Speltips: GS75 Charlottenlund 20/11

Francesco Zet

GS75-Tips till Lunden 20/11

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Charlottenlund i Danmark och vi brukar inte ha lika stor fokus på utländska banorna i tipsen. Skriver oftast något till stora tävlingsdagar ändå men det här är ingen stor tävlingsdag.

Kul krydda på spelformen är att man får 10 miljoner om man är ensam med sju rätt på GS. Skillnad när GS går i Danmark med lägre omsättning, då är bonusen 5 miljoner om man blir själv den här veckan.

En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Idag är det absolut läge att gå för utdelning vid endast alla rätt då det är små fält och skiktade lopp. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

I sjunde avdelningen spelar jag med spik på en som inte ens är favorit på tidiga kupongerna men 8 Lady Beluga borde väl gå förbi favoriten på strecken till slut. Lady Beluga är nog lika bra som tidiga favoriten men från framspår även om det är långt ut kan man kanske köra sig till ledningen här. Från spets är hon vass och får ju ofta starta med tillägg i Diamantsto-lopp så intressant uppgift med ett lopp i kroppen.

Gå Kort!

Spelar med lås i sjätte avdelningen som är lopp i högsta klassen, se vilka två jag spelar med nere vid avdelningen sex.

Avdelning 1.

Långlopp där jag ofta letar efter spik på bästa hästen längst bak men tror ändå inte det är så enkelt här där propositionen är lite speciell. Miljonärer på mellangfållan gör att det blir tufft för dom men bara lite till tjänat längst bak och jag är inne på att man får strecka många här. Favoriten 8 E Type Cash är rätt favorit men på tok för stor favorit här till nära 70% är det läge att försöka fälla den här med några streck till men jag rankar honom först och ensam A.

Ola Karlsson har tre hästar till start, en på varje fålla där 9 Panamera gillar distansen bra och ska kunna skrälla. 6 Taxi Out står bra till i propositionen med över miljonen på kontoto men ändå 20 meter försprång till hästar med inte mycket mer. 1 Pre Calculated har läge för att leda loppet länge och till låg procent är han tidig så klart, på högt spelvärde.

7 Hurricane Silas och 5 Chablis ska duga i loppet med och streckas båda.

Avdelning 2.

Två hästar får mycket streck här och inga streck blir över till andra så jag försöker gardera loppet med ett par lägesgynnade hästar från innersta spåren. 5 Klaes Hunt och 6 Girl Happy E.P. kan båda öppna bra och det kan bli hård körning mellan dom två betrodda här. Är inne på att 1 Grønært och 2 Followmehome Gogo kan få bra lopp bakom favoritduon och nån av dom kanske kan skrälla rejält här. Båda spurtade bra i skymundan i sina respektive senaste starter. Man är inne på att man fått vara försiktig från start för den senare men att han blivit allt stabilare och sist såg det klart bra ut i aktionen. Ska nog inte vara sist på strecken under 1% även om det så klart blir tufft här. Grønært tvekade lite i volten näst sist men tog sig samman och fick upp farten så han kunde få rygg på ledaren, ska absolut kunna få rygg på ledaren här med. Den starten fick han backa sig runt hästen i dödens på upploppet och vann efter sen lucka med vass kortspeed så intressant läge igen.

Avdelning 3.

Här är det ett treåringslopp i låg klass och jag väljer att strecka alla här. Många i loppet och flera av dom betrodda har mycket galopper i historiken så det kan hända en hel del i loppet och med litet fält får alla chansen så hoppas på skräll här. Svårbedömd spetstrid här men innerspårets 1 Harley Mosebo kan få ett bra lopp då han kan öppna bra. Man är inne på snällt upplägg men från rygg ledaren eller tredje invändigt kan den här absolut skrälla även med snällt lopp. 6 Just Perfect Sisu kan med öppna bra men kanske inte laddas från spår en bit ut. Han är dock bättre än raden och provas med ny kusk här så intressant med ett par lopp i kroppen efter strykning.

4 Havana Sotto är kanske rätt favorit men absolut inget att hålla i handen. Hon har kvalat in till Danska Sto-kriteriet men segern i försöket dit är hennes enda vinst på 12 starter så ingen favorit att spika.

7 Targaryan har ett par galopper i raden och har annars vunnit 2 av sina fem felfria lopp så intressant med Flemming-tränat när det är V75 på Lunden. Då brukar han ha extra vässat och får ofta med sig segrar. 2% på en sådan är lågt när det dessutom ser ut att kunna bli första gången barfota runt om här.

5 Hero Boom Bay rankas lågt på flera håll men det är positiva tongångar kring den här som trendar uppåt på procenten. Det är många av konkurrenterna som ser det som en tuff motstååndare och nu ska han kanske gå i amerikansk vagn. Vill komma till ledningen men duger i dödens.

Avdelning 4.

