Speltips: GS75 Gävle 12/3

Trav Malmö

GS75-tips till Gävle

GS75-Omgången 15:00 den 12/3.

GS75 går den här veckan på Gävle där det är korta rakstreckor och längre kurvor så upploppet blir bara 178 meter. Det är så klart trist men inte omöjligt att vinna från kön då det går att köra ganska fort även ute i tredjespår i dom långa svängarna här. Spetsvinnare ligger precis runt snittet här. Banan ligger bra geografiskt och får mycket hästar anmälda till loppen och den här omgången har två lopp med 12 hästar ett med tio och hela fyra lopp med mellan 14-15 ekipage. Det ser svårt ut på förhand då det är låg klass i dom flesta loppen och klart bra spelvärde i den här omgången, hittar man rätt kan det bli riktigt bra betalt.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Se franska loppen i sändningen med.

På söndagen går Frankrikes största sprinterlopp i Critérum de Vitesse i Cagnes Sur Mere nere på franska rivieran. Det brukar alltid bli en eller två av hästarna som startar där som är aktuella för Elitloppet sedan. 16:20 går loppet och ett svensk-intresse finns i Moni Viking som tränas och körs av Björn Goop från bra spår.

Gocciadoro har fyra hästar till start där Vivid Vice As som alltid gör sitt och har tjänat riktigt mycket pengar och var favorit här i fjol men förlorade mot Etonant som sedan gick och vann Elitloppet i fjol. Men Vivid Vice As vann loppet två år i rad före det och kan vinna igen då han varit bra i franska vintermeetinget och startar nu som klar favorit. Charmant de Zack är en intressant femåring i Gocciadoros stall som är snabb och startar från bra spår så även han kan vara intressant för skandinaviska lopp då han kommer lite underifrån.

Start i loppet gör även Delia de Pommereux som är aktuell främst för Paralympiatravet på Åby sjätte maj men även för andra lopp här uppe så kul att se om hon håller formen hon visat i vinter på Vincennes. Hon vann Prix de Luxemburg på 1.09,6 och var senast fyra i Prix de France, precis före bland andra Don Fanucci Zet och i det loppet var Vivid Vice As tvåa.

I övrigt inte så mycket svensk-intressen på tävlingsdagen men man kan hålla koll på långloppet före huvudloppet där kanske någon fransos kan vara intressant för Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen.

I första V4 startar Christoffer Eriksson sin Ingo och i sista V4-avdelningen har han Hurricane River. Båda har bra chanser att vinna sina lopp som går som lopp 4 och 7 för Franck Nivard som kör båda.

Bästa Spiken!

Till GS-omgången och det är väldigt svårt att hitta en bra spik i omgången men tycker att 5 Vivacious måste ha toppchans nu när det är betydligt enklare mot än sist för honom. Der var ett bra lopp på Solvalla med 80 tkr till vinnaren där han drog en del spel trots chansartat läge. Fortsatt toppform och det är chansartat läge igen men man är inne på att han kan öppna bra så borde komma ut tidigt. Haft många sämre lägen på slutet så tycker det här är klart bra och segerchansen måste vara hög.

Gå Kort!

Tycker att det finns flera lopp idag som man kan försöka klara sig på streck i så jag spelar med bara en spik i förslaget och spelar med lite färre hästar i några avdelningar. Bästa loppet att gå kort i är i sista avdelningen där det känns heltäckt på tre streck men där också omgångens största favorit kommer ut och man kommer nog få rejäl värdeökning i sista loppet om man skulle lyckas fälla den stora favoriten med någon av ett par vettiga motbud där.

3 Carry Cash, 8 Green Mamba och 5 Ies Elisabet är dom tre som sticker ut rejält i sista avdelningen. Den förstnämnda har bra läge och blir omgångens största favorit. Mamban visade oerhörd startsnabbhet sist och kan spetsa trots spår 8 här. Den sista har toppspår och kommer från tuffa lopp i Frankrike och går ner i klass nu så borde duga bra så som ‘singel-procentare’ är hon väldigt intressant.

Avdelning 1.

Ranking: A 10. B 9-2-8. C 4-7-6-5. D 11-1-12-3.

Favoriten 10 Jack is Back kan snabba tider och trivs på kort distans men det är ett bökigt bakspår som kan ställa till det och jag väljer att gardera loppet med ganska många här. Gått bra i biken på slutet och rankas först på att man kanske bara är bäst här i ganska jämnt lopp.

