Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar/Östersund fredag 26/1

Axevalla Stochampionatet

Blev näst intill ospelbart under torsdagen då vi fick en megafavorit i första avdelningen. Inte trodde man han skulle stå i 1.25 när bilen släppte. Nu spelar det ingen roll då mina streck ägnade sig åt fel gångart i loppet så favoriten hade inte mycket till motstånd och fick perfekt resa.
Fredagens dubbel delas mellan Kalmar och Östersund där vi har två ganska ojämna lopp där ett par sticker ut i varje avdelning. Tror mest på 3 Blues Brother i avslutningen men spelar med två hästar i varje avdelning. Missa inte heller V75-podden som redan ligger ute där denna vecka gästas vi av Axevallas sportchef Lars Ågren inför 44 miljoners jackpotten på lördag.

Trevlig helg allez och lycka till med spelen <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

8 Massine – gick tillbaka i klass senast och vann men det knappt trots perfekt resa.
Vinstrik herre som testade på V75 utan att kanske imponera men klart godkänt att plocka pengar. Senast inledde man invändigt och kom ut i andra ytter varvet från mål. När sedan ledaren gav upp och dödenshästen tog över så kunde man köra rakt fram och lyckades sätta nosen först av tre i en tät slutstrid. Tycker nog man borde vunnit lite klarare för att jag skulle tycka att favoritskapet från ett snävt femtespår i volt är lockande. Enligt tränaren så är hästen ganska ovant med voltstart och ett litet frågetecken. Frågan är om det blir lite tappstart och det kan bli jobbigt från tillägget så jag väljer att gå en annan väg trots ok uppgift på en vinstrik häst.

Motbuden :

1 Backseatdriver – perfekt läge för en häst som vunnit båda segrarna från spets.
Skulle startat på V75 på Kalmar för två veckor sen men ströks för feber. Tillfrisknade dock snabbt och tränaren tror att formen ska vara intakt. Borde vara i stort sett garantiledning från läget och på det blir det ju lite hästen att slå. Första strecket logiskt sett.

9 Playit Flax – går ner i klass och passande spår för snabbstart.
Galopperade senast men det var från ett snävt femtespår i volten så mer passande med springspår nu. Felfri är han startsnabb och då kan han tidigt vara framme utvändigt om starthästarna och kanske kan få ta över. Sjunnesson kör inte så mycket längre på svensk mark men har ju rutin så det räcker även om det alltid är ett frågetecken så klart. Inte heller haft bästa träningsförutsättningar men har i stället startat på kontinuerligt och går ner rejält i klass ju jämfört med starterna på slutet så absolut tänkbar när man inte vill gå på favoriten.

6 Dig For Ember – stallkamrat med mitt första streck. Madsen ligger lite lågt.
Debuterade senast för Madsen men då blev allt fel när man fastnade i rygg på trött häst. Känns annars fin i träningen hälsar man och det förväntas en bättre insats denna gång men normalt sett ska han få svårt att ta 20m på stallkamraten om den får spets så det får man väl ta till sig. Garderar man vidare tycker jag ändå han är tidig.

Skrällen :

5 Bugatti Veyron – avslutade bra näst senast och fick inte chansen på V75 starten efter.
Visat helt ok form på slutet även om man inte riktigt fick chansen senast på V75 då man satt fast i trötta ryggar. Dock så är det ganska glest mellan segrarna och det är mycket fler andrapris än segrar på slutet så han får nöja sig med skrällbudet. Har en vass avslutning och borde gynnas av det lilla fältet då han säkerligen får chansen den här gången.

Vår Vinnare : 1 Backseatdriver

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Blues Brother – kommer från seger trots ganska dryg resa.
Gjorde bra lopp redan starten innan och från ett bra spår borde man ju hamna ännu bättre på det än på slutet. Djuse upp är ett plus. Han har ju börjar året om möjligt ännu bättre än vanligt och möter väl i ärlighetens namn ett ganska passande gäng. Vettig favorit och ska väl mest få slag på ledaren i loppet eller alternativt någon smygkörd. En av två som jag tror kommer avsluta loppet absolut starkast och de som gör upp om loppet.

Motbuden :

10 West Wind – går ner ganska rejält i klass här och avslutar starkt.
Galopp senast men inte hästens fel då man krokade ihop med konkurrent. Normalt sett travsäker i loppen och väldigt ärlig i loppen. Avslutar alltid starkt och har rygg på favoriten i starten så kanske kan rygga den hela vägen och då kan han avsluta riktigt vasst. Tidig i detta gäng.

5 Itso Sisu – har varit bra mest hela tiden och ska laddas från start.
En av de logiska spetsbuden där man har tre segrar på fem starter men senaste segern kom från rygg ledaren och innan det var det ganska långt innan seger. Svår att räkna på men jag är inte alls säker på att han är det givna spetsbudet och i så fall är han sårbar. Ska väl normalt sett absolut räknas när han går ner i klass också men känslan är att han kan lika gärna hamna lite på vingel. Önskar jag kunde motivera det bättre men ibland får man lita på magkänslan.

7 Big Cactus Zet – kan öppna bakom bilen och borde laddas?
Man måste ju ladda med en startsnabb häst för backa och ge upp loppet känns inte direkt logiskt. Speciellt då han visat rätt så bra form på slutet med vassa avslutningar och skulle han komma till spets så har han sju segrar på åtta försök men det är kanske aningen långsökt med en tioåring. Ändå skrällbud på visad bra form.

Skrällen :

2 Magic Nightrider – blandar och ger lite i prestationerna men bra spår.
Kan öppna bakom bilen och i avsaknad av startkanoner så skulle man nog kunna riva åt sig rygg ledaren och har haft tråkiga spår på slutet. Senast han hade liknande spår bakom bilen så felade han bort en tredjeplats i ganska tufft gäng. Inte otänkbar vid gardering till låg procent.

Vår Vinnare : 3 Blues Brother

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-9
DD 2 : 3-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se