Speltips: Extra V75 på Vermo 1/5

V75-Omgången.

Vermo med extraomgång på en söndag då … går där segraren får en biljett till Elitloppet men även försök i andra klasser till STL-finaler Elitloppslördagen. Banan är en vanlig tusenmeters-oval likt de svenska med lite kortare upplopp än medel på 180 meter. Innerspåret är inte optimalt att öppna snabbt från bakom bilen och som vanligt är det ut mot spår fyra fem som är bäst. I övrigt är det uttagningslopp till Elitloppet i avslutande avdelningen. Vi spelar andelar för halv ordinarie insats i tillsammans-lagen, så 100:-/andel gäller där det finns platser i Travpunktse200. Spelstopp på extraomgången är 15:00, där vi stänger andelsspelen 14:30, för att hinna sammanställa systemet, som baseras på stora spelförslaget längre ner i tipsen här.

Bästa Spiken!

Enkelt att hitta bästa spiken i omgången och 7 Parvelan Retu 72% lär stiga i procenten och bli en av årets största favoriter då han vunnit 39 av 42 starter. Är totalt överlägsen i loppet och vi hoppas se honom lugn för han kan vara stressig och brukar inte vara med vid vinnarcirkeln efter segrarna. Viss risk finns alltid för galopp med men han tål en kortare galopp här och kan vinna ändå. Är han hyggligt lugn är det större chans att vi får se honom i Elitkampen under Elitlopps-söndagen, så hoppas verkligen man tar chansen och reser till Sverige efter det här, eller ett lopp till.

Gå Kort!

I avslutningen har jag svårt att se någon vinna från bakspår då det finns tre hästar med framspår som lär gå riktigt snabba tider där framme så med ett kort upplopp måste det bli otroligt svårt att ta längder. Avslutningen är huvudloppet för dagen, Finlandia Ajo med över miljonen i förstapris och dess utom en biljett till Elitloppet till segraren.

7 Brambling 24% är given förstahäst så då han inte är så stor favorit på de tidiga systemen kan det vara en vettig spik. Men landar ändå på att strecka alla de tre bra ekipagen med framspår här. Är ändå visst vingelläge för Brambling även om Örjan brukar lösa det. Under 09-tempo hela sista 800 sist ute i tredjespår genom svängen är starka papper så går från alla positioner och det kan vara dödens och slut om han inte blir släppt till spets.

6 Bepi Bi 20% har man uttalat att man inte siktar mot Elitloppet med och man siktar på Sweden Cup som första stora uppgiften under våren. Det gör att jag inte tror det är 100% form då man inte måste vinna det här. Visst kan Gocciadoro ändra sig och vilja få in en tredje häst i Elitloppet och gå för det ordentligt men svårt att spekulera i och man får väl lita på det han sagt.

2 Coktile 13% är bästa hästen av de med spår invändigt av favoriterna och sitter väl i ledningen initialt men skulle Örjan ladda med Brambling tror jag man borde släppa då det är frågetecken för formen hos Cokstile. Hursomhelst så får den här ett bra lopp där framme och kan absolut vinna från rygg på ledaren om det blir körning mellan favoriterna.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 3-5. C 9-11-10-2-8. D 1-12.

Stor favorit på 3 Bosse Nice 42% som lär få en del extra streck då det var tänkbart att gå på 6 Born To Run -STRUKEN- som ströks under lördagen tyvärr. Men favoriten har fått snabba pengar efter raka segrar och äevn om han är startsnabb är det inte alls givet att han får ledningen här.

5 Knows Everything 3% ska laddas från bra spår och man vill kära i ledningen om man kommer dit. Även om favoriten då skulle kunna svara kan det kosta mycket i en körning här och skulle den här komma ner till plankan kan den absolut vinna då han gått bra i dödens och radar upp flera bra placeringar.

7 Ateeco Degli Dei 10% är startsnabb så klart bra att vara nedstruken ett spår i starten för här vill man ladda för position en bit fram. Mika har kört två gånger och vunnit båda med honom och det låter klart optimistiskt från stallhåll här.

