Speltips: GS75 Bollnäs 27/3

GS75-Omgången.

Inleder med att nämna att vi ska ha en Twitch-sändning vid 13:00 (bara två timmar innan spelstopp som är 15:00 som vanligt). Där vi går igenom loppen och bygger på systemet till andelsspelet på tillsammanssidan. Hitta oss genom att söka efter kanalen 1x2se på Twitch i appen eller via webben.

Bollnäs är värd för GS75 och det är en ganska snabb bana där många tycks trivas på underlaget. Upploppet är långt med sina 207 meter men ändå vinner ledaren oftare här än i genomsnitt. Inga konstigheter i övrigt, då varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå här.

Statistik och Spelteori.

På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Det är mindre bra när det är Jackpot som nu då jackpot-pengar hamnar i alla tre utdelningspooler på den spelformen. Man kan få en bonus på 10 miljoner om man blir ensam på spelformen så har man flera rader som man kan bli själv på så är det bra att inte lämna in samma kupong två gånger, för då räknas det inte som man är själv, om två kuponger har alla rätt.

Bästa Spiken!

I andra avdelningen är det fyraåringslopp för kallblod i låg klass. 2 Åsvinn S.K. 42% är nog lika bra som de på tilläggen och står riktigt bra till här. Borde leda loppet runt om även om jag ogillar Ole Johan Östres taktiska upplägg ganska ofta så borde han väl kunna köra i ledningen här. Tränaren har haft bra form på stallet i vinter och hästen borde kunna en bit under 1.30 och då får de väl svårt att ta in 20 och 40 meter på den här ute i spåren.

Gå Kort!

Tänkbara lopp att föröka gå kort i är första avdelningen där jag har tre tidiga streck men hamnar i de tre mest spelade då. Samma gäller i fjärde avdelningen där man kanske kan stänga loppet på två hästar. Även där är det de två mest streckade men i loppen där det skiljer dubbla strecken från första till andra häst får man bra effekt om favoriten faller. Ännu bättre effekt får vi om vi stänger femte avdelningen på få streck där omgångens största favorit är ute och där är det långt ner till de övriga. Det är väl de tre avdelningarna jag har som alternativ till att klara av på tre streck eller färre.

Avdelning 1.

Favoriten har ett innerspår och kanske kan bli över från start även om 1 Västerbo Victorius 42% är startsnabb så är det inte helt enkelt att försvara innerspåret här. Kort distans och många vill söka position där framme så det kan öppna upp loppet.

7 Mizai 14% är ojämnt startsnabb och man bör väl chansa att trycka av här utifrån. Han har spetsat från bricka 8 på Solvalla och nere i rätt klass nu och sist tog man lugn start och fick väl lite sparat med sen attack. Det var första gången i bike då och första barfota runt om var det näst sist. Andraplatsen var bakom favoriten här sist och laddar man nu med lopp i kroppen kanske han är bättre både från start och till slut. Rankar nog honom före favoriten på betydligt bättre spelvärde.

9 Herman Hazelaar 23% har vunnit fyra och varit tvåa tre ggr på sina sju starter och lopp i Solvallakonkurrens så är väl bästa hästen här. Räknas trots bakspår då de betrodda med framspår kan kriga lite där framme.

Avdelning 2.

Se “Bästa Spiken!”

2 Åsvinn S.K. 42% är en vettig spik i annars svårlöst lopp och garderar man på så är det de som dragit lite strecktillsammans med J-O Perssons duo som gäller.

Avdelning 3.

Ungdomslopp och Stolopp i låg klass och det skriker väl gardering och så kommer det bli för min del.

2 Nova Effe 47% är klart överstreckad med körsven som bara körde 31 lopp i fjol och vann inget. Hästen har varit bra som tvåa i båda sina comebacklopp efter lång skadefrånvaro och är startsnabb så kanske leder man runt om nu men jag måste gardera loppet.

1 Belle Up 7% har bra smygläge och kusk som inlett året mycket vasst. Hästen har höjt sig i vinter med och förra gången var andra gången barfota någonsin och hon svarde bra på det. Kan inte öppna snabbt för att försvara spåret men kan hon få en invändig resa och luckor till slut som sist kan hon skrälla.

12 Isabelle Mearas 29% är kanske hästen med högst kapacitet och bästa kusken så måste räknas tidigt här trots att man så klart är missgynnad av läget med startsnabb häst.

6 Katrine Hill 2% och 7 Global Collection 10% är båda startsnabba och har riktigt bra körsvenner i sammanhanget så kommer någon av dom ner i banan på bra sätt borde de ha chans.

Avdelning 4.

