Speltips: GS75 Umåker 13/3

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben.

Omgången går på Umåker och viktigt att tänka på är att man tagit bort isen här så lite andra förutsättningar nu än i vinter för många av hästarna här. I övrigt en vanlig tusenmetersbana med medellångt upplopp på 190 meter.

Statistik och Spelteori.

Spikar man ett par-tre riktigt betrodda kan det vara läge att klicka i GS7 så man får 2,5 ggr utdelningen vid sju rätt men avsäger sig då utdelningar för sex och fem rätt. I vinter har det dock skrällt rejält i låg klass på GS75 så lutar åt att spela i alla pooler den här veckan. Även om det finns en stenklar vinnare och given spik.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen är 5 Spickleback Face bara överlägsen i fälten för dagen då formen är på topp. Jag spikar och bläddrar vidare, mer motivering och något om emotbudet nere vid avdelning 4.

Gå Kort!

I inledande avdelningen tycker jag att två höjer sig rörd tanke på vad de två mött tidigare. Det är en spårtrappa så man försöker väl kolla på sämre lägen i den lopptypen men här skiljer det väldigt lite på tjänade pengar och båda betrodda har nog kapacitet för att vara med i lite högre klass med.

Avdelning 1.

4 Clandestine har varit ute i försök och final på V75 mot hingstar och valacker så positivt att bara möta ston nu. Har årsdebuten avklarad där hon vann direkt på en tung bana från tillägg. Bättre förutsättningar nu så när hon kan öppna skulle det kunna bli ledningen så blir hon svårslagen. Var inne på att det kanske är en vettig spik när hon var under 50% på de tidiga kupongerna men nu stiger hon kraftigt och jag nöjer med ett lås här.

5 Polar Operation har varit ute mot stenhårda kullkamrater i fjol i bland annat 'Margaretalopp', försök och final på E3 och försök till Oaks. Nu enklare mot och matchas väl mot storlopp i år igen så borde ha bra chans i så här enkelt lopp. Startsnabb och har favoriten en sämre dag sitter den här nog i ledningen runt om.

2 Fiorini gör debut i Samu Sundqvist regi och han har hög segerprocent på litet material så passas direkt. 3 A Knights Victory ska gå första gången med open eye och det kan bli barfota bak om banan är bra. Stark spurtade som borde få bra läge här.

Avdelning 2.

Lågklassigt stolopp för kallblod där favoriten kanske drar iväg lite för mycket på strecken efter smickrande resultatrad på slutet. Det finns ett starkt motbud så finns läge att gå mot favoriten här. 7 Önnes Saga har en hel del galopper tidigare i sin historik så inte alls omöjligt att hon kör galopp här.

13 Ronja N.N. Är minst lika bra som favoriten och kan bra tider. Var tvåa bakom favoriten i sin årsdebut men stod då 20 meter bakom Önnes Saga i starten och lika start nu så klart bra läge även om bakspår på tillägg inte är så kul.

14 Vännfor Grynet har vunnit 7 av 27 så en av de som ändå vill vinna här och räknas vid bredare gardering trots spåret.

4 Sundbo Grann ska gå barfota runt om och har tänt till på lite omlagd träning så tänkbar storskräll.

8 Åsa Klipp är Jan-Olov Perssons bidrag i loppet och hans hästar ska väl alltid passas, speciellt i så här låg klass.

Avdelning 3.

Lågklassigt lopp igen och Bergh bakom klar favorit men han bytte körsvenn vid 11-tiden och inte lika intressant om han inte kör själv. Givet att hästen har mött tuffare men har heller inte räckt då så inte alls säkert att han bara är bäst nu. Värsta motbuden har dock fått sämre lägen men jag landar i att garderar loppet brett och kanske tar alla här till slut. 2 Gone Fishing är startsnabb så ska inte allls sågas helt men inte givet att han kan ta spets här och då är det favorit i fara.

4 Nibali Vivantis är startsnabb från bra spår och med Kontio upp kanske man leder loppet runt om som o-spelad.

9 Among Stars och 10 Hedin K. Har båda startat på en del i vinter och har form som de två med mest startpoäng här och räknas båda trots bakspåren.