9 Cover Prince 11% får rejält kuskplus med Kontio upp och han vann i comebacken näst sist på barfota runt om, sämre sist men fortsatt barfota och man kanske hade siktat mot det här. Han hade lite sämre träningsförhållande inför sist så hade inte rätta förberedelserna och går nog framåt med det loppet i kroppen.

Tänkbart att måla på rejält här då det är låg klass och flera har höjt sig vid få starter på barfota och få starter i bike och kanske streckar jag alla här till slut.

Avdelning 2.

Ranking: A 7. B - C 5-4-2-10. D Övriga.

Se “Bästa Spiken!”

7 Parvelan Retu 72% lär som nämnts stiga på procenten och är en väldigt trolig vinnare, kanske en av de mest troliga hittills i år.

2 Vixeli 5% är startsnabb men tror inte han kan svara väldigt startsnabba 4 Jokivarren Kunkku 5% som också är mer meriterad. Han har i sin tur hunnit bli 14 år och man släpper nog till stallkamraten 5 Evartti 4% som då kan få rygg på favoriten ganska tidigt.

10 Stalone 2% är en som är på uppgång som kullkamrat med den stora favoriten och är bra men det måste bli svårt från bakspår även om favoriten skulle komma bort.

Avdelning 3.

Ranking: A 8. B 14. C 1-10-2. D Övriga.

Långlopp och här garderar jag men landar o de mer streckade då det sällan storskräller i riktigt långa lopp. De bästa brukar få chansen oavsett lägen, men jag tar nog med en rejäl skräll för att krydda kupongen lite.

1 Versace Face 21% och 10 Unique Creation 23% delar på favoritskapet där den senare Kanske står lite hårt inne i propositionen men trivs bra på distansen och har visat form. Örjans styrning har så klar spetschans men var väl lite av en besvikelse sist så frågetecken för formen där. Bara två av flera här.

8 Main Stage 14% blir min förstahäst på hög kapacitet från helt okej utgångsläge på mellanfållan. Han har gått både ett kvallopp och ett provlopp inför det här på bra sätt så kommer väl förberedd efter att ha opererat bort en lös benbit under sitt uppehåll. En häst de hållit högt och som trivs på distansen så räknar med stark insats direkt.

14 Martin De Bos 11% är härdad i hårdare gäng nere i Frankrike och har bra chans att runda det här fältet så måste räknas tidigt på hårdhet och lämpligt motstånd här.

2 Federal Hill 3% är startsnabb i voltstart så spåret passar nog så när han står bra inne i propositionen och får ett bra lopp ska han kunna vara en rejäl skräll från kanske rygg på ledaren eller likanande. De kan glömma bort honom i ledningen också.

Avdelning 4.

Ranking: A 4.B 12-1. C 10-8. D Övriga.

4 Amornero Roc 25% har varit bra i Sverige tidigare och trivdes inte i tuffa lopp på Vincennes i vintras. Tvåa i finalerna i Brons i somras mot Admiral As och Rackham så när han mötte vanligt motstånd för klassen vara han väldigt stor favorit. Nu är det Silver men även favoriten 12 Kurri Jari Boko 28% är ny i klassen och då lägena är så vitt skillda är jag inne på att ställning för Amornero Roc som tänkbar spik. Bra spetschans från toppspår och tror han spårar runt om ganska ofta här.

8 Jason Camden och 10 Always Ready har bra pengar tjänat och man maxar på den förstnämnda med barfota, bike och helstängt. Den senare vann comebacken och visat form så fortsatt kuskplus där men lägena är luriga för båda så klart.

1 Skyfall Shine 13% är startsnabb och kan få rygg på ledaren och skulle min idé komma bort kanske den här leder runt om.

Avdelning 5.

Ranking: A 8. B 2-5. C 4-11. D Övriga.

Fyraåringslopp där de betrodda sticker ut men det är hästar som kommer från tuffa treåringssäsonger och åker långt hit så jag streckar de mest betrodda men tar även med ett lågt streckat hemmahopp.

