Speltips: GS75 Solvalla 10/4

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet. Blir privata andelar då tillsammans inte funkar till GS ännu, lägger lämk i kommentarerna. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben.

Huvudstadsbanan är värd för spelformen den här veckan och det är inte ofta GS gästar de större banorna så lite högre klass på hästarna än det brukar vara på söndagarna. Solvallas bana har numera ett upplopp på 200 meter, ingen vinklad vinge eller open stretch att hänsyn så inga konstigheter.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll

Bästa Spiken!

På tidiga kupongerna är det jämnt streckat mellan två hästar i treåringsloppet i femte avdelningen och det är läge att ta ställning då bred gardering inte är aktuell då flera ligger lågt och det är lite skiktat. Se längre ner vem jag tar ställning för där.

I övrigt finns det kanske anledning att spika storfavoriten i första avdelningen då hon kanske bara är bäst där. Lämnar ändå öppet för ett par andra tänkbara spikar.

Gå Kort!

Tänkbart att stänga tredje avdelningen på tre streck, se längre fram i texten vilka jag låter mest uppåt angående, eller hör i twitch-sändningen vad vi landar i.

Avdelning 1.

Stolopp i ganska bra klass och kanske är favoriten 9 Queen Ratzeputz bara bäst här efter segrar i övertygande stil i år. Nurmos-tränat på hemmaplan och Goop upp nu dessutom så tänkbar spik. Galoppen var i voltstart och nu är det fortsatt bike som sist och barfota som sist så på plusdistans för henne är det hög segerchans.

1 Omega Superstar vann i årsdebuten och uppåt med loppet, plus att Bergh kör själv, men brukar ju bli kuskändring när det en bit att åka där så håll utkik. Inte så startsnabb så innerspåret kan bli en fälla.

3 Diversity Pellini drar en del streck men långresa och står hårt inne i loppet och vinner inte så ofta så tror jag mindre på.

4 Love No Pain är en stark avslutare som står bäst inne i loppet på pengarna och hon har överraskat på Solvalla tidigare i vinter. Trivs på distansen så räknas med chans från fint läge.

2 Your Dreamlove går framåt med comebacken i kroppen, bike barfota och norskt huvudlag är maxat för henne men trivs inte i dödens så lär försöka få andra tredje utvändigt härifrån.

6 Bellis Frontline är startsnabb och här testar man med open eye i stället för det helstängda huvudlaget. Platschans från ledningen och släpp till någon bra kanske.

10 Isabel B.R. maxas nu med lopp I kroppen så blir nog betydligt bättre insats nu med bike, barfota runt om och norskt huvudlag. Stort kuskplus med Örjan upp men vann inte lopp i fjol och några för tuffa mot så trots Örgan och maxningar blir det nog för svårt

Avdelning 2.

Lägst klass för dagen med hästar som tjänat väldigt lite pengar och så klart svårt att räkna på vilka som utvecklas mest med starterna i kroppen här. Man behöver nog ha en hel del streck här för att känna sig hyggligt trygg att överleva på systemet.

7 Ariane d’Amour får Mats E upp för första gången, galopperat bort en del och bra med kuskplus då. Autostart och nedstruken ett spår är bra.

8 Mellby Jupiter gynnas även den här av en strykning, Nurmos-tränat som nog är lite bättre än raden skvallrar om efter att ha haft bakspår på slutet.

10 Ideal d’Ormoy är favorit på barfota runt om första gången för Goop men har en del galopper i raden så favorit i fara. Man testar också annat huvudlag, vilket är oklart men kan man få honom att gå felfritt lopp är det så klart bra chans.

12 Fraizer från stall med form och tätare starter nu. Svarade bra på rycktussar och var lite trafikproblem sist så har man lite tur med rygg på någon av de betrodda fäller han nog många till slut. Nu blir det dessutom första gången med goggleshuvudlag så ska inte räknas bort trots spåret.

1 Keeponrunning kördes galopp i attack på barfotabalansen, nu åker skorna på så kanske felfritt lopp nu. Stall i toppform så ska räknas men inte startsnabb så chansartat läge. Man vill ha felfritt lopp bara och räknar inte med segerchans från stallet.

3 Sabaton är nedstruken ett spår så sitter i andraspår vilket är bra då han inte är startsnabb så kanske kan få bra slagläge. Stort plus med barfota runt om och ett lopp i kroppen. Bara gått barfota en gång och vann då.

9 Daylight får Örjan upp och varit fin i årets två starter och verkar vara en fin häst.

6 The Big Harald kan öppna bra men inte givet att man tar sig till ledningen från spår så här långt ut och vingelläge om man inte kommer förbi alla från start.

Avdelning 3.

Volstartslopp i låg klass och ovisst så klart då favoriten fått bakspår och läge att gardera loppet.

10 Swan Hill är bra och stått i riktigt låga odds. Nu har han lopp i kroppen och kanske rundar han alla den här gången, men har sina segrar från ledningen och ovan voltstart.

5 Mizai från stall i toppform och även om det är snävt spår så har han varit stabil på slutet med kuskplus nu i Ulf O. En strykning vid sidan gör att det blir mer plats och han måste vara riktigt tidig här.

