Speltips: GS75 Årjäng 2/10

Häst 17

GS75-Tips till Årjäng 2/10

GS75-Omgången.

GS75 går den här veckan på Årjäng där man har strax över medellångt upplopp med 205 meter och i övrigt inga konstigheter här. Ganska mycket hästar i fälten och när det är enkronasrader är det klart bra då det blir svårt att “köpa” omgången för stora system. Hög utdelning förra veckan då en ensam vinnare fick bonusen på 10 miljoner och det är en kul krydda på spelformen, att man får så fina pengar extra om man bli ensam på GS. En annan kul variant är om det är väldigt favoritbetonat och man spelar så, då kan man välja att endast spela i sjurätts-potten och då avsäga utdelningar för femmor och sexor. Man kryssar då i GS7 vid inlämning och får då 2,5 ggr utdelningen om man får alla rätt. I övrigt är det spelstopp 15:00 under söndag eftermiddag som oftast.

Bästa Spiken!

I avslutande avdelningen tycker att 11 Kentucky Lobell möter enklare han är van vid på slutet och 1 Jumanji Love kan bli över från start från innerspåret så tycker han är överstreckad. Även 4 Being Jolly har segrar från enklare sällskap och visst är inte det här så tufft heller men Kentucky Lobell möte rutinerade V75-hästar sist och kanske skulle varit trea för att få bästa betyg och höll bara farten sista biten men här är det inte lika tufft och då tror jag han är bäst. Gynnad av ett par strykningar i loppet som gör att det blir färre att runda så jag tror man löser uppgiften här och spikar.

Gå Kort!

I inledningen spelar jag med starkt lås, den av mina streck som kommer till ledningen har bra chans att leda loppet runt om. Sjätte avdelningen kan nog stängas på två-tre streck med.

Avdelning 1.

Ranking: A 5-6. B 10-2. C 1-7. D 4-9-8-3.

5 Gazza B.R. blir för stor favorit då det inte alls är givet att man kan svara spets mot väldigt startsnabba 6 King of Greenwood och kommer han till spets blir det ju hästen att slå. Skulle favoriten lyckas hålla ut den i kraft av att kunna få upp farten bättre sida vid sida och precis bakom bilen så kanske man ger upp bakom King Of Greenwood och nöjer sig med rygg på favoriten. Oavsett är det väl dom här det ska stå mellan och jag spelar med ett starkt lås i inledningen. 10 Strong Heartbeat är bra häst i grunden men bortlottad den här gången, ändå tredjhäst om det skulle bli så att dom där framme kör hårt mot varandra.

Avdelning 2.

Ranking: A 1. B 8-3. C 15-13-11-12. D 10-5-9-7-14-4-6-2.

1 Svein Frost borde ha bra chans då det är väldigt konstig proposition där någon med 261 tkr på kontot startar med 40 meter tillägg borde det vara svårt för många av tilläggshästarna. 8 Sogns Basse står bra inne och får körsven upp som kan banan och har vunnit med hästen tidigare. Tycker han måste streckas trots spår fem i volten på sin fålla. 13 Stilig Karl står tufft inne i loppet men har toppkusk upp. 15 Garli Kongen har en jobbig proposition då det är väldigt många tillägg men hästen är bra och med lite tur på vägen kan han säkert vinna loppet trots det jobbiga läget. 12 Alonso O.R. är loppets titelförsvarare men står 20 meter sämre till i år och borde få svårt att räcka i år.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 7-10. C 11-5-12-6-8. D 11-9-4-2-1.

Låg klass och jag tro mest på favoriten 3 Gustaf Avenue som galopperade i debuten i nya regin sist men bättre läge nu. Det blev lite vingligt från springspåret längst ut den gången och det är kanske fördel med bilstart nu. Jag litar inte helt på honom så garderingen är på sin plats. 7 Nena Barosso är nästan lika mycket streckad men har spår långt ut bakom vingen och är treårigt sto mot äldre. Det som är intressant är att det är bike och barfota runt om aviserat så tänkbar vid gardering. Från bakspår streckar jag också 10 K.E.Palema och 11 S.J.Made I.H. som båda borde duga bra i den här låga klassen. Den först nämnda var precis jämnt spelad med favoriten här sist då dom var ute i samma lopp. Även den här galopperade då efter en bit i ledningen, så här mycket ska det skilja på dom två. Den senare är hemmahäst och då det är lite lägre klass kan det vara fördelaktigt att slippa resa. Verkar gå framåt med loppen.