5 Colibri Jet 33% är loppets favorit från toppspår på att han var fin på skandinaviska banor i fjol men han mötte inte de bästa i kullen när han vann i fin still på Jägersro i juli. Nu är det tuffare mot och inte så imponerande årsdebut men ska väl vara bättre nu. Det ska nog vara närmare i strecken mellan honom och min idé här så rankar ner på dåligt spelvärde.

8 Asteroid 22% är klart mest intressant som inte ens favorit och här kanske Goop kan spetsa trots spår längst ut bakom vingen. Han är väldigt startsnabb så med ett par lopp i kroppen med Goop upp och maxning med barfota runt om och bike måste han rankas först.

2 Donizetti 20% har kvalat in till många stora finaler som treåring och inte fått utdelning i finalerna men var delad tvåa på spelen efter Francesco Zet i Kriteriet där han galopperade bort sig. Anmäld med vanlig vagn och skor så inte maxat här men kan vinna ändå när han ligger i andraspår och borde få bra lopp.

4 Planbee 3% har toppspår och tjänat mest pengar i fältet efter att ha vunnit bland annat Finska Kriteriet i fjol. Torskade mot enklare sällskap sist men tror han går framåt mycket med loppet här vill man ju vara långt framme på hemmaplan så klart.

Avdelning 6.

Ranking: A 12. B 5-1. C 9-2-3-11. D 4-7-8-6.

Bronsdivisionen och jag var inte imponerad av 1 Epimethius 53% seger på V75 sist då han vann pliktskyldigt efter att min idé i ledningen körde galopp som klar. Kostade inget för Epimethius att få dödens efter lugn start och 12 första 500 på ledaren så han körde aldrig en meter i loppet och kunde glida undan till seger. Fast med allt i ryggen satt Kimmi Di Quattro och ute i banan gick Borups Tornado bra från sista häst som ny i klassen. Visst vann favoriten med kanske en del sparat och är ganska startsnabb men öppnade inget vidare då och riskerar att bli över från start här. Behöver heller inte vara på topp nu då han redan är klar för finalerna under Elitloppshelgen så inte givet att man ger honom ett tufft lopp nu. Kanske inte ens ger sig in i någon spetsstrid och är nöjd med lopp i rygg på ledaren eller tredje inner den här gången.

3 My Sweden 3% är kanske inte absolut toppform men räknas då han är startsnabb och kan ta spets från fint utgångsläge.

5 Callela Lincoln 8% kan inte utnyttja spåret fullt ut då han inte är så startsnabb men går hela vägen in i mål och kärs nog offensivt här. Kan vinna från dödens eller andra positioner med så tidig.

12 No Limit Royalty 12% är nog bästa hästen och gynnad av en strykning så han kommer ner en bit i banan så räknas trots läget på hög kapacitet. Jag garderar på med fler och det behöver inte vara fel att strecka alla här.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 6-2. C 9-10. D 3-1-8-5-4.

Se ”Gå Kort!”

7 Brambling kan ta sig till spets kanske men tror på bra chans även från dödens även om det blir lite mer chansartat om han blir han blir hängande en bit och landar i dödens på bra hästar.

6 Bepi Bi Och 2 Coktile har spår innanför favoriten ochj kan få bra positioner snabbare här så även de räknas tidigt.

9 Gareth Boko och 10 Stoletheshow känns bortlottade och ska inte vara över 10% här, det kan så klart hända mycket till spelstopp men på de tidiga systemen är de klart överstreckade.

Stora systemet

Avd.1: 3-5-7-9.

Avd.2: 7 Parvelan Retu

Avd.3: 1-2-8-10-14.

Avd.4: 4 Amornero Roc

Avd.5: 2-4-5-8.

Avd.6: 1-2-3-5-9-11-12.

Avd.7: 7 Brambling

560 Rader som kostar 280 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 3-5-7.

Avd.2: 7 Parvelan Retu

Avd.3: 1-8-10-14.

Avd.4: 4 Amornero Roc

Avd.5: 8 Astroid

Avd.6: 1-2-3-5-9-11-12.

Avd.7: 7 Brambling

84 Rader som kostar 42 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se