Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund torsdag 18/8

Häst 23

Kvällens lopp på Östersundstravet är lite annorlunda än vad vi är vana vid. Ett roligt Montélopp och ett supersvårt stolopp med spårtrappa för att öka svårighetsgraden ytterligare. Tycker att favoriten i inledningen står ganska tufft inne i loppet och inte alls säkert att man bara vinner det här. Det är tuffa hästar på tillägget bakom. Blankar favoriten i första för avslutningen är fylld med hästar som inte längre vill vinna eller som har extremt svåra utgångslägen så med mina motbud i första får vi riktigt vettiga odds på dubbeln.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten

6 Uret gillar verkligen monté och körs nog offensivt. Då det är lite frågetecken för formen på vassaste motbuden som varit ifrån så kanske 6 Uret känns som en vettig favorit men man ska nog passa sig lite för att stirra sig helt blind på alla ettor i raden. Står väldigt hårt inne i loppet med bara 200K över gränsen men hade samma spår senast fast 20m längre bak och var snabbt framme utvändigt och trots avsaknaden av lopp så var det inga problem att plocka hem nionde (!) montésegern. Bör ganska snabbt vara framme hos starthästarna och då ska vinstchansen vara bra men hästarna längst bak kan bli väldigt tuffa sista biten och jag tycker värdet blir för dåligt på dagens dubbel. Ska inte vara så stor favorit.

Motbuden

10 Donners Am går ner ganska rejält i klass här och ska kunna utmana favoriten. Gillar också monté och kan bli tung sista biten för favoriten. Dock inte startat sen juni och det var ingen gnistrande insats trots andraplatsen senaste starten heller. Mår säkert bra av att ha fått vila lite och ridande Jenni H Åsberg känner hästen väl då hon vunnit hela sex segrar på fjorton starter med Donners Am. Över två miljoner på kontot tror jag kommer visa sig till slut i loppet och jag spikar på rent värde då han inte är streckad på mer än 15%. Tror han vinner loppet väldigt mycket oftare än så.

12 Morotai Degato får återigen Emilia Leo i sadeln och kan avsluta riktigt vasst. Hänger man inte med så mycket i travsportens värld så kanske man inte vet det men Emilia Leo som mestadels synts till i vagnen sista åren var faktiskt kanske den bästa ryttarinnan vi hade i monté. I alla fall top 3 utan tvekan. På ren hådhet och visat form tycker jag detta är tredjestrecket i loppet men på just dagens dubbel får man rätt fina odds. Inte alls borta och jag dubblar.

5 Imagine Boko har seglat upp som klar andrahandsfavorit men stallet ligger lågt. Står väldigt bra inne i loppet och gjorde en strålande insats senast så jag kan förstå att det är lite skrik på den här till kvällen. Speciellt när Jonathan Carre är riktigt vass i sadeln men när stallet ligger så pass lågt att man tycker en plats vore bra så känns över 20% väldigt högt.

3 Power Glide är bäst på start och var på väg mot ”staket” senast i segrar men galopperade. Har gjort det väldigt bra för tränaren Caroline Linder men det måste bli otroligt tufft att hålla ifrån sig hästarna på tillägg som är mycket tuffare. Tror man är nöjd med pengar ikväll för annars krävs det en rejäl rekordsänkning.

Skrällen

9 Acers Fantasy gör montédebut på svensk mark och står ganska hårt inne i loppet. Precis som favoriten i loppet så är man knappt över gränsen för att få starta på start istället men skillnaden här är att vi får 1% på strecken. Lite av ett osynat kort så klart men har visat bra fart och inte alls otänkbar som skrällbud här.

Vår Vinnare
10 Donners Am

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten

2 Just More Fun kombar barfota runt om med jänkarvagn första gången nu. Efter strykningen av 8 Mission Beach tycker jag vinstchansen för favoriten steg kraftigt även om hon inte dundrar in segrarna så ska spetschansen vara ok och därmed också vinstchansen. Det är dock trots allt spårtrappa och ston så att gardera smått är nog vägen att gå.

Motbuden

4 Magic From Hill gillar jag intrycket på senaste starterna. Smygform? Den här är inte alls så tokig och har haft lite oflyt med positionerna på slutet men var riktigt fin vid segern med en vass slutrökare. Från ett bra spår tror jag man hamnar bättre till den här gången och då ska avslutningen bita bra. Kul chanstips till bara 9% i väldigt öppet lopp.

5 Dear Matrix kan öppna bakom bilen och värst emot favoriten i spetskörningen. Går bra tider hela tiden och var riktigt positiv näst senast i ett tufft V86-lopp. Den tiden skulle räcka väldigt långt i dagens omgivning men kruxet är att hon inte vinner ihjäl sig i loppen så frågan är hur moralen är sista biten? Men från spets har hon rätt bra statistik (7starter 2-2-1) så farlig att nonchalera här.

1 Jazmine B.R. gjort det bra med tränaren i vagnen. Jomar Blekkan nu stort plus. Var fyra från ledningen senast men står rätt tufft inne i loppet nu på pengarna. Jomar upp i stället för tränaren är dock stort plus och från perfekt spår vill man nog ha en vilsam resa med lucka till slut. Inte alls otänkbar.

12 Lisa S.E. Kan gå riktigt vasst sista biten med rätt resa, men spåret? Så klart väldigt bra för kvällens motstånd men det är inte lätt att komma till från spår 12 på kort distans och nästan 20% känns väldigt högt om man ska vara ärlig. Jag tror det blir svårt att vinna trots proffskusk i vagnen.

11 So Gå Kleopatra vann senast efter perfekt klaff. Svårare nu. Ser att hon drar lite streck här o var på segern senast men står fortfarande bara i 2% på V64. Loppet är vidöppet och kanske inte helt otänkbar men från spår 11 måste det klaffa max om hon ska räcka hela vägen till seger. Nja. Troligtvis inte.

Skrällen

7 Whitsun Madonna blixtrar till ibland och intressantaste lågprocentaren. Rejält kuskplus till denna start med Emilia i vagnen och hon säger sig tycka att hon ska kunna öppna bakom bilen och kanske att man laddar lite trots spåret. Rent tidsmässigt duger hon i loppet och med klaff så kan det gå. Till 2% är det ett perfekt skrällbud.

Vår Vinnare
4 Magic From Hill

Spelförslag dagens dubbel

DD 1 : 10-12

DD 2 : 2-4-5-7


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se