Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 5/12

Häst 1

Inga framgångar under gårdagen då mina streck i andra avdelningen båda två uppträdde allt annat än normalt och slarvade med travet och var inte bra för dagen.
Nya tag ikväll där jag tycker jag har en riktigt intressant vinnare från Stall Lars I Nilsson i avslutande avdelningen där han har 4 Flamenco Girl till start och jag gillar verkligen vad jag sett hittills även om hon fortfarande är väldigt orutinerad så klart. Streckar på ett par i första då jag misstänker att vi kommer få bra odds med henne och hoppas fånga en skräll i första. Rankingen har ni i tipsen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

~~1 Breidabliks Bombay galopperade senast men bra innan det.
Vann bl a V75 näst senast på just Jägersro då man efter en smygresa avgjorde enkelt. Har annars blandat lite på slutet med diverse insatser men verkar hålla bra form nu. Detta är förberedande loppet inför finalen så man vill ha en riktigt genomkörare inför det och det ska laddas för spets. Innerspåret är inte alltid lätt att försvara men höll ledningen enkelt från innerspåret i mars på aktuell bana. Tror dock spetschansen är större än segerchansen men får ändå tipset med viss tvekan. Tycker nämligen det är lite glest mellan segrarna och det är skillnad på att spåra runt om och få luckan från rygg ledaren och speeda till vinst. Har dock vunnit 2/3 försök från spets så ska givetvis streckas på läget då det blir helstängt och jänkarvagn.~~ Struken!!

Motbuden :

5 Aramis Face gör comeback nu efter vila och knappast på topp.
Är startsnabb vid laddning och även om man gärna kör där så låter det lite mellan raderna på Lars I Nilsson som att man lika gärna tar ett rygglopp på innerspår så här i comebacken. Stefan Persson kör vårdat och kommer knappast köra livet ur hästen bara för att komma till spets men kommer man dit utan att det kostar för mycket så kör man nog där trots allt. Ska vara väl förberedd inför detta och är vinstrik så kanske kan duga direkt?

9 America Dream är ensam på bakspår och kan rygga favoriten.
Riktigt framgångsrik häst med nitton top 2 placeringar på 42 starter talar sitt tydliga språk. Även om han är en dansk gäst så är i alla fall hälften av starterna på svensk mark och flesta starterna hemma på Charlottenlund där motståndet är helt ok. Slog likvärdiga hästar senast, lr ja. Kanske aningen hårdare emot nu men inte mycket. Kan vinna igen med klaff och läget behöver inte vara fel.

3 D.J.Spritz har mött ganska tuffa motståndare på slutet och gynnas av barfotaförbudet.
Går ”alltid” med skor och nu hänger man på jänkarvagn som vid senaste segern vilket kanske kan ge lite uppåtsving för senaste starten slog det inga gnistor om. Distansen passar dock och med rätt ryggresa kan han avsluta riktigt vasst.

8 Black Fire var jag inne på senast då det var spetsläge. Tvåa då.
Tycker dock insatsen var småblek om jag ska vara ärlig och det syntes ganska tidigt att det inte skulle hålla hela vägen. Alltid påpassad på toton oavsett läge men denna gång får vi låga 5% vilket känns mer intressant och kanske lite bortglömd. Vid gardering.

Skrällen :

~~4 Herbie Peak hade en riktigt vass fjolårssäsong men inte lyckats bära pengarna.
Tycker dock han delvis är ursäktad för på alla årets nio starter är detta tredje gången han har framspår bakom bilen och de andra två gångerna slutade det med en andraplats i årsdebuten och andra gången med en sjätteplats i ett stenhårt fyraåringslopp med 200K i första. Då testade man jänkarvagn för första gången och nu hänger man på den för andra gången. Svårbedömd så klart men tycker att det finns förutsättningar för en bättre insats denna gång så 5% känns lite intressant.~~ Struken!!

Vår Vinnare : 1 Breidabliks Bombay

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

1 Peak Of Glory är en lovande treåring som dock har lite stressigt spår.
Har imponerat hittills och är obesegrad felfri på sina fyra starter men gjorde debut senast bakom bilen och nu ska man hålla upp ett stressigt innerspår i femte starten i livet när det finns galopp i raden. Jag tycker det luktar lite favorit i fara då man också möter äldre mer rutinerade även om det är enbart ston. Nu är vi i slutet på treåringssäsongen så om bara en månad fyller alla fyra så kanske inte så avgörande men som favorit måste jag gå emot trots att hon verkar ha framtiden för sig.

Motbuden :

4 Flamenco Girl är också bara tre år men jag tycker verkligen hon sticker ut lite.
Riktigt bra insats näst senast vid segern då man svarade ärligt hela vägen in på linjen trots att man blev ordentligt utmanad. Hade därför lite ögonen på henne senast då man mötte en storfavorit i Tracy som kom hit från Tyskland med sex raka segrar vilket gjorde att man fick över 10ggr på toton. Fick rygg på favoriten i andra ytter men hade dubbel otur då den stannade helt på bortre långsidan och när man lyfte ut i tredje för att släppa förbi densamme som knappast var frisk så blev man inte bara dragen flera längder bakåt utan Sjunnesson passade även på att skicka ut sin häst emellan så man blev kvar i tredjespår genom kurvan. Riktigt märklig manöver från en så pass rutinerad kusk även om det inte var på något sätt förbjudet så var det inte direkt schysst. Det kostar på körkänslan tydligen att bara ta uppsittningar utomlands. Hur som haver fullföljde Flamenco Girl bra som trea i mål och utan incidenten tror jag hon vinner rätt enkelt. Tycker inte det är tuffare emot nu och från spår 7 näst senast öppnade hon snabbt ute i banan och då sa Stefan att han inte ens körde på henne och skulle man tryckt av henne skulle hon spetsat enkelt trots spår 7. Lars säger att det är upp till Stefan om han vill ladda nu men i vilket fall borde hon hamna bra till oavsett och jag tycker det är en riktigt rolig spik till låga 13%. Visst är hon fortfarande oslipad men skulle hon ta spets tror jag hon komma göra väldigt bra ifrån sig.

2 Citrin Diablo är inte så snabb ut bakom bilen men bra spår.
Få starter i livet men vunnit två av dem redan så verkar ha rätt inställning i alla fall och Untersteiners hästar har ju bra form. Dock inte startat nu sen i september så långt mellan starterna nu så kanske inte helt på topp. Ändå aktuell men kanske lite överstreckad just nu till 25%.

7 Princess Beluga är likt alla Lövgrens ”Belugahästar” talangfull men bara en seger hittills.
Har dessutom en par galopper i raden så inte helt fläckfri ännu men sviker också nästan aldrig de gånger hon håller ihop travet. Spår en bit ut nu men gjort bra insatser från dessa lägen tidigare och är alltid skrällduglig.

Skrällen :

11 Peak Cashflow har svårt spår nu men kommer med toppform.
Vann på en vass tid näst senast efter ett par galopper i raden och insatsen då var imponerande. Gick sedan bra i ryggar senast från samma läge som nu så klaffar det bara lite är en häst i form till bara 3% klart skrällduglig.

Vår Vinnare : 4 Flamenco Girl

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-5-8-9
DD 2 : 4 Flamenco Girl


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se