Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund fredag 8/4

Gårdagens smaskiga Breeders Crown lopp slutade i antiklimax då båda Örjans hästar blev strukna och kvar blev två storfavoriter som hade öppen gata för spets och slut.
Tveksamt om det fanns något värde på en dagens dubbel till ynka 3ggr så det var lika bra att avstå.
Kvällens tävlingar körs uppåt i landet på Östersunds travbana och det väntas snöa ca 1cm/timme hela dagen men man koncentrerar sig på att skrapa banan kontinuerligt för att få en fast och fin bana.
Dock så är det väldigt ojämna lopp vi bjuds på och favoritspelade ekipagen ser väldigt svårstoppade ut så raka dubbeln 1-12 ser ganska stark ut men spelas inte under fem gånger.
Vill man krydda med lite skrällar så är 9 och 11 i inledande avdelningen tänkbara.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
5 Borea Del Circeo gynnades av barfota samt körspö senast. Samma nu men ovan vid voltstart.
Jomar Blekkans bidrag i loppet blir favorit här efter att loppets förmodade mest spelade häst ströks.
Riktigt fin vid segern senast och svarade bra på barfota fram då så det blir samma balans ikväll.
Går säkert felfritt men riskerar en dålig start från svårt femtespår då han inte är van vid voltstart i Sverige. Senast kördes han dock offensivt sista varvet och tålde det så kanske att Jomar provar framåt direkt över korta distansen. Räknas återigen.
Motbuden :
1 Take It Easy Tour har höjt sig två sista starterna barfota och har läget för spets.
Wäjerstens stall går som tåget sen barfotaförbudet hävdes och vid segern näst senast så gick han just barfota runt om för första gången i 26:e starten och var strålande från spets.
Enbart barfota fram till ikväll men det har fungerat förut och från innerspåret ska chansen vara ok att hålla ledningen. Tippas först på läget.
6 Timo Lane är en riktigt kapabel herre i comeback för Bergh. Står perfekt inne i loppet. Formen? Efter att ha varit frånvarande från tävlingsbanan i nästan ett år så är det dags för comeback för kapable Timo Lane. Bergh har hittat ett lämpligt lopp åt sin valack tycker jag och kan nog öppna ok från springspår men jag tror inte man laddar för fullt.
Strulade med lite galopper på slutet och har gjort så emellanåt men ska bli intressant att se ikväll.
Tufft att begära seger direkt kanske men fungerar han som han ska så tror jag inte alls det är omöjligt. Med lopp i kroppen här hade man nog tippat etta så farlig att nochalera.
9 Secret Of Joy vann från kön näst senast och gynnas av ett par strykningar på bakspår.
Efter strykning så kommer Sofia Frilén ner på innerspåret och har rygg på tänkbara spetsbudet Take It Easy On Tour vilket kan ge ett perfekt lopp och med lucka till slut så ska hon kunna avsluta vasst återigen. 2% är ytterst lite i vilket fall så väldigt bortglömd ikväll.
Skrällen :
11 Unlimited Face har mött riktigt tuffa hästar på slutet. Ner i klass nu men står hårt inne i loppet.
Har varit ute på V75 och Diamantstoet på slutet så ner rejält i klass till kvällens lopp men hur tränaren Lars-Åke Larsson tänkte vid anmälan vet nog ingen. Tillägg vid 485K tjänat och 11 Unlimited Face har tjänat 492K så straffas med 20m tillägg över kort distans dessutom.
Att jämföra med 6 Timo Lane och 9 Secret Of Joy som tjänat ca 480K båda två.
Stenhårt inne i loppet alltså och det blir kanske svårt att runda samtliga men det är bara nio hästar kvar i loppet och ensam på tillägg så borde han vara i kapp tidigt.
Skulle sen någon av de betrodda göra bort sig eller få en hängresa så kanske spurten kan bita bra ändå från fjärde/femte ytter. Som skrällbud till 4% tycker jag han är ok trots allt.
Vår Vinnare :
1 Take It Easy Tour

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
12 Ulvsåsen har perfekt spår på tillägg och snabbstartar härifrån. Ska normalt ha bra vinstchans. Anders Wallin har hittat en passande uppgift för sin springare här och dessutom lottats till springspår vilket han snabbstartade till ledningen ifrån på Boden för fyra starter sen. Överlägsen från spets då och det luktar lite repris här ikväll. Galoppen senast vet man inte vad det berodde på men brukar normalt sett vara travsäker.
Svårslagen ikväll.
Motbuden :
13 Il Jerven kan öppna från springspåret och galopperar favoriten är han först fram att ta över.
Har rätt bra fart under hovarna och skulle favoriten göra bort sig återigen så ska han räcka rätt långt här. Gått bra på svensk mark tidigare så streckas vid gardering men slår knappast en felfri favorit.
11 Thess Prinsen får Magnus A Djuse i vagnen och blixtrar till emellanåt. Kanske?
Kärt återseende då Magnus körde den här till seger för ett par år sen och alltid intressant med ”nya” kuskar upp. Gör bra lopp nästan hela tiden och räknas bakom favoriten men ska nog smygas länge över full distans.
6 Nordvinn vann näst senast men glest mellan segrarna. Växer en klass i spets så laddas.
Hade nog tagit pengar även senast utan galopp och vann från spets starten innan så skulle man lyckas ta sig till tät och ingen kommer och provar så kan han hålla länge.
Släpper nog dock till både 12 och 13 om dom kommer tidigt.
Skrällen :
1 Kaksi har fem segrar och ett andrapris från spets. Laddas och får bra lopp men behöver tur. 1%
Aningen långsökt kanske men det finns scenarion där 1 Kaksi kan få vara ifred i spets en bit och gör några hästar samtidigt bort sig så öppnas loppet upp och vill man gardera tycker jag 1% på en häst som nästan är obesegrad i spets är väldigt spelbart.
Vår Vinnare :
12 Ulvsåsen

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1 Take It Easy Tour
DD 2 : 12 Ulvsåsen


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se