Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 7/2

Häst 17

Vi börjar som vanligt med att sammanfatta gårdagen där jag får ta på mig dumstruten. Dels var favoriten jag avstod hur bra som helst i avslutningen och lika dålig var spiken i första. Jag förstår att Uffe hamnade punschigt på det först utvändigt men får man verkligen köra så passivt med en favorit under 2ggr? Man borde kunnat luska ut att 3 Gone Fishing skulle komma till favoritpositionen men inte trodde man att det skulle gå i 20-fart på mellanvarvet. Till och med Susanne var förvånad. Bara erkänna att man var helt fel ute och ta nya tag när Jägersro bjuder på riktigt bra lopp. Första avdelningen är riktigt öppen med flera fina hästar och en intressant proposition. Om det nu inte är så enkelt då att 3 Wingait Henke bara leder runt om? Leder runt om tror jag i alla fall att 2 Arcoveggio med Gustav Johansson gör i avslutningen. Värsta konkurrenterna står sämre till och borde inte hinna före mot ledningen och sen ska dom vara riktigt bra för att plocka ner honom.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Loveley Lasse höll emot strålande från spets senast och vek sig ytterst motvilligt. Kördes resolut mot ledningen senast efter att alla grupperat sig och fick ganska omgående loppets värsta konkurrent utanpå sig vilket bäddade för en härlig duell över upploppet där han som sagt motvilligt gav sig sista stegen. Lasse har alltid varit en talangfull häst som inledde karriären hos Lövgren innan han gick till Conrad. Mycket galopper historiskt sett så inte överförtjust i nya kusken och voltstarten men ska nog gå bra med bara tre hästar på start. Dock finns det en riktigt startsnabb konkurrent utvändigt som gärna vill till spets. Ska jag killgissa så släpper man förbi Henke i starten och provar mot tät men får svar och kryper ner i rygg. Kommer man riktigt kraftfullt kanske man blir släppt till ledningen men det låter inte så på Håkan K som tränar 3 Wingait Henke.

Motbuden :

3 Wingait Henke tog spets trots spår 4 senast så bör vara kvickast iväg återigen. Har provat vingarna på V75 men haft det lite tufft där. Brukar dock räcka riktigt väl i normal klass och även om det är aningen V75-flärd över detta lopp så ska han nog kunna hålla emot väldigt länge från ledningen här. Har 6-2-1 på 11 försök från spets så taktiken är solklar. Håkan säger att han nog är allra bäst över korta häcken som senast men att han fungerar bra även över medel vilket jag håller med om. Blir han inte överfallen av Ken Ecce så ska han kunna utmana om segern. Trodde nog han skulle bli favorit här på insatsen senast så tycker det är bra värde till under 20% och tippar etta utan darr.

7 Frodo Cash felade från spår tre i volt senast men gick bra efter det. Ute på V75 senast i det loppet som Wish Me Magic vann och var hårt betrodd då och det är inte värre emot nu. Juul är uppåt och tycker vinstchansen är bra och det är väl svårt att inte hålla med om han bara går runt utan fel. Lite frågetecken ikväll dock från ett ännu snävare fjärdespår gör att jag vågar inte lite fullt ut på honom men så klart tidig och ska nog med på alla seriösa lappar.

4 Red Mile Brodde är van vid tuffa gäng och perfekt smygläge nu. Har en tung långspurt i loppet och oavsett motstånd så brukar han inte bli ifrånsprungen. Nu kan han glida med på innerspåret och hoppas på luckan i tid.

12 Chablis D.K. är andra hästen från stall Juul. Ska köras på chans enligt stallet. Har bakspår på tilläggsvolten så logiskt att man kommer chansa invändigt men med lite flyt kan man nog vara en bit fram ändå för formen är verkligen bra. Kommer från seger och har styrkan så skulle loppet bli överpaceat så kanske man kommer in i matchen ändå till bara 2%.

9 Kate Baldwin har inte tävlat på svensk mark på slutet men brukar duga ända upp i V75. Vann inte ett lopp förra året och faktum är att hon radar inte upp segrar över huvud taget men till 2% vill jag ändå nämna henne för det som vill gardera loppet lite bredare för fart finns.

Skrällen :

10 Lorens Flevo debuterade för Lövgren senast och var ok som femma. Går nog framåt med loppet i kroppen och Lövgrens hästar brukar gå riktigt bra på hemmaplan så att den här herren bara är streckad på 6% ikväll känns lite snålt. Går ner lite i klass här med jämfört med senast då han mötte till exempel omöjlige Unique Creation. En chans till tycker jag han kan få och från springspåret kan han nog hamna bra till när det är så få hästar på startvolten.

Vår Vinnare : 3 Wingait Henke

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

2 Arcoveggio blir knapp favorit här på spåret och passande distans. Vunnit alla sina segrar på svensk mark från spets vilket också var receptet senast över tre dryga varv. Trots lite press under vägen gick han undan väldigt enkelt på lätta fötter och Gustav Johansson lär återigen vara offensiv i starten. Dock kan det återigen bli en tuff resa fram till ledningen om det är taktiken för han är inte speciellt startsnabb när bilen släpper. Tycker dock inte det är speciellt tuffare emot denna gång än senast då värsta motbuden har sämre lägen och borde inte hinna före Gustav mot spets så tror jag han blir tuff att plocka ner för övriga.

Motbuden :

10 Excellent Torkdahl är en tuff tjej som vann direkt i comebacken senast. Riktigt bra senast trots avsaknad av lopp och man tror hon ska ha gått väldigt mycket framåt med det loppet i kroppen. Lever på sin styrka vilket hon visade senast men kan spurta också så det får inte strula för mycket för favoriten för då kan avslutningen bli väldigt tung.

1 America Dream gör comeback nu men får lita på turen från dåligt spår. Dåligt på så sätt att han inte alls kan öppna bakom bilen men Axel är nog kanske nöjd med en spårsnål resa i comebacken över den långa distansen. Hittar man bara ut under vägen tror jag det blir offensivt upplägg trots avsaknad av lopp i kroppen.

11 Vincent Cheri gör det bra hela tiden men möter aningen tuffare hästar nu. Har återigen haft otur med spårlotten så får förlita sig lite på vad andra gör i loppet. Tränarkörd återigen men inget stort minus. Behöver klaff för att duga hela vägen så klart men vi får också procent därefter.

Skrällen :

7 Global Coldplay har fått två lopp i kroppen efter vila och Nordström laddar nog. I avsaknad av riktiga startkanoner så kanske Nordström kan ta sig till spets och släppa till någon mer betrodd och lifta med. I comebacken var han inte så speciell men såg rätt fin ut senast innan galoppen och skulle kunna få perfekta resan här.

Vår Vinnare : 2 Arcoveggio

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 :1-3-7-10

DD 2 : 2 Arcoveggio


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se