Speltips: Dagens Dubbel Tips till Skellefteå/Östersund fredag 1/9

Axevalla travhäst

Delad omgång i norr på fredagens dagens dubbel där vi får återse V75-bekantingen Icegirl L.A. som tjusat oss med bra prestationer under sommaren och man undrar hela tiden när det ska ta stopp men verkar ta loppen på helt rätt sätt. Stor favorit i avslutningen dock med hög segerchans så vi kompletterar med ett par intressanta skrällstreck i inledningen. Missa inte heller V75-podden som ligger ute för lördagen på Jägersro.

Trevlig helg allez och lycka till med spelen <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

9 Icegirl L.A.
Chockade nog alla i somras med att skrälla på V75. Dock så har hon fortsatt på inslagen väg och faktiskt levererat bra insatser nästan varje gång trots stentufft motstånd. Tycker att det är ganska tufft emot även ikväll trots att det ”bara” är 40K i första och enbart ston, det är ändå försök till Norrlands Elitserie så många som vill kvala in till finalen. Intressant läge med springspår på 20m tillägg då hon öppnar strax över medel utan att vara en blixt så borde hon kunna dimpa ner i bra position med bara två hästar på start. Risk dock att någon annan hinner före fram och ta över men som hon sett ut på slutet kan hon inte vara golvad ändå. Snyggt inmatchad men har också tjänat hälften av sina pengar senaste fyra starterna som hon dock verkar bära bra. Som knapp favorit i jämnstreckat lopp bland flera är hon absolut aktuell även om skrällkänslan är stor i loppet.

Jag streckar :

9 Icegirl L.A.
Blir ändå det favoritstrecket jag lutar mig emot på insatserna i tuffast tänkbara omgivning och jag tycker att hon öppnar bättre från spår en bit ut med anlopp än från innerspår i volt. Borde hamna långt fram och ska nog ha högst segerchans i loppet. Väljer att strecka henne samt ett par stycken storskrällar till kvällens tävlingar.
6 Crazy J.Lo
Vill man hellre gå på mindre kombinationer och hårdast på en annan betrodd i loppet tycker jag den här är tänkbar i så fall. Gått bra i sommar och höll ok efter svår resa senast i tuff omgivning. Brukar duga bättre när hon kliver ner lite i klass som nu och klarar man bara snäva fjärdespåret i volten så ska man nog vara långt framme här. Skulle nog gynnas kraftig om man blev nedstruken ett spår. I så fall stiger nog vinstchansen.

Skrällarna :

13 Florence Ima
Bara en seger i år men härdats i tuffa lopp även hon. Var faktiskt lika spelad med 9 Icegirl L.A. i kortloppet på Skellefteå för tre starter sen och slog henne regelrätt då trots riktigt tung resa. Har en bra avslutning så läget kanske är rätt ok ändå och väldigt spelvärd till bara 6%.
12 Bellatrix Club
Felade som storfavorit i debuten för Ari Aatsinki men tog rejäl revansch senast vid vinsten på övertygande sätt. Tuffare emot nu så klart än då men är härdat i tidigare regi hos Tjomsland och ska nog duga bra även här. Bakspår på tillägg drar så klart ner segerchansen men 2% är väldigt lågt.
4 Chrissies Symphony
Är andra hästen från stall Ari Aatsinki och även om resultaten från Torneå inte riktigt går att jämföra med övriga banor så verkar formen vara bra och läget är tilltalande ikväll med andraspår på tillägg. Haft lite problem med galopper på slutet men kommer hon bara iväg så är det bara köra rakt fram och hoppas på bästa möjliga position. Kan skrälla till låga 2%

Avslaget :

7 Dorothea Mil
Inledde karriären lovande hos Reijo och kvalade bland annat in till långa E3 för ston men i år har det enbart strulat och man bytte regi till Petri Salmela inför detta. Vinst direkt från spets men i väldigt klen omgivning skall sägas och i skrivande stund är hon andrahandare på strecken men favorit på DD-spelet vilket känns lite hårt från snävt femtespår i volten. Kapaciteten finns ju där men man vill nog se en bra insats från lite kärvare läge än spets i ett breddlopp innan man köper favoritskapet rakt av.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Edsinette
Gjorde comeback senast efter halsoperation och vann enkelt efter att ha försvarat innerspåret bakom bilen. Borde gå framåt ytterligare med loppet i kroppen samt att man känner även i träning att operationen har haft avsedd effekt. Känslan är att Tomas kommer kunna ”glida” till spets här utan att förta sig och då ska segerchansen vara mycket bra. Något stor favorit på strecken men på DD-spelet funkar han som en ok spik då det finns skrällpotential i första avdelningen. Jag respekterar marknaden och spikar från bra spår.

Motbudet :

9 Gizelliore
Har alltid haft höga vitsord från stall Wäjersten men haft problem att hålla ihop aktionen och galopperat bort många bra placeringar. Nu senast återgick man till skor runt om och öppet huvudlag vilket fungerade bra och med lucka i tid hade hon nog varit segerfarlig. Har tävlat mot de tuffaste stona i sin årskull hela tiden och skaffat sig hårdhet. Oskar kör som vanligt i stället för chefen och han är duktig med man aviserar ett ganska snällt upplägg även ikväll så frågan är hur man ska knäcka favoriten i spets utan hjälp i loppet. Från stallet tror man ändå på bra vinstchans men jag tvivlar lite på att hon är så pass hård att hon bara plockar ner alla sista biten om favoriten får bestämma en bit i spets. Dock så höjer hon sig tillsammans med just favoriten en bra bit över övriga så ska man titta bakom dessa blir det många streck.

Skrällarna :

3 Takemetoheaven
Snabb ut och kan få loppet i rygg på ledaren.
6 Polly Laday
Nyttig form men spår lite för långt ut och går bäst i spets. Om favoriten sviker i starten kanske?
10 Flap Motor
Galoppfylld som börjat stabilisera sig i loppen i år. Mats E upp och det finns sparkapital i hästen nu när hon börjat gå felfritt i loppen. Behöver tur med klaff dock men kan nog knipa en top 3.

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 9-13-12-4
DD 2 : 5 Edsinette


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se