Speltips: GS75 Måndag 18/4 på Hagmyren

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben. Andelarna heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel.

Hagmyren är värd för veckans GS75 där det är oerhört kort upplopp, med sina 161 meter, för att vara en annars väldigt vanlig 1000 metersbana. Spår en bit ut bakom vingen är fördelaktiga här då både ett och två får stå tillbaka lite i vinststatistiken, jämfört med andra banor. I voltstart är det som vanligt spår 1 och 6 som är bäst.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen gör en elithäst årsdebut med 20 meters tillägg på färska Silverhästar och det finns lite frågetecken på de där framme medan 8 Coin Perdu brukar göra det bra i comebacker. Vann direkt efter två års skadefrånvaro tidigare och tar upp jakten på de bästa och ett lopp av den här typen ska han bara vinna.

Gå Kort!

I inledningen startar bara sex hästar och här höjer sig tre hästar i chans och jag tycker det känns heltäckt med tre streck.

Avdelning 1.

3 Tattoo Avenger sparar man hovarna på lite med lätta skor bak och han satt fast med mycket sparat i årsdebuten på V75 sist. Nu blir det norskt huvudlag och ryckhuva.

4 Readly Lavec är minst streckad av de tre men är nog bästa hästen och var Derbyfinalist i fjol är startsnabb och upplagt för spets direkt i årsdebuten.

5 Made Of Stars är för stor favorit med spår utvändigt om de värsta motbuden och rankas ner på lågt spelvärde även om biken åker på och distansen är plus.

Avdelning 2.

För stor favorit i fyraåringslopp för kallblod och favoriten har blivit för hårt streckad så även om han har bra segerchans väljer jag att gardera riktigt brett här. Hör Twitchen för mina funderingar här.

Avdelning 3.

Spikbud I låg klass då 3 Always Proud nu lättas till optimal balans efter att fått gått med skor på dåligt underlag sist men löste det med seger ändå. Har lagt om träningen på honom inför de två segrarna och han går framåt och är nog bra för klassen.

Ungdomslopp och kan bli lite konstigt kört ibland så behöver inte vara fel att gardera.

9 Nanna Tooma kan det bli barfota runt om för första gången för. Bike sist stämmer inte, felanmält.

5 Zorocco Yamoz har bra statistik på barfota runt om så från toppspår räknas han tidigt.

Avdelning 4.

Autostart över kort distans för kallblod i låg klass med fördel för ston och nästan bara ston med i loppet. Ett par strykningar och kanske läge att försöka gå kort här.

11 Åkmans Bella är loppets favorit och tänkbar spik då hon är mer stabil än många andra här. Kan dock bli lite stressig och man har startat på längre distanser för att få henne lugnare i loppet vilket har lyckats så med lugnheten, bakspår på nu kort distans kan hon nog gå väldigt fort till slut här.

9 Odd Harmonia är bra för klassen och har startsnabb rygg att följa i andraspår nu. Vann direkt på barfota runt om i mars och startat på. Går snabba tider för klassen och är bra.

3 Klack Saga är startsnabb och lättas med barfota bak. Är väldigt snabb för klassen men galopperar bort mycket och felfri kanske hon bara är bäst med kuskplus.

6 Minemaj är nedstruken till perfekt fjärdespår bakom bilen men hon är övertsreckad då hon bara vunnit 1/15 och inte gått så snabba tider som de bästa där bak. Skulle hon komma till ledningen så kan hon så klart rinna undan men jag rankar ner på dåligt spelvärde.

Avdelning 5.

Se ”Bästa Spiken!”

8 Coin Perdu rundar ett litet fält här och är väldigt trolig vinnare då han är själv där bak i ett litet fält.

5 One Kind Of Art drar en del streck och får tåskor på bak så sparar lite hov och blir av med biken nu, som han gått bra i. Årsdebut här med och frågetecken för voltstart med spår fem och kanske är favoriten ganska nära honom redan efetr ett par hundra meter. Går han i väg bättre än väntad och kommer till ledningen kan han rinna undan men överstreckad.

Avdelning 6.

Fullt fält på manga startfållor i lite högre klass på kallblodsloppet här och det krävs nog några streck här då den jag tror mest på har lurigt läge.

14 Lome Perla har spår fyra i bakersta volten men jag tror hon är klart bästa hästen och rankar henne först trots läget.

4 Lille Fröken Stöen säger man från stallhåll att det är bästa chansen från stall J-O Persson så måste passas så klart. Lättas till sommarskor men även den här har spår fyra i volten och gör första starten efter uppehåll så bara en av flera.

Avdelning 7.

Här vek favoriten ner sig I ledningen sist på V75 men 2 Rocket Boy går ner i klass efter starter på V75 men inte givet att han håller spets då innerspåren är lite sämre här än på många andra banor.

3 Kalle Taxam är inte jättesnabb från start men hamnar bra på det och gjorde bra lopp sist.

6 Ella Victorystone ska gå första gången i bike från formstall och nedstruken till perfekt femtespår bakom bilen.

7 Prometheus är stark och rejäl så räknas i litet fält och nedstruken ett spår.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 13:00.

Avd.1: 3-4-5.

Avd.2: 2-3-5-6-7-8.

Avd.3: 3.

Avd.4: 11

Avd.5: 8 Coin Perdu

Avd.6: 4-14.

Avd.7: 2-3-6-7.

144 rader som kostar 144 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se