Speltips: Extra V75 Halmstad 7/7

Omgången.

Blir lite annorlunda skrivet tips den här gången för att ni som prenumererar på mina skrivna tips ska få reda på vad som händer den här veckan. Vi har videomaterial till omgången där vi går igenom avdelningarna grundligt så leta efter länk dit här på hemsidan eller via våra FB-grupper. Ni kan också söka direkt efter trav.se på YouTube där ni kan prenumerera på kanalen för att se när nya avsnitt kommer upp. Vi släpper oftast videomaterial till V86 och GS75 så oftast är det onsdag förmiddag eller söndag förmiddag det finns nya genomgångar ute.

Den här veckan är annorlunda då jag och Jens Lönnaeus kommer att vara på plats nere i Halmstad på deras stora helg för året som har Sprintermästaren i fokus. Då fyraåringer gör upp i ett kortlopp över två heat där tre främsta i varje försök och den bäst sedade fyran i ett av försöken går till final under samma kväll. Brukar vara en rivig föreställning med snabba tider på blivande stjärnor. Tre första avdelningerna på V75-kupongen på torsdagen är uttagningsloppen och sjätte avdelningen på V75 är final av Stosprintern. Där kvalade fyraåriga ston in förra måndagen och i övrigt ganska fina lopp med på kupongen. Vi kommer även göra videogenomgång till lördagens V75 med stor jackpot på 50 miljoner och den ska vi försöka få ut sent på eftermiddagen eller kvällen på fredag.

Spel och andelar.

Spelstopp för V75 går 19:30 och beräknad tid för finalen av sprintermästaren är 22:10 som lopp 13 och det går att spela vinnare av finalen redan nu till fasta odds. Jag kommer att stänga andelsspelen för köp redan ca en timme före spelstopp på V75 för att vara säker på att hinna få in spelen och kanske göra sena justeringar. Vi kommer fram till ett bra grundssytem i video-analysen och det blir det jag bygger andelsspelen på. 200:-/andel spelar vi och ca 10 andelar beroende på intresse så sök efter laget Travpunktse200 så ska jag försöka rensa lite så det finns plats för er som vill ha andel. Rensar då och då bland dom som inte köpt på ett tag och bara hoppa med igen om jag tar bort någon som vill köpa andel.

Bästa Spiken

Bästa spiken är hela helgens mest troliga vinnare i storfavoriten 5 Fancesco Zet som kanske kommer landa runt 85% men det motsvarar också segerchansen. Nämnde innan att det går att spela på fasta odds till finalen där han står i mellan 1,20 och 1,30 ggr pengarna vilket så klart är ospelbart långt i förväg men det talar lite för vilken bra häst det är och kanske också om hur tunn kullen är bakom honom tyvärr. Minst antal deltagare i det här försöket med bara sju till start där tre eller fyra har chansen att gå till final så man tar väl sina positioner och låter favoriten göra lite som han vill. Nämnas ska dock göras att man börjat lätta honom i balansen till allt lättare skor och Örjan har nöjt sig med andraplatser väldigt ofta i just försöken här även med överlägsna hästar i finalen sedan. Vi tror dock hästen bara vinner vad Örjan än vill här.

Gå Kort.

Vi väljer att spela med ett lås i finalen av Stosprintern där vi tycker att två hästar sticker ut i spetstsriden och den av dom två som sitter i ledningen har bra chans att vinna loppet . Det skiljer en del på strecken mellan dom två förordade hästarna och vi får bra effekt om favoriten faller även om segerchansen för 3 Imhatra AM 50% är stor. 5 Good Vibes 4% har bra läge och är startsnabb så skulle hon komma förbi favoriten så ska hon kunna leda loppet runt om. Till låg procent så är det streckvärt även om man bara skulle hitta ner i rygg på ledaren och köras där. Favoriten är tänkbar spik för mindre system och även låset ser jag som väldigt spelvärt då 2 Chebba Mil 26% är överstreckad. Han är inte så startsnabb och gör sig kanske bäst på medeldistans och går bra till slut. Men vi tror som sagt på bra chans för dom två vi tror är där framme direkt i loppet.

Övriga lopp.

Tävlingsdagen startar redan 17:00 med en V5 före V75 där det är fina lopp med bland annat "Upp till bevis" där tränare som inte kört lopp på länge tävlar mot bland annat travjournalister, det ligger som lopp tre och avdelning tre på V5. Det brukar vara prestige att vinna det loppet och loppets knappa favorit har dragit spår fem i 5 Zinfandel som nog också har högst segerchans med stabila Petri Salmela upp på startsnabb häst fårn toppspår. Starta snabbt kan nog även betrodda 4 Nugget Zon men han har varit struken ett par gånger och inte gått lopp sedan i april så frågeteckn för formen hit. Annars en talang som ofta varit tränarkörd så inget större kuskminus där.

V75 Avdelning 1.

Se "Bästa Spiken!"

Avdelning 2 & 3.

I andra avdelningen är det mycket utrustningsändringar som vi går igenom i tipsen så svårt att räkna på vilka det ger bäst effekt för så där förordar vi streck för väldigt många av ekipagen. Även tredje uttagningsloppet väljer vi att gardera då spetstriden är lite oviss kan det öppna upp sig.

Avdelning 4.

Ett femåringslopp för ston i fjärde avdelningen där favorioten fått bakspår och vi tror att hon har högst segerchans i loppet då 9 Marion Fouty Bon går ner i klass den här gången. Jag är dock inte alls säker på att distansen är hennes bästa och bakspår är så klart chansartat så när hon trendat uppåt i proceneten är verkligen en gardeing på sin plats här.

Avdelning 5.

I femte avdelningen är det ett försökslopp i Diamantstoet där kanske hästarna på start får svårt att räcka men det är en speltsbana så jhelt borta är dom inte så klart även om vi ser favoriten som klart överstreckad. Här målar vi på med väldigt många. Se videotipsen för vilka vi förordar.

Avdelning 6.

Se "Gå Kort"

Avdelning 7.

Vi spelar med en spännande kompletterande spik i stayerloppet som går som sista avdelningen och får därmed råd att ha ganska många hästar i övriga lopp. Franska gästen 11 Hades De Vandel 13% stiger nog någon procent till men kommer vara fortsatt mycket spelvärd. Mött stenhårt och hävdat sig bra på Vincennes och kördes för sent som stor favorit på Bjerke sist. Favoriten har bakspår på tillägget här så även om idén har lurigt spår kan man vara före favoriten hela loppet här.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se