Speltips: GS75 Bollnäs 3/12

Genrebild

GS75-Tips till Bollnäs 3/12.

Omgången & banan.

Bollnäs är värd för veckans omgång av GS75 där man har ett långt upplopp på 207 meter och ett betydligt vettigare innerspår bakom bilen än många andra banor. Med långa raksträckor får man upp farten bra i starten så innerspåret är ganska bra. Skotvång kickade in i helgen och här är det en del snö och kallt så broddar på för första gången i tävling på säsongen för många nu. Här uppe har nog många ändå tränat på brodd ett par veckor och någon enstaka har gjort någon start med broddar redan.

Kul krydda på spelformen, att man får 10 miljoner om man blir ensam med alla rätt på GS. En annan variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurättspotten och då avsäga utdelningarna för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. Vid jackpot är det extra pengar på även sexor och femmor (vilket är unikt för GS75) så inte läge att bara spela för sju rätt då det är jackpot. I övrigt är det spelstopp 15:00 under lördag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

Jag går ut hårt och spikar i första avdelningen där jag går på troliga ledaren och hoppas att 4 Diego leder loppet runt om.

Gå Kort!

Tänkbart lås i fjärde avdelningen där jag tycker det blivit fel favorit och jag kanske spelar med två andra där. Tänkbart att ta med favoriten på tre streck om man spelar lite större men det finns absolut läge att försöka fälla den favoriten. Se vilka hästar jag talar om nere vid avdelning fyra.

Avdelning 1.

Ranking: 4-8-6-9-3-1-11-2…

På tidiga kupongerna var 4 Diego och 6 Bjorn delade favoriter men den senare har inte startat sedan i april och borde behöva loppet i kroppen medan Diego visade form i senaste starten men fick ge sig till slut. Fick tryck den gången och försvarade sig starkt mot ett par fina Wäjersten-tränade hästar och jag tycker att det är enklare mot den här gången så god chans till spets och slut och jag spikar.

Bjorn har varit ifrån så länge att det bara måste vara för hög procent på honom den här gången och spelväret är dåligt med honom.

8 Hercules Godiva är startsnabb men på en bana där innerspåren är lite bättre blir yttersta spåret bakom vingen per automatik sämre och det är risk för att man blir ute i spåren här en bit. Tycker ändå han är värst mot och skulle någon strykas så han kommer ner i banan så stiger chanserna.

Avdelning 2.

Ranking: 5-4-3-7-6…

Kallblodslopp med litet fält där 5 Ängsmodde är den som visat mest fart i loppen men galopperade bort segern sist och är inte helt att lita på så garderingen är på sin plats.

Storstallen J-O Persson och Tjomsland har två bidrag vardera där alla fyra räknas med goda chanser.

JOPs 3 Eld Loke C.G. har väldigt mycket galopper i historiken men travat ett par lopp i rad nu och går väl framåt med felfria lopp och bilstart ska vara ett plus för honom. 6 Bäcklös Sol galopperade sist men har annars varit mer stabil och kan öppna men hon har inte startat sedan i oktober och möter hingstar och valacker nu inte givet att hon räcker även om hon kan öppna bra och har Mats E upp.

Tjomslands duo 4 Brenne Bingo och 7 L.Q.Eddie har båda hög kapacitet men tre galopper i rad för den förstnämnda oroar så klart även om upphämtningarna varit bra. Den senare är åtgärdad sedan sist och ska vara fräsch och väl förberedd efter ett banjobb inför den här starten. Man tror ändå att det kan behövas lopp för att han ska vara i form så kanske blir det passivt upplägg men han kan vinna loppet ändå då det är så litet fält.

Avdelning 3.

Ranking: 2-14-10-1…

2 Vixi Garbo kommer man köra framåt med och antagligen få ta över ledningen med tidigt och då det är många på främre fållan blir det tufft för tilläggshästarna att komma in i matchen så jag är inne på att den här ska kunna leda loppet runt om.

1 Enga Trot har bästa spåret och ska kunna hålla upp ledningen här så vill man inte släppa till favoriten får man väl den i dödens och då kan det bli tufft att stå mot hela vägen. Väljer man rygg på ledaren eller om favoriten kommer bort så kan vinna loppet.

