Speltips: Extra V75 på Lunden med Danskt TravDerby 27/8

Genrebild

V75-tips till Charlottenlund 27/8

Omgången & banan.

Snäva svängar på bana som mäter bara 950 meter ändå har upplopp på 200 meter och det är väl det enda som är lite udda med banan som i övrigt är bra i underlag. Vid kort distans autostart startar man sex i rad bakom bilen och resetn i bakre ledet men på medel eller lång distans med bilstart är man åtta i bredd. Lite olika på olika banor i Danmark vad det gäller det så håll koll.

Dansk TravDerby ska avgöras den här söndagen ocg det går som avdelning sex över 3000 meter. Även ett fint snabblopp i tredje avdelningen med dom bästa danska hästarna för dagen så klart bra sport men inte lika bra spelvärde som vi hade under lördagen på Bergsåker så lägg inte lika stora system idag.

Inspelat material & Andelar.

Andelsspelet för 200:-/andel öppnas till söndagen och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Stänger det andelsspelet redan 14:30 och bygger klart systemet efter efter hur många vi blir men landar alltid på 8-12 andelar och baseras på rankingen här i tipsen där stora spelförslaget är grunden till det systemet. Gillar ni det så hugg en andel där och jag försöker rensa bland medlemmar där så ställ er på kö om det skulle vara fullt.

Inspelat material finns än så länge bara inför lördagens omgångar men absolut aktuellt att ha mer sådant om vi får mycket prenumeranter och tittare. In på YouTube och prenumerera på kanalen Trav.SE där, ni hittar dit via länkar på hemsidan eller via FaceBook på FB-sidan Trav.se eller i FB-gruppen Sverige Spelar.

Bästa Spiken!

Jag tar ställning i consolation-loppet där man kan spika favoriten från Flemming Jensens stall i 11 High Five som inte drar speciellt mycket streck. I det loppet verkar många vilja strecka ett gäng så det är ett bra läge att ta ställning i för att spela mot kollektivet på ett vettigt sätt.

Gå Kort!

Lite tråkig lösning på tredje avdelningen att låsa på två mest betrodda men jag är inne på att dom höjer sig mycket mot övriga och man ska överleva loppet väldigt ofta med det låset.

Avdelning 1.

6 Even Steven gick i bike sist och gjorde det bra så det blir den vagnen igen och det verkar som att motståndarna har respekt för den här så det är hög segerchans. Han kan låg 11-tid på medeldistans och visat toppform på slutet så given tipsetta.

1 Eddie The Eagle är jämnt spelad med favoriten men tränaren är inne på att Even Steven är en bättre häst än hans egen och att distansen gynnar motståndaren. Man är inne på att kanske släppa spets till favoriten om Flemming kommer tidigt så kan så klart vinna på kortspeed från rygg på ledaren och kommer inte Flemming tidigt kan den här leda runt om.

Skulle favoriten få svar i spets och de betrodda kör mot varandra bjuds fler in i matchen. 2 Charlock Wiking går bra från alla positioner så i litet fält ska han räknas tidigt i toppform. Kanske mer gynnad av medeldistans än ett par av konkurrenterna.

Bo Westergaards duo 8 Thewinnertakeitall och 5 Elegant C N är aktuella vid vidare gardering där den han han själv kör kanske är missgynnad av distansen då han trivs bättre i kortlopp. Den senare vinner inte så ofta men har form och får kanske litet kuskplus i Korfitsen som kör mycket lopp och gör det klart bra. .

Avdelning 2.

Se “Bästa Spiken”

11 High Five är en klart vettig favorit från Flemmings stall och den här var hårt betrodd i sitt uttagnongslopp till Danskt Derby så när han slipper bästa kullkamraterna i det här Consolation-loppet kanske han bara är bäst så spik. Många sprider strecken en del här så klart läge att komma undan med få streck och man kan nöja sig med tre hästar vid gardering tycker jag, så här kommer mina två motbud.

3 Houdini Shadow har nog en vettig spetschans och kan då leda loppet runt om, då innerpårets häst blivit struken har han alla som kan öppna liknande utanför sig så borde kunna spetsa, men inte helt givet.

7 Hansi Gejs är så klart gynnad av en invändig strykning och gick bra som trea sist med ryggresa och går säkert framåt med det loppet. Stort kuskplus är det intressanta nu och vid gardering så skule jag strecka honom tidigt.

Avdelning 3.

2 Get A Wish blir lite för stor favorit men är det givna ledaren då båda motståndarna i spetsstriden kommer från samma stall som favoriten. Så även om någon av 3 Seven Nation Army eller 5 Zaffiro Jet mot förmodan skulle ta sig förbi så lär man väl släppa till den Westergaard kör själv här.

Den som varit/är Danmarks bästa häst är väl 7 Emoji och hade han haft framspår hade jag nog spikat honom men nu startar han i andra ledet då man kör med bara sex hästar i bredd bakom bilen vid kort distans på den här banan. Rygg på favoriten i starten och kan komma igenom bra så kanske bara är bäst ändå men chansartat med tre startsnabba från Westergaards stall mot där alla tre kan få bättre positioner. Tror att kort distans är bättre för Emoji än den långa näst sist och han har gått under 1.10 på kort distans medan favoriten bara har 11-tider som bäst. Skulle jag ta ställning är det för Emoji då spelvärdet är mycket bättre hos honom nu och favoriten har betydligt högre galopprisk än vad Emoji har, som nästan vunnit hälften av sina lopp.

