Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund torsdag 16/12

Tisdagens dubbel på Axevalla som inte blev på Axevalla utan Örebro blev ju totalt massakerad av alla strykningar så den glömmer vi och går vidare.
Kvällens dubbel på Östersund innehåller en på förhand rätt bra favorit i inledningen i 3 Open Sky men han är inte van vid skor och har galopperat lite väl ofta tycker jag. Visserligen säger tränaren att man har testat i träning och det har fungerat men jag har en annan idé i loppet som bara är streckad på 9% och visade kalasform senast. Spik och idag ska vi ta betalt då andra avdelningen är i stort sett olöslig och kan mycket väl sluta i megaskräll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
3 Open Sky är det lite vinna eller försvinna med då han har haft lite galopper på slutet men har vilat för att vänta in vinterbanorna och trots comeback, skor på så ser uppgiften väldigt passande ut.
Man har provat skor och hakar i träning vilket har fallit väl ut och Oscar som tränar låter väldigt hoppfull. Vettig favorit men ingen spik för mig då jag har fastnat för en annan som bjuder på mycket bättre spelvärde.
Motbuden :
9 Walther På G. är vinstrikast i fältet med sina fjorton segrar på 44 försök. Gjort tre starter nu efter uppehåll och efter en seg debut och ett galoppmisslyckande så visade han full form senast efter en vass avslutning i vida spår. Hyperintressant här och kommer han bara till någorlunda tror jag att spurten räcker hela vägen den här gången. Kul chansspik då andra avdelningen är i princip olöslig.
2 Bill Gates till bara 3% känns som ett vettigt motbud. Speciellt då han knappast är så mycket sämre än favoriten om han behagar att gå felfritt. Fått ett lopp i kroppen efter vila och var bara seg då men kommer gå framåt med loppet i kroppen och står perfekt inne på pengarna för att slippa tillägget.
Med tanke på alla pengar den här herren har galopperat bort så måste han stå väldigt billigt inne och till så låga procent måste han vara intressant vid gardering.
6 Matadoren Eme var det lite samma med angående balansen men gick bra med skor senast på Bergsåker i ett V75 lopp. Placeringen i mål kanske inte är övertygande men hade riktig otur i loppet och fick helt fel ryggar som gjorde att han inte alls fick chansen.
Har annars höjt sig markant detta år och räcker långt i denna klass.
5 Bowling El Mar kommer nog bli klar andrahandare och jag hade köpt det rakt av om det inte hade varit att hästen faktiskt tände till när man började med barfotabalansen och nu är det skotvång.
Det är ju samma för alla så helt avsågad är han självklart inte bara för han måste gå med skor men det är ändå ett stort frågetecken.
Skrällen :
11 Casanova Sisu är inte alls samma häst längre men man vet ju vad hon kan i grunden och är det givna skrällbudet här då många konkurrenter har lite för många galopper i raden.
Skulle en par komma bort och hon får ryggar in på upploppet kan skrällen vara ett faktum till någon enstaka procent.
Vår Vinnare :
9 Walther På G.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
14 Storm Teddy är favorit i loppet om än knappt sådan och egentligen är det nog ingen större idé att grotta ner sig vem som borde vara favorit, motbud osv då loppet håller riktigt dålig klass men hästar som knappt vunnit sen Foppa slutade spela ishockey. Men jag ska nämna ett par stycken men rådet är att strecka så många du orkar. Med tanke på att jag har en så pass rolig spik i första kommer jag göra något jag inte gjort i detta tips någonsin. Jag kommer spela alla tretton ekipagen i andra avdelningen men kommer lyfta fram tre hästar jag spelar lite mer på och resterande tio blir en liten peng.
Vad ska man säga om favoriten då? Tja, tillhör klart övre skiktet i loppet men har lite punschigt läge men gick bra senast i tufft gäng så tål nog att göra lite själv mot dessa.
Med klaff kan det räcka.
10 Sundbo Komet är den jag streckar först i loppet i vilket fall. Varit ute i riktigt tuffa gäng under året och efter två montélopp så åker sulkyn på igen. Gått riktigt bra för Djuse tidigare och med tanke på att han går ner i klass ganska rejält och är en av få med lite prisplaceringar i raden så känns han väldigt tidig här trots bara 6%
8 Backegubben gynnas kraftigt av strykningen i loppet då han kan öppna riktigt snabbt bakom bilen och ett hack ner i banan gör nog att taktiken är given för Björn Karlsson.
Som de flesta i loppet har resultaten uteblivit på slutet men i ledningen biter han ifrån sig bra och denna starten ska man köra med norskt huvudlag och rycktussar vilket man inte gjort på länge.
Mot trötta motståndare kan spetshästen hålla länge och funkar rycktussarna mitt på upploppet kanske han till och med håller undan?
Spelförslag :
DD 1 : 9 Walther På G.
DD 2 : Alla tretton hästar men 10-8-14 med högre insats i den ordningen.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se