10 Overstime och 14 Hisco de Florange har båda varit ute i en del tuffare lopp men tillägg för hästar med bara 160-200 tkr på sina konton är svåra propositioner då ett par där framme är på väg uppåt och kanske nästan lika bra. Den här duon tycker jag är bra för loppet och med ett par strykningar där bak underlättar det så klart även om det kan bli för tufft.

Avdelning 4.

Ranking: 3-1-6-2-5-4…

1 Edlas Thunderbolt gör debut bakom bil och ska nog kunna öppna hyggligt så skulle man lyckas hålla upp innerspåret blir han nog svår att plocka ner, Han kan även få bra lopp i vinnarhålet härifrån och då upploppet är långt och klassen är låg kan utvändiga hästar tröttna så luckor kommer. Intressant med en del ändringar på huvudlaget oavsett vad det blir och det kan bli annat i öronen med efter att ha gått rejält dövad hittills.

3 Steady Roc har startat bra i provlopp så det kan bli en bra start för den här som är åtgärdad i framkotorna. Lite orosmoment är att man inte kunnat gå tilltänkt banjobb på grund av mycket snö men hästen är rejäl för klassen och har ett bra läge så inne på att den kanske är bäst även om det inte är toppform.

6 Tiberius har spår lite för långt ut här och har gjort en start i nya regin så givet att det är intressant men som klar favorit tycker jag det är favorit i fara.

Avdelning 5.

Ranking: 6-15-9-14-4-2-5-13…

Ett kallblodslopp i låg klass då det är för fyraåringar med lite pengar på sina konton och jag är inne på att det kan skrälla här så tar alla på stora systemet och hoppas på skräll.

9 Teknopuma är ganska stor favorit men galopperar för ofta för att vara någon att hålla i handen här och till runt 40% är det klart överstreckat. 15 Guldhagens Oscar är kanske bäst men står med dubbla tillägg och fullt fält att runda vilket gör att kusken har många chanser att köra bort bästa hästen.

6 Bork Tekla måste duga bra här och från fint tredjespår i volten kan det bli ett bra lopp och hon ska nog vara första hästen till betydligt bättre spelvärde än favorit-duon.

Jag spelar som sagt med många hästar här och nämner av dom tänkbara skrällarna i 14 Deviljas Kloker som tränas av JOP och får kuskplus nu i Mats E så en jämn och stabil häst som mycket väl kan visa sig starkast över det långa upploppet till bara 3%

Avdelning 6.

Ranking: 5-10-8-1…

Var inne på att spika 5 Exhibition tidigt här men den har trendat alldeles för hårt och till över 70% motsvarar det absolut inte segerchanserna här för så enkelt motstånd är det inte här. Fler än han har testats en del på V75 och med litet fält så spelar jag tidigt med 10 Ajlexes Hans trots bakspåret.

8 Guvenör Godiva kan öppna bra och får bike på tillsammans med Mats E upp så räknas tidigt trots spår långt ut.

1 Kocu Boko får första gången halvstängt huvudlag hit och dessutom rycktussar nu som han inte haft på ett tag så intressanta grejer och han kan få bra lopp i rygg på ledaren här kanske.

Avdelning 7.

Ranking: 9-8-5-11-7...

Fältet är ganska litet för att vara ett långlopp med hästar på fyra startfållor så mer meriterade hästar på bakre fållorna kommer in i matchen lite lättare då och det är några få som sticker ut här så känns ganska täckt med fyra streck.

8 Cab Frontlineär loppets favorit då han visat full form på slutet och ska ha bra chans igen men kanske lite tuffare lopp nu.

5 Cornerstone borde kunna sig till ledningen ganska tidigt och ska ha bra chans att leda runt om i så fall.

9 Made of Stars har gått bra i Frankrike på gräsbanor och är stark så passar bra över distansen. Stallkamraten 7 Parker har visat hög kapacitet tidigt i karriären men man är oroliga för att formen inte är där och tränaren ligger lågt kring honom.

11 Donners AM har ganska få att runda här och är rejäl så givet att han duger i det här långloppet och under 10% på honom är bra.

Systemförslaget.

  1. 4 Diego
  2. 3-4-5.
  3. 2 Vixi Garbo
  4. 1-3.
  5. 2-3-4-5-6-7-8-9-10-12-13-14-15.
  6. 1-5-8-10.
  7. 5-8-9-11.

1248 rader som kostar 1248 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se