Speltips: GS75 Charlottenlund 21/11

GS75-Omgången.

Med anledning av Danska Avelslöpningar för treåringar så körs en GS75 på Charlottenlund som är Köpenhamns travbana. Banlängden är 950meter per varv men upploppet är ändå ganska långt med sina 200 meter, detta drar då med sig att det blir något snävar kurvor här. Det kan så klart vissa hästar ha problem med, och det krävs häst med bra kurvteknik för att kunna köras snabbt genom svängarna här. Ingen vinklad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till. Spelstopp 15:00 söndag eftermiddag. Bara sex i bredd bakom bilen vid kort distans och inga springspår i voltstart i Danmark.

Statistik och Spelteori.

I övrigt så kan man kryssa i att enbart delta i sjurättspoolen på GS75 och får då 2,5x utdelningen vid alla rätt men då avsäger sig utdelning på sexor och femmor. Vid jackpot fördelas nu mera dom pengarna i alla tre pooler så vid just jackpot ska man spela i alla poler men spelar man en vanlig omgång och har ett par troliga spikar som är spelade till ganska hög insatsprocent så är det klart fördelaktigt att spela för endast sju rätt. Är man ensam på GS75 får man bonusvinst på 10 miljoner vilket är rejält mycket mer än vad det brukar ligga i sjurättspoolen och man får då inte x 2,5 även om man kryssat för att enbart spela där men det överskrider ändå med råge vad man hade fått med det upplägget, så fortsatt kul krydda.

Med allt sagt så är den här omgången en med små fält och skiktade lopp så jag har oerhört svårt att se att det ska kunna bli en ensam vinnare och därmed är det också läge att spela i bara GS7, för att enbart gå för sju rätt.

Bästa Spiken!

I avslutningen kommer en jag gillar ut från bra spår och jag spikar 4 Billie Time som slog tuffare motstånd i svenska Bronsdivisionen trots spår fem i voltstart. Nu är det hemmaplan, autostart och bra utgångsläge så tror han bara är bäst och även om procenten blir därefter är det en stabil spik.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen är det så klart oerhört hög segerchans för favoriten 5 Extreme men 84% ser vi sällan med dagens sätt att räkna procent efter hur stor del av insatserna som ligger på en häst. Något kan hända, hästar kan vara sjuka och över 80% är väldigt mycket, att jämföra med lördagarnas senaste storfavoriter. Gårdagens Tetrick Wania stannade på 76% och veckan före vann Månlycke A.M. till 72%. Jag chansar och garderar då spelvärdet är högt på ett fåtal motbud.

3 Slide So Easy är 12 år men still going strong och har favoriten en sämre dag ska Flemmings häst ha bäst chans från fint läge.

2 Apapmand överraskade med att speeda ner Cokstile och var klart före Stoletheshow i samma lopp i somras och här kan det bli rygg ledaren kanske. Skulle man hitta dit kan han överraska igen, med lite tätare starter nu.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 4. C 3-5-7. D 6-2.

Stoeliten inleder omgången och även om det är ett litet fält är det inte helt enkelt med tre som är i princip lika spelade på de tidiga strecken.

4 Ultra Bright står för klassen I gänget då hon mött och slagit några av de bästa flera gånger i stoeliten. Visst var det lite trångt vid galoppen i Sto-SM sist och även om hon är ursäktad för det så är det frågetecken för formen då hon inte startat på länge nu. Det var dubbla galopper för tre starter sedan så varit strulig på hösten och läge att gardera.

1 Call Me Brodda är väldigt startsnabb och då favoriten har tveksam form medan den här har siktat hit kommer det vara ledningen som gäller, så länge lampan lyser för Call Me Brodda. Tappade lite på segraren sist men Sweetman och Rackham såg vi under lördagen hur bra de var igen i Silverdivisionen och nu möter hon bara ston och förra loppet var ett led i matchningen hit. Låter påställt då man siktat på loppet och

3 Carna Sensei slog ganska bra hingstar och valacker för klassen sist och möter bara ston nu från bra läge med full form är hon nog inte sämre än de två mer betrodda. Stark spurtare som så klart är gynnad av det lilla fältet. Första i bike sist och fortsatt så är plus så klart.

5 Henbianca Boko spetsade och vann före Carna Sensei i sin senaste start och kanske kan överraska Call Me Brodda i inledningen då innerspåret inte är helt enkelt här. Tar man spets och favoriten kommer bort med galopp kan man ha stängt in värsta motståndaren så ska kunna leda loppet runt om det blir så. Visst är det chansartat men hon kommer med form och får kuskplus hit så kanske kan hitta rygg på ledaren med.

Avdelning 2.

Ranking: A 3. B 8-2. C 1-4-5-9. D Övriga.

Final i Danskt Avelslöp för ston och här är favoriten väldigt hårt streckad. Visst har 3 Go On Gardenia hög segerchans från bra spår men till hög procent är det bra läge att försöka fälla. Startsnabb och körs mot spets men motstånd saknas inte.

