Speltips: Extra V75 på Dannero 6/8.

Genrebild

V75-Tips till extra-omgången på Dannero 6/8.

V75-Omgången.

Extraomgång av V75 på Dannero då KallblodsKriteriet och KriterieStoet är huvudloppen för dagen, så stora pengar att dela ut till treåringa kallblod den här dagen. Banan är ganska genomsnittlig men något bättre med innerspåren bakom bilen än på genomsnittet av banor. Ganska långt upplopp på 200 meter som är lite över medel och i övrigt inga konstigheter här.

Youtube-tips, podd & Andelar.

Vi har inspelade tips på YouTube till lördagarna, länkat via FaceBook-sidan trav.se och gruppen Sverige Spelar på FB eller direkt från hemsidan eller Youtube. Inspelade materialet finns numera också som ljudfil på de flesta ställen där poddar finns. Vi har nu bara inspelat material till lördagar men om intresse finns så finns absolut chans att göra inspelade tips till fler spelformer och tävlingsdagar under veckan.

Andelsspelet är öppna som vanligt och heter TRAVPUNKTSE200 på ATG-tillsammans. Där spelar vi för 200:-/andel till V75 och V86 så sök efter laget på ATG-tillsmmans så försöker jag rensa så attd et finns plats att komma med på spelen.

Bästa Spiken!

I sista avdelningen spikar jag från sämsta läget men det kommer nog bli vettig procent på en häst som borde vara överlägsen sitt motstånd om hon bara studsar tillbaka hyggligt från sist.

12 Charlotte Gar hade man ju trott skulle vara en riktig skjutare när hon gick ut i Klass 1 på Årjäng efter att man sett starter hon gjort nere i Italien. Inte alla gillade underlaget den dagen och det blev drygt fram utvändigt så kanske ursäktad om det blev mjölksyra tidigt om hon inte fick fäste eller liknande. Hon var streckad på 54% den gången och nu när det Magnus A upp så är det plus och ändå kanske hon stannar under 40% tack vare spåret men främst för att hon gav upp tidigt sist. Jag ger henne en chans till och spikar.

Gå Kort!

I tredje avdelningen är det ett starkt lås då 5 Gooner kanske inte får komma till ledningen men kan absolut vinna loppet från dödens så är trots allt en vettig favorit. 3 From the Mine ska ha helstängt huvudlag och Magnus A upp så kommer att svara ledningen men inte vunnit 100 tkr-lopp sedan över ett år. Han är 11 och visst kan han hålla undan från spets men jag tror Gooner och en till är bättre här och då FTM är ganska hårt streckad på tidiga kupongerna så väljer jag kanske att plocka bort honom, men han är tänkbar tredjehäst i loppet.

10 Axel Ruda var ju klart bra i hårdare gäng i Sweden Cup, i både försök och final för att sedan vara fin som trea mot eliten i Finland en månad senare. Sist var det svårt att ta något från kön i ett lopp som gått långsamt så inget att säga om men nu är det lämpligt motstånd så han ska kunna slå många i spurten här vid rätt resa.

Avdelning 1.

Ranking: A 6-3. B 5-7. C 14-15-11-12-9-10. D 8-1-2-4.

3 La Vie en rose blir favorit men har inte gått så snabbt i lopp som kommer att krävas här men hon borde väl kunna rekord-sänka en bit. Ett lopp i kroppen för sin nya tränare och barfota runt om nu så kan bli bra. Ingen favorit man vill gå på direkt då det är första gången i svensk voltstart och inte alls säkert det fungerar.

Stefan Arvidssons duo 6 Superior Princess och 7 Flap Motor startar båda med springspår där framme och kan öppna vasst båda två. Om en av dem spetsar och den andra hittar ner i rygg på ledaren är det bra chans för båda. Klart störst chans för invändiga Superior Princess att vara före stallkamraten fram. Båda räknas tidigt till låga procent och bra spelvärde där kag rankar troliga spetsbudet först.

