Speltips: GS75 Umåker 13/2

GS75-Omgången.

Umåker är värd för GS75 den här söndagen och det är upploppslängd under medel med 184 meter som gäller. Banbredden är något över medel och inga konstigheter, ingen vinklad vinge och ingen open stretch här. Det är isbana så långa brodd i alla skorna och fin svikt i banan så håll utkik på de som har ett ”v” i kolumnen för ”ANM.” i resultat-historiken, det innebär att de startat på isbana då. Spika ingen häst som aldrig provat det för inte sällan är det svårt första gången med de lite längre brodden.

I övrigt är jag med på Twitch-sändning 13:00 på kanalen 1x2se på Twitch, där bygger vi klart systemet så lite mindre grund-rad i spelförslaget här.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället. Spelformen är ändå ganska svår så är det inte väldigt skiktade lopp så kan det bli bra betalt för sexor och femmor med.

Bästa Spiken!

Procenten är svår att sia om tidigt på GS75 men i första avdelningen blir favoriten väldigt hårt streckad men i hög klass tycker jag man kan köpa riktigt stora favoriter i spelformen.

5 Gazoline Mearas är stor favorit men har högst segerchans i omgången och jag spikar och vänder blad. Här laddas det för spets och Sandra är nöjd med honom och tycker inte det ska göra något om han skulle bli het över den korta distansen. Inga ändringar och det är tryggt på stor favorit.

Gå Kort!

Avdelning 1.

Se “Bästa Spiken!”

5 Gazoline Mearas radar upp toppinsatser på isen och är bara starkast här så från ett fint spår precis bakom bilen kanske man kan köra sig till ledningen tidigt här och leda loppet runt om. Ger inte upp om Sandra skulle köra försiktigt och vinna på styrka för tror den bara är bäst när man än väljer att köra i loppet.

6 La Norna är startsnabb men får ofta starta från tillägg i voltstart så intressant över kort distans med bilstart då hon trivs på isen och kanske tänkbar om man dubbla systemet och tror att favoriten kan komma bort. Ska laddas men inte givet att hon tar en längd på favoriten om den med laddas från start.

Avdelning 2.

Mycket svårt kallblodslopp i låg klass där favoriten 9 Eldar startar från springspår på mellanfållan och har väldigt mycket galopper i historiken så vingelrisk här.

4 Lill Alfred har radat upp riktigt bra insatser vid sina starter på vinterbanor och riktigt bra statistik på underlaget med 6/8 på isen. Lopp i kroppen efter uppehåll nu så även om det var breddlopp var det ändå ett lopp som för honom framåt och det var en vinst så han är nog lika bra som favoriten här. Rejält kuskplus med Mats E upp från fint andraspår på 20-fållan. Då han är startsnabb kan han vara långt före favoriten tidigt och kanske ta sig till ledningen med bara ett par enklare hästar på grundistansen. Tänkbar chansspik i öppet lopp.

12 Philip är nog värst mot som med kommer från seger på isen och har 2/3 på underlaget men står stenhårt inne i propositionen med 20 meter tillägg på några som går ungefär samma tider som han själv.

5 Zoglimten galopperade sist i loppet som Lill Alfred vann men vann loppet före som var ett likande lopp som det här på isbana, tänkbar skräll från fint spår.

8 Slotts Pila står bra inne på pengarna då det är ”fördel ston” i propositionen men hon vinner inte så ofta. Mäter dock enklare än hon van vid har bra farter i kroppen. Vingelläge då man inte vill ladda från start så chansartat.

Avdelning 3.

Lopp i låg klass där det finns utveckling hos hästarna och flera startsnabba över den korta distansen.

1 Höwings Xerxes får Mats E upp och det blir ett bra lopp i kanske rygg på ledaren.

5 Prosperity W.F. vill man nog köra I ledningen med nu när han blev fast med rubbet efter att man släppte sist.

2 Gift From Love är startsnabb men man vill inte köra i dödens här och inte presterat på isen så tveksamt som väldigt hårt spelad på tidiga kupongerna.

6 Wall Street Neo är startsnabb men överspelad då han inte vinner så ofta och gör comeback nu

10 Somebody´s Miracle 14% vann från rygg ledaren sist och är startsnabb så klart missgynnad av bakspåret men gynnad av strykningar. Stått över jobb efter halsinfektion men tränar bra nu och första gången med rycktussar är aviserat.

Avdelning 4.

Fint lopp för hästar mellan Klass 1 och Klass 2 kan man säga och favoriten 4 Gurra Palema är bra för klassen med många segrar med skor. Det är dock första starten på isen och comeback efter att inte ha startat sedan i oktober så favorit i fara och överstreckad.

10 Jas gjorde debut i ny regi sist och var klart bra så med loppet i kroppen och kuskplus i Mats E upp så är det mycket intressant.

5 Schawn Leejs är startsnabb hemmahäst som får lite kuskplus nu och har läge för att spetsa från fint spår så måste räknas tidigt.

Avdelning 5.

Kallblodslopp i betydligt högre klass än tidigare och här är det gynnsamt litet fält för en stark is-specialist i 8 Hallsta Vinex. Han är van att möta tuffare hästar och på isen kanske han bara är bäst.

1 Rönningsgutten är så klart bra men lite överstreckad som stor favorit här. Visst kan han leda loppet runt om men tror mer på Hallsta Vinex.

5 Hage Jerven gör intressant debut i JOP-regin och Mats E upp är rejält kuskplus direkt, så intressant.

Avdelning 6.

Fint auto-lopp över medeldistans där favoriten 4 Ladybug Lara står riktigt bra till men är inte så startsnabb. Kanske blir lite för hårt streckad då hon är som bäst när hon bara möter ston kanske och har lite smickrande resultatrad på slutet. Plus med bike på nu när det bilstart.

7 Eskimo Brother står bra inne i loppet och kan öppna bra bakom bilen så då det inte är så startsnabba invändigt bör man väl ladda trots spår långt ut bakom vingen.

2 Arizona Dream går ner i klass nu så med Ulf O upp från fint läge måste han vara riktigt tidig här.

Avdelning 7.

Snabblopp i högre klass och bästa hästen fick sämsta läget så det öppnar upp loppet då 12 From The Mine dessutom gör comeback efter att inte ha startat sedan i somras. Riktigt bra på isen tidigare i karriären och kanske rundar han dom på sin höga kapacitet. Men då det kan bli passivt upplägg i comebacken är det nog inget att gå på och gardering är på sin plats här.

3 Importedfromdetroit och 5 Mr Perfect delar favoritskapet från fina utgångslägen. Den först nämnda har inte gått så ofta i bike så klart plus med den vagnen nu och från fint läge ska han räknas tidigt så klart. Den senare är väl knapp favorit i fara då han vinner väldigt sällan.

2 Rossi Palema är ganska startsnabb så från fint spår blir det bra lopp för honom med Ulf O upp då han trivts på isen.

7 Ready For More är startsnabb men vinner lopp väldigt sällan på äldre dagar och är 12 år så ser honom som överstreckad även om han skulle komma till ledningen.

9 Hesiod är en kul skräll då han gått bra ända sedan i höstas och har en bra rygg för att kunna komma igenom på bra sätt. Mika Forss har vunnit med honom ett par gånger i höstas så de trivs tillsammans.

Grund-systemet.

Avd.1: 5.

Avd.2: 4.

Avd.3: 1-5….

Avd.4: 4-5-10…

Avd.5: 8.

Avd.6: 2-4-7.

Avd.7: 2-3-9-12.

72 Rader som kostar 72 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se