Speltips: GS75 Halmstad 3/4

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben. Andelarna heter Travpunktse200 och kostar 200:- per andel.

Banan i Halmstad är värd för omgången och den är mycket fin och har förmodligen Sveriges bästa underlag så räkna med snabba tider. Upploppet är ganska långt med sina 203 meter och banan är lite bredare än medel vilket är bra i voltstarterna. Ingen vinklad vinge eller open-stretch så inga konstigheter i övrigt. Har tagit hjälp av en god vän och duktig analytiker som har bra koll på sin hemmabana här nere så hoppas att vi hittat några fina ’kantbollar’ och jag får ihop ett bra system den här veckan.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva, om man spelar i princip utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll.

Bästa Spiken!

5 Irvine Am i femte avdelningen är bara bäst och vinner sitt lopp väldigt ofta och bara runt 50% på de tidiga systemen men har blivit 65% under förmiddagen så spelvärdet har sjunkit men landar ändå i att det är en vettig spik här.

Gå Kort!

I tredje avdelningen är det få hästar med i fältet och man kommer undan med tre streck här och se nere vid den avdelningen vilka jag talar om.

Avdelning 1.

4 Wingait Henke är rät favorit men även om han är startsnabb i full form så är det inte säkert att han kan svara ut rusaren 5 Crank. Den av de två som sitter i spets har så klart bra chans på kort distans men Crank brukar vika ner sig. Kanske kan favoriten släppa och få bra lopp i draget, så har han bara luckan hela tiden är han väl bara bäst, men kan vinna från dödens med, eller om man skulle välja att försöka ta upp med Crank och få rygg på Wingait Henke. Båda har bra lägen men kan också sänka varandra.

2 Nikita Vrijthout är överstreckad som nästan lika med favoriten och det är ett sto i öppen klass som så klart kan vinna, speciellt om det är hon som får rygg på ledaren här. Rankas dock ner på dåligt spelvärde den här gången.

Blir det bra fart som det borde bli här kommer övriga in i matchen. 11 Remus Eck duger bra I klassen men dåligt läge på kort distans drar ner chanserna så klart. Ändring här med halvstängt huvudlag i stället för öppet.

10 Barbados Mail får gå barfota runt om här i comeback så intressant ändring där.

6 Danilo H.B. Duger i loppet men bara en av flera med chans då det är frågetecken för formen men ska väl gått framåt med tätare starter nu, blir dock lite för gärna tvåa i loppen så bara en av flera.

Avdelning 2.

Låg klass och oviss spetstrid, dessutom spårtrappa men då de tjänat så lite är det Kanske bara en eller ett par starter som skiljer.

10 Global Coldplay 2-1-2 i Per Nordströms regi och här blir det lättning med första barfota fram så intressant trots läget. Open eye är också nyhet här och rankar honom först på de ändringarna tillsammans med vad han visat på slutet.

8 Labyad Bros gynnas av strykning invändigt och fungerade bra på barfota bak sist så tidig men till hög procent är det överstreckat då stallet inte ens ser det som sin bästa chans i omgången i tidiga intervjuer, då hästen inte riktigt fattat vad tävlandet går ut på ännu.

6 T.Wall’s Kastor hittade man inga fel på sist och tror han ska stå bra inne I klassen så hoppas på bättre insats nu. Oklart med formen då och bara en av flera vid bred gardering.

2 Demir K.M.E. är väl den som visat lite startsnabhet där framme och då är mycket vunnet om man sitter i ledningen tidigt här. Given hemmahäst.

9 Global Barrister får intressant kuskbyte här och bike på så måste räknas från ett av de bättre bakspåren.

Avdelning 3.

Litet fält för fyraåriga ston och på en reducerad lapp Kanske man kan spela med alla och vikta insatserna men på matematisk kupong väljer jag att gå kort och strecka halva fältet.

4 It’s a Girl blir för stor favorit och är bara en av tre för mig här och kan rankas ner på dåligt spelvärde, men vågar inte plocka bort henne.