12 Tour Possession har några starter i nya regin här uppe och vann sist så kommer med form. Van att möta värre motstånd än så här då han gick söder över tidigare.

Avdelning 4.

Omgångens mest troliga vinnare och därmed spik på allt är 5 Spickleback Face som bara inte skulle hinna fram sist. Vi hade ju bra drag på Selmer IH den gången på barfotan, men han fick ge sig på målfoto. Lättare mot och bättre läge för Spickleback den här gången och då vinner han.
12 From The Mine gillar jag och han är inte långt efter favoriten på kapacitet men formen är stort frågetecken. Jag gick på honom i comebacken när han mötte enklare än Spickleback. Då verkade de tro på honom från stallet med eftersom det var riktigt offensivt men mjölksyran kom redan flera hundra meter kvar. Han har annars trivts på isen tidigare men var då väldigt länge sedan han tävlade med sådana förutsättningar. Nu är det vanlig bana och lopp i kroppen, men från 12 ska han bara inte slå favoriten.

Avdelning 5.

Kalllblodslopp i lite högre klass där favoriten står 20 meter före de värsta motbuden men inte givet att han håller undan . Man ska testa lite ändrad utrustning på 5 Volt men som stor favorit är han bara en av några för mig.

10 Backegubben visade form i comebacken och går nog framåt med loppet. Van att möta hårdare.

14 Sundbo Komet är också van att möta tuffare motstånd och tas på allvar här med formen på topp.

12 Edbest har Ulf O up och trivs bra på Umåker. Vunnit sina tre starter på banan och som lågt streckad är han intressant.

Avdelning 6.

Högre klass på loppet men en svår propositon där det inte borde vara lätt att vinna från tilllägg . Nu är det inte så tuffa där framme och bara en med riktigt bra segerchans på grunddistansen gör att tilläggshästarna kommer in i matchen.

14 Gazoline Mearas försökte vi fälla sist men han är bara för bra för dagen och kom enkelt till ledningen. Andra förutsättningar nu och även om han är bästa hästen kan mycket mer hända på vägen här med bakspår på tillägg. Lämpligare procent nu så tänkbar spik trots läget och jag har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra.

11 Inspector har mött tufft motstånd för Goop och har ett lopp i kroppen för Wäjersten nu så från springspår är den tidig vid gardering.

5 Dante Godiva kommer med form, har bra läge och står bäst inne i loppet på pengarna.

1 Gurra Palema har bästa läget, Ulf O i vagnen och ska kunna leda loppet länge.

Avdelning 7.

Låg klass i propositionen men ganska fina hästar för klassen för att vara här uppe.

Bra favorit men spår lite långt ut för 7 Sectret Celebration men då det är inte så startsnabba invändigt så kan han nog köras till ledningen trots spåret. Nu blev han dessutom precis nedstruken ett spår och mycket positivt så tänkbar spik i annars öppet lopp. Vet var mållinjen ligger och att mjölksyran kom stidigt i årsdebuten är han ursäktad för. Det gick lite fort från start och hela vägen och han landande på 1.14,7. Tar han det loppet på rätt sätt så vinner han nog här men det kan ju sitta i benen och i huvudet med så det behöver inte vara fel att gardera.

Både 4 Luka Modric och 5 Maybach W.F. är bra för klassen men har inte startat sedan i november och kan behöva loppet. 6 Ultimate Brodde fick ett lopp i kroppen efter uppehåll sist och är nedstruken till perfekt femtespår. 1 She's My Heaven kan få fint lopp i rygg på ledaren. 12 Stabilazer har sina framgångar i monte på slutet men fungerar i sulky med. Är gynnad av ett par strykningar i loppet och ska kunna skrälla med lite tur.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 13:00.

Avd.1: 4-5.

Avd.2: 13-...

Avd.3: 2-4-9-10-12...

Avd.4: 5 Spickleback Face

Avd.5: 5-10-12-14.

Avd.6: 14.

Avd.7: 7.

40 rader som kostar 40 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se