Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredagen 18/9

The Trick Vick fick då sin första seger igår och det är värt att upprepa. Lennartsson är en mästare på att få ur saker ur hästar som andra har misslyckats med.
15ggr som vinnare och 40ggr på dagens dubbel med spiken 6 Hefner Am som vann enkelt andra avdelningen och hoppas någon spelade med skrällbudet i inledningen.
Fredagens dubbel hämtas från Östersund och det är två stycken femtonhästarsfält med olika volter och spårtrappa i avslutningen. Två ganska så sunda favoriter ändå så man kan nog luta sig mot valfri och hoppas man väljer rätt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
7 Pyrmo har ett riktigt tilltalande läge här och står riktigt bra inne i loppet. Tillägg vid 800K och har 799K på kontot. Ulf Ohlsson upp igen och här siktar man mot ledningen där Pyrmo har 6/10 och blir givetvis svårslagen.
Motbuden :
13 Vestpol Gladiator har två raka segrar i nya regin hos Anders Wallin och verkar stortrivas med livet just nu. Kanske är tufft med 20m på Pyrmo men det får inte strula mycket för favoriten för avslutningen senast var riktigt vass så han har inga problem att anfalla i spåren.
11 Vertigo Knekten har harvat i riktigt tuffa sällskap och skaffat sig hårdhet den vägen vilket visade sig falla väl ut mot lite lättare motstånd två starter i rad.
Tredjespår i bakre volten här borgar för en bra resa återigen och kan duga?
3 Joel Klipp går ner lite i klass här och brukar duga långt då. Emilia Leo kör i ett härligt självförtroende och siktar nog på rygg ledaren här.
Inte alls borta.
4 Husnäs Elving har inte haft någon vinst i år men plockat pengar nästan varje gång och det i tuffare gäng än detta. Hade ett fint fjolår och jag tror han kommer bli bättre ju kallare det blir.
Kan få en bra resa här från framspår istället för att behöva tåga i spåren.
Skrällen :
12 Klack Vilja var med i Svenskt Mästerskap senast och drog tåget varvet från mål vilket blev lite för tufft. Startat sporadiskt i år men femteplatsen senast räcker ganska långt i ett sånt här gäng, speciellt om hon gått framåt med loppet i kroppen.
Vår Vinnare :
7 Pyrmo

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
9 Unlimited Face har fått ett helt ok läge med tanke på att det är spårtrappa och detta är en helläcker tjej som alltid gör sitt i loppen. Fyra segrar på nio starter och aldrig missat en penningplacering är starka papper. Tredjeplats på V75 vittnar också över kapaciteten och hon ska vara klar förstahäst här.
Urstarkt platsspel och sund vinnare.
Motbuden :
13 New Direction vann ett DD-lopp på övertygande sätt för tre starter sen och har efter det provat hetluften i rikstoton utan framgång men duger långt i nuvarande klass.
6 Goldfever har tagit ett klov framåt i år och har visat att han klarar distansen galant. Inte så snabb ut men desto starkare till slut. Avslutar nog vasst med någorlunda resa.
8 Turmalin Yankee vann med halva upploppet i debuten för Veronica och är proffskörd nu. Väldigt startsnabb och laddas nog trots spåret. Blir inte inledningen för tuff kan det nog hålla hela vägen.
14 Global Brexit är mer stark än snabb varpå distansen passar bra. Räds inte gå tidigt i loppet då hon är bäst med jämnt tempo hela vägen. Nu testar man även barfota runt om för första gången vilket kan ge denna tröga dam lite extra kick.
Skrällen :
3 Gun Runner är lite samma typ som Global Brexit men står väldigt mycket bättre till i loppet. Tvåa på distansen på Bergsåker för fyra starter sen och duger som skräll här.
Vår Vinnare :
9 Unlimited Face

Spelförslag :
DD 1 : 7 Pyrmo
DD 2 : 6-9-13


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se