2 Mr Carioca har provat en del som uppanmäld på V75 och ner i rätt klass nu. Startsnabb från bra spår men galopperna oroar så klart. Felfritt kan han spetsa.

8 Laird Hamilt Boko har bra smygläge men ingen riktigt bra rygg så klart chansartat när han är tränarkörd, även om stallformen är bra och han kommer från sin första seger nu.

6 Tailwind streckas en del men inte givet att kusken kan utnyttja sitt fina springspår och han har kört galopp en del med den här. Årsdebut och borde bli passivt upplägg nu.

Avdelning 4.

Spårtrappa så leta vinstbuden från lite sämre lägen då de får ha betydligt mer tjänat och här har favoriten miljonen på kontot. Det betyder att 12 Easy Cash är uppe i silverdivisionen medan många av de från invändiga spår precis kommit med i Brons. Rätt favorit då det dessutom inte är fullt fält då det kunde varit femton hästar till start här.

Årsdebut på favoriten gör så klart att det är lite frågetecken för formen men samma gäller för 8 Frodo S. som är startsnabb och första motbudet då Goop kanske kan köra honom framåt för att överta ledningen här.

13 Devs Definitif har varit i gång i vinter och visat form, sprungit in mycket pengar och testades i bike första gången i finalen sist. Nu kanske vi får effekten på det när det blev galopp när han satt fast med sparat.

11 Cruise är o-streckad men duger absolut här och var fin på barfota sist och får nu även bike så med tätare starter är det intressant. Vinner inte så ofta men procenten är där efter med.

Avdelning 5.

Treåringslopp och läge att ta ställning där båda som är hårt streckade är startsnabba men jag spelar med en hingst som får rejält kuskplus.

2 Dont Touch Me I.T. utveckas så klart rejält med loppen och för Örjan ska han kunna öppna fort och tror han leder loppet runt om.

5 Rosa Majalis är startsnabb med men var brunstig sist och bara ett par veckor sedan så även om hon säkert är bättre nu är det inte givet.

1 Oh Cean har öppnat bra I volt men debut med framspår bakom bil så borde bli över från start men kanske kan få rygg ledaren. Flera blir det nog passivt upplägg för bland andra 9 Eucalyptus som det blir årsdebut för.

4 Last Gift C.G. provas barfota fram från bra läge och mött hårt motstånd så ska räknas med chans om lättningen slår väl ut.

Avdelning 6.

Spårtrappa för ston I låg klass och Berghs har en stark duo till start där han kör favoriten 1 Bird Lane själv. Hon är startsnabb så svarar hon upp innerspåret leder hon kanske runt om men det är många i fältet med nästan dubbla prispengarna som utmanar. Hon bär nog lite mer pengar med då hon mött ganska tufft et par lopp på slutet förra säsongen. Årsdebut nu med så kanske läge att gardera. Stallkamraten 7 Belle Up har chansartat läge men gjort det riktigt bra vid två raka segrar barfota runt om. Räknas tidigt trots spåret på höjningen på nya balansen.

2 Pretty and Evil är startsnabb med och har ett par lopp i kroppen så kommer med form.

5 Dazzlin har vunnit hälften av sina starter och tål att gå lite i spåren och provat på tufft motstånd vid några av Solvalla-starterna så hävdar sig nog bra här.

8 Kabor Boko är startsnabb och ska gå barfota runt om för första gången så riktigt intressant på häst som vunnit fyra av sex starter. Matchats i tuffa lopp direkt med så duger bra här och ska räknas riktigt tidigt när Goop kör själv.

10 Ninja’s Queen blir det barfota runt om för här men har vinsten i raden från spets så blir kanske för tufft här.

Avdelning 7.

Lite högre klass på kortlopp där det kan bli fart från start med ett par startsnabba från bra lägen och då tror jag 7 Vice Versa Diama kommer in i matchen trots spår en bit ut och kanske är den här tuffast till slut. Vunnit 14/29 totalt och bara gjort två starter på distansen med en seger och en galopp som resultat.

2 Global Attention är den, som med kuskplus, kanske ska kunna ta sig förbi favoriten 1 Flexible Journey i inledningen men det kan bli körning här. Favoriten litar jag inte alls på från innerspåret här.

4 Ozzy’s Melody, 5 Expensive och 6 Awesome Kronos kan nog alla tre öppna hyggligt vid laddning från bra spår bakom bilen här. Alla tre får bike på nu till skillnad mot sist och det kan bli fart på loppet som sagt. På 4 åker skor på igen och är tränarkörd så lite minus på det men läget är bra och den här kan avsluta bra med och går ofta hela vägen in. Expensive kan det bli första barfota runt om för här och det är klart intressant i kombination med bike. Man tycker han blivit lite lat i loppen sedan han blev valack men med maxningar kan han tända till och ska räknas från topp-läge som o-spelad. Första bike för 6 i 36:e starten och skrällde rejält på V75 i fjol första barfota den säsongen så reagerar kanske lite extra på ändringar.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 18:30.

Avd.1: 9.

Avd.2: 3-7-8-10-12.

Avd.3: 2-5-10.

Avd.4: 12.

Avd.5: 2 Dont Touch Me I.T.

Avd.6: 1-8.

Avd.7: 7.

30 rader som kostar 30 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se