Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 29/11

Jägersro tornet

Bomshakalack, Ja tack!! Båda vinnarna under gårdagen var tippade etta och raka dubbeln gav 33ggr degen. Kan inte nog understryka hur duktig han är Gustav Johansson. Kolla starten när det galopperar hästar framför, runt om. Ja överallt men killen är lugnet själv. Riktigt skönt med en dubbel till fint odds att inleda veckan. Heltaggad till kvällens lopp. I inledningen kommer nog 1 Thai Sansa bli väldigt stor favorit och jag kanske är helsnett på det men jag tror det blir svårt att försvara innerspåret och går emot. Kompletterar med en duo i avslutningen som jag tror höjer sig över mängden och även om det inte är fel att ha med spetshästen på just Jägersro så tror jag hårdheten på min duo kommer avgöra till slut då spetsbudet är väldigt svår att sätta in i sällskapet.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

1 Thai Sansa felade direkt senast och har stått över jobb efter det. Blev sparkad i hagen sen senast så har stått över jobb och håller nog inte lika fin form som vid starterna innan. Aningen svårbedömd men visst ska hon räknas från bra läge men jag tror hon får svårt att försvara innerspåret i starten så det är nog inte bara spets och slut vilket gör att garderingen är given och jag spelar emot.

Motbuden :

3 Kroatia Boko borde ha bra chans att kunna ta över ledningen in i första sväng. Tyvärr galopperat en del på slutet men håller annars hög klass och gillar att gå i front. På åtta försök har det blivit sex segrar och en andraplats. Med tanke på att jag tror 2 Dats Caballo tar sig förbi favoriten i starten men vill släppa så borde Uhrberg vara första framme och ta över. Sen ska hon bli väldigt svårslagen. Klar förstahäst för mig. Skor inga problem.

2 Dats Caballo är startsnabb och söker sargen. Kanske testas i front? Helt hundra är jag inte på att Victor Rosleff vill släppa tät då hästen har fyra segrar och två andrapris på sex försök i front men Uhrberg är nog en vettig rygg att få under loppet i stället för att svara alla attacker i ledningen. Släppte senast i tufft gäng efter lite vila och fullföljde helt ok. Med bara ett lopp i kroppen tror jag man tar ryggresan även ikväll. Kan gå med luckan.

8 Use Face går ner i klass ganska rejält här och får Adrian upp. Nerstruken ett hack vilket är väldigt positivt även om det fortfarande är spår väldigt långt ut på vingen så dubblades väl segerchansen från 5% till 10% på bara strykningen. Däremot inte fungerat riktigt tillfredställande på slutet men tillhör de med högst fartresurser i fältet och att Adrian kör själv ser jag som ett stort plus när det är hemmaplan och allt. Svår att såga.

7 Federer älskar spets men fick släppa senast. Krafter kvar sen. Nu är vi ute på önskescenarion för det vill nog mycket till för att man ska lyckas slugga sig till tät med 7 Federer. Nerstruken han med och OM det blir lite galopper eller att de innersta spåren tvekar lite kanske man kan ta sig förbi då man kommer en bit ut i banan men aningen långsökt som sagt. Skulle han dock komma dit så biter han ifrån sig grymt bra i ledningen och har hårdheten för att slå dessa. Chansen är kanske liten men till bara 2% tycker jag man kan snegla om man garderar.

10 Excuse Me var återigen positiv tvåa senast på GS75 och har bra startryggar. Verkar bli aningen bortglömd ikväll till bara 4% för har visat rätt bra form på slutet. Bakspår är så klart vanskligt men har bra startryggar så borde komma igenom rätt ok i starten. Sen finns det ett par ekipage som skulle kunna hålla tempot uppe vilket skulle gynna henne.

5 Mojito Day är en vinstrik herre med bra spår. Aningen tufft emot dock. Inte alls så tokig individ som visat prov på bra skalle än så länge och kan nog få en drömresa här med lite tur då invändiga ekipage lär kubbas lite efter bilen släpper. Dock så är det aningen tuffare emot än normalt så krävs nog lite klaff för att duga ända till vinst.

Skrällen :

6 Whothehillareyou gör debut för Lövgren och rapporterna är bra. Fungerade inte riktigt hos Reijo så nu provar man att flytta hästen till Lövgren som har haft honom i ca två månader. Barfota runt om direkt vilket han aldrig har gått balanserad med tidigare och träningsrapporterna går i dur från stallet. 3% känns klart spelbart om man letar skräll.

Vår Vinnare : 3 Kroatia Boko

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Staro Peanut kommer med bra form och brukar köras offensivt. Det som oroar mest är väl spåret en bit ut på vingen men har gått bra från värre lägen på slutet och är van vid aningen tuffare sällskap. Mestadels startat över kortare distanser på slutet men går lika bra över full distans. Inget spetsbud men går hela vägen in i mål och ska räknas i segerdiskussionerna.

Motbuden :

8 Ivory Am är nog bästa hästen i fältet men behöver tur den här gången. Är van att tävla i ganska tuffa gäng och med loppet i kroppen från senast så ska han gå framåt till denna start. Vingelläge men ner i klass och rätt så startsnabb så kanske kan komma ner i hyffsat slagläge. Kan vinna då och bör nog med på lappen.

4 Dan C.G. vann senast från spets i högt tempo. Svårbedömd. Gör Sverigedebut så är så klart väldigt svår att sätta in i detta gäng men har bra spår och kommer nog laddas igen. Inte mycket sparat i mål senast på en hög 12-tid vilket säkert räcker en bit här men känslan är att mina två streck är lite för hårda för det här gänget. Ändå tredje strecket.

3 Gunpowder är bra ut bakom bilen men ingen blixt heller. Kan få svårt att komma till spets. Tycker nog han är aningen överstreckad på spetssegern senast. Speciellt då jag tror det blir svårt att komma dit ikväll. Gjort det bra annars på svensk mark tidigare och kan så klart vinna men jag tycker spelvärdet är rätt så dåligt.

10 Palace Bo debuterade för Patricia van der Meer senast utan att imponera. Ska normalt sett kunna runda ett sådant här gäng men debuten senast var inget vidare så tveksam form får man ändå säga. Nu är han bara tre år så det kan vara en tillfällighet senast vilket gör att jag tycker han kanske kan få en chans till om man garderar loppet lite bredare.

Skrällen :

7 Henri Sisu satt fast senast i comebacken. Uhrberg uppåt trots läget. Rätt så fin häst som nog förtjänar mer än 2% men med denna rad är det inte konstigt att spelarna ratar honom. Uhrberg säger att han känns fin i jobben och hoppas och tror på bättre utdelning framöver. Redan ikväll?

Vår Vinnare : 6 Staro Peanut

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 2-3-7

DD 2 : 6-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se