Speltips: GS75 på Solvalla 23/10

Solvalla

GS75-Tips till Solvalla 23/10

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Solvalla som alla känner väl till en riktig genomsnittsbana på dom flesta sätt och upplopp på 200 meter. Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS och det hände förra veckan trots inte allt för kostigt resultat med ett par stora favoriter som vann till slut. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Är sällan idé att spela i bara sjurättspotten ser vi gång efter annan. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

Det är väldigt jämnt streckat i fjärde avdelningen och då väljer jag att ta ställning för en trolig ledare som gjorde comeback sist efter lång frånvaro. 6 Marre’s Dreamboy är ensam från springspår där dessutom hästen från bricka fem är struken, då borde Westerholm komma till spets. Hästen har matchats mot kulltoppar och varit före väldigt bra hästar i flera lopp som unghäst men var i tuff kull med Callgary Games, San Moteur och Önas Prince. Har klart intressant läge nu med lopp i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro och står 20 meter före hästar som inte är mycket bättre än några av dom grunddistansen.

Gå Kort!

I tredje avdelningen ser jag det som Nurmos bästa chans för dagen även om han selar ut en ännu större favorit i inledande avdelningen. Jag spikar dock inte någon av dom men det är klart bra läge att gå kort i båda dom avdelningarna. I tredje avdelningen spelar jag med lås på 6 Doaunier som så klart är bästa hästen från dessutom spår innanför värsta konkurrenten. Han kommer dock från galoppmisslyckande och ska testas i bike för första gången så det kan bli för mycket och viss galopprisk finns så klart. Till över 70% vill jag ha med ett bra motbud här.

7 Riser Ås höjde sig i biken sist och gången innan behövde man kanske loppet i kroppen då det var ett par månader mellan starterna då, nu har han fått två lopp i kroppen och borde ha betydligt bättre form. Man har lättat honom i balansen i sommar och nu blir det ännu mer lättning med första gången barfota runt om. Magnus A upp och har ofta haft sämre lägen än så här i år så nu kanske man kör framåt direkt så tar han sig förbi favoriten i starten eller favoriten kommer bort så måste detta vara en toppchans till klart rimlig procent.

Avdelning 1.

Här startar omgångens största favorit i 4 Ivanka Amok som inte alltid har varit perfekt i aktionen men mött enklare motstånd och bara varit bäst ändå. Visst är hon säkert riktigt bra även i det här sällskapet men det är tuffaste motståndet hon ställts mot hittills och inte alls givet att hon bara vinner då det inte går att fuska allt för mycket om man ska vinna mot miljonärskor. Klar förstahäst från toppspår men till 80% är garderingen given.

3 Musette Af Djupmyra är väldigt startsnabb och borde väl körs i spets då favoriten inte är så snabb ut att man ska få allvarlig fråga mot sig tidigt här. Kan rinna undan i ledningen. 8 Carry Cash var ruggigt bra förra hösten men gick ur form då man valde långresa till Frankrike. Sådana resor och starter på Vincennes brukar ge hårdhet även om man inte fått med sig pengar just där och då. Nu är hon i ny regi sedan ett tag och några starter och har tjänat över miljonen så svårmatchad och det här är ett bra lopp åt henne. Borde duga riktigt bra här och då det är litet fältet är spår åtta inte lika farligt och bara oddshöjande i det här fallet.

Avdelning 2.

Öppet lopp i lägsta klassen för dagen där jag väljer att strecka många. 7 Just Fontaine är loppets favorit men spår från yttersta springspåret innebär vingelrisk och bara en av flera här. 9 Say No More Zaz är Nurmostränat med Magnus A upp för första gången. Gör nog bra insats trots bakspår. 5 Catch Me har ok spår av dom betrodda och inlett karriären bra men har bara gjort tre starter. Kan dock öppna bra och kanske kan komma till spets trots snävt spår. 3 My Boy kan nog också öppna bra från fint läge och kommer den här till spets kan den leda loppet runt om. 11 Magic Image har bra placeringar gång efter annan då han fått positioner där framme så blir lite annat upplägg nu men testas med ny körsven och ska kunna avsluta snabbt här. 1 In Face Smart har bästa spåret i voltstart och kan få smygloppet i rygg ledaren kanske. I låg klass är det fördelaktigt med lopp på innerspåret om luckorna kommer, vilket dom brukar göra i lägre klasserna, tänkbar.