Kort distans blir det första gången för 9 Shehuntyoudown som har bakspår dessutom så som delad favorit på tidiga kuponger är det överstreckat. Men den här sjunker lite i procenten och ska med tidigt trots läget då hon gjort det bra flera gånger på V75 och nu ska gå barfota runt om på hemmaplan.

2 Global Agency har bra läge där framme och räknas tidigt på det då han är van att möta tufft och kommer från stall som har haft ruggig snurr på grejerna i vinter så han kommer nog väl förberedd hit. Väntat på barfotasäsongen med den här och kan spetsa.

8 Xerxes Millpond har haft ruggig form i vinter på Solvalla men blir bortglömd nu då spåret är chansartat. han har suttit bland dom sista gång efter annan och varit med på linjen till slut ändå så hittar man ner och får vettigt lopp är han inte sämre än någon annan här och procenten är väldigt låg.

Är inne på att kanske 4 Will I Am ska kunna spetsa från toppspår trots att det är kanske ett par snabbare en bit ut i banan från bricka sex och sju så ska dom ändå ta en hel längd på den här. Om man hittar till ledningen med barfota fram nu eller får rygg på ledaren så borde man kunna skrälla i ganska jämnt lopp.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B 10-1. C 11-6-2-3-5. D 8-9.

Här tar jag många streck där favoriten 1 Caabo LeVallo lottats till innerspår som inte så bra bakom bilen på den här banan. Laddas inte från start utan siktar på felfritt lopp och han kan absolut bli över på innerspåret och är bara en av flera här.

7 Cameron är nedstruken ett spår och kan öppna bra så tänkbart att den här kommer till ledningen och kan leda runt om då. Varit struken för feber sedan sist och stått över en del jobb så ingen jag går rakt ut på men tidig.

10 Joyful Argos var bra i ett par starter innan han fick uselt läge på Solvalla sist och bara gick med i ryggar från kön där det var svårt att ta något från så glöm sista loppet. Här är det bra att det är ett par strykningar i loppet och att det finns chans att favoriten blir fast så han borde ha bra chans trots bakspåret här på hemmaplan dit man förmodligen siktat lite med tanke på det passiva upplägget sist. Han ska vara gynnad av distansen säger tränaren och tycker han står bra inne i loppet vilket man får hålla med om och den här ska ha toppchans.

6 Maxton var bra vid seger i januari men struken efter det och nu kommer han med ett lopp i kroppen hit. Toppspår är han nedstruken till så måste ha bättre chans än kollektivet bedömer här då han trivs bra för Ulf O.

11 Dark Honeyvar tränaren nöjd med i comebacken och tycker det är enklare mot nu så tänkbart att det blir offensivt upplägg och så klart gynnad av ett par strykningar i loppet. kanske blir det barfota bak första gången i livet här även om man sagt skor runt om i tidig intervju.

2 Fenix Memphis kommer från seger i lättare konkurrens men samtidigt är det bra läge och rejält kuskplus så tar man sig förbi favoriten i starten och hittar kanske rygg på ledaren borde den här kunna skrälla. Man lättar dessutom i balansen med barfota fram.

3 Cumulus F.G. står bra till här och har tre lopp i kroppen nu och formen är nog stigande då han gick bra tills galoppen kom i betydligt hårdare gäng på Solvalla sist. Tänkbart skrällstreck vid många.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B 12. C 9-13-4-15-5. D 3-7-2-11-14-6.

Kallblodslopp för ston i låg klass och svårt men jag tycker att det är rätt favorit och försöker komma undan med få streck här då jag tror att 1 Pårs Carla vinner loppet om hon går felfritt. Vunnit sitt enda felfria lopp och från spår ett i volten är det bästa chansen att komma iväg felfritt från och kanske leder hon loppet runt om då det är plus att hon får ordinarie körsven upp nu omt sist. Inget att lita på med alla galopper så streckar minst en häst till här.

12 Hulte Janina kommer med ett lopp i kroppen nu och galopperade då och galopperade även på slutet av förra säsongen då hon gick ur form men var desto bättre i flera starter i somras. Hon kan nog öppna bra från bästa springspåret här och ska kunna hamna bra på det så med loppet i kroppen är det intressant då hon är bättre än formraden skvallrar om så procenten blir ganska låg i förhållande till chans.

13 Lill Berit har det sämre springspåret på tillägget och det kan innebära vingelrisk då hon dessutom kommer från två raka galopper och har en del galopper i historiken så ser jag henne som överstreckad. Ändå tänkbar då ett par blivit strukna där bak så bättre chans att komma ner i banan på bra sätt nu.

