Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund torsdag 6/10

Häst 13

Tisdagen gick i galoppens tecken för mig och då är det svårt att sätta dubblar. Risken finns att historien upprepar sig men då jag väljer att kliva båda favoriterna på spelförslaget är ändå känslan god. Intressantaste strecket i omgången är nog ändå 5 Gott Klirr i inledningen som känns lite bortglömd ikväll.

Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Ulvsåsen har väldigt bra stats från spets men när han dit nu? Har haft innerspår bakom bilen två senaste starterna utan att kunna svara upp innerspåret och såg heller inte helt rytmisk ut näst senast och senast var det ingen toppinsats heller. Nu är jag kanske lite väl pessimistisk för normalt sett ska han duga väldigt bra i detta gäng men jag tycker det finns en hel del frågetecken faktiskt för att vara favorit i loppet?

Motbuden :

7 Alma Prins Gillar tätkänning och kommer laddas. Jomar uppåt. Bork Rigels gamla vapendragare Jomar Blekkan aviserar att det ska laddas från start och tycker det är hans bästa chans i omgången. Så långt allt väl men även här har det varit lite si och så med insatserna på slutet. Dock varit i tuffare omgivning än kvällens så är nog första strecket på läget då värsta motbuden har sämre spår trots allt.

5 Gott Klirr ska inte underskattas ikväll. Visat bra form och bra spår. De tre ovan är kanske huvudet högre än övriga i loppet men då de alla har krångliga spår eller problem med travet så finns det scenario där en sådan som Gott Klirr kan leda från start till mål eller alternativt släppa till någon av de betrodda och lifta med. Borde vara mer streckad tycker jag. Rankas upp ikväll.

9 Tekno Jerven har överlägsen kapacietet i gänget men galopperar återigen? På tal om hästar som är svåra att räkna på. Den här har 21 galopper på sina 31 starter så är man smått galen som rankar honom högt eller finns det logik bakom? Har trots alla galopper raden 14-5-2 vilket indikerar att åtminstone hälften av gångerna han galopperar så är han ändå top3. Just spår nio bakom bilen är så perfekt det kan bli då man kan ta det lugnt bakom bilen och bara sitta i andraspår. Bara ett lopp i kroppen dock men går han bara felfritt tror jag 70%-ig form räcker till enkel seger. Går inte spika, går inte såga helt heller.

3 Månremus har bra spår och rätt ok ut. Smygresa? Gjort det helt ok på slutet i tuffa gäng och kunde varit längre fram senast utan incident på upploppet. Här tror jag man söker sargen tidigt och hoppas på lucka. Långskott.

Skrällen :

8 Lome Storm har svårt spår och inte riktigt lika vass i år men 3% är lite. Berghtränad häst som sällan sviker i loppen och visat lite uppåtform på slutet. Klart att mycket ska klaffa från ett läge som detta men vi har redan gått igenom att vissa av favoriterna kan falla bort ur loppet vilket skulle underlätta.

Vår Vinnare : 7 Alma Prins

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 Global Delivery står bra inne i loppet, ny regi och maxad utrustning. Debuterar för Viktor Lyck här och man hänger på jänkarvagnen samt rycker alla skor direkt. Alltid varit snabb bakom bilen och kommer laddas för ledningen här och det vankas svar invändigt så det kan gå undan första biten här. Går ner lite i klass här och skulle han ta sig förbi invändiga så borde vinstchansen vara god men det kan kosta som sagt och frågan är hur mycket man offrar en häst i första starten för att nå ledningen?

Motbuden :

1 One For All kommer göra allt som går för att svara upp innerspåret och barfota fram är plus. Går tillbaka till vanlig vagn då man inte tyckte jänkarvagnen gjorde något extra senast. Tomas låter positiv och tror det blir svårt för någon att ta en längd på honom i starten. Speciellt med barfotabalansen. Kommer nog spelas ner under kvällen på läget för oavsett får han ju ett bra lopp. Första hästen för mig men när två träter…

10 Bourne Dominion tycker jag visat bra form, två senaste blekare men ursäktad. Dessutom rejält kuskförstärkt denna gång med Ulf Ohlsson och har visat att han har en vass avslutning och kan han rygga favoriten i starten kanske han kommer perfekt igenom. Tidig vid gardering.

6 Sara K.M.E. har fart men haft svåra spår på slutet. Om klaff. Inte alls så tokig och stallkamrat med 1 One For All och även om Tomas så klart tror mest på sin andra häst så tyckte han skorycket senast var positivt och det blir samma återigen.

2 Mr Birkenstock rätt så snabb ut och kan få rygg ledaren i hårt tempo? Går bra varje gång och kusken har fungerat tidigare med hästen. Borde kunna söka sig ner bakom innerspårets betrodda och lifta med. Mycket som ska klaffa men vid bredare gardering är 1% ändå streckvärt från bra spår.

Skrällen :

3 Wait What har gått bra för Marcus Lillius i två raka. Bättre spår nu. Godkända avslutningar från tillägg på slutet och intressant med bättre spår och kort distans nu. Vinner inte så ofta men sviker sällan med så 2% är ganska lågt med klaff.

Vår Vinnare : 1 One For All

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-7-9

DD 2 : 1-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se