Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund måndag 18/7

Roligaste travveckan för året står för dörren och till helgen blir det travfest i dagarna tre.
Formen på tipsen är bra med men två uppförstorade målfoton två lördagar i rad har kostat ca 100 000kr styck vilket känns lite orättvist. Man kunde ju fått vara på rätt sida på antingen Ture L.A. eller Brother Bill.
Veckan inleds på Östersundstravet men vi kommer spela in tips i videoformat till alla tre dagarna på Axevalla. Minst båda V75-dagarna i alla fall.
Förväntar mig inga superodds till kvällen då favoriten i avslutningen har en skräddarsydd uppgift men första avdelningen är öppen så kan bli ok med få kombinationer utan favoriten.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Excellent Liss gjorde comeback senast efter arton månader. Bra spår.
Går säkerligen framåt med loppet i kroppen men lite tufft att bli favoritspelad så tätt inpå tycker jag även om värsta konkurrenterna har fått sämre spår.
Någon ledning tror jag inte heller det blir och så lovande som unghäst tycker jag inte han var att det rättfärdigar favoritskapet. Tror jag letar min vinnare på annat håll tills han bevisat annat.
Motbuden :
8 Knutte Sting gör årsdebut efter skador men man maxar allt direkt. Intressant trots spåret. Varit borta från och till för olika skador så har inte kunnat tränas på det sättet Oskar velat och därför bara gjort sju starter. Skulle debuterat tidigare men skadade ett griffelben så allt blev uppskjutet.
Nu ska allt vara väl i alla fall och man har kunnat träna på en lite längre period och även gått två snabba banjobb inför detta. Man maxar direkt med barfota runt om för första gången samt även jänkarvagn och rycktussar även det för första gången.
Intressanta ändringar och även om han säkert behöver lopp för att vara på topp så kan det gå direkt och 13% är inte överspelat.
3 H.P.Roadrunner vann senast i enklare sällskap men på rejält sätt. Mitt spetsbud med.
Gjort det bra i billigare sällskap men sen har det tagit emot lite när han har mött lite tuffare som ikväll. Bör dock fortsätta växa in även i nuvarande klass och gillar att starta tätt som nu.
Oavsett om man väljer att prova i spets eller släppa så är 10% spelbart.
10 Knockout Keeper var gått gåendes senast när galoppen kom. Räknas felfri.
Gick en bra repa senast men blev ofokuserad enligt Linderoth och när han ryckte tussarna kom galoppen. Har tränat med rycktussar i träning efter det och fungerar dom som det ska och han får runt honom felfritt så ska vinstchansen vara helt ok.
1 M.H. Queen B. har bra läge och släppte spets senast. Liknande nu så väldigt överstreckad.
Hon har gjort det helt ok på Varig Orkla Arena som ersatte Leangens travbana men det är betydligt tuffare emot ikväll. Har ju läget men över 20% är på tok för högt streckat för att jag ens ska överväga att plita ner ett streck. Pass.
Skrällen :
4 Young Hope vinner inte så ofta men har visat bra form och ny kusk upp.
Lennartsson får chansen istället för Linderoth och det har vi avhandlat förut att just hästar som har svårt att sticka nosen först brukar Lennartsson få lite extra fart på.
Inte haft så här bra läge bakom bilen på länge heller och även om hon inte är någon raket ut så borde man kunna hitta en vettig position.
Vår Vinnare :
3 H.P.Roadrunner

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Brenne Odin startsnabb favorit som bör bli svårslagen från perfekt spår.
Kommer nog bli megafavorit på insatserna på slutet då detta är ett kval till Svenskt Kallblodsderby. Tränaren lämnar liten brasklapp om att han inte ”behöver” vinna loppet för att kvala in och att han egentligen går bäst i ryggar då speeden är hans främsta vapen.
Gick dock nytt rekord i just ledningen vid segern senast och är obesegrad i spets efter tre försök så jag är inte lika bekymrad. Mycket bra vinstchans.
Motbuden :
6 Trö Kasper testas med jänkarvagn nu och har visat toppform på slutet.
Gjort riktigt bra prestationer i hårda gäng på slutet och skulle det strula det minsta för favoriten så tror jag han är värsta motbudet till favoriten.
5 Voje Viljar har seglat upp som klar andrahandare. Bra avslutningar på slutet men osäker. Levererat bra avslutningar senaste starterna och trots raden absolut ingen ickevinnare men det vill nog till att det klaffar ordentligt för han ska klara av att rå på favoriten i spets.
2 Stormyrans Erkki har bra läge för att rygga favoriten hela vägen.
Galopperade senast men hade nog vunnit utan den och då hade raden sett riktigt fin ut även om den innehåller lite för många galopper. Absolut inte borta här om han går felfritt och favoriten skulle få lite press under vägen.
3 Ask Viktor har fin rad att luta sig emot men jag tycker motståndet är tuffare nu.
Tjomslands andra bidrag i loppet men trots att han har likvärdig rad som stallkamraten och bättre spår tror jag han får svårt att vinna loppet. Bara vid bred gardering.
Skrällen :
7 Tangen Ove är ytterligare ett Tjomslandsbidrag som är minst streckad av de tre.
Har årsdebuten avklarad och gick ok som tvåa då i väldigt tufft sällskap för en årsdebut.
Tränaren låter nästan mest positiv till denna på förhand så 3% måste vara spelbart om man vill gå emot stora favoriten.
Vår Vinnare :
1 Brenne Odin

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-4-8-10
DD 2 : 1 Brenne Odin


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se