Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 20/12

Jägersro tornet

Varnade kraftigt för 5 Prince Will igår som vann till 18ggr pengarna och var med på spelförslaget trots bara tre kombinationer. Tyvärr så hade Jorma bestämt sig för att överfalla min spik i första avdelningen och så var den dagen förstörd. Vet inte om Jormas häst har kommit i mål än men hör av er i så fall. Vinnande 12 So Superb var dock inte så långt ner i rankingen och DD:n gav 129ggr vilket gladde en del. Kul! Till kvällens tävlingar på Jägersro så tror jag som alla andra att 13 Ferrari Sisu så klart har allra högst vinstchans men frågan är hur gärna man måste vinna kvällens lopp när det är nästa lopp man siktat på hela tiden? Tror inte han vinner loppet varannan gång från 80(!) meters tillägg så jag väljer att spela med tre andra hästar trots att jag tippar honom först. Vill man så kan man spela samma förslag med spik på favoriten till rätt så ok odds med då jag kliver favoriten även i första avdelningen som inte imponerat på mig hittills. Insatsen blir dock blygsam från mig ikväll eftersom spelvärdet är sisådär.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

1 Luther King Boko var fin vid segern i billigt gäng. Perfekt läge nu så klart. Häst som kom från Holländska Engwerda till Untersteiner i somras men förutom segern på Vaggeryd mot ganska klena hästar så har han inte imponerat speciellt mycket på mig i alla fall. Avslutade i alla fall positivt senast och ska väl köras i spets nu och är hästen att slå. Jägersro och ledningen brukar ju vara en svårslagen kombination men den här känns rätt så blöt om han inte får vara ifred. Största problemet är nog att motbuden inte är så vassa de heller och det luktar skräll lång väg.

Motbuden :

5 Ecco Elholm har fått ett lopp i kroppen och var bra som fyra då. Dubbla tillägg i comebacken och inte startat sen mars men ändå påpassad på toton inför det och gjorde ett helt ok lopp bakom vinnaren. Bör gått framåt nu och bra läge på volten för att hamna vettigt på det tycker jag. Känns lite som att det är dags för en bra prestation och när det är en häst som sällan sviker i loppen så får han chanstipset i öppet lopp.

3 Devs Dandelion är rätt så rejäl men ojämna insatser och mycket galopper. Gjorde två starter i december förra året och var oplacerade i båda innan man gick till vila så skotvånget är ett stort frågetecken tycker jag. Annars brukar ju Lugauer vara offensiv i loppen och innerspåret kanske är positivt för att få runt henne felfri? Tänkbar.

10 Elena K.J. är stallkamrat med favoriten. Tveksam form men bra fart. Saknar riktigt tävlingstempo i kroppen efter galopper på slutet och även struken inför en tilltänkt start i oktober gör att formen är så klart högst osäker. Fart finns det dock för att vinna ett lopp som detta och hon kvalade faktiskt in till Stosprintern i somras och fick nog lite hårdhet på V75 även efter det. Lite som ska stämma men till 6% när loppet luktar skräll är hon absolut ett av buden.

12 Pre Calculated har fått ett par lopp i kroppen nu och gillar årstiden. Kanske inte så märkvärdig häst egentligen men är van vid lite byngliga lägen så spåret kanske inte gör så mycket. Rankas dock ner en aning på dåligt spelvärde då jag tycker 13% är väldigt i överkant på en ganska enkel häst. Kusken har inte heller vunnit så mycket på slutet. Vid bred gardering i så fall.

14 Fauntleroy avslutade bra senast men missgynnas av skor. Visat att han går allra bäst barfota så jag var inte så sugen allt på denna men läser man mellan raderna hos tränaren så låter det smyguppåt trots skor och läget så garderar man på loppet kanske man ska strecka ändå. Inte superhet för mig men nu har ni fått infon i alla fall.