Avdelning 4.

Här spelar jag med kompletterande spik då 5 Boscha Diablo varit bra från kön ett pargånger på slutet och ser ut att lösa svängar bra vilket är bra på aktuell bana. Avslutat snabbt i tredje och fjärdespår i sista svängen i senaste loppen och nu är det ett betydligt bättre läge så jag tar ställning för honom i ett lopp där många streckar en del. Visst är det chansartat med orutinerade treåringar men han ser ut att gå framåt på bra sätt.

7 Pure Steel var ute i samma lopp som min spik sist och var före honom som tvåa bakom omöjliga S.G.Dracarys. Nu är det lite omvända lägen och Boscha Diablo fick fjärde-tredjespår in i första svängen och backades sist från bricka 12 den gången så borde bli bättre läge för den nu men bakom honom är den här tidig trots läge en bit ut.

1 J J är bra men jag tror att han blir över från start så chansartat och 2 Jefferson kan nog öppna bättre. Även 4 Indeed är kusken bakom inne på att köra offensivt från start med den hör gången och vill vara med där framme. Inte otänkbart att Boscha Diablo är med från toppspår med men omöjligt att räkna på då det blir första gången med framspår bakom bilen för honom.

Avdelning 5.

Stayerlopp där det är ovisst där jag tycker att favoriten 4 Glad Nock blivit för hårt spelad då det inte alls är givet att han får spets där framme och även Juul varnar själv för att han inte är någon blixt i starten från spår fyra. Det kan till och med bli galopp så klart och jag är inne på att av hästarna på start så är nog inte 1 Gucci Line så mycket sämre häst som procenten antyder. Visst vinner han inte lika ofta men kan snabba tider på medeldistans så blir intressant på lång distans nu. Kommer favoriten bort kan den här gå i ledningen men annars rygg på ledaren kanske så innerspår hela vägen oavsett och det gör mycket i den här typen av lopp, kul skräll till bara 4%.

8 Gangnam Style K. har man ställt iordning till den här typen av lopp tidigare på Lunden när man haft V75 och passas här med. Var ute i Åbys stora sist och gjorde inte bort sig även om han inte kan mäta sig med seliten i Grupp 1-lopp så klart. Kanske förstahäst här på visad form och mer hårdhet än hos favoriten.

Tar med några rutinerade hästar som inte vinner så ofta med men tycker att man ska duga i det här loppet så procenten är för låg hos ett par av dom och hästarna är 12 Velten Swarovski, 11 Stonefire och 13 Ghazi B R. Vid fler streck målar jag kanske på med 2 Kind of Steel, 7 Andre Ward och 9 Lorenz Flevo. Jag tycker helt enkelt att loppet är vidöppet med en för stpr favorit.

Avdelning 6.

Här kommer finalen av Danskt TravDerby som går över mastiga 3000 meter och då hästarna är toppade är det verkligen en distans som synar hästarna rejält här och man får inte ha en dålig dag för att vinna loppet.

5 Harpy har toppspår är bra men till runt 50% måste han vara för stor favorit då och jag garderar loppet ordentligt.

2 Hnokki Speed och 8 Howlingatthemoon har varit kullens bästa hittills och jag tror båda ska ha vettig chans. Bara 5% på den senare är märkligt och den förstnämnda kan öppna vettigt men kan nog inte ta spets men får ett bra läge där.

3 Henrik Will kan kanske ta sig förbi Hnokki speed i starten och körs väl i spets i så fall så räknas med bra chans i ledningen. Var riktigt bra på Vaggeryd för tre starter sedan då han svarade bra på första gången med rycktussar och det blir så nu.

6 Holger Danske vill man ner till innerspår med och lyckas han komma ner och få spårsnål resa kan han nog skrälla då det är första gången man kör barfota runt om den här gången, så det är intressant om det ger bra effekt.

Avdelning 7.

Öppet lopp i ganska låg klass avslutar omgången och det är väldigt svårt så jag garderar brett och tar nog med alla.

10 Hertz förordar många men bakspår och omvänt spelad mot 5 Global Champion mot sist man möttes så tycker faktiskt att den senare är intressant nu till väldigt låg procent från toppspår. Mest intressant att se är ju första bike på Untersteinerhäst så 2% på tidiga kuponger är väldigt lågt men borde vel trenda en del sista timmen.

3 Fossens Wilma kommer i bra form och har bra utgångsläge men blir för stor favorit då det är orutinerade sto och hon åker långt, så inget att hålla i handen.

4 Giant Laser är intressant med kuskplus och toppspår. 7 Klondyke River är JU:s val av sina två och den här går hela vägen in men inte så startsnabb så behöver lite tur att hitta ner i banan. 6 Best of Jim är startsnabb och borde kunna spetsa så från spets eller i vinnarhålet är man en segerkandidat så klart. 8 Pharagraf kommer med form och vann med kuskplus sist och fortsatt det plus så när hon höjt sig i bike i sista starterna måste hon räknas trots spår längst ut. Hon kan öppna snabbt så kanske kan komma bra på det trots spåret. 1 Eagle Trot kan öppna och kanske kan få rygg på ledaren här.

Systemförslaget.

  1. 1-2-6-8.
  2. 11 High Five
  3. 2-7.
  4. 5 Boscha Diablo
  5. 1-4-8-11-12-13.
  6. 2-3-5-6-7-8.
  7. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.

2880 rader som kostar 1440 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se