11 Infinity Sisu är titelförsvarare i loppet men stod då på startdistansens i fjol och dubbla tillägg nu så helt annan uppgift och kanske inte ska vara i full form ännu. Hon var favorit på tidiga systemen vilket så klart var fel och hon rör sig nedåt på strecken. Med tanke på hennes höga kapacitet kan hon vara ett tänkbart streck bland flera då det inte är det vassaste lopp, även om hon står väldigt hårt inne i propositionen.

Desto bättre inne på pengar där bak står 14 Green Mamba med mest tjänat i fältet och hon går ofta bra. Lite långt mellan starterna nu men rapporteras ha tränat bra och måste räknas här då fjärdespåret blivit bättre efter en strykning där bak.

Tjomslands duo är tveksam där 5 Joanna Sisu körde galopp från start och åter fick snävt spår så risk för vingel i starten här och där deras 12 Divane Godiva gör debut i regin. Hon ska behöva lopp i kroppen och körs nog passivt men kan öppna snabbt, ska gå barfota, har bra fart och Mats E upp. Joanna Sisu körs av form-kusken Mika Forss och hon har bra fart i benen så felfri måste hon räknas tidigt.

15 Krakasär en vass avslutare som oftast mött tuffare motstånd än nu så hennes spurt borde bita bra i det här sällskapet.

På mellanfållan kan det bli lurigt men 9 Icegirl L.A. står bra inne i propositionen och håller nog frotsatt ganska bra form så är ett tänkbart skrällbud medans 10 Nycora borde få tuffare. Den senare ligger man lågt med från stallet och ska köras passivt den här gången.

Avdelning 2.

Ranking: A 5 B 3. C 4-1-2-9-10-6. D 11-12-7-8.

Kriteriestoet där treåriga ston kör 2140m autostart om ett förstapris på 500.000 sek. Där 5 Voje Lotta kommer med 4/4, kan öppna och är rätt favorit. Hon slog 1 Troll SterkFaksine som var obesegrad i sina första tre starter men fick gå ute i spåren vid förlusten mot favoriten sist. Båda är säkert bättre med loppet i kroppen men den senare riskerar bli över från start i och med innerspåret.

Favoriten kan som sagt öppna bra men det kan även 3 Majblomster som så klart siktats hit med också och vassa Mats E upp så inte omöjligt att man svarar favoriten och leder runt om. Kommer favoriten bort, vilket inte är otroligt med bara fyra starter innanför västen så får man ganska låga procent redan på andrahandaren här så tänkbart lås.

4 Guli Stina har gjort det bra på slutet men inledde karriären med ett par galopper så inte att lita på och får väl göra jobb i spåren då favoritduon nog kan öppna snabbare. Är nog ändå värst mot. 2 Asakblomst får väl med göra jobb i spåren men tränaren är inne på att hon nog kan öppna snabbare än visat i lopp då han kört på säkerhet. Laddar man och skulle kunna få rygg på ledaren kan hon nog skrälla om favoriten har en dålig dag.

Tjomsland har en trio med till finalen där alla tre fick bakspår och mest tror man på 10 Garli Andrea och 9 Elita från stallet. Den senare gjorde tävlingsdebut i kvalet hit så ska väl gå framåt mycket med loppet i kroppen så när man dessutom har bästa läget så borde väl hon vara stallets bästa chans.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 10-3. C 7-1-2. D 6-4-9-8.

Se ”Gå Kort”

Låser loppet på två ekipage i 5 Gooner och 10 Axel Ruda där den förstnämnda kan vinna loppet från dödens om han inte blir släppt till spets och då kanske han håller uppe farten så den senare kan bjudas in med sin fina avslutning.

3 From the Mine kanske svarar spets mot favoriten men jag tror inte han räcker som äldre här, men tänkbar att ta med om man vill ha en tredje häst. Då det trots allt är Magnus A upp på spetsbudet.

1 Diamanten ligger Goop lågt kring och ska köra med skor så blir vilsam löpning på innerspåret. Visst kan han skrälla med sådant upplägg men även han börjar komma till åren.