Skrällen :

7 Jumeirah Boko kommer med tre raka galopper och ingen rolig rad. Ändå intressant. Jag kan vara helt ute och cykla här, speciellt då samtliga segrar är tagna från spets och dit kommer man nog knappast nu. Tycker dock att det är en rätt fin häst i grund och botten och inledde lovande hos Uhrberg innan Untersteiner tog över. Tycker inte riktigt Linda har fått chansen att visa vad han går för och klarar han bara snäva startspåret tycker jag 2% är väldigt intressant och streckar tidigt. Kanske 3-4:e strecket för mig trots allt.

Vår Vinnare : 5 Ecco Elholm

Dagens Dubbel 2 – 3140m Voltstart

Favoriten :

13 Ferrari Sisu imponerade senast vid vinst i Guld. Hur kör man nu? Har verkligen imponerat på slutet och jag tror många per automatik spikar och går vidare. Visst ska han vara favorit här och segerchansen ska vara god men samtidigt har Conrad varit väldigt öppen med att det är starten på nyår som man siktat till. Distansen är inga som helst problem men frågan är bara hur offensiv man är ikväll? Självklart kör man alltid för vinst men främst vill man nog bara hålla i gång honom till nästa start och det är ingen katastrof om det blir en andra/tredjeplats här heller. Högst vinstchans, ja. Men jag tror det är farligt att bara spika och gå vidare på en så pass stor favorit.

Motbuden :

10 Unique Creation gör första starten i ny regi och står 20m före favoriten. Vinstrik häst som är ny i träning hos Untersteiner och ska bli väldigt intressant att följa framöver. Ganska intressant uppgift ikväll då distansen passar bra och står 20m före favoriten så borde hamna ett par hack längre fram. Första motbudet?

12 Kuyt F.Boko lovade mycket som unghäst men inte riktigt fungerat. Kapacitet finns dock i överflöd för att vinna ett lopp som detta men läget är tufft med lika start som favoriten. Innerspåret kan nog vara bra och får kanske sikta på att komma igenom invändigt med lucka i stället för att harva i spåren. Inte så mycket sämre häst än favoriten men bara 6%.

7 Wolf Of Wallstreet debuterade över distansen för tre starter sen. Trea då. Styrkan är det dock inget fel på hos hästen men kommer med dubbla galopper vilket oroar så klart. Bra läge dock med innerspår på 40-fållan så man kan nog smyga i väg och få ett bra lopp. Löser det sig sen under vägen så finns det fart för att skrälla.

15 Panamera var nära segern senast men tuffare emot nu och tufft läge. Blir kanske svårt att räcka ända till seger men har en riktigt rapp slutrökare om han får rätta loppet och till endast 2% tycker jag nog man kan strecka om man garderar brett. Segerlös i år än så länge men var riktigt nära segern senast så formen är nog bra och skor funkar fint.

1 Just Perfect Sisu står ensam på start och testas i spets? Har gått två gånger i ledningen med en seger och ett andrapris som facit och Nordström brukar inte ligga på latsidan när han har spetsläge. Tror nog att det blir svårt att räcka till seger men öppnar upp loppet en aning eftersom han säkert inte välvilligt släpper ifrån sig ledningen.

14 Ubiquarian Face har styrkan och kapaciteten men nej, bara nej. Har allt men fungerar i stort sett aldrig. Har ledsnat på den här så nej tack.

Skrällen :

9 Chablis D.K. älskar långa distansen och går bra varje gång. Nu är inte Steen Juul min favorit i vagnen precis men innerspåret på tillägg och en tvärspeedig häst som fått ligga och spara metrar invändigt till bara 3% känns som ett givet skrällbud. Van att starta från lite krångliga lägen men tillägg och sånt och skulle det bara lösa sig under vägen tror jag han faktiskt till och med ska kunna vara segeraktuell.

Vår Vinnare : 13 Ferrari Sisu

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-5-7

DD 2 : 7-9-10-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se