Här tar jag ställning för en tysk gäst i 9 Kosy Occagnes som är van att möta bättre motstånd där hon näst sist hade hälften tjänat mot den med näst minst pengar på kontot i en spårtrappa. Tog dödens en bit ner och höll bra som trea mot några av Tysklands bästa ston. I förra starten öppnade hon bra och ledde loppet runt om. Nu är det ett tag mellan loppen och comeback men åker man långt hit är det nog ordning och jag tror hon ska vara väldigt bra här. Kompletterande spik här.

1 Dempsey Cloc håller många som klar spetsfavorit och även om han kan öppna bra är det inte helt givet från innerspåret. 3 Almas Caviar kan med öppna men sällan Flemming laddar från start, skulle han göra det kan den här spetsa. Nu låter det som han tänker köra offensivt då kan det bli körning mellan dom två betrodda där framme som kan gynna min spik från bakspår. Almas Kaviar är värst mot, så tänkbart lås på dom två. Skiktat lopp där bara fyra-fem hästar kan vinna som jag ser det.

5 Every Day är kanske bästa hästen men haft problem med halsen och opererats i den inför det här loppet och stått över en hel del träning så klart. Ska absolut inte vara toppad hit och man är inne på att han behöver ett lopp i kroppen. Körs dock ofta offensivt och kan absolut syna ledaren från dödens här så har operationen fallit väl ut ska han kunna vinna direkt utan att vara helt på topp. 12 Glad Nock är bortlottad men duger i klassen och aktuell vid bred gardering. 2 Gurli Tinghøj får bra lopp där framme och satt fast med sparat i förra starten så ska kunna skrälla här om det är så att dom bästa behöver lopp i kroppen.

Avdelning 5.

Här tror jag mest på 5 Glorius Rain som var trea i Svenska Stoderbyt så måste duga bra här även om hon möter hingstar och valacker. Fint läge och nedstruken till bricka 4 men blir kanske lite för stor favorit för att gå på rakt ut.

3 Gasolin är en tuffing som var trea som ganska betrodd i Danskt Travderby och sedan fick lite sparade krafter i Grosser Preis From Deutschland efter det. Lite tveksam form ändå då han borde varit lite längre fram sist för att få fullt godkänt men svårt att ta något i spåren där kanske. 6 Orkan Bo, 7 I D Exceptional och 4 Braddock ser jag alla tre som lite övertsreckae där 4 och 6 står hårt inne mot bra motståndare här. I D Exeptional är fin och går ofta bra i skymundan men tjänade sina pengar som treåring och haft det mycket tuffare under fyrapringssäsongen så chansar bort honom här men är väl fjärdehästen i loppet vid bredare gardering.

8 Dowhatyoudodowell tycker jag är mer intressant vid gardering då det är litet fält och han kan välja upplägg här med sin fina speed. Kan öppna vasst om man vill och nedstruken ett spår nu.

Avdelning 6.

Ett lopp i högsta klassen där 3 Adde S.H. är loppets givna favorit från bra utgångsläge och kanske leder den här loppet runt om. Blir ändå lite för stor favorit då loppet nog är jämnare än procenten antyder. Jag väljer ändå att spela med få streck och låser nog loppet på två ekipage.

8 Emoji gillar jag skarpt men han har fått några tuffa lopp med mycket tredjespår i loppen i sommar och visat han ändå går hela vägen med offensiva upplägg. Nu är det väldigt litet fält och jag gillar ju Flemming Jensen-tränat men kanske lite extra då han tar hjälp av lånekusk då han inte bästa taktikern i loppen alla gånger. Nu fick Emoji sparat sist i hårt lopp så läge för offensiv styrning här och Birger Jörgensen kanske kollektivet ser som minus då Flemming kör annan häst men jag tycker tvärt om. Birger har höjt segerprocenten i år och ligger högt där med stadiga 5 miljoner inkört per år är det i absoluta toppen i Danmark så klart. Han vann dessutom sist han körde Emoji, så dom trivs tillsammans.

Tänk på att det bara är sex hästar med framspår bakom bilen över kort distans här. 7 Sevilla är titelförsvarare här men fick det serverat från rygg på ledaren och perfekt lucka i fjol och borde få svårt att ha samma tur igen. Överstreckad.

Avdelning 7.

Se ”Bästa Spiken!”

8 Lady Beluga spikas. Tror hon kan komma till ledningen och då får värsta motbudet svårt.

11 Eenymeenyminymoe gillar jag men bakspår mot Lady Beluga blir tufft för den här, men lika bra som min spik och har hon lite tur är hon segeraktuell. Men det är läge att ta ställning då mångs går på den här eller båda.

System-förslaget.

1.1-5-6-7-8-9. 2.1-2-5-6. 3.1-2-3-4-5-6-7-8-9. 4.9 Kosy Occagnes 5.3-5-8. 6.3-8. 7.8 Lady Beluga

1296 rader som kostar 1296 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se