Speltips: Extra V75 Skive 28/12

V75-Omgången.

Tisdagens extraomgång är på Skive i Danmark med spelstopp 19:30. Skives bana är bara 950 meter lång och har open stretch. Upploppslängden är hela 260 meter och det ger så klart snäva kurvor så skulle kunna bli en del galopper i svängarna när de ska försöka köra lite snabbare en sådan här stordag. Skiktade lopp och starka favoriter i flera lopp gör att spelvärdet är lite sämre än det varit i några omgångar på slutet. Jag öppnar inte andelsspel hit och rekommenderar att hålla nere insatserna så gör ett lite mindre spelförslag.

Bästa Spiken!

5 Eros Zola i första avdelningen går ner rejält i klass och har gått bra i Sverige mot betydligt hårdare hästar för klassen och här vinner han nog oavsett position.

Gå Kort!

I femte avdelningen låser jag på de två mest streckade då en från en av mellanfållorna är överstreckad så blir det bra att plocka bort en så hårt streckad, även om hamnar i de två mest streckade då.

11 Andre Ward och 13 Chablis blir mitt lås över den långa distansen då det är hög chans att de tar in sina tillägg här och bara är hårdast till slut.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 4-3. C 1-6-9. D 7-2-8.

Se ”Bästa Spiken!”

5 Eros Zola ska ha överkapacitet för det här loppet och från bra läge ska det inte behöva krångla och jag spikar då systemen bäst tål en stor favorit i inledningen på streckspelen.

Avdelning 2.

Ranking: A 10. B 9-12. C 11-4-1-5-3. D 8-2-6-7.

1 Gazelle Di Damgård var klar favorit på tidiga kupongerna, sjunker på strecken men fortfarande överstreckad här och jag chansar att plockar bort den här treåringen. Ni som garderar bredare tar med henne med, på läget så klart.

10 Tour Eifel blir nog loppets favorit då det är färdigspelat och ska väl vara knappa favoriten här då hon hävdat sig mot betydligt bättre motstånd tidigare.

9 Come On Party har varit topp två I tjugo varav tretton segrar i sina 34 starter så bättre än raden på slutet och hittar Flemming rätt här borde det vara bra chans på hög kapacitet.

12 EA duger också bra då hon har en bra avslutning att tillgå.

11 F The Big New är tänkbar vid bredare gardering men vinner inte så ofta som de bästa här och går upp i klass när hon möter äldre och kanske inte räcker.

4 Ginai är en tänkbar skräll på grunddistansen som kan få bra lopp på innerspåret.

Avdelning 3.

Ranking: A 3. B 4-1. C 9-2-7-5. D Övriga.

3 Rossi Garline står bra inne i loppet men kanske behöver ett lopp i kroppen för att vara på topp så kanske favorit i fara. Jag rankar ändå honom först på kapacitet och tempon han visat att han klarar av. Från bra spår borde han kunna köras offensivt.

4 Emmet Downs är stark till slut och lär hitta bra slagläge från fint spår och här blir det nog barfota runt om.

1 Son Of Sizzling är intressant då han var riktigt bra vid segern sist, så kommer med full form. Läget är chansartat men upploppet är långt och open stretch finns att tillgå så kan gå även om det skulle bli tredje invändigt.

9 Dempsey Cloc är den från bakspår som ska räknas vid bredare gardering då han nog är ganska bra för klassen. Vunnit 9 av 25 starter så lite missvisande rad på slutet och det var lite långt mellan de två förra starterna så bra med mer lagom uppehåll nu.

2 J C Royalty Boko drar en hel del streck som klar andrahandare men blir ofta tvåa i loppen trots att han varit väldigt stor favorit i sina billiga lopp och nu blir det väl lite hårdare mot. Lågt spelvärde men ändå hygglig vinstchans från bra spår.

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 7-1. C 8-3-12-6-5. D 2-9-11-10.

Loppet i lägst klass för dagen och jag streckar många och det behöver inte vara fel att ta alla här. 4 Flutteflaggfis blir alldeles för hårt streckad här och är bara en av flera då segrarna är tagna i billiga gäng. Här lär många vara toppade då det är V75 och då ska det inte skilja så här mycket på strecken även om det är rätt favorit från bra läge.

