Speltips: Extra V75 Jarlsberg 10/7

V75-Omgången

Jarlsberg är värd för omgången och det är en bana i Norge så lite andra förutsättningar då man till exempel inte får ha körspö i loppen här. Iövrigt är det helt annat voltstartsystem men det kan vi gå in lite på i avdelning två som är det enda loppet med den startmetoden i dag inom V75. Jarlsberg är annars en ganska snabb tusenmetersbana som inte har några konstigheter, det är 200 meter långt upplopp och varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå. Jag öppnar andelsspel för lite mindre insats den här dagen så Travpunktse200 kostar bara 150:-/andel den här söndagen.

Bästa Spiken

Bästa spiken i omgången kommer redan i första avdelningen där det sakans motstånd för omgångens i särklass största favorit i 6 Odd Herakles. Vann Elitkampen med en miljon till segraren och vannd et loppet även i fjol, sist gick han bra tid mot dom snabba finska hästarna och var bara tvåa men landade på 1.19,6 och så fort kan ingen annan springa här. Sund spik trots väldigt hög procent, men kanske en av årets mest troliga vinnare på V75.

Avdelning 1.

Se "Bästa Spiken!"

6 Odd Herakles blir väldigt stor favorit men ska bara vinna det här loppet då ingen annan ur världseliten valt att ställa upp så är han bara överlägsen.

Avdelning 2.

Här är jag inne på att man ska gardera då favoriten är orutinerad och är ute på långresa den här gången. Jag vågar inte gå mot helt utan streckar 2 Fat Rabbit tidigt då det är ett ganska tunnt lopp. Som skräll väljer jag att nämna 13 Radagast Ammik som är ospelad men har vunnit lopp på Bjerke i år och såg klart bra ut sist. Han hade då varit ifrån någon månad och kommer med tätare starter nu. Det är ett ganska dåligt lopp och svårt att hitta så mycket här så kanske tänkbart att gå på favoriten som en spik för mindre system då han inte blev så stor favorit som jag kanske trodde han skulle bli. Värst mot är nog 9 Glide For The Win som man låter riktigt nöjda med. Här kan det bli första gången barfota runt om från bra spår och hästen har vunnit 7/10.

Avdelning 3.

Stolopp med fina prispengar och här tycker jag att favoriten är övertsreckad även om hon nog ska vara favorit men här toppar flera och jag väljer att gardera. 2 Readyforwine har ändå vunnit 9/13 och är startsnabb som startar med bra chans på hemmaplan från fint läge. 1 Creeks Nu Love höjer sig för varje lopp och vann i bra still efter lättning sist och nu blir det kanske så att alla skorna åker av. Första med bike och man valde innerspåret så man tror nog att man ska kunna svara ut samtliga i spetsstriden och funkar det är segerchansen bra men även från rygg ledaren finns så klart chans. 4 katja B.R. får rejält kuskplus i Goop upp från toppspår och ska räknas tidigt. Jag streckar nog alla från bra spår här så 1-5 blir det som får markeraingar.

Avdelning 4.

3 Elegant C N har säkert en bra chans då han fått bättre spår än värsta konkurrenterna men ag väljer att komplettera systemet med Frode Hamres duo i 7 Skate Trix och 8 Take This Society. Båda har så klart vingellägen men den av dom som får bästa loppet borde ha bra chans i det här sällskapet och Skate Trix är väl lite understreckad här och har riktigt bra kapacitet.

Avdelning 5.

Här är favoriten 7 Best OfDream Trio nedstruken ett spår men ändå vingelläge så garderingen är på sin plats här. 8 Seven Nations Army har hög kapacietet men även han har så klart vingeläge även om man är nedstruken ett spår. Streckas men jag garderar vidare med ett par ekipage till här. 1 Type A. är en fin fyraåring hos Hamre men riskerar kanske att bli över från start på innerspåret så bara en av många. Litet fält så många borde få chansen och visst höjer sig nämnda trio lite men återspeglas också i strecken så väljer att ta med ett par kantbollar i 2 Dream Builder och 10 Z. Boko. Dream Builder visade bra form på skor och med öppet huvudlag sist så nu när man rycker skorna och sätter på norskt huvudlag är det klart intressant från plusläge.

Avdelning 6.

Här väljer jag att spela med komletterande spik i Gocciadoros 2 Catman Di Celle som är mycket bättre än raden antyder och sist trampade han in en sten i hoven som gjorde att han inte trivdes alls sista biten så glöm den insatsen. Han har tävlat i stora unghästlopp i Italien utan att fått med sig så mycket så kvar i för låg klass i förhållande till kapacitet. Nu möter han bara norskt motstånd ochdessutom från bra läge så tror att han bara är bäst här och spikar till klart rimlig procent.

Avdelning 7.

Ulf Thoresen Grand International är Jarlsbergs storlopp för året med 700.000 norska kronor till segraren och det har så klart lockat ett ganska fint startfält. kanske bästa hästarna har fått bakspår i 10 Beppi Bi och 9 Officer Stephen som båda var etta och tvåa i Sweden Cup. Båda räknas trots bakspår i ett öppet storlopp där favoriten 1 Stoletheshow fick innerspåret så viss risk att man blir över finns så klart. Tror inte han är så mycket bättre, som proceneten antyder, än flera av mostståndarna här och väljer att gardera loppet brett. 2 Born Unicorn har gjort det bra från bakspår två gånger i högsta klassen och får nu ett vettigt läge så måste räknas tidigt. 4 Milligans School var riktigt fin som tvåa med Goop uoo sist och fortsatt bra läge så han kanske kan bomba till ledningen här då blir han hästen för övriga att slå. 6 Oscar L.A. dundrade in i högsta klassen sist efter att ha variit totalt överlägsen i Silver-finalen under Elitloppshelgen. han lär duga i storloppen när dom allra bästa i Eliten inte är med.

Systemförslaget

Avd. 1: 6 Odd Herakles

Avd. 2: 2-5-9-13.

Avd. 3: 1-2-3-4-5.

Avd. 4: 3-7-8.

Avd. 5: 1-2-7-8-10.

Avd. 6: 2 Catman Di Celle

Avd. 7: 1-2-4-6-9-10.

1800 rader som kostar 900 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se