Speltips: Dagens Dubbel Tips till Lindesberg/Tingsryd fredag 7/7

Häst 27

Veckan avslutas med delade tävlingar mellan Lindesberg/Tingsryd och jag har hittat min spik i avslutande avdelningen från Tingsryd. 2 Laban Lagö har vi sett på V75 som väldigt hårt betrodd och kommer nu ut i lite enklare gäng från bra spår och jag tycker det luktar spets och slut. Favorit i inledande avdelningen är just nu 4 Mr Birdman till skyhöga 40% vilket känns väldigt felstreckat och inget jag vill gå på alls trots bra spår. Missa inte heller V75-podden till Halmstad i jakten på 48-miljonersjackpotten som redan ligger ute på hemsidan och på lördag sänder vi som vanligt på twitch.tv/1x2se med start kl 12 och då ringer vi nog upp grabbarna på plats för sista infon.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Mr Birdman har fått bra spår i spårtrappan men väldigt stor favorit. Helt ok resultat på slutet men insatserna har inte varit något speciellt utan mest medhängartider från invändiga resor. Två segrar i karriären och båda från spets så vi får väl anta att Kontio laddar allt vad som går för att få ta över från den som är snabbast. Visst är det ett vinstbud från bra spår men 40% som det är nu är minst 20% för mycket i ett väldigt öppet lopp så jag avstår.

Motbuden :

14 Al's Starlicious felade bort segern senast mitt på upploppet. Har inte så många segrar i karriären men gjorde debut senast för nya tränaren Fredrik Wallin och gick mot segern men rullade över i galopp strax före mål. Barfota fram då och samma återigen plus att man visade senast att man räcker långt i nuvarande klass då man i tidigare regi tävlat mot mycket tuffare motstånd. Svårt läge men med 500K på kontot och loppet stängt vid 600K så visste man det vid anmälning och det ska bli ruggigt intressant att se hur Wallin ska få ordning på denna. Just nu bara streckad på löjliga 2% vilket ger ett skyhögt spelvärde även om han givetvis bör trenda uppåt under fredagen.

7 Global Billboard har lopp i kroppen efter lite paus och vann direkt. Väldigt spelvärd till dessa procent men inte direkt startsnabb så riks för tung inledning. Vann senast på Örebro på en fin tid och bör väl vara minst lika bra med det i kroppen? Har nästan alla framgångar i lopp från kön och tål att göra en hel del själv i loppen så en offensiv styrning är nog att vänta. Släppas till spets ser dock långsökt ut även om invändiga hästen är startsnabb och gärna släpper.

9 Cash Winner är väldigt fartfylld för detta gäng men galopperar ofta. Felfri ska givetvis chansen vara väldigt bra att runda detta gäng men bakspår och femton hästar bakom bilen gör att det kommer vara ekipage överallt i starten så ett klart orosmoment.

1 Optimum Bankrobber, 3 Uptown Skift samt 6 Dionysos L.I är alla tre kapabla men inte visat någon form på slutet men lite ändringar som kanske faller väl ut så finns fart för skräll men bara vid väldigt bred gardering då alla är i princip ostreckade.

Skrällen :

11 Ceboruco kördes mot spets senast i enkelt sällskap och höll helt ok som tvåa. Brukar köras offensivt och gillar ett hårt och jämnt tempo hela vägen. Intressant till denna start att man kommer från en bra insats och då testar man att rycka framskorna för första gången någonsin. Slår det väl ut kan det bli en riktigt överraskning till bara 4%.

Vår Vinnare : 14 Al's Starlicious

Dagens Dubbel 2 – 1609m Autostart

Favoriten :

2 Laban Lagö gick ett bra upplopp senast på Tingsryd men bättre spår nu. Inte så rolig rad kanske men har haft riktigt tråkiga lägen hela året i stort sett och kan öppna riktigt bra bakom bilen vid laddning och jag är inne på att det är spets och slut här. Värsta motbudet i spetsstriden just är 3 Andover Heaven och 5 M.T.Sanches men den första är sida vid sida och galopperat en hel del på slutet och den senare mötte Laban senast och då var dom likvärdiga ut bakom bilen så ser inte alls att man tar en längd nu. Väl i spets ska han ha bra chans. (fyra segrar på sju försök).

Motbuden :

9 Moses Boko kommer från riktigt bra prestationer på slutet. Utmanar. Har bra rygg på min vinnare i starten så kan nog komma igenom bra. Blir det sen lite fart på loppet vilket det brukar bli på Tingsryd så kommer han vara med på målfotot och vassast emot min vinnare helt klart.

3 Andover Heaven har bra fart men är hopplöst osäker. Ute i tufft gäng i Danmark senast men galopperade återigen. Är startsnabb men jag tror som sagt det blir svårt att komma förbi och svara utvändiga men felfri finns fart och kanske kryper ner i rygg på Laban när man inte kommer förbi. Kan få loppet då och 5% är ganska lågt.

6 Last Joke har varit lite ojämn på slutet men bättre spår nu. Trots spår en bit ut är det nog inte så dumt då många invändigt kommer ladda så det bör gå att krypa ner i banan relativt smidigt. Bra vid segern näst senast och har tävlat i ganska hårda sällskap så ska nog ha fått lite hårdhet som kan bära en bit här med rätta ryggar. Kul skräll.

5 M.T.Sanches kommer göra ett allvarligt försök att komma till tät. Står anmäld på ATG med vanlig vagn men det är fel. Var voltstart senast men nu när det är bil så kommer man hänga på jänkarvagnen igen. Varit ute i tuffa lopp på slutet utan att räcka till men hade två raka från spets i Maj så skulle man lyckas kuppa sig till spets eller min vinnare gör bort sig så kan det räcka men väldigt beroende av att det klaffar så rankas ner en bit.

8 Being Jolly ledsnade senast efter tuff styrning men rätt så bra innan det. Spåret är så klart riktigt visset men hästen är inte alls så tokig för klassen och jag har varit inne på det tidigare att Magnus/Lindas hästar sviker sällan i loppen. Starten innan på Åmål körde man också offensivt och då höll han riktigt bra trots det tuffa loppet. Om klaff.

Skrällen :

7 I'll Follow TheSun har gjort tre starter för Preben och fått med sig en seger. Inledde karriären hos Goop så kapacitet finns och vi var inne på det i V75-podden att Preben Sövik går från klarhet till klarhet som tränare och det är många hästar som höjer sig i hans regi så såna här nyförvärv hos f.d stortränare ska man hålla ett extra litet öga på som skrällbud.

Vår Vinnare : 2 Laban Lagö

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 7-9-11-14

DD 2 : 2 Laban Lagö


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se