5 Glorius Rain nämnde PU som stallets bästa chans för dagen i intervjuer. Hon är startsnabb och har två stallkamrater i fältet så borde ha bra chans att spetsa och därifrån är det så klart intressant.

1 Global Countess är ostreckad men inte alls lägst segerchans i fältet från det här läget då det är aviserat barfota runt om och bike är det intressant. Hon kvalade in till E3-final och tog bra placeringar i ´Margaretalopp’ som treåring så måste hävda sig bra här även om hin inte vinner lopp så ofta.

Avdelning 4.

Svårt långlopp för B-tränade hästar och lång distans. Lopptypen brukar väl vinnas av bästa hästen på bakersta fållan men 12 Quantum Roc visar dålig form och viker ner sig mot enkla hästar ibland så inget att hålla i handen till höga procent.

15 First One In och 13 Kondor Dream är de andra bra på dubbla tillägg och räknas så klart även om båda står lite hårt inne på pengarna i propositionen.

1 Vikens Ale var positiv på första barfota runt om sist och man tror man börjar hitta lite mer rätt med henne. Hon ska vara stark så intressant debut på distansen då man kanske ska testa första gången med rycktussar nu.

5 Ruth Halbak gör comeback nu men det blir det barfota runt om från bra spår och hon är startsnabb så kan få bra resa där framme.

Avdelning 5.

Stolopp i låg klass och då brukar man ju vilja ta fram breda penseln men så är inte fallet den här gången. Favoriten är kvar i alldeles för låg klass.

5 Irvine Am vann med sparat och har toppspår här med duktig körsven så ser inga moln på himmelen här och spikar och vänder blad.

Avdelning 6.

Omgångens största favoirt kommer ut här och och tycker det är vingelläge för 7 Brodway Sun så till 70% är det givet att gardera. Visst är han ganska startsnabb och varit bra på barfota runt om och i bike i två raka segrar i år men här saknas inte motstånd.

3 It´s Time är spetsbudet och med goggles för första gången i 69:onde starten kör man väl i spets över den korta distansen och då ska han kunna skrälla igen. 2%!

5 Fromming har haft lite sämre vinterform och tröttnade lite efter hyggligt tung resa sist då han fick tredjespår i svängen mot bra hästar men höll okej ändå. Lättare mot nu och toppspår på hemmaplan så måste räknas som singelprocentare.

11 Zacapa Grim är ostreckad och läget sätter ner chanserna så klart men stallet har toppform och jag streckar den här även om det är årsdebut. 4/12 i bike så klart plus att den vagnen åker på direkt här och vi har sett Aronssons hästar spurta snabbt på V75 ofta på slutet och här lär det bita bra med om de där framme kör om det hela vägen.

Avdelning 7.

Bra lopp där 8 Upper Face inte blir så stor favorit och då kan det vara läge att ta ställning. Han har mött hårt motstånd och går ner i klass så på barfota runt om är det ett spikbud i annars ganska öppet lopp.

1 Romero blir övertsreckad från det här läget och är en Brons-häst som möter Silver-hästar så tuffare för honom och borde bli över från start. Kan så klart vinna om luckan kommer från kanske tredje inner men chansartat som hårt streckad.

5 Andre Ward är bra men bytt regi, kan ju tända om på miljöombyte och gör säkert det han ska som vanligt. Barfota runt om är plus och läget är fint så passas tidigt vid gardering.

6 Galantis är intressanta skrällen som ofta gör bra lopp och har en vass avslutning men kan också vara tuff i dödens. Derbyfinalist och har delvis matchats mot stenhårt motstånd så på barfota och bike är han intressant i comebacken.

4 Gandhi Boko är startsnabb så från bra läge med bike kanske han spetsar och i biken kan han leda länge och kan så klart få bra lopp i rygg på ledaren med om han släpper till en bra.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 18:30.

Avd.1: 4.

Avd.2: 2-8-9-10.

Avd.3: 1-4-5.

Avd.4: 1-5-12-15.

Avd.5: 5 Irvine AM

Avd.6: 3-5-7-11.

Avd.7: 8

192 rader som kostar 192 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se