Speltips: GS75 på Romme 5/2

Travderby

GS75-tips till Romme 5/2

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Romme där det är lite över medellångt upplopp med sina 205 meter och ett underlag som brukar vara klart okej. Lite skiktade lopp som det ofta blir med låga prispengar i lopp på vintern. Spår en bit ut i banan är bra här vid bilstart.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt.

I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

10 Winterburn är bara bäst i avslutande avdelningen och ska vara stor favorit då han inte förlorat lopp ännu och jag tror den här bara vinner så spikar honom på allt. Spikade honom sist på V86 med framgång och fick nästan 3 ggr på vinnare då och billigare motstpnd nu så efter flera strykningar ökar segerchansen ytterligare.

Gå Kort!

I första avdelningen är det läge att spara på strecken och spelar med ett lås men flera avdelningar ser skiktade ut och jag försöker stänga fjärde avdelningen på två eller tre streck. Ni som garderar andra avdelningen behöver inte strecka många där heller.

Avdelning 1.

Ranking: A 12. B 6. C 1-11-4-8-9. D 2-1-5-3-10.

12 Toscana Southwind är ensam på springspåret på tillägget och står riktigt bra till här men ser ut att bli för stor favorit. Hästen har vunnit 6/11 totalt och fyra av fem för Magnus A så toppchans men tillägg för häst med så här lite rutin är chansartat även om hon fixat det tidigare men risk att bli hängande i spåren en del och då är nog procenten för hög.

6 Ida Orlando gick i mål med sparade krafter sist och kändes bra så nu är man inne på att köra i ledningen om man kommer dit. Var bra gången före som mål-tvåa men diskad då så bra form. Bra chans till spets och slut ensam från springspåret där framme men har inte vunnit lopp ännu så inget att gå på rakt ut.

Både 1 Temduang Boko och 4 Utopia Skift kan öppna snabbt men den senare startar från fjärdespår som är sämre. Ingen av dom har vunnit lopp ännu så får kanske svårt men den av dom två som kan få rygg på ledaren borde kunna skrälla här. Båda får kuskplus den här gången det får även 11 G.A.Spencie som vann 200 tkr i sin första start som tvååring och sedan har det gått tyngre. Ett par månaders vinterträning och två lopp i kroppen som tränarkörd sist så är hon nog bättre nu med Mats E upp, så tänkbar skräll på kapacitet, övrig stallform och ny toppkusk upp, det har ju en del ston tänt till på tidigare.

Avdelning 2.

Ranking: A 6. B 7. C 4-1-3. D 2-5.

6 Järvsöodin borde vara den som är hårdast här och kan snabbaste farten med då han härdats mot eliten. Marcus Lilius som kör honom tuýcker att det står mellan stallets två hästar på tillägget och båda är formstarka så hänger på vem som får bästa loppet. Jag tror dock att den här bara är bäst och då han inte ens är favorit så är det läge att spika. Stallkamraten 7 B.W.Sture är bra med och har fin form men vinner inte så ofta för sulky på äldre dagar och har mycket pengar tjänat i monté. Snabb, toppkusk och form så tänkbar att låsa med. Mats E som kör tycker att det borde vara fördel Järvsöodin här och då är det kul att ta ställning och gå på den som inte är favorit dessutom.

4 Kalmar drar mest streck där framme och ska ha bra chans om man kommer till ledningen tidigt men spår fyra i volten drar ner chanserna och den här är klart övertsreckad. 1 Björlifanner kan få loppet där framme med spets initialt och rygg ledaren sedan. Tänkbar skräll. 3 Dellenit kommer från unghästsäsongerna och står lite hårt inne här så borde få svårt att räcka mot dom två-tre hårdaste här så klart streckad i överkant. Tränaren inser det också pch ligger lågt.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 11-3-4. C 1-10-2-6. D 7-9-5-12.

8 Zätamustangen ska vara bättre med loppet i kroppen då han inte startat på länge innan det loppet så bra chans trots spår långt ut bakom vingen. Visst kan det bli dryga spår in i första svängen härifrån så givet att gardera när det är låg klass och 11 Even Younger slog favoriten sist. Båda går framåt med loppet och båda är givna på kupongen men hårt streckade från såra spår så bredare gardering kan vara på sin plats.

4 Kiss Money har varit ute i kanske lite tuffare lopp på Solvalla men galopperat en del så kvar i låg klass och borde duga bra felfri här, från perfekt spår ska han räknas tidigt. 1 Don’t Get Closer hamnade långt bak sist men såg bra ut i skymundan och får nu ett bättre lopp på innerspår så ska kunna skrälla. 3 I Love Faux Depart är Magnus val i loppet och från bra spår ska hon räknas direkt i comebacken efter lång tävlingsfrånavaro då det är hög kapacitet på henne. 10 Baracchi T.P. räknas också med chans direkt i comebacken efter vinterträningen då han gick bra direkt i sina första starter utan att behöva lopp i kroppen så borde det funka även nu.

2 Turnaround och 6 Unexpected Moment kan båda öppna ganska bra så skulle någon av dom kunna få ett lopp i kanske rygg på ledaren borde man kunna skrälla om luckan kommer. Inte tidiga men hänger nog med i det gänget och med tur kan man skrälla.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 9. C 12-7-1-2. D 6-5-4-8-11-10.

Lopp i låg klass igen och här är det spårtrappa men ingen trappa där det skiljer allt för mycket på hästarna så inte alls givet att leta vinnare från sämsta lägena här, då det är kort distans.

