Speltips: GS75 Romme 19/3

GS75-Omgången.
Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspel. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben. Vi startar då andelsspel men går inte att spela GS i tillsammans-lagen men leta efter länk i kommentarer på inläggen jag gör på fb eller i kommentarer på twitch.
Omgången den här veckan går på Romme som har vinklad vinge på bilen och ett upplopp på 205 meter. Lurigt med låg klass i ett par av loppen där många gör utrustningsändring och/eller balanslättningar så mycket som kan hända med en hel del att hålla koll på.

Statistik och Spelteori.
På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Det är mindre bra när det är Jackpot som nu då jackpot-pengar hamnar i alla tre utdelningspooler på den spelformen. Man kan få en bonus på 10 miljoner om man blir ensam på spelformen så har man flera rader som man kan bli själv på så är det bra att inte lämna in samma kupong två gånger, för då räknas det inte som man är själv, om två kuponger har alla rätt.

Bästa Spiken!
I första avdelningen ska 6 Selected News bara vinna sitt lopp, då det är perfekt proposition för honom och ett fint utgångsläge.
Gå Kort!
I fjärde avdelningen är det lågklassigt stolopp dör jag landar i att försöka komma undan med två streck. Flera ändringar hos favoriten i det gör att jag inte vill lämna henne utanför kupongen. Men kanske bästa hästen startar med bakspår i 10 Global Collection och det är årsdebut så kan behöva ett lopp för att vara lite närmare formen. Här behöver hon inte toppform för att vinna då hon har över-kapacitet för loppet. Hon siktades mot Breeders Crown i fjol men blev sjuk.
Favoriten 2 Uptown Skift går första gången barfot fram, första gången med rycktussar och ändrar från helstängt till halvstängt huvudlag. Faller allt väl ut och hon kommer till ledningen tidigt så blir hon svårfångad för övriga.
Avdelning 1.
Se "Bästa Spiken!"
6 Selected News
är en stark spik i ett lopp där han bara ska vara huvudet högre än sina konkurrenter. Man tål en riktigt stor favorit och minst effekt på värdet gör det om den ligger i första avdelningen, jag spikar och vänder blad.
Avdelning 2.
Riktigt låg klass på loppet och de jag tror mest på har chansartade lägen så bredare gardering kan vara på sin plats.
7 Yavapai Point är väl rätt favorit på hemmaplan men har inte startat sedan december och i maxningar planerade hit. Han är startsnabb och gynnad av vinklad vinge så rankas tidigt men det kan så klart bli vingel och saknad lopp så garderingen är på sin plats.
10 Allways Proud visade inget av värde sist men här ändrar man en del och Båth skickar honom en bit för loppet så det är nog inga fel på honom. När stortränare skickar häst till mindre banor ska det oftast passas. Barfota bak och rucktussar, båda är första gången.

Avdelning 3.
Tänkbar spik på 6 Global Confession som har kapacitet för betydligt tuffare lopp och kanske är överlägsen här. Men för stor favorit på de tidiga systemen då han inte startat sedan juli i fjol. I så här låg klass med favorit med frågetecken för formen vill man ju helst inte spika så här hårt streckad. Svårt att hitta vettiga motbud då de jag fastnar för har sämsta lägena.
8 Memento Vivier ska gå första gången barfota runt och framförallt rejält kuskplus i Mats E upp.
12 A Knights Victory ska också gå barfota runt om nu. Första gången med open eye i 63:e starten gör det intressant då han haft bra form i vinter. Vinsten är högst upp i raden så man borde väl testa offensivt nu för att inte tappa allt för mycket startpoäng.

Avdelning 4.
Se "Gå Kort!"
Favoriten 2 Uptown Skift och 10 Global Collection utgör ett bra lås då kanske den förstnämnda kan köras till spets. Den senare är nog bästa hästen men Wallin har sagt att hans hästar ofta behövts ett lopp i kroppen efter träningen i sanden och kanske måste även den här ha det.
Tunnt bakom med några överstreckade så bra lopp att gå kort i.

Avdelning 5.
Tilläggslopp där de på mellanfållan söker efter formen och de på 40 meter tillägg borde få svårt att ta in så stort försprång på bra hästar där framme.
4 Parveny är bäst där framme och man vill komma till ledningen och troligt att man kan köra sig dit i kraft at ett klart favoritskap. Blir svårslagen i spets för duktiga Magnus A.

Avdelning 6.
Kallblodslopp där det är märkligt streckat och innerspåret överskattas då 1 Backegubben blir hårt betrodd. Han stod i 44 ggr när han mötte 11 Solhöjdens Drake som då stod i 3 ggr, på V75 15/1. Den sistnämndas borde nog vara knapp favorit här trots läget. Backegubben är bra och startsnabb så räknas tidigt men inte givet att han kan svara 2 Mjölners Spik som också är startsnabb och stör bra inne i loppet. Båda ska med på kupongen oavsett vem som för spets och vem som får rygg på ledaren över den korta distansen. Rygg på de två startsnabba har 9 Lamgelands Odin och han är totalt bortglömd på strecken. Visst hade han lite sämre fjolår med har snabba tempon i kroppen och har betydligt högre segerchans än procenten antyder.
6 Björlifanner gör intressant comeback och går barfota fram direkt. Körde in mycket pengar förra säsongen och höjde sig då så är det ytterligare höjning lär han duga bra här.
3 Sjö Stjerna är favorit på de tidiga kupongerna men är inte startsnabb och ett av få ston i öppen klass här. Klart överstreckad och vara en av många vid bred gardering på lättning i balansen.

Avdelning 7.
Låg klass på loppet och bra lägen på
bästa hästarna så tre ekipage sticker ut lite, men öppet så tänkbart att strecka fler.
3 Chasingneonrainbow var 40% på finalen av V75-winterburst på nyårsafton. Var överstreckad då och jag rankade ner den gången på lågt spelvärde men nu möter han enklare och måste ha bra chans även om det är frågetecken för formen.
4 Landing Data blev man mycket nöjda med barfotabalansen på sist och fortsatt så nu. Det var även första gången med bike sist med och luckan kom för sent så sparat och ändå bortglömd nu. Spetsbud från bra läge och räknas både från ledningen eller rygg på ledaren för Magnus A.
5 Doldis har fint läge och måste vara bra för den här klassen. Mött hårda kullkamrater i ett par lopp i fjol och i lämpligare sällskap nu.
11 Jack And Ginger ska gå första gången barfota runt om och bara gått i bike en gång då det blev galopp som tränarkörd. Nu kan vi få se effekten av bike istället, när det är proffskusk upp. Chansartat läge och kanske inte räcker men intressanta ändringar.
Grundsystem.
Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start 13:00.
Avd.1: 6 Selected News
Avd.2: 7-10.
Avd.3: 6.
Avd.4: 2-10.
Avd.5: 4.
Avd.6: 1-2-9-11.
Avd.7: 4.
16 rader som kostar 16 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se