7 Readly Lavec är väl en som hade kunnat utmana med bättre läge, om han hade haft ett spår att spetsa från men osannolikt att han tar sig förbi From The Mine och Gooner om dom laddas från bättre spår. Från ledningen hade Readly absolut räknats men med vingelläge och som klar tvåa på strecken är han inte alls så intressant. Borde väl sjunka på strecken.

2 Hector Sisu är ny i högsta klassen men stallet och han själv håller bra form utan att det syns i hans formrad. Kan få bra smyglopp nu och tänkbar skräll. 6 L.L.Royal gjorde debut i högsta klassen sist och körde galopp då och lite enklare mot nu. Spår för långt ut och risk för vingel samtidigt som det är frågetecken för formen.

Avdelning 4.

Ranking: A 13. B 14. C 10-5-12. D 1-3-8-7-9-4-6-2.

13 Bäcklös Uriel skvallrades det lite om bakom kulisserna sist att det inte kanske inte var full form i träningen och han har varit igång ett tag med riktigt vässad formtopp i maj så kanske inte är som allra bäst nu heller. Det är inte så hårt i klassen under eliten, som han möter den här gången så visst kan han vinna utan att ha full form men 100 meter tillägg i den här handikappen är riktigt tufft.

14 Bokli Rapp har väl tränaren sagt är den bästa han tränat och nu verkar man ha börjat hitta allt mer rätt på honom. Höjning i sista tre starterna och har favoriten en sämre dag, som sist så kanske den här bara är bäst här.

5 Kall Tekno har vunnit 10/12 lopp och ska gå första gången barfota runt om här men möter mycket mer rutinerat motstånd så det kanske blir för tufft ändå. Skulle man komma iväg fort och vara framme och överta från enklare hästar på grunddistansen så kanske man kan stjäla loppet.

10 Stormyrans Erkki ska eventuellt starta med rycktussar den här gången vilket så klart är intressant men mest intressant är kanske att det inte är tränarkört den här gången och Ulf O upp. Hästen är startsnabb och med bara tre på volten på hans fålla så kanske man kan öppna upp et längre försprång till dom bättre längst bak.

1 Bato Odina drar en del streck på att det är tre raka segrar i formraden men det är från breddlopp och mot enklare på Hoting så aldeles för hårt mot nu och hon borde vara spelad på väldigt låg procent.

12 Dellenit är rejäl och går hela vägen in men står för tufft till i propositionen. Han ska inte kunna stå mot den tuffare duon längst bak.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 2-8-12. C 9-6-10-3-1-7. D 5-11.

2 Wittgenstein är klar favorit på tidiga kupongerna så även om han var helt okej på Axevalla sist och nu fått två lopp i kroppen i klassen så tror jag inte lika mycket på honom som kollektivet. Det är en fin rad i enklare gäng innan och man vill se ryggresa den här gången från stallet och då blir det chansartat. Men trots allt tänkbart att låsa med honom då loppet är skiktat och två höjer sig, när det är sämsta lägena för mina abdra två B-hästar i rankingen.

4 Lion Brodde är betydligt mer intressant från toppspår som startsnabb och jag är inne på att Ulf O hittar till ledningen med honom och kan då leda loppet hela vägen. Han har fått tre lopp i kroppen i sin nya regi och gör det klart bra varje gång så från spets i det här gänget ska han absolut räcka och det här blir en spik i omgången för mig.

8 Erjon kan med öppna vasst men spåret ärlängst ut och dåkan det sitta i benen till slut om man laddar vad som går i starten. Han har varit tränarkörd mest hela tiden så stort plus med Magnus A upp.

12 Bollinger Bishop fick ett omöjligt upplägg sist från samma läge men nu är det kanske något sämre klass på loppet och första gången bike aviserat så intressant vid gardering.

Avdelning 6.

Ranking: A 3-2. B 1-9-5-4-8. C 12-6-10-11-7. D -

Kallblodskriteriet med 500.000 sek till vinnaren och det är för treåriga hingstar och valacker över 2140 meter autostart.

3 Overvik Prinsen blir väldigt stor favorit men det är orutinerade hästar och jag tycker det här kan vara jämnare än procenten antyder. Han kan få göra jobbet i dödens och visst kanske han klarar det men till så här hög procent vill jag försöka syna den här favoriten.