Avdelning 4.

Ranking: A 10. B 9-6. C 8-7-4. D 5-2-3-1.

10 Effective spikar jag i lopp där många streckar tre hästar, han löste tillägg sist och vunnit på banan förr. En bit ut i banan utan hästar utanför sig borde man kunna ta plats och få bra start och vara före favoriten tidigt här. Enkla hästar på startfållan gör att man kanske kan köra sig hela vägen till ledningen tidigt här. Oavsett tror jag han är bäst för dagen och spelar med kompletterande spik här. 6 Jarel Boko gick snabb tid på Färjestad sist men där är det sjukt snabba tider hela tiden så tar inte så hårt på det och här blir det mycket extra streck för att det är Goop. Favorit i fara och den här drar för mycket streck.

Avdelning 5.

Ranking: A 12. B 7-6. C 1-3-4-11-9. D 10-8.

12 Rolf Martin är rätt favorit då han mött hårdare och kan bra tider så borde väl bara vinna loppet men har raka nollor och hade en lång period tidigare då han inte vann lopp för sedan vara bra igen med ett par raka segrar. Det oroar lite om det skulle vara så att inställningen riskerar att svikta periodvis kanske.
6 Tangen Tore och 7 Lysjö Kasper kan båda bra tider med och står bra till 20 meter före favoriten. Med strykning invändigt för dom blir det mer plats och den som kommer bäst på det av dom två måste ha toppchans och jag streckar båda. 1 Stommens Berta ser jag som kraftigt överstreckad och hon måste få svårt att stå mot tilläggshästarna här, med så få på grunddistansen att runda för dom hårdare djuren där bak.

Avdelning 6.

Ranking: A 12. B 15-3. C 10-8-6-11-14. D 2-7-13-9-5.

12 Millmighty är väldigt bra för det här loppet och vinner nog men blir lite för stor favorit och allt kan hända i trav så jag tar med ett par som skulle kunna överraska om favoriten har en dålig dag. 15 Jackson Avery är bra häst som är ensam på sin fålla och också få på fållan där favoriten startar så man ska kunna komma bra på det, nära enklare hästar där framme utan att det kostar allt för mycket. Är inte mycket sämre än favoriten och borde ha lite fler streck på sig. 3 Zurigo D.V.S kom från Italien redan 2021 men blev bara en start det året och nu har han startat igång, visst är vinsten från breddlopp men den är tagen här på Årjäng. Intressant test med lång distans och det som gör det lite aktuellt är fina läget i kombination med stort kuskplus. Tänkbar tredjehäst som rejäl skräll även om det så klart är långsökt.

Avdelning 7.

Ranking: A 11. B 1-10-4. C 12-6-3. D 7-9-8.

Se ”Bästa Spiken” 11 Kentucky Lobell tror jag bara är bäst och löser uppgiften efter ett par strykningar är det färre att runda och dom betrodda där framme är inte så bra som procenten på dom antyder. 1 Jumanji Love kan så klart vinna om han skulle lyckas hålla spets men inte alls givet från innerspåret här. 4 Being Jolly är favorit i fara då han mött enklare tidigare och ett par som är bättre den här gången så klart övertsreckad. 10 Tasherit pratade vi om med Crebas på Jägersro och han var förvånad att hon var så lite spelad som hon var den gången på V75 och att hon inte skulle vara sämre än någon annan i det fältet. Fast med rubbet sparat efter chansartad styrning den gången och vann när hon gick ner i klass sist. Hon duger bra här och räknas tidigt vid gardering. Provas med nu körsven och gynnad av strykningar i loppet så klart.

System-förslaget.

  1. 5-6.
  2. 1-3-8.
  3. 3-7-10-11.
  4. 10 Effective
  5. 6-7-12.
  6. 12-15.
  7. 11 Kentucky Lobell

144 rader som kostar 144 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se