Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 7/3

Åby Stora PRis 2019

Bra start på veckan med nästan 22ggr på DD:n och spiken satt som en smäck medans andra vinnaren var rankad tvåa. Vi fortsätter på inslagen väg tycker jag. Till kvällens lopp på Jägersro så spelar jag samma typ som under gårdagen. En spik och två grupper i andra avdelningen. Fräck tipsetta i inledningen där jag ratar favoriten helt från innerspår och jag spelar mest med min A-grupp.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 Golden Rain har en smickrande rad från Danmark. Tuffare emot nu. Streckspelarna måste vara tokiga kanske blir nya filmen efter kvällens tävlingar för jag fattar ärligt talat ingenting. Var tidigare i Untersteiners regi innan Flemming men inget som jag i alla fall höjde på ögonbrynen åt och att Flemming ska svara upp innerspåret håller jag som högst osannolikt. Nej, sämsta favoriten på länge är min åsikt för även om hon så klart kan vinna loppet så är läget chansartat och hon är utelämnad till turen så favorit ska hon inte vara. Avstår spel helt.

Motbuden :

2 Maleiwa har inlett året strålande med två raka. Vunnit hälften av sina starter. Visst har hon varit bra och plus att två senaste segrarna tagits bakifrån så hon har fått visa att hon är allround. Tror inte Stefan kommer vara med i någon spetskörning här heller även om hon är rask bakom bilen. På läget och visad form ska hon tippas tidigt men det behövs nog rekordsänkas ganska så rejält för att räcka ända till seger ikväll. Men dom tiderna bör finnas i kroppen.

10 Attention Please kommer från fyra raka V75-starter och bör skaffat sig hårdhet där. Hade två raka i liknande omgivning som detta i december och efter det tog man sats mot V75 vilket resulterade i helt ok framgångar och man kvalade till och med in till finalen av Diamantstoet. Ner i klass nu och får Johnny Takter i vagnen som gjort comeback för 83:e gången i sulkyn. Skämt åsido så är det kul att han svingar sig upp emellanåt och det är alltid intressant med nya kuskar på ston. Ska duga rätt så bra här så 6% är väldigt lite.

7 Narita är en väldigt fin individ hos Lugauer men svårt spår nu. Ute i stenhårt Margaretalopp senast så får godkänt trots ”bara” en sjätteplats eftersom hon lottades till ett omöjligt tolftespår. Innan det var det tre segrar och två galopper så obesegrad felfri med andra ord. Även om hon kommer ha respekt med sig här så tror jag inte det räcker till att bara bli framvinkad till spets som vid senaste segern utan man får nog försöka hitta position och sen köra till slut. Håller bra kapacitet för klassen och bör streckas ganska tidigt men nog inte först för det är rätt så många tuffa outsiders i loppet.

11 Leanne Schermer gick bra från liknande läge senast. Svår uppgift återigen så klart men vill nämna henne kort för de som vill strecka skrällar eftersom jänkarvagnen åker på nu. Har två segrar på svensk mark och vid båda dessa har hon gått med jänkarvagnen på samt just barfota bak som det blir ikväll. Plus på den fronten alltså och kan skrälla med lite klaff på grejerna.

Skrällen :

4 Garden Leave vill jag höja ett varningens finger för. Kan bli bortglömd här. Ingen gnistrande årsdebut från Untersteiners dam men helt andra förutsättningar här med framspår och skoryck. Står perfekt inne i loppet på hundralappen och man mös nog lite när man fick se spårlottningen för hon är rask iväg bakom bilen och har vunnit alla sina tre segrar i spets. Raden ser som sagt inte så rolig ut men det har varit lägen som inte passat henne alls och nu står hon bra till för att ta över ledningen från 3 Gone som förmodligen spetsar. Untersteiners stallform är bra och jag tror hon kommer bita ifrån sig länge i spets. Kanske hela vägen till glatt odds? Kul idé.

Vår Vinnare : 4 Garden Leave

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Nyras Lars R. är en högkapabel herre med framtiden för sig. Men spåret? Innerspår för den här hästen kan knappast vara optimalt. Varit hopplöst osäker hittills och endast gjort två starter bakom bilen som resulterat i en felfri och en galopp. Stressigt innerspår känns inte alls bra men skulle han gå iväg så är han ganska startsnabb men tycker det hänger galopp i luften in i första sväng när 3 Lover Brodde kommer hastigt upp utvändigt. Man skulle kunna gå på den här för kapacitet finns i överflöd för att vinna ett lopp som detta men jag väljer en annan väg.

Motbuden :

2 Walk Of Life skulle startat på V75 i februari men ströks för karledsproblem. Ja, vad är karledsproblem då tänker du så klart och hur allvarligt är det? Baksidan på hästens ben mellan kotled och hov sitter karleden och huden är väldigt tunn just där och när det har varit lite slaskigare väder är det lätt att få infektioner som brukar kallas ”mugg”.
Inte så farligt alltså och ganska vanligt som brukar gå över ganska snabbt men då såren ska hållas torra så brukar man stå över lite jobb under tiden det läker. Därmed varnar Per Nordström för att han kanske behöver loppet i kroppen men jag tycker ändå han har visat så pass bra grundkapacitet att jag räknar med att han ska kunna utmana om segern här ändå. Skulle favoriten hålla sig i trav blir det så klart svårt att plocka ner honom men försvinner han som jag tror är väldigt sannolikt så har 2 Walk Of Life en tung avslutning som ska räcka väldigt långt. Jag gillar intrycket på den här och väljer att spika då jag tycker båda innersta hästarna bakom bilen höjer sig kraftigt över övriga i loppet.

3 Lover Brodde debuterade för Ola senast och fick en bra genomkörare med krafter kvar. Kan öppna riktigt snabbt bakom bilen och är spetsbudet i loppet för mig. Skulle man lyckas att stressa favoriten i galopp eller helt enkelt bara ta sig förbi samtidigt som min vinnare har en sämre dag så kan han nog rinna undan från spets. Men det krävs något liknande för att det ska bära till seger för de två andra känns aningen bättre i grunden.

8 Höwings Zeus skulle må bra av invändiga strykningar. Bra fart så synd på spåret. Den här är inte alls så tokig och gör stronga prestationer emellanåt trots halvkassa spår. Eftersom vi redan spekulerat i att det finns frågetecken på de två bästa i loppet så är den här strax bakom tycker jag. Vill man gå utanför ramen så streckar man nog Ronny Palms springare tidigt.

7 Merge'em drar lite streck trots att tränaren säger rent ut att man inte kör för vinst. Såg att den här drog lite streck och kan förstå det om man har sett hästen i ett av de få felfria loppen han har gjort. Tränaren Johan Svensson säger dock att man mest tar det här loppet för att komma igång och att man främst bara vill få runt honom felfritt. Ta det lugnt och köra till slut är planen och då blir det väldigt svårt att vinna loppet.

Skrällen :

11 King Oliver har ingen rolig rad och dessutom ett av de sämsta spåren. Men, som skrällbud till en ynka procent tycker jag han nog känns lite spännande ändå eftersom man för första gången någonsin ska rycka alla skor på hästen i trettiofjärde starten. Kan vara en ren chansning eftersom ettan i raden försvinner efter detta loppet och med det väldigt många startpoäng. I vilket fall betyder det att man kommer gå ”all-in” den här gången och köra det som går. Vi ser ibland hästar överprestera enormt på första barfota så passas om man letar skrällar.

Vår Vinnare : 2 Walk Of Life

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : A: 4-2 B: 10-7

DD 2 : 2 Walk Of Life


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se