Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund tisdag 21/3

Häst 1

Gårdagen var summeringsmässigt katastrof då båda mina vinnare galopperade men ska man se något positivt så var ändå favoriten i avslutningen sårbar trots vinsten. Vann väldigt knappt före mitt skrällbud 2 No Mare Z.A.R. och Arne Ramberg. Kul för jag gillar ekipaget men nog var han värd en seger nu. 8 Fighter Mearas snackade jag också upp till 2% och gick faktiskt felfritt och styrdes som väntat mot spets men kunde inte hushålla med krafterna. Men passas framöver på kortare distanser om han lyckas hålla ordning på hovarna. Men, nära ger inte en krona tillbaka och revansch nu? Kvällens dubbel körs norrut på Östersund och vi har en väldigt stor favorit i inledningen från stall Wäjersten i form av 4 Debonair Mary som går ner ordentligt i klass nu och ser väldigt svårslagen ut felfri. Trots spårtrappa tror jag de höga numren i loppet inte har alls med segerstriden att göra. Vi kryddar med lite skrällar i sista avdelningen i stället som är betydligt jämnare.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Debonair Mary galopperade senast på V75 i ganska hård omgivning. Enklare nu. Man går ner rejält i klass här till denna start och vid försök och final i klass II så mötte han stallkamraten Chitchat så oddsen är aningen missvisande de loppen men var faktiskt klar tvåa bakom densamme i försöket och höll bra även i finalen efter en svår resa. Här lutar det åt tidig ledning och sen ska han bli svårslagen. Speciellt när värst emot har bakspår.

Motbuden :

9 Timeless Sunset är nog värst emot favoriten trots bakspår. Toppform. Väldigt bra på slutet och två segrarna har kommit efter att man har attackerat bakifrån så fungerar bra med det upplägget. Dock så blir det nog tufft att plocka ner en favorit i spets men skulle det strula på vägen eller Mary bara är under isen så kommer hans långspurt bita bra. Ska även gå barfota fram vilket är ett stort plus. Lika klar tvåa som favoriten är etta.

6 Mr Swish är också startsnabb och kommer nog laddas. Det finns ett scenario där man lyckas ta sig förbi samtliga i starten och även om jag inte tror Mats kör där om inte favoriten galopperar så är hästen i bra form samt kraftigt kuskförstärkt till denna start. Klar tredjehäst i loppet.

Skrällarna :

3 Grand Duke och 2 Gone Fishing är ganska jämna bakom de två som höjer sig över övriga och båda två är rätt kvicka bakom bilen så den som lyckas ta sig till tät för att sen släppa till favoriten har nog bäst chans att skrälla. Fördel invändiga men båda är streckvärdiga om man vill gardera loppet ytterligare.

Vår Vinnare : 4 Debonair Mary

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart

Favoriten :

10 Teknolina har årsdebuten avklarad och vann direkt. Inte tom senast. Tränas av kallblodsfantomen Öystein Tjomsland och bara det borde kanske vara tillräckligt för att vara motiverad favorit i ett lopp som detta. Började karriären lite trevande men avslutade lika starkt som han inledde nya året. Ska nog ha vettig chans att fortsätta bygga staket även här men bör nog garderas för det finns ett par bra emot både på start och på tillägg.

Motbuden :

2 Kullungen har alltid haft stort kunnande men svårt att hålla sig i trav. Omöjlig att räkna på om han vill gå iväg eller inte men skulle han hålla sig i skinnet är det bara för Peter Eriksson att köra rakt fram hela vägen mot spets. Den som svarar får skylla sig själv. Om någon kan för felfri är han kvick ut i volt och skulle han få spets tror jag övriga tävlar om andrapriset. Lite vinst eller galopp är känslan men klar tipsetta för mig nu när det är ordinarie kusk återigen.

13 Ethel är så klart inte mycket sämre än de två ovan men aningen sämre spår nu. Väljer att ranka ner en bit och faktiskt avstå streck på dubbeln då han dels galopperade senast och även sist han hade spår fem på tillägg som nu. Det och att även om han går i väg från start så borde det inte bli någon snabbstart och då kan det bli många att runda. Annars klart bra i fyra raka innan galoppen och att vara på linje med självaste Stjärnblomster vid senaste segern smäller ganska högt.

1 Hongslo Viktoria är en norsk gäst som gjort det bra även på svensk mark. Får Wäjersten i vagnen och har ett tilltalande läge med innerspår i volten på start så garanterad ett bra lopp härifrån. Dock tycker jag det är ganska hårt emot så aningen överstreckad till 10%. Tänkbar om man vill gardera brett och han sjunker på strecken under tisdagen. Annars inte.

7 Möller Oda har fått två lopp i kroppen efter vila men varit så där. Först galopp i årsdebuten och sen senast fick man en vilsam resa men var ändå rätt blek så jag rankar ner en bit. Annars startsnabb så passande med springspår och nu provar man barfota runt om vilket kanske kan ge lite extra kick? Aktuell om formen är i antågande.

14 Solstjärna A.C. möter ett par tuffare motståndare här men tvåa senast för Mats. Nu var det en riktigt vass styrning från Mats E Djuse senast som gav honom chansen att utmana sista biten men slarvade med travet så andrapriset var nog max. Tyckte ändå att hon höjde sig något för Mats och springspår nu kanske underlättar en bättre start. Aktuell vid bredare gardering till bara 4%.

Skrällen :

12 Åkmans Bella blir min skräll i loppet till bara 4%. Kommer med två raka i billigare sällskap så tuffare emot nu så klart men är snabb ut från alla spår i voltstart så klarar man bara fjärdespåret så blir det nog en ok position trots allt och rent tidsmässigt ska han kunna matcha de bästa i loppet.

Vår Vinnare : 2 Kullungen

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Debonair Mary

DD 2 : 2-10-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se