritt och favoriten kommer bort är de tänkbara skrällar till under procenten.

Ranking: A 9. B 3-13. C 12-2-6-14. D 4-1-10-8-5-7-11.

Avdelning 6.

Treåringslopp för ston i Margaretas Tidiga Unghästserie och här är det fullt fält där favoriten lottats till bricka 12 vilket ger en favorit i fara här och jag förordar att gå mot. Tänkbart att strecka riktigt många då de givna motbuden också fått luriga spår, där dessutom treåriga ston innebär att det kan vara stora variationer i prestationerna tidigt i karriären.

12 Lacille Boko 23% är loppets klara favorit men från samma läge i liknande lopp för två starter sedan köres hon passivt och sågs aldrig med chans som oplacerad. Från framspåren har hon har sina vinster och inte alls givet att det blir offensivt upplägg den här gången heller så bara en av flera här som klart överstreckad. Intressant att se hur hon går barfota bak den här starten men Båth säger att det är svårt att tro på seger från det här läget och hon rankas ner lite på dåligt spelvärde.

6 Global Countess 16% är startsnabb och provas med ny kusk så med spår invändigt om en av de värsta konkurrenterna i spetsstriden är det så klart fördelaktigt, även om det är en bit ut på vingen. Stallkamrat invändigt sida vid sida och även ytterligare en stallkamrat en bit längre in så det kan vara så att den här får ledningen, så streckas först på det bättre läget än värsta konkurrenterna.

7 Breeze 17% är startsnabb så ska kunna komma bra det trots spåret då det blir första gången i biken till den här starten. Har dock en hel del galopper i historiken så inte helt att lita på, men häst som helt klart kan hitta till ledningen eller dödens och går nog som bäst utan hästar framför sig.

1 Blue Jay 18% är startsnabb men det är ett tuffare lopp nu och spår ett på Solvalla är inte helt enkelt att spetsa från. Klart överstreckad även om hon så klart har chans att ta spets eller rygg på ledaren. Hon kommer ändå med två raka segrar med sparat och går säkert framåt ytterligare så ska med på garderad kupong men bara en av många.

10 Lyckans Loes 2% kommer från stall som haft en fin formtopp hela inledningen av året och den här går framåt för varje start. Hon ska nu gå barfota fram och med norskt huvudlag så intressanta förändringar tillsammans med ny kusk och hon har nog klart högre vinstchans än under två procent.

5 Al´s Starlicious 4% har bästa spåret på Solvalla och är nog lite bättre än raden då lägena varit sämsta tänkbara en längre tid. Har gått lite mer instängd i skymundan på slutet och ska nu öppnas upp med halvstängt eller öppet huvudlag, ska även lättas i balansen men bara lättare aluminiumskor så inget rött i listorna. Ska kunna öppna bra och räknas tidigt med ändringar och det fördelaktiga läget.

3 Al´s Boozy Suzy 3% får lite kuskplus och har bra spår så intressant med första gången barfota runt om här.

11 Glorious U.M. 3% är stallkamrat till favoriten och hade varit sjuk inför senaste starten så går nog framåt mycket med det loppet I kroppen. Mest startpoäng i fältet och är nog inte så mycket sämre än stallkamraten, som kollektivet bedömer.

9 Blackwood´s Boogie 2% gick bra som tvåa i förra ”Margareta-loppet” och har gått i mål med sparat på slutet från spår långt ut. Kan få bra smygresa även nu och ska räknas med chans i öppet lopp.

4 One Night Only 5% får kuskplus i första med Goop och andra gången med barfota fram från toppspår är så klart intressant då det är bättre läge än på slutet.

Ranking: A 6. B 7-5. C 12-11-10-3-1-9-4-2. D 8.

Avdelning 7.

Kortlopp på Bergsåker där favoriten kanske inte är startsnabb nog att försvara sitt innerspår och därmed favorit i fara även i den här avdelningen. Jag går mot favoriten och hittar min kompletterande spik här men för er som vill gardera loppet så finns det ett par intressanta från bra spår till låg procent.

1 Balder D.K. 38% blir klar favorit och jag har sett en del spika, men det är klart läge att spela mot eller gardera den här favoriten. Varit fin vid två raka segrar men klart hårdare lopp nu och dessutom är han nog inte tillräckligt snabb från början för att kunna svara upp innersniffen här. Visst är spår ett bättre på just Bergsåker än på många andra banor men det krävs fortfarande en väldigt snabb häst för att fixa det och blir den här fast så är det ju mer chansartat så klart.