8 Honesty S är ett sto i öppen klass men hon har visat bra farter så tänkbar men blir för hårt streckad och bara en av många här.

7 Forever Ice kommer med full form och tål lite jobb på vägen så rankas tidigt.

1 Ellie Said That är det planerat lite ändringar i huvudlaget på och får bra lopp på innerspåret så ska kunna skrälla.

Avdelning 5.

Ranking: A 11. B 13. C 1-3-8-4. D Övriga.

Se ”Gå Kort!”

11 Andre Ward gör lite comeback här och Flemming är inte hundra på vart han har honom formmässigt men det är häst med hög kapacitet och över lång distans behöver han kanske inte ha de allra snabbaste speederna och tempona i kroppen för att ändå visa sig bäst till slut.

13 Chablis vann tilläggslopp på lång distans i Halmstad tidigare i december mot svenskt motstånd och förutom favoriten är det mycket enklare motstånd nu så ett starkt lås tillsammans med Flemmings favorit.

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 5. C 8-3-6-1-7. D 10-4.

Högsta klassen och här är favoriten en guldhäst som mött elit mot hästar här där i bästa fall ett par håller hygglig silverdivisions-klass, både i vad de har på kontot men också i vad de visat för prestationer i de sammanhang de tävlat i.

2 Tycoon Conway Hall håller Flemming som sin bästa chans då han brukar gå bra direkt efter uppehåll och det antagligen måste kännas väldigt bra i träningen då. Kommer dock från galoppmisslyckande och formen är väl trots allt ett frågetecken med tanke på att han inte startat sedan september. Över 70% och jag tar med en till om han skulle komma bort med galopp eller liknande.

5 Zafiro Jet har väl ingen toppform att visa heller men mött hårt i tuffa lopp på Vincennes där han inte verkade trivas men vissa tänder till på att få komma hem till en vanlig bana efter det. Han är startsnabb och kan leda loppet hela vägen om favoriten skulle komma bort. Kan också köras i rygg på favoriten och spela ut sin speed på stretchen över det långa upploppet så har favoriten en dålig dag kan han vinna på det viset.

8 Red Bar har gått framåt rejält senaste två säsongerna och tjänat bra med pengar i år. Har en stark avslutning att till gå så skulle han ha tur och hitta bra slagläge så avslutar han bra sista 600 om han tänder till lite på regibytet ska han kunna vara en jätteskräll.

3 Bandit Brick gör debut i Flemmings regi men ska behöva loppet men från fint läge kan han få rygg på ledaren, så kanske kan skrälla men till över 10% är det kallt, spelmässigt, då han inte ska vara på topp hit.

Avdelning 7.

Ranking: A 5. B 3-4. C 2-9-1. D Övriga.

5 B.G.Pastor Jonte tycker Flemming han hittat rätt på först nu och han ser det som stallets näst bästa chans efter Tycoon Conway Hall och då spikar jag från perfekt läge. Han vill inte att den här ska köras i ryggar utan få gå på ordentligt utan hästar framför sig och då passar ju spåret att bara köra framåt från. Kommer han till spets är det väl slut men hög segerchans även från dödens så spikar till inte alls för hög procent.

4 Caviar kan det bli första blinkers och bike för men det ska avgöras på plats inte alls säkert. Möter ganska hårt för klassen så måste nog ha toppning och höja sig rejält på det för att räcka, men läget är bra och om det blir de ändringarna är han väl värst mot min spik.

3 C You Again är startsnabb men stallkamrat till favoriten så spetsar man släpper man nog till stallkamraten. Bör väl få lucka då för favoriten vill väl köra undan för stalldubbel i så fall och då kan den här vinna på speed.

Systemet

Avd.1: 5 Eros Zola

Avd.2: 9-10-12.

Avd.3: 1-2-3-4-9.

Avd.4: 1-3-4-5-6-7-8-12.

Avd.5: 11-13.

Avd.6: 2-5.

Avd.7: 5 B.G.Pastor Jonte

480 Rader som kostar 240 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se