1 Sjö Prinsen debuterade i kvalet hit på en 28-tid och borde kunna rekordsänka rejält med loppet i kroppen. Man har ju dessutom sett Tjomsland hänga på amerikansk vagn förr på unghästarna och få ut ytterligare växlar. Den här kan öppna bra och kan absolut leda loppet runt om. Värst mot i spetsstriden är stallkamraten 2 Björli Bolt som man håller som stallets bästa chans så troligt att man släpper med den först nämnda då. Bra kuskplus sist på den senare och han kör igen och skulle man hänga på bike på den här så kan det säkert göra en del. Inget man sagt att man ska göra på någon men vill bara säga att tränaren gjort den typen av ändringar sent till storlopp förr utan att avisera det i god tid. Stallkamraten 8 Skeie Balder hade allt sparat i sitt försök hit och har nu ett lopp i kroppen så bör vara framåt men läget är vad det är.

9 Bokli Leo har rygg på dom två startsnabba och ska kunna komma igenom till bra position här. Han ska få urryckare på och håller han sig mer skärpt än i försöket hit för att dessutom få effekt av extraväxel så ska han kunna utmana.

Lägesgynnade 5 Haslehaugens Loke och 4 Friska Viljan är tänkbara skrällar om man får bra resa från toppspåren och den senare ska gå första gången barfota runt om. På treåringar med bara ett eller några lopp innanför västen ska man nog kunna gå framåt rejält från ett lopp till ett annat och ingen känns helt chanslös här så är inne på att man kanske kan strecka alla här.

Avdelning 7.

Ranking: A 12. B 10-8-3-6-4. C 9-11-5-7. D 1-2.

Se ”Bästa Spiken!”

12 Charlotte Gar ger jag en chans till och spikar trots sämsta läget men jag hoppas det var tillfälligheter sist som gjorde henne sämre och med Magnus A upp så tar jag ställning trots spåret och så här säger tränaren om henne, i intervju till Sulkysport:

Charlotte Gar har ingen tur med sig när det kommer till startspår. Samtidigt tror jag att det kan passa henne bättre att starta i andra ledet när det är full väg och hon slipper hamna i en spetskörning och istället kan spara speeden till slutvarvet. Senaste loppet i Årjäng tycker jag inte man ska döma henne för. Hon fick ett tufft lopp på en tung bana samtidigt som detta är en häst som tävlar med tunga skor och den kombinationen gjorde att hon helt enkelt blev trött. Hon har tränat normalt efteråt och känns bra så jag tycker hon ska vara en häst som ska räknas med vinstchans i den här klassen. Det blir öppet huvudlag, jänkarvagn och skor på nytt, säger Alessandro Gocciadoro.

3 My Dreams är startsnabb och körs kanske i spets men kanske inte räcker mot dom bästa här ens från ledningen men får man rygg på ledaren kanske man kan skrälla med lucka. Så klart kan enklare hästar vinna från spets men känns som att flera kan tänka sig att söka sig framåt och växlas det av i dödens hålla tempot uppe.

8 Invisible Sun drar en del streck då han kan öppna och ska gå i bike men spåret gör att det är vingelrisk. 6 Liberty Boko har ett lopp i kroppen i nya regin och duger bra i klassen men kan inte öppna så fort att läget gör att man kan hamna illa på det härifrån. 4 Itso Sisu duger bra och ska gå barfota runt så räknas från bra läge vid gardering.

10 Kocu Boko står hårt inne på pengarna och har dåligt läge men får rejält kuskplus hit så aktuell vid gardering på det. Roger Nilssons duo 9 Barolo Gene och 11 Burn Notice är härdade i klassen och duger men är mycket sämre hästar än favoriten och då det är bakspår för de här två med så ska det inte räcka.

Systemförslaget.

  1. 3-5-6-7-11-12-14-15.
  2. 3-5.
  3. 5-10.
  4. 5-10-14-15.
  5. 4 Lion Brodde
  6. 1-2-3-4-5-8-9.
  7. 12 Charlotte Gar

896 rader som kostar 448 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se