6 Swagger 30% är betydligt mer intressant med nio vinster på sina 19 starter och den här är startsnabb med spår en bit ut och kan absolut komma hela vägen till ledningen. Han har bara gjort ett par starter på barfota runt om och när det är dags för det, första gången på länge så är det mycket intressant. Även hans senaste vinster är tagna i enklare sällskap men han har mött hårdare tidigare och hävdat sig bra i tuffare konkurrens. Har gjort två starter över kort distans och är obesegrad i kortlopp och jag väljer att spika honom på bättre spetschans än för favoriten.

2 Huddlestone 2% ska provas första gången i bike men skorna åker på då det inte fungerade barfota sist. Är startsnabb och kan snuva favoriten på ledningen till en början för att släppa till min spik-idé. Kan han inte ta sig förbi invändig häst kan han bli den som håller fast honom på innerspår om mitt spetsbud tar sig förbi båda. Oavsett blir det position i främre träffen och till den låga procenten är han streckvärd vid gardering och mitt första motbud.

3 Ester Wibb 6% har varit ute i stenhård konkurrens hela karriären och även om det är ett sto i öppen klass duger hon bra här. Inte så startsnabb men desto bättre till slut och från ett bra läge är hon att räkna med vid gardering.

8 Global At Work 11% är ett sto i öppen klass som är startsnabb men från spår åtta går det inte att tro på hög chans. Hon står dessutom stenhårt inne i loppet och har inte hov nog att gå barfota runt om så bakskorna åker på och hon är nog överstreckad och ska nog vara en bit under 10% mot den här konkurrensen.

10 Dollar Hornline 6% är startsnabb så klart missgynnad av bakspåret. Lite bättre barfota runt om men också högre galopprisk då så får gå med skor fram och från bakspåret tror Oskar Florhed på felfritt lopp men spåret sätter ner chanserna rejält.

Ranking: A 6. B 2-1. C 3-10-8. D 7-5-9-11-4.

Avdelning 8.

Fyraåriga ston gör upp I det avslutande ”Margareta-loppet” och det är ett fint startfält där den klara favoriten fått bakspår så även här är det favorit i fara. Det finns absolut chans att fälla favoriterna i de tre sista avdelningarna och är bara värdet hyggligt inför det så kan utdelningen bli riktigt bra.

9 Marion Fouty Bon 41% har kanske högst kapacitet i fältet men segrarna är tagna från ledningen eller utvändigt ledaren så klart missgynnad av bakspåret. Det är ett jämnt fält där det blir många bra märrar att runda så helt klart en favorit i fara här. Visst kan det gå om hon hittar rätt ryggar men som dubbelt så mycket streckad som bra ston som kan få spets här är hon överstreckad här. Given på kupongen, om man inte chansar och spikar mot.

4 No Business 20% har perfekt startspår och Erik Adielsson upp för första gången. Toppas i utrustning med bike, barfota och blinkers. Bara varit toppad så till försök och final av Breeder´s Crown i höstas där hon var trea i finalen trots spår en bit t då hon snabbstartade till rygg på ledaren. Ett lopp i kroppen och då hon är mycket startsnabb kan det bli hon som kommer till spets så med maxad balans och utrustning är hon given som förstahäst här.

5 Malvha Ha 8% har bästa spåret och med årsdebuten avklarad blir det nu barfota runt om som hon gick bra på i fjol. Khilström upp på Marcus B Svedberg-tränat är bra då stallet har absolut toppform. Hon är startsnabb och siktas mot att vara på topp till sto-sprintern på Halmstad i sommar men är nog bra nu redan, med ett lopp i kroppen efter lång vinterträning.

1 The Primerose 16% är startsnabb men det är inte helt enkelt att ta spets från innerspår på Solvalla och det är risk att hon får nöja sig med rygg på ledaren den här gången. Hon står lite hårt inne med då flera här redan hävdat sig i kulltoppen och kanske är hon överstreckad men svår att lämna utanför kupongen vid gardering. Hon är trots allt startsnabb och det är Goop som tränar och kör så med årsdebuten avklarad med vinst från spets måste hon så klart räknas tidigt.

Ranking: A 4. B 9-5-1 C 7-2-10. D 11-6-3-8.

Stora systemet

Avd.1: 4-5.

Avd.2: 3-5-6.

Avd.3: 1-5-6-7-8-11.

Avd.4: 3-5-8-9.

Avd.5: 9 L.Q.Widde

Avd.6: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

Avd.7: 6 Swagger

Avd.8: 1-4-5-9.

6912 rader som kostar 1728 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 5 Mindyourvalue W.F.

Avd.2: 3-5.

Avd.3: 1-5-6-7-8-11.

Avd.4: 5 Mellby Joker

Avd.5: 9 L.Q.Widde

Avd.6: 1-2-3-4-5-6-7-9-10-11-12.

Avd.7: 6 Swagger

Avd.8: 4-5-9.

396 rader som kostar 99 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se