Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro torsdag 18/5

Mirci A’Lir

Torsdagens dubbellopp från Jägersro håller som vanligt ganska hög klass för att vara veckolopp men jag tycker att 3 Bold Face är en riktigt dålig favorit i inledningen så jag streckar två andra i stället där jag tror mest på 5 Cassandra Ferm före 2 Freja Skovsende. Streckar även två i avslutningen även om jag tror klart mest på 10 Midnight Special och tycker det är ett tänkbart spikförslag så rinner spetshästen undan lite för ofta på Jägersro.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Bold Face är knapp favorit i kraft av hemmaplan och läge förmodligen. Adrian på Jägersro i all ära men nästan 30% på en häst med bara en seger på arton starter känns magstarkt. Speciellt när loppet känns ganska jämnt på förhand och man har tre galopper i raden. Den här favoriten känns vettigt att stå över.

Motbuden :

5 Cassandra Ferm är ett rätt tufft sto som tål att göra en del själv i loppen. Riktigt bra prestationer vid segrarna i början på året och har visat fortsatt ok form på V75 efter det även om det inte riktigt klaffat med löpningsförhållandet. Tänkbart spetsbud med lite tur men kan vinna från andra positioner också och till 10% tycker jag hon är klart intressantaste strecket i loppet.

2 Freja Skovsende var riktigt fin i två raka med jänkarvagn. Galopp senast. Men då var det voltstart, vanlig vagn och innerspår på tilläggsvolten i ett Diamantstoförsök. Bättre förutsättningar nu och är snabb ut bakom bilen så spåret passar riktigt bra. Är hon bara som vid segrarna är det hästen att slå. Ska tilläggas dock att Axel Jacobsen inte vinner så ofta numer på svensk mark så litet minus på det.

7 Biscuit har enda segern från spets och svårt att nå den positionen nu. Går visserligen bra från kön också och har hälften av starterna som tvåa och trea så nog mest tillfälligheter att det inte blivit ett par segrar till. Gick i spets senast i ett tufft lördagslopp och var ok som fyra i mål. Räknas även här med klaff.

8 Cascabella har ett tråkigt spår men en riktigt vass avslutning. Bra avslutningar från liknande svåra lägen för ett par starter sen och har visat fortsatt bra form liksom hela stall Untersteiner. Långskott till 3% för den som garderar brett.

Skrällen :

10 Is This Love har mestadels dummat sig under året men fartfylld. Van vid tuffare sällskap än detta och bakspår nu kanske underlättar felfri avgång. Vunnit mestadels av segrarna från spets men i gengäld får man ynka 6% från bakspåret. Streckvärd.

Vår Vinnare : 5 Cassandra Ferm

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Midnight Special öppnade året med tre raka men bra som fyra senast med. Lottats till spår 8-7-3-12-12 fem första starterna och här ändå lyckats sätta nosen först tre gånger så bakspåret nu oroar inte så mycket. Speciellt inte när man förstärker i vagnen med Stefan Persson. Klaffar det bara det minsta så tror jag han blir svår att stå emot och tippar etta med tron också att vi kommer ha en spetshäst som kan få trötta ben till slut och då tror jag den här går klart fortast över upploppet.

Motbuden :

6 Aramis Face ska laddas för spets och ner i klass här. Tänkbar. Alltid tufft att gå emot en spetshäst på Jägersro men även om man går ner lite klass till den här gången så tycker jag det finns lite frågetecken. Aningen glest mellan segrarna nu trots att man har haft spetslägen. Dessutom vet jag inte om full distans passar lika bra som kort och det kan vara ett par till invändigt som också är intresserade av spets.

9 Cojito kommer med två raka segrar men tuffare emot nu plus bakspår. Segervan herre som verkar komma med full form till den här starten. Körande Oscar Ginman känner hästen väl och tar man ett par stycken är han nog streckvärd trots ganska hög procent från bakspår.

3 Aleph Lux gör debut för Tommy Karlstedt nu och barfota runt om direkt. Svårbedömd mot dessa så klart då han mestadels tävlat i Italien men Uhrberg från ett bra spår bakom bilen brukar innebära snabbstart och sen får vi se vilken taktik man väljer.

5 Dontloosememate är en rätt fin häst som går bra i stort sett varje gång. Senaste segern får vi dock leta till november för att hitta men ska nog också helst ha den där smygaren numer för att vara med och utmana om segrarna. Därför blir det lite fler pallplaceringar och något färre vinster. Har annars bra fart och fint spår så varför inte?

1 Capture är en dansk gäst som lottats till jobbigt innerspår. Jobbigt då det kan bli lite stressigt första biten och har ett par galopper i raden. Tycker dock att från innern så bör man strecka om man tar ett par stycken för vid senaste besöket så var man ute i K.G. Bertmarks Minne och mötte riktigt tuffa hästar och gick i mål på en bra tid.

Skrällen :

12 Rampant med Adrian drar lite streck på spåret och bara en seger i livet. Går ner i klass ganska ordentligt här och är ju van vid mycket tuffare omgivningar än detta men bara en seger i livet på 32 starter. Är det någon som kan vinna från spår 12 här så är det ju Kolgjinitränat. Det har vi sett förut. Kan allt vissa dagar när det klaffar lite. 4% är lite lockande vid gardering.

Vår Vinnare : 10 Midnight Special

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-5

DD 2 : 6-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se