Speltips: GS75 på Boden 29/1

Travderby

GS75-tips till Boden 29/1

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Boden där det är vinterbana. Det innebär packad snö med spolad is på och långa broddar både fram och bak krävs. Skonsam bana med svikt i men vissa kan få mjölksyra tidigt då man har bra fäste och det kan kännas i benen om man kört för fort i början i loppen.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen kommer en stor favorit ut i ganska låg klass men jag spikar rakt av då loppet är skiktat och jag tror på bra chans för spets och slut för 1 Marttistrip. Skulle man inte lyckas hålla upp innerspåret så lär man kunna ta sig ut och tror inte att man vill sitta fast med den här så det är nog högertömmen som gäller direkt om det är risk att man inte kan hålla spets. Vinner loppet väldigt ofta oavsett upplägg och är en stabil spik som fyller på segerraden här. Stabil och kan öppna bra säger tränaren och fyller på med att han inte varit tom i starterna på slutet och höjer sig för varje start.

Gå Kort!

Inleder omgången med ett starkt lås på dom två jag tror kan vinna loppet och för er som inte spikar den andra stora favoriten längre fram i omgången kan 7 Selmer I.H. vara en tänkbar spik så klart. Han har skalle och kämpar hela vägen in så visst men han har samtidigt åkt dit som större favorit än så här och allt som oftast är det för små marginaler för att kännas säkert, även då han vinner.

3 Hector Sisu är startsnabb och gick klart bra på vinterbana i sitt första försök på det underlaget sist, bakom favoriten här. Hade inte startat sedan september då så ska nog gå framåt med det loppet i kroppen och man kanske provar i spets den här gången. Hög kapacitet och kan vinna även från rygg på ledaren om man väljer att släppa till favoriten även den här gången.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 3. C 1-10-6-5-9-4. D 11-2-8.

Se ”Gå Kort!”

Låset på 7 Selmer I.H. och 3 Hector Sisu känns säkert men är kanske lite fegt så klart. I spel är det okej att vara feg i vissa avdelningar på streckspel och leta värdet i andra lopp. Skulle omgångens största lägga här direkt och man får in motbudet så har man kopplat grepp mot många system.

Tunt bakom där 6 NoLimitJimMit visat att han trivs på isen men går upp rejält i klass nu och borde inte räcka mot dom två-tre bästa här. 1 Hesiod har gått 18 starter på isen och vann bara första gången för flera år sedan men går ofta ganska bra. Har så klart viss segerchans från rygg på ledaren här, om man kan hålla den positionen. 10 Magic Cash har hög kapacitet och harvunnit V75 i tidigare regi och även varit att räkna med mot kulltoppar som unghäst. Man har inte hittat rätt på den här i nya regin efter en säsong här uppe men sist var det debut på isen och nu åker amerikansk vagn på. Så klart mer rutinerat motstånd mot där framme men vill man ha en tänkbar skräll kan man chansa med den här.

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 5. C 10-6. D 2-3-8-1-7-9-11.

Här kommer 4 Apeman ut som man låg lågt på i snacket inför loppet sist och siktade på passivt upplägg. Jag rankade ner då i comebacken på passiva uttalanden men han hade lite tur och efter att man kunnat komma ner i rygg på ledaren fick man perfekta luckan till slut. Ska vara bättre med loppet i kroppen och nu kanske man kör i spets och segerchansen är bra.

5 Beast är startsnabb med och kan absolut ta sig förbi favoriten och köra i spets här då det är kuskplus och toppspår. Om det blir körning mellan dom två betrodda kan det bjuda in andra och det är svårt att hitta vettiga motbud men jag streckar ett eller två ekipage till.

10 Lapland Iceman har vunnit alla sina tre lopp här på hemmaplan och ska nu testas med bike för första gången. 6 Crazy J.Lo verkar tåla offensiva upplägg och är stark så kan absolut se henne vinna loppet om favoriterna kör lite mot varandra så går den här hela vägen in till slut.

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 10. C 11-6-8-9-13. D 12-14-2-7-5-1-3.

