Speltips: GS75 Vaggeryd 15:00 8/5

GS75-Omgången.
Sommarbanan Vaggeryd arrangerar GS75 den här veckan. Här är upploppet 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor men i övrigt inga konstigheter.
Vi har spelat in klipp med genomgång av omgången men gör skrivna tips med. Leta efter länk till filmklippet i FaceBook-gruppen Sverige Spelar eller på trav.se. Gästar gör en god vän och duktig analytiker i Jens Lönnaeus. Vi har skördat framgångar tidigare då vi byggt system ihop till just spelformen GS75 och hoppas så klart på fortsatta framgångar.

Statistik och Spelteori.
På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället.

Bästa Spiken!
Vi har två vettiga spikbud som båda är väldigt streckvärda på den tidiga procenten, den ena är inte ens favorit och den andra ganska knapp favorit.
6 Ekas Zalming 18% och 2 Golden Guard 28% i avdelning tre och fyra blir våra spikar i omgången. Båda är spetsbud i respektive lopp och har bra chans att leda sina lopp runt om.

Gå Kort!
I första avdelningen sticker tre hästar ut på strecken så väljer att spela med två av hästarna. Därmed får vi bort en betrodd häst på tilläggsfållan och de två vi spelar med startar på grunddistansen. Se avdelning 1.
Avdelning 1.
Tilläggslopp i låg klass och det borde bli svårt för tilläggshästarna att komma riktigt bra på det.
5 Eclectic 27% går barfota runt om och kan nog ta ledningen här då han inte har några hästar på springspåren utanför sig. Bra chans att leda loppet runt om.
4 Epice Rich 30% är loppets knappa favorit och är en bra häst Skulle min första häst komma bort så borde den här få ta över ledningen av alla andra där framme.

Avdelning 2.
Treåringslopp med en lite för stor favorit i 4 Best Time Ever 54% som bröt ut en hel del sist. Han kan mycket väl vara bästa hästen men så mycket streck på väldigt orutinerad häst från spår fyra i volten gör att jag tycker att garderingen är given.
Det finns flera bra på startfållan och ett par som står 20 meter bakom där 11 Als Showmethehill 1% är intressant. O-spelad hemmahäst som nog har betydligt högre segerchans än vad kollektivet bedömer. På grunddistansen är båda Untersteiners hästar och 3 Patrick Silvio 14% intressanta garderingsbud. Den senare har bra spår medan Untersteiners två hästar har tränat bra och man tror från stallet att spåren ska funka.
Avdelning 3.
Spårtrappa i ganska låg klass där det inte skiljer jättemycket på vad hästarna tjänat men det gör ändå lite och en bit ut på vingen startar en bra häst för klassen som vi tror mycket på.
6 Ekas Zalming 18% har bra chans att ta sig till ledningen här och då måste värsta motbudet 10 Arachis P.R. 49% få svårt att ta många länder ute i spåren. Ungefär lika bra hästar men på strecken skiljer för mycket och betydligt högre strul-risk för en så stor favorit så det känns väldigt bra att ta ställning för den lägesgynnade här. I övrigt är loppet tunt.
Avdelning 4.
Ett av bara ett par lopp för dagen som håller lite högre kvalitet men här finns frågetecken för formen hos flera av motbuden så vi tar ställning för favoriten.
2 Golden Guard 28% gör comeback och har så klart frågetecken för formen på den här med men här tycker jag det är inte lika negativt med första starten på ett tag. För den här hästen kan vara beroende av att vara fräsch och kanske gör några få bra starter åt gången så är då oftast bra direkt och vann årsdebuten i fjol. Han är startsnabb och har bra läge så när träningsrapporterna låter positiva måste segerchansen vara hög på hemmaplan.
3 Moses 21% var besvikelse sist och där måste det varit något fel, men skyller på att han blev ömfotad. Då kanske det blir för täta starter här även om skorna åker på så är det ett klart oroväckande.
5 Beckham 26% är så klart intressant från bra läge och med bike på så är tidig vid gardering och även om han såg bra ut mellan hästar är det även här lite oklar form. Stallet har strukit många hästar på slutet för feber och senaste två månader har stallet bara en seger totalt på väldigt många starter.

Avdelning 5.
Här är det ganska låg klass för ston och givet att gardera men flera av hästarna har ändå startat på V75 men med andra förutsättningar än nu.
6 Dame Lane 7% är den vi väljer att nämna som vi tycker borde tillhöra de mest betrodda här. Varit tvåa bakom Its a Girl och höll undan för bland andra Donna Summer och Aurora Show från 20 meter bakom. Fint läge nu, ett lopp i kroppen där hon satt fast med sparat efter spårsnål resa. Men loppet är öppet och vi streckar många.

Avdelning 6.
Åter en spårtrappa i ganska låg klass men här är det vidöppet och favoriten har så klart bra segerchans men 7 Jello W. 62% är överstreckad så garderingen är given. 8 L.L.Labero 6% gör regidebut för Bergh och där rycker man bakskorna första gången, direkt. 12 Oskar Run 4% är underspelad, han har varit hårt spelad mot betydligt tuffare motstånd men nu blir han bortglömd så intressant trots risigt spår.

Avdelning 7.
Det här är det andra loppet i omgången som håller lite högre klass. Här kommer omgångens största favorit ut men 6 Global Lover 66% vek ner sig lite väl tidigt sist och borde väl hållit något bättre för att få bra betyg. Kan sitta i benen med och favorit i fara även om han kanske bara är bäst.
5 Bravo Santana 11% är desto mer intressant i sin regidebut för Untersteiners och det verkar påställt direkt. Bra häst för klassen så barfota runt om och bike direkt ska göra att det måste vara bra chans direkt här.
10 Green Mamba 1% är ett fint sto som bara gjort ett fåtal starter för Stenströmer. Första gången barfota runt om sist då man körde passivt och hon skjöt till bra på dubbla open stretch så intressant nu med tätare starter.

8 Black White Z.S. 11% ska kunna öppna snabbt och här blir det bike och barfota runt om med ett lopp i kroppen i nya regin. Gratiskusken aviserar offensivt upplägg så det kan bli vingel från spåret men kanske tänkbar, speciellt om det skulle tillkomma en strykning.

Stora Systemet
Avd.1: 4-5.
Avd.2: 2-3-4-5-7-11.
Avd.3: 6 Ekas Salming
Avd.4: 2 Golden Guard
Avd.5: 4-5-6-8-9-10.
Avd.6: 1-2-3-5-7-8-11-12.
Avd.7: 5-6-10.
2016 rader som kostar2016 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se