Avdelning 3.

Se Gå Kort

Avdelning 4.

Se Bästa Spiken

Avdelning 5.

Här kommer 8 Triton ut efter att ha vunnit Ungdoms-SM i sin förra start då det var första gången i bike. Trodde det var risk han skulle bli fast den gången men han kördes bra, tog sig ut nr chansen kom och var bara bäst. Den här står bra inne i loppet och kanske är bara bäst igen men från chansartat läge när man växlar ner fastnar jag ändå i gardering då han är ganska stor favorit.

Garderar i första hand med tre lägesgynnade ekipage i 3 Eowyn, 4 Again Kronos och 5 Claw där den sistnämnda kan öppna bra från toppspår och är spetsbudet. Again Kronos har bara gått en start i bike och var bra som tvåa den gången, så plus med amerikansk vagn här från fint spår. Eowyn har höjt sig på slutet och kommer från seger på Solvalla från bakspår och har bättre läge nu så intressant.

Avdelning 6.

Fint stolopp med tillägg där dom på tilläggsfållan borde stå bra inne i loppet och jag är inne på tänkbar spik i 13 Vilja T.Y.C. som vi tidigare rekat spik på som ickefavorit på V75 i vintras. Hon fick sedan många tuffa lopp på V75 under våren och gjorde comeback näst sist då hon behövde loppet och var trött i mål. Dryg månad mellan loppen sedan och var bättre sist, nu blir det tätare starter och första gången Mats E upp så klart intressant som ickefavorit här.

Betrodda 9 Hill Of Cash har gått många starter i rad i bike och växlas ner nu. Hon är bara tre år mot äldre och måste ses som 'favorit i fara' då hon dessutom inte visat någon vidare form i sista två loppen då det blev galopp sist. Ännu mer streckad är 1 Kate River och hon har inte ens vunnit lopp ännu på 12 försök varav något breddlopp och i övrigt startat i betydligt enklare motståndare än min idé är van att matchas mot. Här är det verkligen favorit i fara och ska man gardera loppet kanske man behöver måla på med väldigt många så tänker att det är ett lopp man kan spelar med antingen en eller alla och tar då ställning.

Avdelning 7.

Lite för stor favorit i 3 Mister Invictus men jag streckar honom från bra läge, toppstall och med toppkusk. Det finns galopprisk dessutom som gör honom till favorit i fara. 8 So Far Away Ås får kuskplus första gången i 24:e starten som alltid varit tränarkörd tidigare. Kan öppna bra men är litet fält så borde kunna välja upplägg lite här. 9 Ploquepin är bra för klassen och ser ut att vara nära toppformen efter bra lopp på slutet. Gjort få starter i bike och var bra i den vagnen två gånger inna förra starten så plus att den åker på igen. Lägesgynnade 2 Katalonia och 5 The World Is Mine åker båda med på kupongen här. Båda kan öppna bra bakom bilen och den senare har vunnit tre gånger av dom fyra gånger man kommit till ledningen med honom. Det kanske kan bli rygg på ledaren för Katalonia, så får bra lopp.

Grund-systemet.

  1. 3-4-8.
  2. 3-5-7-9-11.
  3. 6-7.
  4. 6 Marre’s Dreamboy
  5. 3-4-5-8.
  6. 13 Vilja T.Y.C.
  7. 2-3-5-8-9.

600 rader som kostar 600 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se