Speltips: Extra V75 Eskilstuna 8/11

V75-Omgången.

Extra V75 på Eskilstuna med spelstopp 15:00 på söndag och vi har bra form på tipsen till streckspelen då vi satte V75 förra lördagen på det stora jackpotsystemet och det systemet gav ca 34.000:- Nu är det dags för Breeder’s Crown Finaler och sista större årgångsloppen för dom fina tre- och fyraåringarna och det är mycket fina hästar ute denna tävlingsdagen.

Samma som igår gäller på Sundbyholms Travbana, strax norr om Eskilstuna, som har något kortare upplopp än medel med sina 182 meter och det är en utpräglad spetsbana. Spetssegrar ligger klart över medel liksom favoritsegrar, då det ofta går hand i hand eftersom favoriten har lite enklare att bli släppt till ledningen. Vi spikar inte från bakspår på denna banan och försöker få med så många spetsbud som möjligt.

Bästa Spiken!

Jag väljer att ställning i loppet med högst prestige för dagen, även om alla fyra finalerna har ett förstapris på 800 tkr. Fyraåriga hingstar och valacker är ändå den kategori som smäller högst så klart, det framtida eliten som gör ett av sina sista framträdanden i sina unghästkarriärer och kullens kung ska koras, då det trots allt måst vara ganska jämnt mellan Berghs två giganter i den klassen nu (då man inte räknar Ecurie D eftersom den har norsk tränare, står som uppfödd i Danmark men är uppfödd i Frankrike och bara har Svenska ägare).

3 Hail Mary vann Derbyt och är ganska klar favorit nu före 2 Power, och ska väl också så vara. Visst, Power visade form då han vann Europaderbyt sist och slog bland andra Ecurie D då den galopperade till slut med krafter kvar. Jag håller ändå Hail Mary som en något bättre häst och framför allt kan Power vara mer upp och ner i prestationerna medan Hail bara har utvecklats och blivit bättre för varje start. Tar alltså ställning och spikar men vid gardering tycker jag man inte ska stanna på två streck, då många bra hästar i loppet är väldigt lågt streckade.

Gå Kort!

I femte avdelningen kommer omgångens största favorit ut i 6 Global Agreement och visst var han riktigt bra sist men kanske vill någon invändig köra i spets denna gången. Kanske ska han vara som bäst igen till finalerna om tre veckor men visst har han riktigt hög segerchans och kommer han till ledningen är det nog över så slösa inte med allt för många streck här. 3 Jackson V.S. Ska gå barfota runt om nu från ett bra läge och kanske svarar André mot storfavoriten och väljer att köra denna i ledningen men även om han släpper och får ett lopp i rygg på ledaren så kan han vinna därifrån. Klart streckvärt motbud till 2% då han tidigare tillhört favoriterna mot ungefär samma motstånd.

7 Mellby Hurricane kan profitera på om det blir det minsta utdragna körningen om ledningen i loppet och denna är mycket bra för klassen. Nurmos formstall tränar och Kihlström kör så passa denna till under 10%.

Avdelning 1.

Ett försök till Diamantrstoet inleder omgången med fullt startfält fördelat på två startfållor. Med bara fyra hästar på grunddistansen gröt det att många hästar hamnar på bakspår på tilläggsfållan och borde få mycket svårt att komma in i matchen här. Jag väljer att spela med alla på startfållan, som lönade sig under lördagens V75 där en skräll kom från just startfållan i tilläggsloppet där. Det är mycket fördelaktigt att vara med i främre träffen på just denna banan som har lite kortare upplopp.

2 Chicharita är loppets klara favorit och ska så vara. Nurmos och Kontio har en fin höst tillsammans och denna har vunnit 6/9 till låga odds, så ingen tvekan om att det är kapacitet så det räcker här. Dock har hon galopperat i dom tre torsk-loppen och galopp i var tredje start oavsett volt eller bil är inte roligt. Felfri är hon säkert bara bäst och en given spik till rimlig procent men då galopprisken finns där vill jag gardera.

1 You To Racer har ett mycket bra smygläge här och oavsett om det är favoriten eller andrahandaren som kommer tidigt och tar ledningen så lär denna kunna få en bra rygg att gå i. Med innerspår genom alla svängarna och lucka till slut som det brukar bli i lite ojämna stolopp så kan detta vara en klart spelvärde skräll. Marcus B har väldigt bra form och hög segerprocent på så väll stall som styrningar och det skräller ofta från den fronten då han är ständigt underskattad av spelarna. Dessutom första gången barfota runt om på denna nu och tänkbart lås med favoriten men tar nog ett par streck till på stora kupongen.

9 Beluga West är loppets näst mest spelade häst och det är väl ganska rätt. PU har stallet i form och här lär dom komma bra till direkt från sitt springspår och kommer favoriten bort så kan det bli hela vägen till ledning och då blir detta hästen att slå.

3 Jula Madonna är loppets stora skräll från startfållan som ser ut att ha kommit i form på slutet. Hon vinner inte så ofta men det får man ta på en som är spelad under procenten och med en smygresa i tredje invändigt eller kanske rygg på ledaren så borde vinstchansen vara högre än kollektivet bedömer.

Avdelning 2.

Breeder's Crown. För Fyraåriga Ston med 800 tkr till vinnaren där den stora förhandsfavoriten Mascate Match blivit struken vilket så klart öppnar upp loppet. Tidigt inlämnade kuponger med henne spik får in andrahnadsfavoriten 1 Mahama Lane som spik istället och det gör att hon blir överstreckad nu. Visst har hon bra vinstchans och speciellt om hon lyckas hålla upp sitt innerspår men det är inte alls givet och bredare gardering krävs om man inte fastnar för någon rolig chansspik, då är det så klart läge att gå på den. Jag väljer dock att gardera på en del här.