Ett par av dom bästa där bak har blivit strukna och det ger mer plats i volten för 9 Sol Greia som är startsnabb så borde kunna få bra lopp och kan överraska. Galopperar inte i loppen så lite stabilare än många andra här.

15 Lilla Backbojäntan har vunnit för Ulf O i år redan och med ett par strykningar i loppet blir det färre att runda så tänkbar skräll vid många.

Avdelning 4.

Ranking: A 5. B 3. C 1-9-4-2-10-13. D 15-6-8-12-14.

Se ”Bästa Spiken”

5 Vivacious var ute i betydligt tuffare gäng sist från sämre läge och har fortsatt toppform och här borde man vara på hugget och köra offensivt så bra chans att han bara är bäst här och vinner.

3 Figurine de Fer kan vara den som spetsar och leder loppet länge där framme så skulle kunna rinna undan då hon gjort bra tider och visat att hon har fart i kroppen. Ska gå framåt med lopp i kroppen men kanske behöver ytterligare lopp för att vara på topp medan min spik är igång och visar form i sina starter på slutet. Dessutom kan 1 Lamborghini C.Boko öppna bra från bästa spåret och då kanske det kostar lite att komma till ledningen om man ens vill släppa med Lamborghini så skulle kunna bli lite kubbning där framme och då gottar sig favoriten bakom dom. Kommer dom två överens där framme så har båda bra chans i ledningen och rygg på ledaren då det är kort distans.

9 Poppy Fighter förordas av vissa och drar en del streck där bak och visst är han gynnad av strykning så lite mer plats från spår fem i volten men det är comeback efter lång frånvaro så borde han behöva loppet. 4 Sommarskuggan drar också en del streck men bara vunnit 1/22 och det var i breddlopp på Bollnäs så tuffare mot nu och borde få svårt nu från spår fyra i volten med två kanske något bättre hästar på samma fålla som har fått bättre spår.

Avdelning 5.

Ranking: A 10. B 2-11. C 3-7-6-1. D 5-4-12-9-14-8-13.

Lopp för hästar tränade av B-tränare och körda av körsvenner med färre än 150 sulkylopp körda under föregående år. Lite pengar på hästarna så låg klass på loppet och det är ganska ovisst.

10 Zenith Millpond är en vettig favorit då hon gjort flera bra lopp på Solvalla i hårdare konkurrens på slutet och Jari Åkerfelt som kör är bra körsven i sammanhanget.

2 Global Crossroad har bra läge där framme och kommer den här till ledningen och körs felfritt så kan man rinna undan i spets, men kan även vinna från rygg på ledaren. Har ordinarie körsven till skillnad mot många andra här och dom har vunnit lopp tillsammans även om det var breddlopp så var det ändå på Solvalla och under vintern. Inga andra som radar upp segrar i loppet direkt så den här borde räcka här med 20 meter försprång mot dom värsta. Utrustas med urryckare för första gången så borde hålla igång där framme till slut då.

7 Ahaa Gel drar mycket streck på att hon fick lite sparat på V75 i vintras men inget riktigt STL-försök då och dessutom proffs-körd allt som oftast så stort minus med orutinerad körsven och hon är streckad i överkant här. Bara en av många vid bred gardering.

11 A Perfect Man är nog ganska bra för det här loppet och har ett lopp i kroppen i nya regin där han kördes upp i vagn och fick galopp. Kan ju tända till på miljöombyte och annan träning så absolut aktuell här. Bästa springspåret med så pricka man bra kan man hamna långt fram direkt.

3 Flight Crew kan öppna bra och från fina spår tre kanske man spetsar och får bra lopp där framme. Comeback nu så kanske behöver lopp men aktuell vid flera streck här. 1 Lux W. ska kanske kunna skrälla om man hittar rygg på ledaren från perfekt spår men svårt.

6 Setitdown kan få ett bra lopp på innerspåret och det är klart plus med barfota runt om som han tände till lite på i fjol då man började köra så. Tänkbar skräll på det.

Avdelning 6.

Ranking: A 3. B 7-8. C 2-9-12-4-1-5. D 6-10-11.

8 Russel Square har bästa springspåret så laddas väl från start och kan komma riktigt bra på det då hon testas med Ulf O den här gången. Kommer med form efter andraplats på V75 sist bara slagen av miljonären Breeze då så även om det är öppen klass nu så finns ingen så bra motståndare med i loppet så klart. Segerchansen är bra men procenten kanske lite hög för att gå på henne då hon har betydligt mer tredjeplatser än segrar så kanske inte har den allra bästa skallen och är det så med ston finns alltid risken att dom viker ner sig mot hingstar och valacker. Favorit i fara även hon kan få loppet om hon skulle spetsa efter en bit.

