Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 6/2

Häst 20

Inga framgångar undergårdagen när Dragster hittade viljan och sen tog Lady Silver sin andra seger i livet när inte Elettra Robin fick tag i henne över upploppet. Enda rätt man hade var att 5 Dash skulle ta spets och att favoriten därmed skulle få ett tuffare lopp än beräknat.
Jägersro denna tisdagskväll och det är två snabblopp vi bjuds på så spets är guld värd men det finns frågetecken på båda spetshästarna. I första avdelningen är det dock lite svårare att ens strecka då spetsbudet har stannat lite för många gånger för att man ska vara nöjd. Jag tycker det är svårt att hitta kombinationer med rätt värde så jag nöjer mig med två kombinationer.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

9 Leonella – tysk gäst som vinner väldigt ofta.
Bakspår över korta häcken på Jägersro är dock aldrig enkelt men har startsnabba ryggar och kan nog få en vettig position trots allt. Blir det bara lite tempo på loppet så har hon visat i Tyskland att hon har en riktigt tung avslutning sista halvvarvet. Svår att tippa emot trots att hon är svår att sätta in. Nimczyks hästar brukar stå sig bra i klassen när dom kommer hit och med tanke på att spetsbudet har stannat många gånger i spets så kanske det räcker till seger även denna gång.

Motbuden :

5 Gustav Simoni – startar snabbt men inget lejon sista biten.
Hetsar ofta upp sig vid laddning och därför har krafterna inte räckt hela vägen från spets. Senast vann man dock med ett nödrop från just spets. Helst skulle man vilja ha en rygg men inte enkelt att alltid hinna släppa i tid med en häst som tar i så. Dock bästa distansen så klart och viss vinstchans. Alltid påpassad på toton och blir det nog även denna gång men spelvärdet blir nog lågt så jag står över trots att jag förstår att det kan räcka från spets.

2 Damavend – även här kan man öppna kvickt och kanske hinner ta över?
Lite bättre vilja sista biten här men det kan bli tuff väg fram till spets om Lövgrens springare inte går att ta upp efter start. Har man då påbörjat att försöka ta över så kostar det oavsett om det lyckas eller ej. Aktuell om man slipper tokköra för spets eller om man struntar i att ladda och kör till slut i stället.

12 Rarely Access – svårt spår men kommer med absolut toppform.
Inledde karriären hos Jerry Riordan och var inte speciellt märkvärdig då men verkar ha mognat lite för har levererat bra avslutningar på slutet och verkar hålla bra form. Kanske inte stekhet med tanke på spåret men som vi redan varit inne på så kan loppet avgöras ute i spåren sista biten och då är han absolut aktuell som motbud.

Skrällen :

1 Handsome Devil D.K – lite över medel ut bakom bilen och kan få rygg ledaren.
Oavsett om 2 Damavend eller 5 Gustav Simoni spetsar så är han så pass startsnabb att man borde kunna hålla upp innerspåret till antingen rygg ledaren eller tredje inner. Båda bra positioner för att kunna leverera en skräll.

Vår Vinnare : 9 Leonella

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 King Of The Hill – kan knappast hålla upp innerspåret.
Fick ett omöjligt lopp senast så delvis ursäktad och var bra i tre raka segrar innan det. Dock så kan han absolut inte försvara innerspåret men det är Dante väl medveten om så förmodligen söker man sig utåt direkt. Lyckas man med den manövern och inte blir fast på innerspår så är vinstchansen bra men det är lite chansartat läge för en så pass betrodd.

Motbuden :

5 Aramis Face – är naturliga spetsbudet i loppet och närmar sig segern.
Galopperade i comebacken efter att ha fått press av Black Fire hela vägen och inte riktigt den uppladdningen man hade planerat. Gav sig sen loppet efter från spets mot Marabou Brodda så ingen skam i det. Senast avslutade man bra som tvåa och nu är det återigen spetsläge, ett par lopp i kroppen och passande distans. Jag vet att raden inte ser så smickrande ut men det här är en riktigt bra spetshäst normalt sett. Kommer trenda neråt under tisdagen och kanske till och med slutar som favorit innan bilen släpper fältet. Ska streckas.

9 Deal Done Zet – har svåra startryggar men bra speed i loppen.
Har inte riktigt levt upp till förväntningarna sen flytten från Redén men kan mycket i grunden och får han bara rätta loppet så kan han avsluta riktigt vasst. Alltså sylvasst.

11 Lucifer Boko – har plockat pengar varje start på slutet trots tuffa gäng.
Går ner lite i klass till denna start och var ganska påpassad på V75 senast från passande spår men galopperade efter en bit och fullföljde mest loppet efter det. Tillbaka till jänkarvagnen nu men ganska orutinerad ung finsk kusk som mest fick rubriker för en olycka förra året där han vägrade släppa taget om hästen och hyllades för sitt mod. Kanske vid bred gardering.

10 Staro Peanut – har pausat kort men tränats på som vanligt.
Har mesta framgångarna från spets men går bra i ryggar också. Är anmäld med jänkarvagn vilket vore andra gången bara och skulle vara hyperintressant men enligt stallet är det inte säkert det blir så vilket gör att man får hålla koll. Tänkbar skräll.

Skrällen :

6 Redbull Pellini – ströks inför planerad start på Åby. Formen?
Intressant med Gustav upp i sulkyn och är startsnabb så ska kunna hitta bra position trots spår en bit ut. Levererar ofta bra avslutningar även från kön men det är ju formen här som man är lite tveksam på så får nöja sig med skrällbud.

Vår Vinnare : 1 King Of The Hill

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 9 Leonella
DD 2 : 1-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se