Kallblodslopp igen och något högre klass men även om de mer lite mer på kontona är det jäkligt dåliga hästar tyvärr. Det är ovisst och många som sällan vinner lopp så tänkbart att ta ställning för spik annars blir loppet dyrt.

9 Järvsö Micke 49% har tre lopp i kroppen efter skadefrånvaro och den är en av få som visat lite vinnargnista i fältet. 7 segrar på 22 starter är bra och vinst i senaste starten mot kanske lite tuffare motstånd än nu.

5 Ronja N.N. vann 5/17 i fjol och komer med två lopp i kroppen hit så från bra spår och då hon står bra inne på pengarna är hon tänkbar att låsa loppet med. Bakom de två spelade är det vidöppet.

Avdelning 5.

1 Albert Zonett 73% var fin I årsdebuten då han fick överta ledningen efter en bit men att gå från det till att vara jättefavorit är tufft. Värsta motbudet körde galopp sist med och den här fick bestämma i spets. Visst är det riktigt bra proposition för honom och kanske kan han rinna undan från ledningen igen men det är ändå läge at gardera när han blir så stor favorit.

10 Global Bookmaker 12% har varit precis bakom kulltoppen och då man började rycka skorna i E3-kvalen tog han sig till finalerna i båda och var trea i korta finalen i stenhård konkurrens så klart. Var ute i tuff konkurrens hela fyraåringssäsongen och inte fått det att lossna fullt ut. Rejält plus med skoryck och mer i gång än favoriten här.

12 Global Tailwind 4% har det varit en del problem med och gjorde bara sex lopp i fjol men hann med att vinna två lopp, varav det ena från bakspår i Bronsdivisionen och körde in 181tkr förra säsongen. Möter lättare motstånd nu, har ett lopp i kroppen och trivs på olika former av barfotabalanser.

2 Bellis Frontline 1% är startsnabb och har inte gått många ggr barfota runt om så kan ställa till det för favoriten och spetsa här. Man nöjer väl sig med rygg ledaren och kanske kan skrälla.

Även 3 Insignia och båda springspårshästarna 6 Definitif Launcher och 7 Sister Of Mercy är startsnabba alla tre så det kan bli lite fart från start här och även om alla kan tänka sig rygg på favoriten kanske så är det inte givet att den hinner ut för att överta och ska kunna bli fast. Den sistnämnda har startat på i vinter och höjde sig på första barfota på länge sist så plus där och kan skrälla igen. De andra två nämnda räcker inte.

11 Ballotelli Crown 0,5% blandar och ger samtidigt som han kommer från strykning men det ska inte ha varit allvarliga grejer och han har tränat på.

Avdelning 6.

Kallblodslopp i hög klass men knappa favoriten 1 Backegubben 25% möter lite enklare den här gången och jag tyckte han var lite överstreckad sist men ligger desto bättre till nu. Tänkbar spik på bra chans för spets och slut här.

Värsta motbuden har bakspår där 10 Sundby Nova 10% har bra proposition då det är fördel ston. Hon vann två raka segrar i fjol på våren då det blev barfota och bike som nu så mycket plus i utrustning och balans här. 12 Tekno Lynet 22% har gjort det väldigt bra sedan han kommit till Gunnar Melander men årsdebut nu och bricka 12 för Gunnar är tufft. Tidig vid gardering ändå.

Avdelning 7.

2540 meter auto och andrahandaren är startsnabb i det här sällskapet så klart tänkbart att 2 Albacete 25% leder loppet runt om. Han matchades mot att möta kulltoppen som treåring men körde galopp både i Kriteriekval och Breeders-semifinal. Toppstam och topptränat som ska stå sig mot bättre än det här och även om han kanske behöver lopp i kroppen så kan han vara bara bäst direkt ändå.

5 Money Smile 18% gjorde några riktigt bra lopp i fjol och har toppspår direkt i comebacken här. De sämre placeringarna på slutet i fjol var på V75 så ner i rätt klass nu.

12 Gitan DE Touchyvon 26% är loppets knappa favorit trots läget, stark och rejäl men mött enklare än de två bästa här så inte alls givet att han rundar det här fältet.

8 Loveyouecus 11% har också kallt utgångsläge men lättning och bike är stora plus här och han är startsnabb så kanske komma bra på det trots spåret.

Grundsystem.

Byggs på i Twitch-sändning på kanalen 1x2se med start ca 13:00

Avd.1: 1-7-9.

Avd.2: 2 Åsvinn S.K.

Avd.3: 1-2-6-7-12.

Avd.4: 9.

Avd.5: 1-10-12.

Avd.6: 1.

Avd.7: 2.

45 rader som kostar 45 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se