Speltips: GS75 Åmål 14/8

Häst 13

GS75 Åmål 14/8

Omgången.

GS75-omgången går på Åmål travbana med spelstopp 15:00 på söndag. Åmål är en av få 800 metersbanor med oerhört kort upplopp så är det väldigt viktigt att sitta i främre träffen när man går in i sista svängen. Mycket högre vinstprocent för den som leder loppet jämfört med snittet på svenska banor och den här omgången körs i högervarv. På GS75 går det att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får istället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva. Om man spelar utan några rader att bli ensam på spelar det mindre roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället.

Bästa Spiken!

11 Kentucky Lobell i sjätte avdelningen har ett lopp i kroppen i sin nya regi och går säkert framåt ytterligare med det även om det inte behövs. Är han bara ungefär lika bra som sist borde han vinna loppet då det dessutom strukits ett par hästar i loppet så blir läget mindre dåligt.

Gå Kort!

I fjärde avdelningen delar två hästar på strecken och dom höjer sig men vid gardering så vill man ju ha med någon lägre streckad också och antingen tar man ställning och spikar eller så stänger man loppet på kanske tre ekipage. Vilka jag talar om ser ni nere vid avdelning fyra.

Avdelning 1.

5 X.Tour är startsabb men det är ett par runt om honom med och även om det borde kunna bli spets och slut här är det inte helt givet. 4 Glamour Tilly T.E. är startsnabb med men den här släpper man nog med och får bra lopp i rygg på ledaren. 6 Abrakadabra är startsnabb med och skulle favoriten ha en dålig dag kanske den här spetsar och leder länge. 3 Bolt Challange kan med öppna fort och laddas så et kan bli många hästar i bredd in mot första svängen. 10 Copen Chuck S.M. är van vid 800 metersbanor sedan sin tid i Italien så inga problem med banan och han har startsnabba ryggar att välja mellan så kan ha tur och komma igenom på bra sätt här. Han går framåt med loppen enligt tränaren och borde ha riktigt bra chans trots bakspåret. Vunnit alla sina felfria lopp i Sverige och då även från sämre lägen än nu.

Avdelning 2.

Spårtrappa i låg klass där strecken hamnat på hästar från sämre lägen och den av dom spelade som har framspår är 7 Crono Delleselve som Jepson kör i bike här. Har fått några lopp i Sverige och vann sist ett breddlopp men det här är inte mycket tuffare och skulle Jepson kunna köra sig till ledningen i den amerikanska vagnen så är mycket vunnet. 11 Jetsun Dream var betrodd i betydligt tuffare gäng sist men tröttnade rejält sista biten då han hade lite problem med halsen. Frisk nu och har han hittat tillbaka i form så är han kanske bara bäst här då det dessutom blir helstängt huvudlag nu.

Avdelning 3.

Kortlopp i låg klass och det ser ut att kunna bli fart från start här då 5 Splendid O har spår utanför favoriten 4 Stommens Erik och förmodligen gör ett allvarligt försök att ta sig förbi. Båda är snabba bakom bilen och när det är låg klass kan också andra utvecklas bra från en start till en annan så säkert någon mer som vill söka position där framme då det är kortlopp och det kan bli en del körning i loppet. Båda nämnda räknas så klart tidigt och när det är blinkers-huvudlag aviserat för Splendid O blir jag inte förvånad om han tar sig förbi favoriten i starten men tipset blir att ta några stycken här. 1 Lady D.Brew kan med öppna snabbt så kanske kan hitta rygg på ledaren här och det brukar ju kunna spricka upp i lågklassiga lopp. 10 Indian Spice ska gå i bike för andra gången och har spurtat vasst på slutet så går loppet för fort för dom där framme kommer hon in i matchen trots spåret.

Avdelning 4.

4 Global Agreement och 1 King Of Greenwood delar på strecken i loppet och då innerspåret inte är så bra att spetsa från här tror jag den förstnämnda tar spets och förmodligen leder loppet runt om. Men det är tal om comeback och oklar form så till ganska hög procent är det kanske läge att gardera. Innerspårets King Of Greenwood är då främsta utmanare om han kommer ut men även den här är hårt streckad. 6 Hopeyousteponalego har varit ute mot stenhårt motstånd i tre raka lopp för sin nya tränare och inte varit nära att räcka till. Nu när han går ner rejält i klass kanske han känner sig tuffare och det är en tänkbar jätteskräll.

Avdelning 5.

Kallblodslopp i ganska låg klass men några fina hästar för klassen höjer sig lite här. 5 Fantomet är ganska startsnabb från spår precis bakom bilen så borde det vara ganska bra chans att komma till ledningen för honom här och då är han hästen att slå.
10 Garli Kongen är kanske bäst här men handikappats av bakspår så bara en av fyra jag förordar streck för på sin fina kapacitet och bra vinnarskalle. 8 Lykkje Cornelius har också dåligt utgångsläge och lite långt mellan starterna men han är stark och rejäl som tål att tugga på i bra tempo hela vägen. Nu är det dessutom aviserat bike på. 2 Bias är loppets favorit men är nog inte bättre än dom tre jag nämnt så lite överstreckad även om läget är fint och han håller bra form.

Avdelning 6.

Bästa Spiken! En stark favorit i för låg klass som gynnas av ett par strykningar i loppet och körsvennen låter väldigt uppåt så han lär kör offensivt med 11 Kentucky Lobell som har väldigt hög segerchans här. 5 Boke Palema gick bra sist från mellanfållan i långlopp mot tufft motstånd för klassen och som oftast blir det bra effekt på hästar Crebas väljer att köra barfota. Kanske lite för entaktad för rada upp segrar när det blir allt tuffare motstånd men skulle kunna gå i bra fart hela vägen och bara vara starkast. 4 Dynamic Twister kommer från två raka galoppmisslyckanden men tränar fortsatt bra. Nu är det ju så fint spår och Jepson upp så kanske kan man köra till spets och leda loppet länge. För dom som inte vill spika från bakspår på den här banan så är väl tre nämnda hästar lämpliga streck.

Avdelning 7.

Stolopp i ganska låg klass där jag väljer att gå på 2 Yours To Keep som inte ens är favorit, vilket jag tycker hon borde vara. Det var inte oväntat att det blev galopp sist då det var spår fem i voltstart men bakom bilen är hon stabilare och från ett bra spår med amerikansk vagn som gick bra i näst sist i öppen klass, mot hingstar och valacker. Nu möter hon bara ston i en klass hon borde kunna vinna i så tänkbar spik. Favoriten 4 Cigars Eagle Owl kommer från seger men alla vinsterna tagna i breddlopp och visst har hon mött lite tuffare i vissa av starterna där hon gått bra men faktum kvarstår att segrarna kommit i enklare gäng. Hon är inte så startsnabb så även om läget är kanonbra så kanske hon inte kan utnyttja det och är en favorit i fara. 9 Calypso Roc ser jag som värre utmanare och tänkbart att låsa med henne då Goops stall verkar ha hittat formtopp över lag. Den här galopperade i debuten för honom och det blev en månad mellan starterna där hon var bättre sist och nu är det tätare starter så borde vara bra i ordning.

Systemförslaget.

  1. 5-10. (6-4.)
  2. 7-11. (10-12.)
  3. 1-3-4-5-10. (9-7.)
  4. 1-3-6. (4-2.)
  5. 2-5-8-10.(3-1.)
  6. 11 Kentucky Lobell (4-5.)
  7. 2 Yours To Keep (9-5.)

240 rader som kostar 240 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se