Speltips: Gs75 Årjäng 4/10

Haft tekniska problem idag så därav inga vanlig tips, provar att få ut ett par rader om omgången i sista minuten med bärs till spelstopp! 15:00 är det som gäller!

GS75-Omgången.

Dags för en riktig GS75-omgång efter flera veckor med extra V75 eller galopp på GS75 och det är Årjäng som är värd för söndagens omgång. Årjängstravet har ett lite längre upplopp med sina 205 meter men är däremot lite smalare än genomsnittet så lite mindre plats från dom snävare spåren i voltstart att vänta. Ingen vinklad vinge eller open-stretch. Spår ett i volt är bäst, liksom spår fem bakom bilen, så inga konstigheter här. Den lite smalare banan gör att springspåren får mindre plats och det återspeglas i vinststatistiken där springspåren bli lidande. Spår ett är klart bäst här i volt och när det är auto är det klar fördel 5 och 4 följda en bit efter av 6 så precis bakom bilen och en bit ut är fördelaktigt.

Bästa Spelen!

4 Athos Race blir ganska stor favorit men har ett perfekt läge bakom bilen och Jepson bör köra offensivt härifrån! Stenströmers formstall har haft denna i som regi sedan tidigare i somras och nu har han hittat bra form där så

bör hamna bra på det från det fins spåret! Toppchans och man tål en stor favorit i första avdelningen av streckspelen.

11 Åsruds Vilja blir spelad till över 80% och det är för mycket på

ett sto i öppen klass. Högt värde på ett par garderingar där. 9 Rappnor och 7 Björnemyr Dennis är båda intressanta motbud som rensar rejält! Passa för övrigt det mesta Jepson kör för dagen då

han är duktig på banan. På dd spelar jag mest med 5 Bransbyns Juke Box från bra spår med duktig kusk och barfota runt om tror jag han har ganska bra chans att överraska lite. Spelar mot flera i första dd med olja insatser!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se