Här tar jag ställning och går mot favoriten 10 Grit Broddasom varit fin på isen men segrarna i raden är från billigare stolopp och inte givet att detta är blir lika enkel uppgift. Det var det bättre springspåret sist då hon kom fram bra och nu är det spår sju som är lite mer lurigt och mer risk att man blir hängande i spåren från sådant läge. Det som spelar mest roll är ändå att det är lite tuffare mot och procent närmare 50 är för högt, kanske går tillbaka något sista timmarna. Sandra är också inne på att hon gjort sina bästa lopp i spets, tycker att motståndet är hårdare och det nog blir svårt att komma dit den här gången.

Jag tar ställning för 4 Fifth Avenue Vice som istället går ner i klass mot sist. Han stod då lika start mot hästar med upp mot 600 tkr tjänat och gjorde det bra som tvåa bakom Durello som är favorit i bättre lopp längre fram i omgången här. Han har visat att han fungerar bra på isen och bara åkt på stryk mot Grappelli (som i sin tur hade ett bra fjolår med rejäl formtopp på slutet av året). Till den här starten ska Fifth Avenue hålla sin form och ska vara fräschare med behandling sedan sist och man tror på bra insats här. Kan öppna bra så borde ta sig ut och kan absolut vara före favoriten hela loppet här så kul spik som klart mindre streckad än favoriten här.

Det finns ett gäng hästar i fältet med ganska bra kapacitet men fler söker efter form och vissa av dom vinner inte lopp så ofta så läge att ta ställning här, där många tittar på favoritens fina formrad och inte ser att det är tuffare mot nu. 11 Fox Star kan man väl nämna kuskpluset på med Ulf O upp och rygg på min spik i starten, så kanske kan komma igenom bra. Fungerar på is och har lite smygform. Loppet vidöppet bakom favoritduon.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 11-4-10-2-6-7-8-12 C: 3-9-5

Se ”Bästa Spiken”

1 Marttistrip är för bra för det här loppet och ska vinna om det inte händer något konstigt och man får köpa att procenten blir hög här. Han har nästan 4000 startpoäng och ingen annan är nära och då flera dessutom kommit med i loppet med väldigt få poäng så ser man bara där att loppet är oerhört skiktat med flera mer eller mindre chanslösa. Ett par strykningar dessutom gör att det blir allt mindre som kan hända i loppet.

Ett par av värsta motbuden i 11 Jerome di Quattro och 10 Some Come fick dessutom bakspår över den korta distansen. Dessutom galopperade Jerome sist och den senare söker väl efter formen efter att inte startat på ett bra tag och borde behöva loppet. Söker efter formen gör också 4 Irondanger som varit betrodd i Finland men gjort bort sig gång efter annan. Har trots allt vunnit 5/12 totalt och borde duga bra i låg klass så är väl den som har bäst chans att utmana favoriten om man håller sig till trav. Ny kusk här och inte startat sedan oktober. Är mer stark så är nog inget hot om ledningen och borde väl behöva lopp för att hitta formen.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 11. C 1-2-6-10. D 9-5-13-12-8-3-7.

Kallblodslopp där jag tycker det ser öppet ut och jag streckar några här.

4 Fyrkrafs tror många på och han kan öppna bra vilket han visade då han spetsade från bricka 8 bakom bilen sist. Han har också galopperat en del så spår fyra i volten är inte det bästa, men han slipper hästar utanför och kan ta lite extra utrymme så felfri är han nog loppets spetsbud. Det var lite omlagd träning och upplägg inför förra starten som fallit väl ut och han kanske går framåt ytterligare med loppet då, det är Jens Erikssons val före favoriten så rankar den här först.

1 Sjövoll Julius är lite mer streckad än Fyrkrafs från bästa spåret och gjort det bra i två starter på isen men är inte riktigt lika snabb som flera andra här och är väl streckad lite i överkant och bara en av flera.

2 Philip har gjort en del starter mot hårt motstånd och visat snabbare farter än dom två betrodda där framme. Om det skräller i kallblodsloppen är det ofta hästar på startfållan i den här lopptypen som kan få lopp på innerspåret och ha spart till slut som slår till. Den här kan kanske få rygg på ledaren eller tredje invändigt och har gått bra direkt efter uppehåll tidigare så ska absolut kunna överraska.

