Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 5/7

Till att börja med stort grattis till min kompanjon Manfred som spelade in nästan en halv miljon kronor till sina andelsköpare under gårdagen.
43 andelsköpare för 100kr/st fick dryga 10 000 kr var tillbaka. Riktigt kul och pressen över till mig istället att leverera resultat under veckan som kommer.
Kvällens tävlingar från Mantorp inleder och jag tycker streckfördelningen är något snedvriden i avslutningen så jag hoppas på bra avkastning om min spik håller måttet i inledningen.
Kryddar även med att spela ett litet spel med totalt ospelade 10 Modern Times ifall min spik sviker då spelvärdet ser ut att bli skyhögt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Mill Cava har visat riktigt bra form på slutet men har två raka galoppmisslyckanden bakom sig.
Friskhetstecken enligt tränaren då han i princip ”vill hoppa ur skinnet av form” men det finns ändå skäl att dra öronen åt sig lite.
Annars kvick ut bakom bilen och bör kunna riva åt sig ledningen trots sjättespåret. Man slår även på bakskorna för att säkra lite samt spara hovarna till kvalen till Stochampionatet härnäst.
Går ner rejält i klass här och felfri ska vinstchansen vara väldigt bra.
Motbuden :
2 Go Peppergirl är dock en vettig utmanare som även hon är snabb ut bakom bilen och gillar ledningen. Obesegrad och tagit just sina tre segrar från spets så taktiken borde vara given från bra utgångsläge men samtidigt gillar man att variera med att släppa ledningen med så förmodligen svarar man allt utom favoriten.
10 Modern Times har inte vunnit på länge och är därmed helt ospelad på procenten men detta är en rätt vass tjej som hade en fin treåringssäsong.
Detta år har det strulat lite med galopper och svåra utgångslägen men underskatta inte den här hästen. Väldigt tidig för mig vid gardering.
7 Livi Precious är Stenströmers andra häst i loppet och kanske inte lika bra som favoriten men var riktigt bra från ledningen näst senast och kunde lika gärna hållit hela vägen.
Ryggar man favoriten i starten kan man nog hitta en gynnsam position och då kan hon avsluta riktigt vasst.
9 Platinum Tile vann enkelt från ledningen senast men nu är läget helt annorlunda och även motståndet. Inte helt oäven dock och har en bra startrygg att följa.
Kan vara en skräll om favoriten sviker.
1 Genta Oh Ja var positiv senast efter en spårsnål resa men kunde inte koppla greppet helt på upploppet. Innerspåret är en garanterad fälla då hon är väldigt sölig ut bakom bilen men samtidigt är ändå läget bättre än på länge så om det löser sig under vägen så har hon fart.
Dock tycker jag 20% är grovt överspelat då det är mycket som ska klaffa. Pass.
Skrällen :
11 Global Bitcoin har vilat kort varpå formen givetvis är ett frågetecken men visade bra fart innan det och går bra från kön. 4% är spelbart vid gardering.
Vår Vinnare :
6 Mill Cava

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Zinko Top är en Italiensk gäst som gjort ett par lopp på svensk mark utan några direkta framgångar.
Dock mot tuffare motstånd än vad han möter idag och avslutningarna har varit ok men som favorit tycker jag han är helt ointressant och trots bra läge och Goop i sulkyn så avstår jag spel helt tills jag sett något av värde på svensk mark. Pass.
Motbuden :
7 Sato tycker borde ha förtjänat att bli favoritspelad i detta lopp. Stångats med framgång på V75 och var t o m stor favorit senast men då blev det alldeles för tuff inledning och sedan dödens innan ledning. Borde kanske varit lite längre fram men det skiljer inte mycket på hästarna i den klassen så en femteplats är ändå ok med den inledningen.
I detta gäng tror jag han duger gott även från utvändigt ledaren och borde vara första strecket i loppet så endast 14% får ses som ett fynd men loppet är öppet.
3 Neelix är kanske inte första motbudet på pappret, speciellt då Dante kör istället för Adrian men hästen tål att gå och jag tror knappast att man kommer köra annat än offensivt från detta läge.
Även intressant att man har anmält barfota runt om för första gången någonsin.
Det brukar ge grym effekt på Kolgjinis hästar. Upstate Face är ett bra exempel.
Kan vara en riktig flopp men spännande förutsättningar.
6 Golden Guard var riktigt vass under våren och testades på V75 där han tyvärr inte fick en ärlig chans att visa vad han gick för ordentligt då han lottades till urusla lägen bakom bilen.
ner i klass återigen och trots spår sex är han en tänkbar spetskandidat. Tänkbar.
9 Strong Pepper borde kanske rankas högre men det är inte lätt att vinna från bakspår över kort distans i en årsdebut. Speciellt inte heller med Mantorps korta upplopp. Dåliga startryggar gör också att jag tvivlar på att han ska hinna fram i tid trots att kunnandet är stort.
Klasshäst i grunden men lite för många faktorer för att vara riktigt het segerkandidat.
Skrällen :
4 Lass Revenue har kanske inte räckt tidigare mot motstånd som detta men intrycket senast var riktigt bra och form slår ju klass säger man. Riktigt bra ut bakom bilen och kan nog ta sig till front och lifta med i rygg på ett bra sätt. 3% känns rimligt då mycket ska klaffa.
Vår Vinnare :
7 Sato

Spelförslag :
DD 1 : 6 Mill Cava
DD 2 : 3-6-7

Spelförslag extra :
DD 1 : 10 Modern Times DD 2 : Alla 11 startande


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se