Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 30/1

Charliebrown Effe

Krångliga förutsättningar under gårdagen med tät dimma och flyttade tävlingar. Storfavoriten fick också hissa vapen sista biten och sammantaget ganska intetsägande lopp och inga framgångar för mig på tipsen. Dock för er nya läsare så spelar jag sällan kombinationer under fem gånger pengarna för spelvärdet finns oftast inte där. Men var och en får dra sin gräns men ett hett tips är att i alla fall ha någon nedre gräns och inte bara spela för spelandets skull.
Kvällens tävlingar körs på Jägersro och som vanligt är det inte fulla fält utan vi har bara nio hästar i varje avdelning vilket borgar för mediokert odds även denna kväll. Bäst klass i avslutningen där jag har en tydlig idé som jag tänker gå på rakt ut och jag tror han vinner från dödens om det krävs.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Azzurro – bra insatser på slutet och spår innanför värsta hoten.
Kanske ingen raket ut bakom bilen men laddar Lövgren bara lite så tror jag chansen är väldigt bra att få ta över ledningen in i första sväng. Loppet är skiktat och det är 3-4 stycken som höjer sig ganska rejält över de övriga och av dessa ska nog 4 Azzurro ha bäst vinstchans på fina spåret. Dock ganska stor favorit så att gardera med någon känns som en vettig lösning då det är orutinerade hästar.

Motbuden :

7 Justin D.K. – är värsta hotet i spetsstriden mot favoriten.
Då ingen av de mest betrodda på framspår är så blixtrande ut bakom bilen är spetsstriden lite oviss för de som kan öppna vill nog släppa till någon av dessa två. Övertog spets senast och gick undan till enkel seger. Alltid varit påpassad på toton och ska nog inte nonchaleras här heller trots spåret.

10 Chaplin – har mycket galopper i raden och dubbla sådana senast.
Om han sköter sig så vet man ju att Kolgjinis hästar alltid duger i klassen när dom är så här orutinerade. Har man galopperat i 8/11 starter dock så är det inget jag vill hålla i handen på dagens dubbel. Dessutom varit struken hela tre gånger senaste året så kanske är svår att hålla i fräsch form? Bara vid gardering för mig trots att loppet är skiktat.

Skrällen :

6 Booster Broline – möter kanske lite tuffare men kan öppna bakom bilen.
Tillsammans med favoriten så har man här ett år till godo på övriga två och jag tycker att han har gått framåt med varje start på slutet. Näst senast hamnade man utvändigt om ledaren och ledsnade så jag var lite tveksam inför starten senast men jag såg faktiskt det loppet på plats och jag tyckte han imponerade kraftigt. Kanske såg bättre ut än vad det var men han rundade i fjärdespår fram utvändigt i sista sväng och slog klorna i stora favoriten American Cash utan bekymmer. Kraftigt förbättrad måste jag säga och när man ser låga 2% i kväll så måste jag strecka. Kommer nog till och med att spela en liten extra DD men denna spik och gardera andra för vi får fina odds.

Vår Vinnare : 4 Azzurro

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 Doctor Gio – har inte alls fungerat sen flytten till Kogjini.
Ändå får man bära delat favoritskap med Lövgren i detta lopp och dom är sida vid sida i starten så det skulle kunna gå undan en bit från start här för inte vill Adrian släppa första starten han kör utan vill känna på honom? Höll upp innerspåret näst senast och ska nog ha god chans att göra det igen med hjälp av solfjädereffekten. Körs nog i spets men kroknar är känslan. Det som är positivt är distansplusset i så fall som gör att han skulle kunna rinna undan på just Jägersro om de andra betrodda underpresterar.

Motbuden :

7 Charliebrown Effe – letar lite efter den där toppformen men bra upplopp senast.
Den här hästen tjusade oss på V75 länge innan det tog lite stopp. Har vunnit i både klass I och Brons från utvändigt ledaren men då var formen lite annan som sagt. Missgynnas kraftig av att gå med skor men senast tyckte jag han verkligen gick hela vägen in i mål och det var tuffa hästar emot trots låga 30K i första. Bland annat V75-bekantingen Crack Atout som vann före Randemar R.D och dessa två startade ju båda i Guld i lördags starten efter. Bakom där från längst bak i kön spurtade ”Charlie” bra och höll farten klart bra in i mål som femma. Prestationen i sig kanske inte sa så mycket men jag tyckte han kvastade så där som han brukar när han är morsk och hade upploppet varit 20m längre hade han nog varit top 3. Jag förstår också att det var länge sen han var så där bra som när han forsade igenom klasserna på V75 men loppet är väldigt skiktat och det står mellan tre hästar där jag tror de två andra kan träta lite och går det undan bara i början och man kan glida upp i dödens så blir jag inte förvånad om han bara är starkast till slut. Lite av en chansspik men jag tycker på insatsen senast att han var uppåt och kapacitet finns ju så jag försöker fånga en fallande kniv här.

3 Global Action – vill verkligen till spets men tror det är upptaget där.
Man hymlar inte med från stallet att det är ledningen man vill se hästen och visst skulle Adrian säkert kunna ta ryggen om man får övertag in i första sväng men samtidigt kan det kosta för lite tror jag han kör från start för att eventuellt hålla ut den här. I så fall kan den här bli lite väl het och lägga bort lite krafter. Skulle man höra på någon intervju med Adrian att han vill ha ryggen så stiger vinstchanserna klart. Men som det är nu känns vingelrisken överhängande.

Skrällen :

10 Collier I.T. – Vann senast efter att ha fått allt serverat.
Ska inte skämmas för segern dock för höll undan för ettrigt spurtande Innovation Love på stretchen. Dock då fick man rygg hela vägen, perfekt ner på innern och avgjorde. Tycker att han från bakspåret normalt sett är lite sämre än de tre övriga så får nöja sig med skrällbudet på vinstchansen. På strecken är han dock överstreckad just nu tycker jag.

Vår Vinnare : 7 Charliebrown Effe

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-6-7
DD 2 : 7 Charliebrown Effe

(liten insats)
DD 1 : 6 Booster Broline
DD 2 : 1-3


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se