6 Klocksve Adrian har tänt till på äldre dagar och var storfavorit sist på GS75 men procenten justerades sista timmarna där och motbudet som vi varnade för rejält i tipsen och rankade före vann. Nu blir Klocksve lite bortglömd av spelarna och han var absolut inte dålig sist, det var bara en sämre proposition och en bra häst mot. Nu är det så klart tufft igen med 20 meter tillägg på mellanfållan där några står väldigt bra inne på startfållan så visst blir det tufft men han duger absolut.

Tufft att ta 40 meter på dom där framme men favoriten 11 Storspjuver har vunnit liknande lopp och kan göra det igen då det inte är så stort fält som det kunde ha varit. Vann mot hårdare motstånd sist och har en stark långspurt att tillgå här som lär fälla dom flesta. Brukar vara tränarkörd och är inte säker på att det bra med körsvensbyte här.

10 Guli Major kan vara en tänkbar skräll som har bra kapacitet och kanske kan komma igenom lite på innerpår en bit här. Man ser ju en del galopper i lopptypen så kanske kan man hitta spårsnål resa för den här som söker formen men har visat bra fart.

Avdelning 6.

Ranking: A 6 B 3-4-7. C 9-5-12. D 14-3-10-2-15-1-13.

Stolopp med spårtrappa men bra lägen på ett några av dom bästa och det skiljer inte jättemycket i pengar så bra uppgift för några här.

6 Victoriasbelfaveur är rätt favorit, trivs på vinterbana och får kuskplus här. Har spår precis utanför en finsk gäst i 5 Unplugged Face som kanske spetsar från bra spår och kan man gå med i draget där ute i starten kanske man kan överta tidigt med den här eller få en fin position utanpå ledaren som jag inte tror räcker. Hon var dock sämre sist och tränaren är inne på att hon kanske inte gillar att gå i dödens och vill se henne i ryggar så man kanske bara tar sig ner i andraspår och då är det kanske favorit i fara om man blir hängande och inte har full form nu. Glömmer man bort Unplugged Face i spets kan hon rinna undan.

3 Chrissies Symphony vann direkt efter långt uppehåll inför förra säsongen så kan vara positivt att inte startat på ett tag för den här. Läget är bra och körsvens-bytet är nog bra med.

4 Leonas Yakira vann på 16-tid på isen sist och gick bra till slut då och får väl bra position igen och räknas men streck lite överkant då det är tuffare mot och bara en av flera här.

9 A Good Melody kommer från seger från dödens sist så tål att göra en del och testas med svensk körsven nu från bra smygläge. Ett par strykningar i fältet ger lite bättre chans från bakspår så klart och tänkbar skräll då hon är i form hit.

7 Silent Secret har matchats en del mot kulltoppar i Finland och borde duga bra i så här låg klass mot äldre. Tänkbar. 12 No Beer Drinker är nedstruken till bättre spår i 11 och har gjort det ok men ska ha lopp i ryggar in i det sista. Stämmer det bra så kan man nog vinna men bara vunnit 1/30 och är streckad lite i överkant här då hon ska ha det riktigt serverat för att vinna.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 2-3-9-4. C 10-11-7-1. D 6-8-12.

Delat favoritskap mellan 5 Maybach W.F. som är van att möta hårdare motstånd men har inte startat sedan oktober så frågetecken för form men rankas ändå först på läget och kunnande. 9 Durello drar en hel del streck men från bakspår mot tuffare än sist är det chansartat och som favorit är det kallt att gå på den.

4 Gambling Face kan komma till ledningen men har sina framgångar från monté men har gått bra på isen på Boden för sulky med så duger bra från perfekt utgångsläge här. 3 Deliver är startsnabb och kan rinna undan från spets eller få bra lopp i rygg på ledaren. 2 Gun de Chanlecy hade vi som skrällbud och med som tredjestrecket då han skrällde på V86 till 2%. Då gick värdet från 16 tkr till 10 miljoner i sista loppet. Annan uppgift sist med volt och tillägg nu är det åter bara att köra framåt och han kan absolut köras offensivt och vara bäst här.

Systemförslaget.

  1. 3-7.
  2. 4-5-10.
  3. 4 Fifth Avenue Vice
  4. 1Marttistrip
  5. 1-2-4-6-11.
  6. 3-4-6-9-12.
  7. 2-3-4-5-9-10.

900 rader som kostar 900 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se