3 Tarpon Springs gör comeback efter kastration och vinterträning så intressant direkt och han kan öppna bra och skulle han komma till ledningen från bästa spåret att öppna från bakom bilen här så kanske han leder loppet runt om. Har dock inte vunnit lopp ännu men startat i tuffare lopp på Solvalla till skillnad mot många av konkurrenterna här som ofta går breddlopp ute på landsorten. Tänkbar chansspik då värsta motbuden har så mycket sämre lägen.

Startat en del på Solvalla har även 9 Queen of Gunners gjort och vunnit där från spår 8 bakom bilen över aktuell distans och visade då att hon tål att gå en del i spåren i kortlopp. 12 Country Home som har mest pengar på kontot har med gått snabba lopp på Solvalla och har 13-tid på medeldistans som rekord. Tål med att gå en del i spåren mot det här motståndet och får åter amerikanska vagnen på som hon gick bra i tidigare. Två givna motbud trots bakspåren.

7 Gingras är delad favorit i loppet och kan med öppna bra från spår en bit ut men hästen tror jag inte ska vara lika bra. Peter G ser sin i första avdelningen som bättre chans för dagen så låter som man ligger lite lågt på den här.

2 Ninja Star och 1 Checklist kan båda öppna bra och bör få lopp på innerspåret så tänkbara skrällar om man vill strecka många och tror kanske att den senare är bäst av dom två och ligger ju redan på innerspåret från start.

Avdelning 5.

Ranking: A 12. B 1-14. C 10-2-6-15-5. D 3-7-8-9-4-11-13.

Här blir 12 Teknopys väldigt stor favprit och det är chansartat i så här låg klass med tillägg och visst är väl hästen bäst. Men körsvennen varnar för att han springer och slår sig på sina knän när det ska gå ner mot 30-tempo så galopprisk finns då det är många att runda och det kan komma att krävas lite fart för att passera alla här.

Det har skrällt en del i den här lopptypen i vinter och då är det ofta någon där framme som fått lopp på innerspår eller höjer sig i ledningen kanske så om favoriten skulle göra bort sig kan nog 2 Järvsö Tudo eller 1 Zäta Hegero få loppet där framme. Den senare vann förra vintern med sex veckor mellan loppen och liknande uppehåll nu. Man ska ändra lite i utrustningen med sidostång för att han ska springa rakare och den största ändringen är att det blir Magnus A upp för första gången. Även på Järvsö Tudo blir det kuskplus och den här bär vara med där framme direkt. 6 Madeleine är stallkamrat med Zäta Hegero där tränaren håller Zäta som den bättre av dom två men den här kan nog öppna bra från springspåret och borde kunna få bra lopp där framme med.

10 Lilla Backbojäntan vann sist med första gången Ulf O upp och han kör igen. 14 Kringlers Lettfot har blivit valack sedan sist och det kan bli fokus på tävling för honom nu så tänkbar storskräll på att man kan chansa på att det skulle fallit väl ut. Mött kulltoppar som treåring och är ett år äldre nu. Har gått banjobb så borde kunna vara bra direkt i comebacken här.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 13. C 8-2-9-7-3. D 15-10-12-11-1-5.

Kort distans med tillägg och även om man gång efter annan tror att hårdare hästar borde plocka ner dom där framme så har man sett rätt enkla hästar vara före gång efter annan med hjälp av att gått på innerspår där framme i den här lopptypen. Jag spela med många här och hoppas på skräll.

6 Kontur kan spetsa och leda loppet runt om från bar läge och förstahästen. 13 Global Adventure är så klart bäst i loppet och förmodligen går han bara runt dom men det finns risk att man kör på väntan då han inte startat sedan i somras och det kan bli för långt fram. Prickar man dock från springspåret kanske det bara är över men jag chansar på att han tas ganska lugnt och att man kör för framtida lopp den här gången.

2 Like a Monster skrällde från rygg på ledaren sist och kan göra om det loppet igen så tänkbar.8 Electrical Storm har riktigt hög kapacitet och får Magnus A upp så med lite tätare starter än inför sist kan han vara bättre nu. 9 Balotelli Crown har ganska bra fart och skulle favoriten vara lite ringrostig kan den här absolut vara före med lite tur. 7 Turmalin Yankee kan öppna snabbt och ska kunna få bra lopp där framme från springspår här. 3 Made by Vitsand vinner inte lopp så ofta men trivs på kort distans och får Mats E upp så kanske tänder till när hon får toppkusk upp.

Avdelning 7.

Ranking: A 10. B 6-14. C 9-15-4. D 1-3-7-13-5-2.

10 Winterburn spikas på allt då värsta motbudet på pappret blivit struken och dessutom ytterligare strykningar i loppet gör att det blir allt mindre som kan strula för honom i en spårtrappa där han står riktigt bra till i.

14 Ninepoints Yankee blir kraftigt gynnad av strykningarna från start i tredje ledet och med bra pengar på kontot. Bike på nu är klart bra då han inte gått i den så ofta och viúnnit lopp i den vagnen. Galopprisken är dock väldigt hög. 15 One Night Only är betydligt stabilare i travet men vinner inte så ofta ändå. Står bra inne i loppet och tål att gå bra ute i spåren så tänkbarskräll om favoriten kommer bort. 6 Current Leader vinner heller inte så ofta men kan öppna bra och är nedstruken till perfekta femtespåret så tänkbar tidig ledare och skulle favoriten försvinna kan den här leda loppet runt om.

Systemförslaget.

  1. 6-12.
  2. 6 Järvsöodin
  3. 1-3-4-8-10.
  4. 3-9-12.
  5. 1-2-10-12-14.
  6. 2-3-6-7-8-9-13.
  7. 10 Winterburn

1260 rader som kostar 1260 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se