3 Grande Diva Sisu är mycket startsnabb och Nordström visade toppform på sina unghästar då hans tvååringar var oerhört fina i onsdagens kval till Svensk Uppfödningslöpning.

5 Ghostintheshell har toppspår och kommer från formstall. Hade bricka 8 i kvalet och kördes offensivt till dödens där hon var bra som tvåa, nu sparar hon lite spår i inledningen och då kan hon vara bara starkast till slut och kan vinna oavsett position.

9 Gangae Bae är en av dom absoluta kulltopparna med över 4 miljoner tjänat och då hon är stark och oöm för positioner så kan hon vinna trots bakspåret.

10 Millady Grace är Örjans val av Redéns hästar här och då det är bike på första gången på länge så är det så klart mycket intressant.

11 Golden Tricks har 11/37 och med meriter från USA nästan 4 miljoner på kontot så har så klart kunnande för att vinna loppets trots bökigt spår. Redén tränar och Goop kör det så klart ett par plusvarianter vad det gäller storlopp.

Avdelning 3.

Spårtrappa med fullt fält och här brukar jag leta bland dom med tuffare lägen då det sällan räcker för dom där framme i denna lopptypen. Jag väljer att spika häst som går ner i klass från stall med toppform, dessutom startar han från ett av dom bättre bakspåren och 13 Mellby Hoffa har bra vinststatistik med 7/15. Tror att han bara är bäst i fältet och då många lär gardera på brett i loppet då det är mycket hästar med i fältet och det är ungdomslopp för mindre meriterade kuskar så drar denna lite mindre streck än annars. Var ute i Breedr's semifinal sist mot bland andra Power och inga sådana hästar i fältet nu så klart bra vinstchans, kanske omgångens bästa spik till spelvärdet.

Avdelning 4.

Breeder's Crowe för Treåriga Ston med 800 tkr till vinnaren och jag spelar med några av dom mest lägsgynnade ekipagen.

1 Eagle Eye Sherry är loppets favorit men inte alls givet att man håller upp sitt innerspår här då flera startsnabba har spår utvändigt och innerspåret är lurigt i starten på denna banan. Goop brukar vara vaken och kanske tar han sig ut direkt och hopas att stallkamraten tar spets för att sedan glida fram och ta över och då är väl loppet över men då det finns på kartan att man blir fast invändigt här så är det givet att gardera här.

2 Bank Wise As är startsnabb och kanske kan man ta sig förbi favoriten från start då innerspåret inte är så bra på denna banan över just medeldistans. Spår två är väl heller inte jättebra egentligen så inte givet att man tar spets härifrån då spår en bit ut är ännu bättre. Oavsett får man ett lopp där framme och i bra form så kan denna vinna loppet.

4 Barbro Kronos har så klart svårt att hålla högsta formtopparna hela säsongen då hon vann E3 tidigare i somras men är hon nära toppformen igen så kan hon slå vilka som helst i kullen. Kanske lite neråtform i Båths stall med flera misslyckanden bland tvååringarna i onsdags och ett par lite mindre bra insatser från stallkamraterna på lördagens V75. Mycket bra spår så tar nog med henne trots allt.

5 Hill's Angle är minst streckad av min kvartet men absolut inte speciellt mycket sämre än dom andra tre. Mycket speedad och startsnabb och från ett perfekt spår bakom bilen kan denna sitta i spets tidigt. Från ledningen så kan den så klart vinna loppet eller släppa till stallkamraten om den kommer ut tidigt och körs framåt, oavsett får denna ett lopp i främre träffen och måste räknas med bra vinstchans.

Avdelning 5.

Se "Gå Kort!"

2 Astronacente Zac är loppets fjärde streck för er som garderar bredare då den nu fått ett bra utgångsläge för Goop.

Avdelning 6.

Se "Bästa Spiken!"

Avdelning 7.

Treåriga Hingstar och Valacker gör i denna Breeder's Crown finalen som liksom dom andra finalerna har 800 tkr till vinnaren. Det har väl inte riktigt satt sig ännu vem som ska vara kullens kung och många har mycket utveckling kvar vilket kommer ge en rolig fyraåringssäsong att se fram mot för många hästägare med fina treåringar nu. Loppet blir öppet och svårtippat och jag börjar med att strecka alla med bra utgångslägen så spår 1-5 blir mina fem streck på spelförslaget.

1 Mister Hercules är loppets andrahandare och ska gå barfota runt om till denna starten. Visst är han startsnabb men innerspåret här är inte så bra och han skulle kunna bli fast men får man bra effekt på första barfota så kanske han leder loppet runt om.

4 San Moteur är loppets klara favorit efter andraplatsen i Kriteriet bakom Brambling. Mycket bra startspår och fortsatt form med Goop gör att den så klart ska vara favorit men här blir det lite väl stor skillnad i procenten. Man vill ju helst inte ha favoritvinst i sista avdelningen på streckspelen och det är givet att gardera men han är också lika given på alla kuponger på sitt kunnande och form.

2 Selected News har haft bakspår ett par starter i rad och är startsnabb så klart plusläge nu så klart och får ett bra lopp så ska räkans tidigt här.

Systemet

Avd.1: 1.2.3.9.

Avd.2: 1.3.5.9.10.11.

Avd.3: 13 Mellby Hoffa

Avd.4: 1.2.4.5.

Avd.5: 2.3.6.7.

Avd.6: 3 Hail Mary

Avd.7: 1.2.3.4.5.

1920 Rader som kostar 960 kronor.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Insatsen tillbaka (500kr)
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se