3 One Cristal har varit ute i mycket tuffare lopp mot kulltoppar som treåring och möter nu lite enklare motstånd än han är van vid. Per lennartsson trivs han bra med då dom kvalade in till Breeders Crown-final tillsammans. Stallet håller bra klass och form i övrigt för året med bland annat flera segrar på Solvalla så även den här kommer säkert ut i fint skick direkt även omd et kan behövas lite lopp för att vara på topp. Jag är dock inne på att han inte behöver vara på topp för att slå det här gänget och rankar honom först på högt spelvärde här.

7 Herman Hazelaar gör också coemback här och har mött en del hårda kullkamrater under förra året där han vann ett ganska tufft fyraåringslopp på Axevalla i somras där han slog flera V75-hästar. Vunnit 9/22 totalt och får Kontio upp för första gången här så borde vara bra chans direkt då han varit klart bra direkt efter uppehåll tidigare.

2 Bakerman drar en del streck men det borde bli tufft för hästarna på grunddistansen att hålla undan då dom bara är två där framme och hårdare hästar kommer när utan att det kostar så mycket här. Den här har dock bra bra i en del tuffa lopp på Solvalla och är nog ganska bra för det här loppet men inte startat sedan i somras så stort frågetecken för formen här i comebacken.

9 Denarius har fått två lopp i kroppen i nya regin och den här har gjort en del klart godkända lopp i ganska tuff omgivning så är bra för klassen. Man tror det ska bli bra med barfota bak och lite lättare fram så han ska gå felfritt så men läget är man inte så nöjda med även om han kan öppna bra. Springspåret längst ut när man vill ge honom ryggresa och kanske backas han ner så chansartat upplägg att vänta.

4 Åcknes Elliot kommer från flera raka segrar i monté och kanske tänder till på det ihop med barfota fram nu. Inte vunnit sulkylopp i Sverige och är nog inte alls lika bra häst som dom fyra-fem bästa här så borde få svårt.

Avdelning 7.

Ranking: A 3. B 5-8. C 7-1 D 4-2-9-6.

Se ”Gå Kort!”

3 Carry Cash har bra läge och blir omgångens största favorit, hon stod riktigt bra inne i en spårtrappa näst sist och vann pliktskyldigt för att sedan möta tuffare på V75 i starten efter där hon blev nedstruken till perfekt spår men ändå inte kunde spetsa. Var trött till slut och galopperade som slagen så kanske form på retur här efter mer än två månaders formtopp i vinter och hon är nog överstreckad nu. Har spår invändigt om dom värsta motbuden så kanske kan ta sig till ledningen men inte alls givet och ingen spik för mig nu när det är tränarkört istället för bästa Magnus A på slutet.

8 Green Mamba visade oerhörd startsnabbhet sist och kan spetsa trots spår längst ut här, chansen till det ökade med en strykning invändigt nu med. Nu var det ju balans-lättning, bike-effekt och halvstängt huvudlag som gjorde mycket i det loppet. Kusken tror att hon inte såg konkurrenten som kom i banan och trodde det var klart men det var krafter kvar och hon tog tag i grejerna igen men då var det för sent. Man siktar på ett lopp 25/3 och växlar därför ner till vanlig vagn nu och kanske skor på men behåller det halvstängda och tror man kan vinna det här loppet utan absoluta maxningar i den form hon är i nu.

5 Ies Elisabet är mest intressant som ‘singel-procentare’ där tre hästar sticker ut och om det skulle vara form på retur hos stora favoriten samtidigt som det inte är maxat på ett av värsta motbuden så borde hon ha bra chans att plocka ner alla till slut. Hon gick bra direkt någon månad efter frankrike-tävlandet i fjol då hon vann på 13,8 från tillägg full väg efter att varit oplacerad i ett par tuffa lopp på Vincennes. Det visar att hon tar loppen på rätt sätt där nere och känner sig tuff när hon möter enklare på hemmaplan. Hon har toppspår och går ner i klass nu så borde duga bra här.

Tunt bakom och känns helgarderat med tre streck.

Systemförslaget.

  1. 2-4-8-9-10.
  2. 1-2-6-7-10-11.
  3. 1-12.
  4. 5 Vivacious
  5. 2-10-11.
  6. 3-7-8.
  7. 3-5-8.

1620 rader som kostar 1620 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se