2 Gloria Line har haft risiga utgångslägen på slutet men gjorde det bra ändå sist och går framåt med loppen så klart. Nu är det bra spår och kostar mindre spår på vägen och eventuellt blir det helstängt huvudlag för första gången.

8 Gaby C N galopperade sist men vann ett stort treåringslopp för ston gången före och till här så klart absoluta kulltoppen. Läget sänker chanserna så klart men felfri är hon lika bra som favoriten och med tur på vägen kan det gå.

Avdelning 3.

Ranking: A 12. B 9-7. C 1-3-8-2-11. D 4-6-5-10.

Tilläggslopp med flera ston och någon betrodd treåring där framme så jag väljer att gå på tre valacker på tilläggsfållan men kanske kompletterar med någon på grunddistansen efter värmningar.

12 Dekanen K. kommer från Flemmings stall och inte ovanligt att han tar flera segrar de här omgångarna på Lunden. Startat i hårdare konkurrens på Åby senaste tre starterna och gjort det helt okej. Nu när det är enklare mot kanske han bara är bäst och jag rankar först på hans fina styrka och visad uppåtform i senaste starten.

7 Caviar är loppets favorit med 12 segrar på sina 28 starter men har gått ur formen lite på slutet. Klart att det är en favorit i fara men ska ändå räknas tidigt då loppet är ganska tunt.

9 Encore Cloc är bättre än sin formrad och har 8 segrar på sina 29 starter. Steen Juul tränatr och kör så från bra spår i volten måste segerchansen vara hygglig. Man låter optimistiska från stallhåll så måste med på systemet.

Avdelning 4.

Ranking: A 2. B 6. C 3-4. D 5-1-7.

Fåraåringslopp där tre hästar sticker ut på strecken i ett litet fält, jag väljer att strecka två av dem så plockar bort en av de betrodda.

2 Coventry Hall är loppets favorit och ska så vara med tanke på utgångsläget jämfört med värsta konkurrenten. Startsnabb och kanske leder loppet runt om men jag garderar med ett starkt motbud.

6 Frodo Cash har spår en bit ut men är stark och rejäl så det lilla fältet gynnar honom. Tvåa i Danska Derbyt och även gått okej efter det så Steen har säkert den i bra ordning hit.

4 Staro Obrigado är delad tvåa på strecken men har inte startat sedan augusti och galopperade då i sina sista två starter innan uppehåll. Säkert i ordning nu men att begära vinst direkt i comebacken när formen är ett frågetecken gör honom lite överstreckad och jag spelar utan honom.

3 First Blood är i stället den jag rankar trea då han har bra spår och kan öppna snabbt så har han hittat form hit kan han absolut överraska. Lättades sist och ska gå likadant igen.

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 1-4. C 9-6-5-3. D 8-11-12-10.

Final i Danskt Avelslöp där treåringar gör upp om fina prispengar över 2000 meter.

1 Get A wish är loppets klara favorit och även om han är startsnabb så är innerspåret kanske en fälla här och jag hoppas han blir över från start och garderar loppet brett.

2 Gasoline har utvecklats på slutet och räknas tidigt då Juul har bra ordning på stallet och vinner mycket unghästlopp i Danmark i år.

4 Gibson är startsnabb och har perfekt utgångsläge och jag rankar honom högt på att han kan sitta i ledningen tidigt, även om han fick stryk av Gasoline sist.

9 Geert blev fast med mycket sparat sist och blir den från bakspår jag tar med annars streckar jag alla från spår ett till sex här.

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 3. C 2. D 4-1-6-7.

Se ”Gå Kort!”

Ett typ av gulddivisionslopp för eliten som blev väldigt skiktat med en klar favorit och ett par tydliga utmanare bakom sedan ingenting av värde. Visst kan det vara okej att spika omgångens största i 5 Extreme till 84% om man då går mot mitt spikförslag i sista avdelningen.

3 Slide So Easy har tillhört eliten länge och har en formtopp så är värst mot om favoriten skulle vara sjuk eller trampa snett. Flemming vill köra i spets här så Extreme får inget gratis den här gången.

2 Apapmand är tredjehästen för de som vill spela med tre hästar och med tre streck är det helgarderat för har oerhört svårt att se det gå utanför den trion.

Avdelning 7.

Ranking: A 4. B 6. C 8-1-9. D Övriga.

Se ”Bästa Spiken!”

4 Billie Time blev ganska stor favorit men det är befogat och jag tror han bara vinner oavsett position.

6 Daytona är utmanaren som är nedstruken ett spår och kan öppna bra så bör få bra position och kommer han till spets eller rygg på ledaren stiger chansen så klart.

1 Taxi Out drar en del streck men blir väl över från sitt innerspår och måste ha mycket tur. Formen ser inte ut att vara på topp här heller så svårt.

Systemförslaget

Avd.1: 1-3-4-5.

Avd.2: 2-3-8.

Avd.3: 7-9-12.

Avd.4: 2-6.

Avd.5: 1-2-3-4-5-6-9.

Avd.6: 2-3-5.

Avd.7: 4 Billie Time

1512 Rader som kostar 1512 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se